• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok güzel menü canım bu , merak etme hepimiz bi duraksama dönemi yaşadık, toplarlanıcaz bu yaza kadar :13:

Dğer günler nasıl:26:

tek bu liste var cnm baska liste yok :26:
ben arada değiştirerek çeşit katarım artık napim :26:

Son düzenleme:
günaydın kızlar dunku menum
sabah
1bardak süt
6 kasık nesfıt
ara
2 form bıskuvı
öglen
ızgara balık
salata
ara
3 kurabıye bu bıraz fazla oldu
aksam
5kasık
tavada az yaglı sac kavurma
2 dılım ekmek
ayran
ara
1 elma
dun spor yapamadım 3 lıtre su

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım 7 ay önce sezaryan oldum hamileliğimde 30 kilo almıştım 15 ini verdim 15 i kaldı şuan 73 kiloyum ve zayıflamak istiyorum çocuktan dolayı ben spora vaktim yok sadece akşamları 6 dan sonra meyve dahil hiçbirşey yemesem işe yarar mı acaba 2 gündür başladım zaten bu şekilde yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

evet aklıma gelmemişti kahvaltıda alternatıf roka maydanoz gibi şeylerle sandviçimi renklendirebileceğim,teşekkür ederim...Ama yumurta yaklaşık 15 yıldır yemiyorum

:9::9::9:

yukarıdaki mesajımı görmedin sanırım :18:
bu hafta iyi gitmiyorum o yüzden :26:
neyse düzelecek inşallah pes etmek yok
mıhlamayı biliyorum annem karadenizli çokta severim
çok basit mısır ununu bol tereyağında kavuruyorsun çok yakmadan
sonra yavaş yavaş su ekliyorsun bide peynir
biz kaşarla yapıyoruz ama onların tuzsuz peynirleri var çektikçe sünüyor
çok lezzetli bakır sahanda yapacaksın dibi tutacak
oooh missss

Görmemiştim canım, neyse sağlık olsun, spor yapmışsın en azından.

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım 7 ay önce sezaryan oldum hamileliğimde 30 kilo almıştım 15 ini verdim 15 i kaldı şuan 73 kiloyum ve zayıflamak istiyorum çocuktan dolayı ben spora vaktim yok sadece akşamları 6 dan sonra meyve dahil hiçbirşey yemesem işe yarar mı acaba 2 gündür başladım zaten bu şekilde yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

hosgeldın cnm bende hamılelıkte 30 kılo almıstım ozellıkle yenı dogum yaptıgın ıcın senın kılıo vermen gayet basıt bol bol emzırıp bol bol su ıcıceksın ben bu sayeede 30 kıloyu 4 aysa vemıstım bende sezeryan oldum bence senın dıyet yapmana gerek yok butun ogunlerını duzenlı bır sekılde tuket tatlı ve hamurısı kızatmadan uzak dur bol su ıc ha bıde 30 dk hıc bıryere gıdemezsen evın ıcınde yuru bak nasıl gıdıo o kılolar

kızlaarr çok acıktım yaa süper bi sebze yemeği var öğlene... 4-5 kaşık ekmeksiz onu yiyim diyorm..akşamki partide istediğim gibi yiyemem yoksa :)

kızlar alıntıları yapamadım aklımda kaldığınca cvplıyım :))

bağışıklık sistemimi çözemedim aslında yumurta tavuk et bunları bolca yerim ,yeşilliğede bayılırım.. fast food(hamburger,pizza,...) tarzıçok tüketmem, çorbamı hep içerim...benim tek derdim yemeklerden sonraki cipsler kolalar ve bisküviler :D

menüleri paylaşan arkadaşlarda aslında kötü deil hepsi güzel... ama işte aradaki ufak tefek cıslar bozuyo moralimizi... ama onlarsızda hayat olmazki herkez yerken biz bakcazmı.. tabi arada olcak önemli olan ertesi öğün ile dengeliycez...

mesela ben bugün partide cısslardan yiyebilmek için öğlen çorba içerim sebze yemeği varsa ekmeksiz 2-3 kaşık yerim yeter :))
bende katılıyorum sana
hayatımızda cıss herzaman var
ama dengelemek önemli olan ve abartmamak
önceden annem derdi mesela zararlı bişey yediğinde kilo alıyorum diye
öyle hemen alınırmı derdim ama alınıyormuş eğer hayatından çıkarırsan kaçamak yaptığında hemen farkediyor
abartmadan yemek lazım ama hergün değil tabiii
kahvaltım..

1 duble bardak ılık su
2 dilim çavdar ekmeğiyle hazırlanmış peynirli tost
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
1 fincan yeşil çay

ara
5-6 fındık..

öğle ve akşam belli deil yedikce yazarım ins kızlar:6:
bundna sonra hep sizinleyim insss
kahvaltın güzel
ama akılda kalması için yada yorumlayabilmemiz için toplu yazarsan daha iyi olur
sabah planladığım şekliyle yaz bozmamaya çalışırsın
akşamda son halini yazarsın
karar senin tabiii
bizde pek spor yapamıyoruz canım
işte 1-2 debeleniyoruz yerde okadar
6dan sonra meyve yiyebilirsin 1 porsiyon
bütün gün yemekte doğru değil
gün içinde dengelemek, abartmamak akşamda belli bir saatten sonra zararlı şeyler yememek lazım
kızlaarr çok acıktım yaa süper bi sebze yemeği var öğlene... 4-5 kaşık ekmeksiz onu yiyim diyorm..akşamki partide istediğim gibi yiyemem yoksa :)
ayy o süper sebze yemeği ne merak ettim
zorla yiyorum ben sebze yemeklerini :37:
öğlen yemeğini ye, aralarınıda yap yoksa akşam acıkırsın ve cısslardan çok yersin benden söylemesi :34:

menu falan yok...bugun kacamak gunumu ne...:26::26::26::26::26::26::26:
az önce bir tabak tereyğlı pilav yedim.....çok attım tutttum galiba tartı gününe 2 gün kala cozuttum resmen..minecimmm seni önden alayım..bu hafta bende tık yok sanırım...............:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

bende attım tuttm yemicem die gittim bütün herşeyden yedim

bir kepçe çorba 5 kaşık sebze yemeği
bir dilim börek :D
salata
ayran

Son düzenleme:
slm kızlar 3-4 gündür yazamıyorum. babanem düştü kalcası kırılmış. gecen sene aynı gün diğer kalcası kırılmıştı. hastanede ameliyat olcak onla uğraşıyoruz. dün ayran diyetine başladım. dün 72.700 bugün 72 olmuşum. yılbaşına kadar 6lı rakamları görmek istiyordum ama imkansız. şubata kadar hedef 68 inşlhh görürüm ya. tarsusa gidicez ve ordakilerin ne kadar zayıflamışsın demelerini istiyorum. en son 75kilodayken görmüşlerdi beni. inşllh 68 olurum. şubat 1 kadar 6 kilo verebilirmiyim sizce.

menu falan yok...bugun kacamak gunumu ne...:26::26::26::26::26::26::26:
az önce bir tabak tereyğlı pilav yedim.....çok attım tutttum galiba tartı gününe 2 gün kala cozuttum resmen..minecimmm seni önden alayım..bu hafta bende tık yok sanırım...............:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
eheeheeeee
huhuuuuuu :23::23:
üzülme kuzu yaa bende kaçamak yaptım bu hafta
artı olmayayımda razıyım
63ü görmek istiyorum sadece

bende attım tuttm yemicem die gittim bütün herşeyden yedim

bir kepçe çorba 5 kaşık sebze yemeği
bir dilim börek :D
salata
ayran
afiyet olsun çok kaçırmamışsın hadii
slm kızlar 3-4 gündür yazamıyorum. babanem düştü kalcası kırılmış. gecen sene aynı gün diğer kalcası kırılmıştı. hastanede ameliyat olcak onla uğraşıyoruz. dün ayran diyetine başladım. dün 72.700 bugün 72 olmuşum. yılbaşına kadar 6lı rakamları görmek istiyordum ama imkansız. şubata kadar hedef 68 inşlhh görürüm ya. tarsusa gidicez ve ordakilerin ne kadar zayıflamışsın demelerini istiyorum. en son 75kilodayken görmüşlerdi beni. inşllh 68 olurum. şubat 1 kadar 6 kilo verebilirmiyim sizce.
geçmiş olsun canım
şubata kadar verirsin neden olmasın
dikkat etmek lazım tabiii

kızlar akşama ne yemeğiniz var
pazartesi-salı eşim halı saha maçına gidiyor
yemek yemiyor gitmedende, geldikten sonrada
benim için rahatlık oluyor ama diğer günlerde güzel yemekler yapma ihtiyacı hissediyorum
yapmazsamda iki gündür yemek yemiyorum falan diyor zaten
ben o iki gün sebze yiyorum ama eşimin arası yok sebzeyle, ana yemek olarak görmez yanii
ne önerirsiniz?
susamlı tavuk diye bişey buldum ama susam yağlı yaa zararı olurmu sizce bana

babaannene geçmiş olsun canım..
ayran detoksu bende yapıcamda tembelliğimden malzemeleri hazırlamadım
haftaya kaldı artık...

benim için rahatlık oluyor ama diğer günlerde güzel yemekler yapma ihtiyacı hissediyorum
ben o iki gün sebze yiyorum ama eşimin arası yok sebzeyle, ana yemek olarak görmez yanii
ne önerirsiniz?

bence bugün yeme canım
yada susamlarını yeme
susamda kalori çok

ne önerirsiniz?

canım benim eşimde sebze sevmiyor.sebzeyi yiyince daha cabuk açıkıyorum diyor. ona ayrı yemek yapıyorum. eşimin okulu evimize 3dk uzaklıta öğlenleride eve yemeğe geliyor. öğlenle akşam aynı yemeği yemeyi sevmiyor bide. benim içinde çok zor oluyor. alıştırıyorum yavaş yavaş 2öğünde aynı yemek yemesini. bende bugün eşime patatesli bezelyeli fırında tavuk yaptım yanınada pilav yeter.

babaannene geçmiş olsun canım..
ayran detoksu bende yapıcamda tembelliğimden malzemeleri hazırlamadım
haftaya kaldı artık...

yap canım ayran detoksu çok iyi oluyor.

canım benim eşimde sebze sevmiyor.sebzeyi yiyince daha cabuk açıkıyorum diyor. ona ayrı yemek yapıyorum. eşimin okulu evimize 3dk uzaklıta öğlenleride eve yemeğe geliyor. öğlenle akşam aynı yemeği yemeyi sevmiyor bide. benim içinde çok zor oluyor. alıştırıyorum yavaş yavaş 2öğünde aynı yemek yemesini. bende bugün eşime patatesli bezelyeli fırında tavuk yaptım yanınada pilav yeter.
allahtan öğlen derdim yok :9:
erkeğin yemek seçmesi, herşeyi yememesi gerçekten kötü
genelde et türü yapıyorum
onun içinde farklı şeyler yapmaya çalışıyorum
bulamıyorum, karar veremiyorum işte

yap canım ayran detoksu çok iyi oluyor.
daha önce yapmıştım 3 kez memnun kalmıştım
bu aralarda kendimi çok şişkin hissdeiyorum yapsam rahatlatacak

bence bugün yeme canım
yada susamlarını yeme
susamda kalori çok

hmm ama okadar çok değil zararı olurmu dersin
yani susama bulayıp fırında kızartsam dedim ama
olmazmı dersin?
ne yapacağım ozaman ona karar vermiştim

20 gr da 116 kal varmış çokta sayılmaz
ye gitsin canım