• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sıkma canını, haftaya toparlarsın inşallah, alırken ne kolay, verirken böyle gr.gr. yaaa, çok düzenli gitmemiz gerekiyor demek ki.

Haftaya toparlarsın canım, bu haftakilere farzetki ödülündü.

Tebrikler canım, yavaş olsun kalıcı olsun, doğru düşünüyorsun, ben de hep o şekilde verdim.

üffff aslında bütün suç benim..
hain bi vücudum var yediğini unutmuyor hooop kilo olarak dönüyor...
dikkat etsem gidecek biliyorum...
sabah öğlen iyi gidiyorum ama akşam yemekleri ve sonrası çay faslı ve yanındaki cısslar beni mahvetti
yenilen pehlivan güreşe doymazmış
hadi haftaya yine yarışalım

sağol canım inşallah öyledir yyaaa hani kaçamak falan olsa tamam diycem.hiç ekmek yemedim. yyanımda arkadaşlar 1 tane köy ekmeği yediler yaklaşmadım bile inşallah ödemdir o valla

bencede su toplamıştırsın... yada bi gün önce su kaybetmiştin onu aldın fln.. bende p.tesi sabah 75,1 dim bugün sabah 75,5 im :)) hafta sonları daha rahat kilo veriyorum ben hafta içi alıorm akşamları daha geç yiyorum fln ondan heralde ..

sen mücadelene devam et elbet gidecekler bu kilolar....

kızlar bildirim UMAY0110 nickli arkadaşımıza özelden yapılıyor

üffff aslında bütün suç benim..
hain bi vücudum var yediğini unutmuyor hooop kilo olarak dönüyor...
dikkat etsem gidecek biliyorum...
sabah öğlen iyi gidiyorum ama akşam yemekleri ve sonrası çay faslı ve yanındaki cısslar beni mahvetti
yenilen pehlivan güreşe doymazmış
hadi haftaya yine yarışalım
Yarışalım canım, hadi bakalım, akşamları benim eşim de öyle, sofradan kalkmadan, çerez gelsin, kahvesi gelsin, yicek başka ne var??? Benim neyime diyorum yemek, 1 portakal yiyip geçiştiriyorum, gerçekten ama ben de boyda yok, eskisi gibi olacağım diye çok korktum, 38 bedeni bırakmak istemiyorum bi daha:20: :20::8: o yüzden akşamları da ona göre yicez işte.

sen liste yapcaksın birde itiraz mı olcak canım. şimdiden liste için tşkler. iyi geceler canım
rica ederim canım
ama sadece bu haftalık
sonra melojj devam edecek
Günaydın kızlarrr,
İlk bildirim benden gelsin,
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 63,3 kg
bu hafta kilo :62,9 kg
giden:400 gr.
toplamda gelen :100 gr.
hedef kilo : 55 kg
haftaya 62 görmek ümidiyle, şimdiden tüm kilo verenlere tebriklerrr.
günaydın canım
62yi görmüşsün zaten iyice yerleşmek istiyorsan biraz sıksan 61i bile görürsün
tebrikler
bildirimim
baş:62.8
geçen hf:60.4
bu hafta:61.1
gelen:700 gr
top. gid:1.7 kg
hedef:56(sanırım hayal)
.
herzaman eksi olunmuyor malesef
bihafta öyle bihafta böyle napalım
Kızlar günaydın ilk kez bildirim yapıyorum geçen hafta yeni katıldığım için yazmamıştım

boy 1,70
başlangıç 75,9
şuanki 75,5
giden 400 gr
vay be böyle gidersem yolum çok uzun ama sağlıklı :) ben iyi bi diyet yapsam daha fazla verirdim demekki çok yanlışım var oturup düşünmem lazım bunu ...

sabah yarım salatalık iki dilim kepek ekmeği biraz beyaz peynir 4 yeşil zeytin :)))
listeye girmek istiyorsan mesaj at canım, gerçi bakmadım mesaj kutuma belkide atmışsındır
bu hafta liste altı olacaz amaaa
kızla yaa ben sinir oldum dün 66.500 ü gördüm. bugün 66.800 bide dün gerçekten nerdeyse hiçbirşey yemedim nasıl oldu bu yaaaa :43::43:
bende aynı durumdayım hadi seninki 200 gr ben 600 gr fazla çıktım
kızlar bildirim UMAY0110 nickli arkadaşımıza özelden yapılıyor
:34::34::34:

günaydın kızlar
dün 63,8dim ama bugün 600 gr fazla çıktım
akşam yaptığım kurabiyeden 1 tane yemiştim 600gr getirceğine inanmıyorum ama neden oldu çok şaşırdım
dün kaç kere tartılmıştım gördüğüme inanamayıp
bugünde öyle inanamadım ve tartıldımda tartıldım
neyse artık pazartesi başladığım düşünülürse iyi sanırım
sizce??

başlangıç: 65,5
bu hafta: 64,4
giden: 1100gr
toplamda giden : 1100
hedef şimdilik 60

rica ederim canım
ama sadece bu haftalık
sonra melojj devam edecek

günaydın canım
62yi görmüşsün zaten iyice yerleşmek istiyorsan biraz sıksan 61i bile görürsün
tebrikler

herzaman eksi olunmuyor malesef
bihafta öyle bihafta böyle napalım

listeye girmek istiyorsan mesaj at canım, gerçi bakmadım mesaj kutuma belkide atmışsındır
bu hafta liste altı olacaz amaaa

bende aynı durumdayım hadi seninki 200 gr ben 600 gr fazla çıktım

:34::34::34:

Attım canım msj ımı :)
bakalım girelim listeye haftaya daha çok vericem inşallah.. çünkü eşimde rejimde... bide o manyak gibi hiç bişey yemiyo zorla tavuk haşlıyorum kepek ekmeği alıyorum yesin diye... walla cısslara kafasını bile çevirmiyo nasıl bir iradesi varsa maşallah :)))

Bu akşam diyet falan kalmayacak herhalde. Davetliyim yesen ayrı dert yemesen ayrı bir dert...:31::31:
ayy misafirlikte çok zor oluyo canım porsiyonlarını ufak tutmaya çalışırsın yada midem ağrıyo der az yersin. birazcık yalan olcak ama ne yapcan kiloları verirken yalnızsın
günaydın kızlar
akşam yaptığım kurabiyeden 1 tane yemiştim 600gr getirceğine inanmıyorum ama neden oldu çok şaşırdım
sizce??

hedef şimdilik 60

ama yine iyi vermişsin canım arkadaşların dediği gibi ödem oluşmuştur.pazartesi başladıysan süppeerrr vermişsin zateeeennn :53::53:

günaydın kızlar
sizce??

hedef şimdilik 60

oooo süper canım 600 gr eksiğide ne olurdu zaten :)) Maşallah sana :))

Attım canım msj ımı :)
bakalım girelim listeye haftaya daha çok vericem inşallah.. çünkü eşimde rejimde... bide o manyak gibi hiç bişey yemiyo zorla tavuk haşlıyorum kepek ekmeği alıyorum yesin diye... walla cısslara kafasını bile çevirmiyo nasıl bir iradesi varsa maşallah :)))
ne güzel ama eşinle birlikte yapıyorsan daha iyi olur
benimki alıyor geliyor çikoları cipsleri
ama yine iyi vermişsin canım arkadaşların dediği gibi ödem oluşmuştur.pazartesi başladıysan süppeerrr vermişsin zateeeennn :53::53:
ayy bilmiyorumkiii
neden ödem olsun onuda anlamadım su içtim yine aynı şekilde
düb 1 kere tartılmış olsam şüphe edecem ama
heveslenmiştim kursağımda kaldı valla
oooo süper canım 600 gr eksiğide ne olurdu zaten :)) Maşallah sana :))
teşekkür ederim canım dünkü bildirimim olsa daha süper olacaktı valla

başlangıç:70
geçen hefat: 69.6
bu hafta: 70
gelen: 400
toplam giden: 0
hedef:60

kızlar vermek yerine almışım bil hep bu hafta sonları yüzünden, yiyom yiyom pazartesi dikkat etmeye başlıyorum anca aldıklarımı veriyorum, bide dün çok yedimm ama her gün bir saat spor yaptımm

şuanda da desim boş oturmuş çiko yiyorumm sinirden

günaydın kızlar aslında yılbasına kadar tartılmamaya
söz vermiştim ama tutamadım kendımı ve tartı benı çok
mutlu ettı aylardır üstüme yapısan kılolarım gıdıo artık
baslangıç 71.2
bu hafta 69.2
toplam gıden 2kılo cok mutluyum
sunu anladım kı ac kalarak zayıflanmıyor nerdeyse 9aydır ac kalarak zayıflamaya calıstım ama kılo vermek yerıne hep aldım 3 ara 3 ana ovune 3lıtre suya 30dk kosuya devam
dıyet yaparken nasıl ıskenderı tatlıları kızartmaları ozlesemde kılo verdımı gormek bunların hepsıne deger
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

kızlar hadiii
bildirimler bana özelden atılsın
mesaj hakkı olmayanlar olanlardan yardım istesin
hadi bakalım :34:
gece 12ye kadar bildirimleri bekliyorum

kızlar vermek yerine almışım bil hep bu hafta sonları yüzünden, yiyom yiyom pazartesi dikkat etmeye başlıyorum anca aldıklarımı veriyorum, bide dün çok yedimm ama her gün bir saat spor yaptımm

yapmaaaaaa en azından 1 kilo almamışsın belki o 400 gr da sudur belki vc e çıksan daha az olcaktın.. böyle ilk fırsatta çikolataya sarılırsan aynı kilonda bile kalamazsın aldıkça alırsın....

baslangıç 71.2
bu hafta 69.2
sunu anladım kı ac kalarak zayıflanmıyor nerdeyse 9aydır ac kalarak zayıflamaya calıstım ama kılo vermek yerıne hep aldım 3 ara 3 ana ovune 3lıtre suya 30dk kosuya devam
dıyet yaparken nasıl ıskenderı tatlıları kızartmaları ozlesemde kılo verdımı gormek bunların hepsıne deger
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

bravooo sana... bravoooo :))

yemeee işteee
gerçekten yemeden verilmiyor ama o zararlı şeyleri yiyerekte verilmiyor
kilo vermek istiyorsan gerisini yeme derim canım
baslangıç 71.2
bu hafta 69.2

tebrikler
çok güzel
bildirim yaparsan listeyede girersin haftaya :34:

ne güzel ama eşinle birlikte yapıyorsan daha iyi olur
benimki alıyor geliyor çikoları cipsleri

ayy bilmiyorumkiii
neden ödem olsun onuda anlamadım su içtim yine aynı şekilde
düb 1 kere tartılmış olsam şüphe edecem ama
heveslenmiştim kursağımda kaldı valla

teşekkür ederim canım dünkü bildirimim olsa daha süper olacaktı valla

ah canım benim eşim diyet yapıyom diye kızıyo yemekleri beğenmiyo kendi oldu 110 kilo umrunda değil ben kendimi kimseye beğendirmeye çalışmıyorum senin gibi diyo.destek olacağına köstek oluyo sağolsun
hiç moralini bozma bebeğim haftaya daha çok verirsin inşallah

herkes 60 küsürlerde bi ben 75im heralde :((

bizde 70lerde başladık canım
geçen sene bugün başlamıştım diyete
1 senedir burdayım
verdim aldım
zamanla yani kolay olmuyor
seninde biraz zamanın var sadece
hepimiz senin gibiydik, kilo olarak yani sen daha yenisin , yoksa bu topikte ne işimiz var
70-79 kilo aralığı sonuçta :34:

günaydınnn kızlarrrr kilo bildirimimi yapıyım
başlangıç:78.7
geçen hafta:74.5
bu hafta:74.4
giden:100grm
toplamda giden:4.3
pazartesi+1.5kilo çıktığımı düşününce yne şükrediorum

Back
X