• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün yediklerimide yazayim :
sabahi unuttum :37: :52: ya cok kötü uutkanlik var bende ya :52:
ara: mandalina yemisdim sanirsam
öglen 1 tavuk snitzel yemisdim
ara: elma
aksam ispanak yogurt 1 dilim kara ekmek
2 mandalina
1 avuc findik

bugün :
sabah ac karnina gözler tam acilmamis :ssz: 1 sütlac :17:
kahvalti: domates peynir 2 dilim ekmek ( dilek 1 dilim ekmek 1 has yum. demisdi ama sabah gec uyaninca has yumurta yapmaya vakit kalmadi :ssz:) salatalik biraz maydonoz limon sIktIm maydonozun üstüne
ara: 3 kuru kaysi
öglen : 1 scnitzel üstüne ayran ictim
aksamda tavuk haslayip salata yapcam

tamam betülcüm:16: cuma günü baslayalim tekrardan bildirimlerimize yoksa batti balik yan gider:37: :9: kendimizi frenleriz :52:

:nazar::nazar::nazar: :46::46::46: o yüzden dikkat et yinede betülcüm emeklerin bosa gitmesin tatli kiz :54:

yarın tartılalım bakalım ne alemdemişiz :ssz::ssz:
buraya girmeye utanıyorum resmen çok yiyince dün yine cozuttuk arkadaşlarla :18:
geri almam inşallah :31:

Burayı takip edersen, sağlıklı beslenme nasıl olur öğrenirsin canım. Su çok önemli kilo vermen için, yağ yakımını su içerek sağlıyor vücut, ilk hedefin kendini su içmeye alıştırmak, en az 2,5 litre su tüketmeye çalış, 2-3 bardak bitki çayı iç.

Biz burada,
sabah
ara
öğlen
ara
akşam şeklinde beslenmeye çalışıyoruz canım, örnek listemiz var onu baz alırsan, sende verirsin kilocuklarını.

iyiyiz canım, sen nasılsın? İradene sağlık cıssız menün için, ben maalesef cıss yaptım:19: :19:

Gün içinde buraya uğrarsan, herkesle görüşürsün canım, iletişime geçmek derken neyi kastettin ki? Hepimiz burda paylaşımda bulunuyoruz, menülerimizi yazıyoruz, cuma günleri, sabah aç karnına iç çamaşırla tartılıp , bildirimde bulunuyoruz.

tamam betülcüm:16: cuma günü baslayalim tekrardan bildirimlerimize yoksa batti balik yan gider:37: :9: kendimizi frenleriz :52:

insallahhh hamis kalir cizelgeni öyle yaparsin canim :16::16::16:

:nazar::nazar::nazar: :46::46::46: o yüzden dikkat et yinede betülcüm emeklerin bosa gitmesin tatli kiz :54:

insallah canim :16:

yok minem ben az yiyemem zaten :17: dün ispanak 1 tabak dolusuydun yaninada kocaman kase yogurt yedim :1:

hosgeldin canim negüzel seni tekrar aramizda görmek :29::16:

hosgeldin canim :29:

bazen suyu az ictigimizden suzuslugumuzu acliklan karistiriyoruz ben süt iciyorum birazda tarcin serpiyorum bazen ise yariyo yaramazsa vurup kafayi yatayim diyorum :52:

canim benim doktor seker orani yüksek oluyor taze sIkIlmis meyve suyunun demisdin meyveyi öylece yedinmi daha cok faydasi var demisdin :40:

gecmis olsun tatlim :54:

bendede öyle canim baktim tarti fazla gösterince morelim bozuk diye saliyorum kendimi cok kötü bir aliskanlik :25:

insallah canim :16: bizede gelse keske kar cok soguk buralar :ssz:

ne güzel minem insallah güzel bir sonuc alirsin yarin :23: haftasonuda fazla kacamak yapma canikom geri alma verdigini :16:

:nazar::nazar::nazar::46::46::46:

gecmis olsun canim:16: havalardan herhalde basagrisi :26:

hasretcim tülsüz daha cok hosuma gitti :40:üzerine bi siyah ceket blazer giydinmi tamam :23:

wuw gözlüklerde pek charismatik duruyor :23:

:54:

aksam zor tuttum kendimi zerram aksam yemiyeyim sabah yerim gün icinde egritirim belki diye düsnmüsdüm bende :54:

hayirli yolculuklar canim :16:

neyaptiniz da herkes geldi :9::9::9:

birde kizlar gamzeyi merak ediyorum :26:kac gündür aklimda :26:

yarin maya taklimine göre dünya batacakmis burdakiler konusup duruyor:36: birde zamaninida biliyorlar 10.30- 11 civari diyorlar:37:

Ben de iyiyimmm, irade var şimdilik ama 1 yıl oldu nerdeyse diyete başlayalı, çok uzun zamanda çok ağır veriyorum :31:
Ouyyy o zaman sıkıp sıkıp içmeyeyim her sabah ben

Bugünkü menüm
Sabah yine tostum her zamanki gibi
Ara 1 avuç beyaz leblebi
Öğlen 1 kase mercimek çorbası bu kadar, stand da görevliydim yiyemedim
Ara çok az leblebi yine, yoğunluktan yiyemedim
Akşam yine bezelye yiyeceğim çok seviyorum, 4 yk yoğurt ve salatayla

Güzel olmadı bugün menüm :19:

SLM KIZLAR BUGUNKU MENUM
KAHVALTI 9
1 YUMURTA
1 SALATALIK
3 ZEYTIN
1FINCAN YESIL CAY
ARA
TURK KAHVESI
3LIMONLU FORM BISKUVI
OĞLEN
HASLANMIS TAVUK
SALATA
AYRAN
ARA
1 ELMA
AKSAM
4YK YESIL FASULYE
2YK BULGUR PILAVI
CACIK
GUN İÇİ 30 DK KOSU 3LİTRE SU :nazar:

ben de iyiyimmm, irade var şimdilik ama 1 yıl oldu nerdeyse diyete başlayalı, çok uzun zamanda çok ağır veriyorum :31:
Ouyyy o zaman sıkıp sıkıp içmeyeyim her sabah ben

bugünkü menüm
sabah yine tostum her zamanki gibi
ara 1 avuç beyaz leblebi
öğlen 1 kase mercimek çorbası bu kadar, stand da görevliydim yiyemedim
ara çok az leblebi yine, yoğunluktan yiyemedim
akşam yine bezelye yiyeceğim çok seviyorum, 4 yk yoğurt ve salatayla

güzel olmadı bugün menüm :19:

bence menun gayet guzel cnm ama aranın bırını meyve yapsaydın dahada guzel olurdu malum kıs ayındayız bol c vıtamınıne ıhtıyacımız var

Ben bugün yine çok dengesiz beslenmişim yaaaa...öfffff:31:
sabah kalkınca 2 bardak su
kahvaltıyı saat 10da yaptım
ve sadece bir yumurta yiyebildim.
ara öğün:
3 kuru kayısı
3 kuru erik..
öğle yemeği :okulda bir dilim su böreği yedim.
ara öğün:
bir simidi 3 e böldük 3 arkadaş yedik.
2 ısırımlık bir cevizli bir tatlı yedim.tuhaf oldum yarısını bıraktım.
akşam:
hiç yemek istemiyorum açlık yok
bir kase yoğurt yerim...
ara öğün: 1 mandalina

bugün acayip su tükettim...4 litreyi belki de geçmiştir. ve halen daha su ihtiyacım var.Hasta olacağım galiba...

yok minem ben az yiyemem zaten :17: dün ispanak 1 tabak dolusuydun yaninada kocaman kase yogurt yedim :1:

bazen suyu az ictigimizden suzuslugumuzu acliklan karistiriyoruz ben süt iciyorum birazda tarcin serpiyorum bazen ise yariyo yaramazsa vurup kafayi yatayim diyorum :52:

canim benim doktor seker orani yüksek oluyor taze sIkIlmis meyve suyunun demisdin meyveyi öylece yedinmi daha cok faydasi var demisdin :40:

bendede öyle canim baktim tarti fazla gösterince morelim bozuk diye saliyorum kendimi cok kötü bir aliskanlik :25:

ne güzel minem insallah güzel bir sonuc alirsin yarin :23: haftasonuda fazla kacamak yapma canikom geri alma verdigini :16:

hasretcim tülsüz daha cok hosuma gitti :40:üzerine bi siyah ceket blazer giydinmi tamam :23:

aksam zor tuttum kendimi zerram aksam yemiyeyim sabah yerim gün icinde egritirim belki diye düsnmüsdüm bende :54:

yarin maya taklimine göre dünya batacakmis burdakiler konusup duruyor:36: birde zamaninida biliyorlar 10.30- 11 civari diyorlar:37:

suzimmmmmmmmmmmm :16::16::16::54::54:
buralardayımmm.takipteyim ama içimden yazmak hiç gelmiyor.standart gamze bunalımdayım işte.öpüyorumm çokkk :38::38:

Kızlar öldüm yorgunluktan sabah besten ebri ayaktayım.... ,işe gittim öğlen geldim sonra 2 kere çarşıya gittim geldim bir sürü sebze aldım yaza kış sebzesi koyabilmek için... geldim evi toparla düzenle derken mutfağa bir girdim akşam yedide zor çıktım... buzluk için olanları yaptım ayrıca akşam yemeği için kendime pırasa yemeyi pişirdim.

pırasayı çok seviyorum aslında sebzenin hertürlüsünü çok seviyorum diyebilirim. pırasayı pişirirken olabildiğşnce kendi suyuyunda pişirmeye çalıştım çok az yağ kattım yağda eriyen vitaminlerden yarralanabilmek adına.. ev yapımı domates salçası koydum havuç kattım biraz... pirinç koymadım pirinçsiz yaptım çokda güzel oldu hatta bence pırasa pirinçsiz daha güzel oluyor... ıspanak yemeğinide pirinçsiz yapacağım yani ne pirinç ne bulgur koymayacagım... bence tadı daha güzel oldu. üzerine limon sıktım ekmeksiz yedim... bir bardakta sindirime yardımcı ödem söktürü çayımdan içtim... mandalinamı yiyebilirmiyim acaba...

Eki Görüntüle 582204

bu da gozluklerımız
fadıme ablacım senın ıcın yukledım bunlarıda yuklede gorelım demıstın:16:
kahverengısı benım sıyahı sevdıcegın:16:
çok beğndm cnm güle güle kullanın
Toplam 40 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 38 ziyaretçi)

zerra, ftemiz+
:53::53::53::53:
:53::53::53:
cevap yazarsanız sevinirim kendi kendime yazişmak istemem:))internete çok fazla giremiyorum malum coluk cocuk ama her gün menü mü yazmaya çalışıcam.sabah:kahve:ögle:2 yumurta.ara:besi biryerde çayı bir medine hurması 2 badem
hoşgldn

dün yediklerimide yazayim :
sabahi unuttum :37: :52: ya cok kötü uutkanlik var bende ya :52:
ara: mandalina yemisdim sanirsam
öglen 1 tavuk snitzel yemisdim
ara: elma
aksam ispanak yogurt 1 dilim kara ekmek
2 mandalina
1 avuc findik

bugün :
sabah ac karnina gözler tam acilmamis :ssz: 1 sütlac :17:
kahvalti: domates peynir 2 dilim ekmek ( dilek 1 dilim ekmek 1 has yum. demisdi ama sabah gec uyaninca has yumurta yapmaya vakit kalmadi :ssz:) salatalik biraz maydonoz limon sIktIm maydonozun üstüne
ara: 3 kuru kaysi
öglen : 1 scnitzel üstüne ayran ictim
aksamda tavuk haslayip salata yapcam
maş. suzicm kaçamak yapmıyp tam uyarsan eksilirsn
yarın tartılalım bakalım ne alemdemişiz :ssz::ssz:
buraya girmeye utanıyorum resmen çok yiyince dün yine cozuttuk arkadaşlarla :18:
geri almam inşallah :31:

gel cnm gel aldıklarını tekrar birlikte veririz

iyi akşamlar kızlarrrr
menümü yazmaya gerek yokk:9:
dünkinin aynısı :27:
aranızda kabızlık problemi yaşıyan varsa bu listeyi mutlaka uygulasın
ömrü haytımda günde 3 kere tuvalete çıkmamıştm:35:

2.5lt su
1 saat spor

merhaba kızlarr

ben 2 gündür yazamıyorum sitetye yazacak oluyorum giriş yapın diyor, tekrar yazıyorum yolluyorum aynı şey, nese okudum ama unuttum çoğu şeyi tekrar okuyamıyacam, az zamanım var, genell olarak pazartesi, salıi, ve çarşamba iyiydim, ama bu akşam, mahvettim menüyü, saat 4 te sporumu yapmıştı, eve geldim yemeği geç yedik ve ben çok ama çok yedim, acaba uymadan biraz daha mı spor yapsam ne yapsam:26:

bu arada yarın bildirimleri kime yapacağız varmı talip, bilidiğim kadarıyla melojjj bayağıdır uğramıyor

merhaba kızlarr

ben 2 gündür yazamıyorum sitetye yazacak oluyorum giriş yapın diyor, tekrar yazıyorum yolluyorum aynı şey, nese okudum ama unuttum çoğu şeyi tekrar okuyamıyacam, az zamanım var, genell olarak pazartesi, salıi, ve çarşamba iyiydim, ama bu akşam, mahvettim menüyü, saat 4 te sporumu yapmıştı, eve geldim yemeği geç yedik ve ben çok ama çok yedim, acaba uymadan biraz daha mı spor yapsam ne yapsam:26:

bu arada yarın bildirimleri kime yapacağız varmı talip, bilidiğim kadarıyla melojjj bayağıdır uğramıyor

cnm bende çooook uzun zamndır aynı sorunu yaşıodum çok sinir bi durum. saolsun kızlar yardmcı oldu
önce beni hatırlaya tıkla sonra nickini ve şifreni yazz .durm düzelir

iyi akşamlar kızlarrrr
menümü yazmaya gerek yokk:9:
dünkinin aynısı :27:
aranızda kabızlık problemi yaşıyan varsa bu listeyi mutlaka uygulasın
ömrü haytımda günde 3 kere tuvalete çıkmamıştm:35:

2.5lt su
1 saat spor

aaaaa ortimde burdaymış. hiç karlılaşamıyorduk. valla ben fazlasıyla kabızlık sorunu yaşıyorum. merak ettim listeyi canım

aaaaa ortimde burdaymış. hiç karlılaşamıyorduk. valla ben fazlasıyla kabızlık sorunu yaşıyorum. merak ettim listeyi canım

evet cnm hiç karşılaşamıyoduk :29:
geçen hafta diyetisyende artı çıkınca farklı bi liste verdi paylaşmıştm geçmişte bidaha paylaşıyım

sabah:1sb süt,1 elma
ara:1fincan yeşil çay,1 galeta,2kuru kayısı,1ceviz içi
öğlen:8yk sebze yemeği,1/2kase yoğurt,2dilm ekmek,bol salata
ara:1 yeşil çay,1 elma
ara:1 bardak ayran,1 galeta
akşam:2 avuç kadr brokoliveya karnıbahar(haşlanmış),1/2kase yoğurt,1 kepçe çorba,1dilim ekemk
ara:1elma,1fincan yeşil çay,1çb leblebi,1/2 greyfurt

elma yemekten gına gelioo ama :36:
bide greyfurttt ...öğğğğ yaniii ilaç çiğniyomuşum gibi hissediyorumm:30:

amaaa hem eksiliyosun hemde wcden çıkamıosn tavsiye edrm:32:

geçen hafta diyetisyende artı çıkınca farklı bi liste verdi paylaşmıştm geçmişte bidaha paylaşıyım

akşam:2 avuç kadr brokoliveya karnıbahar(haşlanmış),1/2kase yoğurt,1 kepçe çorba,1dilim ekemk

greyfurtmu bağırsaklara iyi geliyor, benimde sorunum varda bağırsaklarla ilgili

süpermiş canım liste. bende bir deniyim. ben greyfurt yemeyi seviyorum yaaa.ama elma için aynısını diyemicem

greyfurtmu bağırsaklara iyi geliyor, benimde sorunum varda bağırsaklarla ilgili
onu bilmiorm cnm belki elma belki greyfurt belki her akşam yediğim haşlanmış karnıbahar/brokoli belkide hepsinin bir araya gelmesinden:26:
süpermiş canım liste. bende bir deniyim. ben greyfurt yemeyi seviyorum yaaa.ama elma için aynısını diyemicem

ne güzel yaaa seviosan bol bol tüket ,ben bulana bulana yarm greyfurtu 1 saatte bitiriyorum:9:
yağ yakımını içn çok önemliymiş
yeri başka bişeyle doldurulamazmış

bu hafta diyet güzel gidiyor. hiç kacamak yok gibi. hamsi yapmıştım onu saymazsak. bisikletde işe yarıyor sanki. hafiften baldırlarda incelme var. inşllh hep böyle giderim. diyet bir hafta iyiyse diğer hafta kötü gidiyor. tam düzen tutmuyor hiç.

Back
X