• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

komşulardan açılmışken bende dökeyim içimi üst katta yeni evli bir çiftvar.seslerinden gece gündüz uyuyamıyoruz ama ne ses hayvan gibiler.geçen ay eşimin babası gedi hep beraber yemek yiyorduk başladılar yine salon mutfak fark etmiyor adamlara .tv sesini sonuna kadar açtım ama fayda etmedi nasıl utandım . çaktırmadan uyardım anlamadı kız .kiracıydım eşim dayanamadı gitti ev aldı. ev sahibi ettiler beni yarıyıl tatilinde taşınıcam.normal gürültü olsa gidip kavga edicem açık açık söyleyemedim

sen niye utanıyorsun olayı kamuya kapalı veya mahrem gördüklerini sanmıyorum :) çok güldüm ama kötü komşu ev sahibi yaparmış :) yeni evin hayırlı olsun :)

Son düzenleme:
yazin insallah türkiye geleyim seni cok göresim var :16:gösterecem kendimi sana :23::9:

bende tatlandirici katiyorum iyi degil diyorlar ama napim sekersiz icemem bende kahvemi :17:

ayyy ne güzel oluurr :52::52::52:
hatta topik buluşması mı yapsak ne yapsak :23:
ama benim yazın sadece 3 hafta tatilim var ona göre ayarlayalım :31:

alıştıktan sonra hiç bi şeye gerek kalmıyor aslında canım biraz içmeye alışsan şekersiz devamı geliyor.. ben şimdi arkadaşlara orta şekerli de yapsam kendime şekersiz pişiriyorum ayrı :21:

form bisküvilerini tavsiye etmiorum kızlar kansızlık yapıyor..
daha sağlıklı şeylerle beslenerek verelim kilolarımızı inş.:26:
ben çok seviorum ama kansızlık yaptığı için yiyemiorum
zaten vücudum dirençsiz diyet yaptığım için bide kansız düşersem fena olur :26:

sen niye utanıyorsun olayı kamuya kapalı veya mahrem gördüklerini sanmıyorum :) çok güldüm ama kötü komşu ev sahibi yaparmış :) yeni evin hayırlı olsun :)

teşekkür ederim. kayın pederimin halini görseydin çatlardın adam bi kızardı sonra morardı . o akşam hepimiz öldük öldük dirildik

menüme yorum yazın uleeeeeen
kaçamğım olursa akşam yazacağım SÖZ

sabah
yarım dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
2 zeytin
1kk beyaz peynir
domates, marul
1 tatlı kaşığı tahin- pekmez

ara
yarım elma
yeşilçay

öğlen
5 yk kıymalı yumurta (kıyma, domates, biber ve yumurtadan oluşuyor)
1 kase yoğurt

ara
1 avuç beyaz leblebi

ara
türk kahvesi
1 kuru incir

akşam
5-6 kaşık kabak yemeği
salata, yoğurt

ara
yarım portakal

öğleden sonraki 2. arayı değiştirebilirim belki oraya kadar tamam çünkü :34:
Ekmekler iyice azalmış bakıyorum da, dün değil miydi burda mı okudum, başka bir yerde mi ekmekten kesmek de iyi değil canım, günde en az 2 dilim yemelisin bence, ekmek yememek de kilo aldırıyormuş ona göre.:34:

alıştıktan sonra hiç bi şeye gerek kalmıyor aslında canım biraz içmeye alışsan şekersiz devamı geliyor.. ben şimdi arkadaşlara orta şekerli de yapsam kendime şekersiz pişiriyorum ayrı :21:

banada gelin düzcedeyim ben akçakocada agırlarım hepicinizi

komşulardan açılmışken bende dökeyim içimi üst katta yeni evli bir çiftvar.seslerinden gece gündüz uyuyamıyoruz ama ne ses hayvan gibiler.geçen ay eşimin babası gedi hep beraber yemek yiyorduk başladılar yine salon mutfak fark etmiyor adamlara .tv sesini sonuna kadar açtım ama fayda etmedi nasıl utandım . çaktırmadan uyardım anlamadı kız .kiracıydım eşim dayanamadı gitti ev aldı. ev sahibi ettiler beni yarıyıl tatilinde taşınıcam.normal gürültü olsa gidip kavga edicem açık açık söyleyemedim

zor bir durum olsa qerek
ama sizin için iyi olmuş ev sahibi olmussunuz bari :34:

bizim alttakilerde aynı bu şekilde..
imdaaaaatttt diye bağarıp duruyor kız ama harala gürele devamlı sesler var.

ne ayip sen onlarin yerine utanmissin ben olsam bende diyemem herhalde aslinda diycen gecen bagriyordun birseymi oldu polis cagiracakdim cigligindan diye :37: söylemezi kolay da iste neyse ev sahibi olmussun cok sükür kurtuluyorsun hayirli ugurlu olsun canim :54:
selam kızlar vicdanım sızım sızım sızlıyor dünyanın parasını verip kavitasyona yazıldım ilk ayda vücudum azıcık toparlandı ve ben 2 haftadır öyle bir cıvıttımki 2 kilo almışım :( çok mutsuzum insan kendine niye böyle şeyler yapıyor ufffsss ama kilo yapan şeyler nasıl lezzetli yeşil çay diyet mekik bakalım 2 haftada aldıklarımı kaç haftada geri döndüreceğim :(
herkese kolay gelsin...
kavitasyon ne canim :26: sIkma canim iki ileri bi geri zayifliyacagiz insallah :29:

ne iyi olur ne güzel :16:bütün kizlar toplandik deriz :1: banada bu sene sadece 3 hafta verecekler :31: nezamana denk geliyor belli mi tatlim :40: alissam iyi olur aslinda bende ama öylede icemiyorum hic icmem daha iyi diyorum 1 tane tatlandirici ativeriyorum icine :17:

ne ayip sen onlarin yerine utanmissin ben olsam bende diyemem herhalde aslinda diycen gecen bagriyordun birseymi oldu polis cagiracakdim cigligindan diye :37: söylemezi kolay da iste neyse ev sahibi olmussun cok sükür kurtuluyorsun hayirli ugurlu olsun canim :54:

kavitasyon ne canim :26: sIkma canim iki ileri bi geri zayifliyacagiz insallah :29:

ne iyi olur ne güzel :16:bütün kizlar toplandik deriz :1: banada bu sene sadece 3 hafta verecekler :31: nezamana denk geliyor belli mi tatlim :40: alissam iyi olur aslinda bende ama öylede icemiyorum hic icmem daha iyi diyorum 1 tane tatlandirici ativeriyorum icine :17:

saol canım ben hiç beceremem laf çakmayı yapamadım

form bisküvilerini tavsiye etmiorum kızlar kansızlık yapıyor..
daha sağlıklı şeylerle beslenerek verelim kilolarımızı inş.:26:
ben çok seviorum ama kansızlık yaptığı için yiyemiorum
zaten vücudum dirençsiz diyet yaptığım için bide kansız düşersem fena olur :26:
öyle miymis canim :26: burda yok yiyemiyorum zaten :31:

bugün gazetede birsey okudum simdi internetden aratiriyorum bulamadim sinir oldum :15: sizlende paylasacakdim 2013 e zayif girmek icin tüyolar yaziyordun gazeteyi nereye koyduysam :25:neyse eve giderken tekrar alir bakarim yarin paylasirim artik :31:
aman ne güzel koş gel. ben çorumluyum eşimin işi sebebiyle burdatım
corumlumusun ortim :52:bizim müstakbel gelinde corumlu olacak :23:tabii nasip bakalim anlasirlarsa kardesimle :31:

diyete devam. kilo veremediğim için bozmayı düşünmüştüm ama burdaki arkadaşların verdiği moral neticesinde devam etmeye karar verdim. hepsine çok teşekkür ederim. yupiiiiiiiiiiiiiii inşallah bende kilo vericem:21:

öyle miymis canim :26: burda yok yiyemiyorum zaten :31:

bugün gazetede birsey okudum simdi internetden aratiriyorum bulamadim sinir oldum :15: sizlende paylasacakdim 2013 e zayif girmek icin tüyolar yaziyordun gazeteyi nereye koyduysam :25:neyse eve giderken tekrar alir bakarim yarin paylasirim artik :31:

corumlumusun ortim :52:bizim müstakbel gelinde corumlu olacak :23:tabii nasip bakalim anlasirlarsa kardesimle :31:

hadi hayırlısı o zaman . sen nerelisin

banada gelin düzcedeyim ben akçakocada agırlarım hepicinizi

aaa bende düzceliyim ve hatta akçakocalıyım:)

aa ben de boludayım kızlar yakınmışız :23::23:

haziranın son 3 haftası canım :26:
bakayııımmm... 7 haziranda tatile çıkıyorum 30 haziranda bitiyor.. 1 temmuzda da okul başlıyor :50:
senin ne zaman?? gerçi yakın bi yer olursa haftasonu da gelebilirim ben sorun olmaz sanırım :26:
ne güzel oluurr :52::52:

aa ben de boludayım kızlar yakınmışız :23::23:

haziranın son 3 haftası canım :26:
bakayııımmm... 7 haziranda tatile çıkıyorum 30 haziranda bitiyor.. 1 temmuzda da okul başlıyor :50:
senin ne zaman?? gerçi yakın bi yer olursa haftasonu da gelebilirim ben sorun olmaz sanırım :26:
ne güzel oluurr :52::52:

o zaman ne diyoruuuuz : yaza bütün kızlar toplandık toplandık

Back
X