• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

EftenPuften
sen geçen hafta bildirim yapmamışsın
buhafta tekrar liste altı olacaksın
hatırlatayım dedim

buhafta liste altı olacak olan çok kısçe var
umarım haftaya burdan ayrılmazlar ve listemiz kalabalıklaşır

umaycım benimde mesaj hakkım yok o yüzden bi arkadaş atcaktı benim bildirimi attı mı bilmiyorum bi bakar mısın berenvildan atcaktı galiba

Son düzenleme:
kızlar ben kactım benım esım bır gun evde bır gun calısıo esımın evde oldugu zamanlar aksam gıremem haberınız olsun gorusuruz hepıcınızı optum:16::16::16::16::16::16:

kızlar orti listesi iptal oluyor ozaman
kimse yardıma yanaşmadı
ikisinide yaparsam mesajlar karışacak

attı canım aldım listeye

saol canım bu mesaj hakkını dolduramadım gitti neyse ben listeyi ancak pazartesi görürüm 2 de çıkcam çünkü bu hafta az gitti ama hafataya bomba olcammm diyecektimki haftaya reglim yaklasıyoo bakalım inşallah bi kilo gider

görüşürüz kızlarrrrrrrrrr yarış başlasınnnnnnnnn

kızlar ben tekrardan dönsem aranıza...ne dersiniz..
oy oy kimleri görüyorum eski ortağaaaammmmmmmm
hoş gelmiş sefa getirmiş nerelerdeydin yaaaafffff

kızlar orti listesi iptal oluyor ozaman
kimse yardıma yanaşmadı
ikisinide yaparsam mesajlar karışacak

canım ben yaparım diyim ozaman kısçelerin hevesi kalmasın nasıl yapcam onu söyle
kafama göre bişeyler çizerim artıkın
orti olacak kişiler aralarından biri bana mesaj atsın
bu şekilde yaparız olurmu kısçeler

hayallerimin tablosu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! afferin sana dogumda yok göbek olmuştur taş .

şimdilik doğum yok :9: göbek ımmm şişmeye meyilli daima :31:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: :46:ne güzel son 3 kilo valla imrendim.çok tebrik ederim arkadaşım..bu arada sınavda başarılar....

sağol canım benim:16:

süper canım yaaa
tebrik ederim :46::46:

sağol canım :16:
eşinle aranda sorun varmış.. üzüldüm bu duruma benim abim de resmen bağımlıydı bu yüzden öss-kpss hepsinde elde edebileceği başarıyı yakalayamadı :50:
nasıl kurtulunur bilmiyorum kızlar bişeyler yazmış inşallah işe yarar.. inşallah aranız düzelir :50:

arkadaşlar merhabalar bende grubunuza katılmak istiyorum.71.6 kiloyum sabh itibari ile 63 kilo iken evlendim 7 ayda 72 ye kadar cıktım.,Tiroid sorunumda var.Kendimi kötü değersiz ve çirkşn hissediyorum.Destek olursak hepimiz bu konuda daha mutlu oluruz diye düşünüyorum.Grubu çok beğendim :)Neyi nasıl yapmalıyım bilmiyorum,su an işyerinden yazıyorum etrafta insanlar olmassa aglıycam dıyebilirim:(

hoşgeldin canım.. ilaçlarla tiroid hormonlarını dengede tuttuğun sürece kilo vermene engel olmaz :34:

süper canım tebrik ederim :46:

sağol canım:16::16::16::16:

Eki Görüntüle 595018

sızce cok mu kılolu gorunuyorum
bugun kıloya cok taktım pffff dugunumde sısko olmak ıstemıyorum
bu halımle gelınlık gıysem nasıl olur sızce
yokmu hıc topıkte sısko gelın olan koysanız foto:47:

çok abartılı bi kilon yok canım bence.. ama hazirana daha çok var o zamana kadar verirsen daha da güzel bi gelin olabilirsin :34:
şimdi de güzelsin zaten :54:

tebrikler
sınavındada başarılar canım..

teşekkür ederm :16:

günaydin kizlar :16:
sabah oglis icin bir yere ugradim o yüzden ise gec geldim gecmise gidecem birazdan 15 sayfa var dedim ben gecmisden cikana kadar unuturum herseyi :37:
simcik öncelikle kilo veren kizceleri tebrik ediyorum :46: veremeyip alanlarada ne diyeyim bilmiyorum :4::1:bidaha olmasin :22::9:

dün cokmu yedim ne tarti hic yüzüme gülmedi gicik sey :37:

dünkü menüm böyleydin :
sabah: kahvaltilik activia
ara: yarim greyfurt
öglen: aci domates soslu 10 burma makarna
ara: yarim greyfurt
aksam: iste burda mahfettim herhalde :ssz:
3 dilim salam 1 has yumurta biber yemek olana kadar
6 kücük köfte domates biber maydonoz yogurt
ne cok yemmissim ya :30:

simcikde gelelim bildirimime :ssz:

baslangic: 77.1
gecen hafta: 73.9
bu hafta: 74.3
gelen: 400 gramm
toplam giden: 2.8 kilo
hedef: 55 daha cok yemek yemem :30:pardon :1: yememem lazim hedefime ulasmak icin :31:

ah suzim ah... akşam o kadar yenir mi bebeğim tartı öncesi :20:
haftaya böyle görmeyelim seni nolur cidden üzüyosun beni :50:

ay ne kadar güzel ya ben de ogünleri görebilecek miyim:43:hedefime son 3 kilo kalacak mı:26:

ben de böyleydim canım bi şekilde gidiyor.. hele burda olunca nasıl gittiğini bile anlamıyorsun emin ol :34:

kızlar ben tekrardan dönsem aranıza...ne dersiniz..

hoşgeldin deriz bebeğim :34:
bi daha gitme deriz :34:

bu arada sınavım da güzeldi kızlar 76 aldım :21:
bugün keyfim yerinde :23:

şimdilik doğum yok :9: göbek ımmm şişmeye meyilli daima :31:

sağol canım benim:16:

eşinle aranda sorun varmış.. üzüldüm bu duruma benim abim de resmen bağımlıydı bu yüzden öss-kpss hepsinde elde edebileceği başarıyı yakalayamadı :50:
nasıl kurtulunur bilmiyorum kızlar bişeyler yazmış inşallah işe yarar.. inşallah aranız düzelir :50:

hoşgeldin canım.. ilaçlarla tiroid hormonlarını dengede tuttuğun sürece kilo vermene engel olmaz :34:

sağol canım:16::16::16::16:

çok abartılı bi kilon yok canım bence.. ama hazirana daha çok var o zamana kadar verirsen daha da güzel bi gelin olabilirsin :34:
şimdi de güzelsin zaten :54:

teşekkür ederm :16:

ah suzim ah... akşam o kadar yenir mi bebeğim tartı öncesi :20:
haftaya böyle görmeyelim seni nolur cidden üzüyosun beni :50:

ben de böyleydim canım bi şekilde gidiyor.. hele burda olunca nasıl gittiğini bile anlamıyorsun emin ol :34:

hoşgeldin deriz bebeğim :34:
bi daha gitme deriz :34:

tebrik ederim doktorum civanım aferim sana
:46::46::46::46::46:
çalışkan kısçem

kızlar
lütfen yardım
derdim var kısmına bile yazsam olur belki ama siz en büyük destekçilerimsiniz

eşimle en büyük problemimiz bilgisayar
devamlı evdedir kahvesi yoktur
biz olmadan dışarı öyle dolaşmaya falan çıkmaz işleri dışında
haftasonları hep birlikte çıkarız kızımızı parka götürürüz
ama şu bilgisayar aramızı açıyor
bağımlı olduğunu düşünüyorum ama klasik erkek tepkisi abartıyorsun diyor
uyanız uyanmaz ilk onu açıyor
kahvaltı sofrasında bile dönüp dönüp bakıyor bilgisayara
online bir oyun oynuyor buarada
ara ara bakıyorum ne yapıyor diye zararlı kötü canımısıkacak hiç bişeye rastlamadım
ama o oyun beni çileden çıkaryor
koltukta hep yanında
tv izlerken bile açık 5 dkda bir gözü onda
kapatmıyor bile bilgisayarı kapatınca oyun baştan yükleniyormuş oda çok kota yiyormuş
ben ne yapacağımı şaşırdım kavga etsem sen bana taktın benim sana ne zarraım var , abartıyorsun falan diyor
soğuk davrandım oda olmadı
mesela bu sabah bununla ilgili bir muhabbet oldu
belkide bişeyleri farket diye öyle davranıyorum dedim
düşünüp kendisini düzelteceği yerde tamam öylemi bundan sonra bende öyle davranırım diyor
yani gerçekten çıkmaza girdim
okadar taktımki benim için ayrılma sebebi yaniii
yaa benim kayınım karısı istemiyor diye bilgisayar bile almıyor eve ben neden tavrımı koyamıyorum anlamıyorum

uzun oldu kusura bakmayın kızlar
Ne diyeceğimi bilemiyorum canım, ama eminim çok zordur, nedir bilmem ki bu erkek milletinden çektiğimiz. Bazı kızların dediği gibi çok üstüne düşmeden halletmeye çalış canım, eğer inatlaşırsan bazıları mesela benim eşim inadına yapar, dedikleri gibi belki üstüne düşmezsen bir zaman sonra sıkılır bırakır, sen de onun kıskanacağı aktiviteler mi bulsan diyorum, mesela yakında kız arkadaşın falan yok mu anlaştığın, onunla program yapsan, yalnız kalsa belki anlar, ne bileyim? Allah yardımcın olsun diyeyim.
Ababa sana da tebrikler, hem kilo hem de sınav için canım, darısı öbür sınavlarının başına.
Kilo veren tüm kızçelere tekrar tebrikler,
alanlar da :4: :4: :4:ben de dahil, :8: :8: spor cezası verelim kendimize kızlar, olmuyor böyle.

oy oy kimleri görüyorum eski ortağaaaammmmmmmm
hoş gelmiş sefa getirmiş nerelerdeydin yaaaafffff

canım ben yaparım diyim ozaman kısçelerin hevesi kalmasın nasıl yapcam onu söyle
kafama göre bişeyler çizerim artıkın
orti olacak kişiler aralarından biri bana mesaj atsın
bu şekilde yaparız olurmu kısçeler
faceden mesaj attım sana
istersen duyurusunu yap canım
ortilerden birisi orti bildirimi diye iki kişininde bildirimini yapsınlar
ne kadar verdikelrini
benim yapmamam gerek yok sanırsam :1:
aslında ben yenilerden birisi destek olurmu diye düşündüm ama olmadı
yanii bak listeyi ben yapıyorum suzi destek olurum dedi ama giremedi bidaha
şimdide sen
yanii yeniler bişey deseydi umutlanacaktım açıkcası
yeniler yeniler diyorum ama kızmayın kızlar
karşılıklı çaba sarfedelim istiyorum

bağımlı olduğunuda kabul etmiyorkiii
abartıyorsun diyor
ama abartmıyorum :ssz:
inşallah aramız kötü değil ben kendi kendime sinir oluyorum gidiyorum başka odaya ama farkında bile değil ona kızdığımı
öyle bağıran kavga eden biride değilim
sadece konuşurum işte
buarada tebrikler canım
senden mutlusu yoktur bugün :nazar:
Ne diyeceğimi bilemiyorum canım, ama eminim çok zordur, nedir bilmem ki bu erkek milletinden çektiğimiz. Bazı kızların dediği gibi çok üstüne düşmeden halletmeye çalış canım, eğer inatlaşırsan bazıları mesela benim eşim inadına yapar, dedikleri gibi belki üstüne düşmezsen bir zaman sonra sıkılır bırakır, sen de onun kıskanacağı aktiviteler mi bulsan diyorum, mesela yakında kız arkadaşın falan yok mu anlaştığın, onunla program yapsan, yalnız kalsa belki anlar, ne bileyim? Allah yardımcın olsun diyeyim.
Ababa sana da tebrikler, hem kilo hem de sınav için canım, darısı öbür sınavlarının başına.
Kilo veren tüm kızçelere tekrar tebrikler,
alanlar da :4: :4: :4:ben de dahil, :8: :8: spor cezası verelim kendimize kızlar, olmuyor böyle.
valla öyle dışarı çıksam falan pekte takmaz
yanii öyle şeylerimiz yoktur bizim
hatta memnun olur rahat rahat nette takılır
aslında diyorum kahveye gitse çıksa gezse dahamı iyi
ama gördükçede sinir oluyorum

DIRINNN DIRINNN DIRINNNNN

TÜKKATTTT TÜKKATTTTT TÜKKATTTT:1::1::1::1:(kopya umaydan)

ortak olacak arkadaşlarımızın dikkatine;
ortak olacak kişiler aralarından birisi bana özel mesaj atıp
kaç kilo verdiklerini ikisininde ayrı ayrı bildirirlerse
güzel bir liste yapıp birincimizi kutlarız ve ödüllendiririz
süpriz bana kalsın söylemiyeceğim çatlayınnnnnnn emiiiiiii:52::52::52:
güzel bir şey diyelim şimdilik
tekrardan herkesi iradesinden ve azminden dolayı tebrik ederim :46::46::46:

benim kalın çıbık krakerlerimmmm

bağımlı olduğunuda kabul etmiyorkiii
abartıyorsun diyor
ama abartmıyorum :ssz:
inşallah aramız kötü değil ben kendi kendime sinir oluyorum gidiyorum başka odaya ama farkında bile değil ona kızdığımı
öyle bağıran kavga eden biride değilim
sadece konuşurum işte
buarada tebrikler canım
senden mutlusu yoktur bugün :nazar:

valla öyle dışarı çıksam falan pekte takmaz
yanii öyle şeylerimiz yoktur bizim
hatta memnun olur rahat rahat nette takılır
aslında diyorum kahveye gitse çıksa gezse dahamı iyi
ama gördükçede sinir oluyorum

tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok :31:
inşallah hevesi geçer de kurtulursun şu oyunda.. yoksa cidden zor oluyor o oyunları bırakmak :26:
mutluyum çok şükür de yorgunum bi de temizlik yapcaz bakalım enerjim kalcak mı :ssz:

canım hareklere baktım hepsi süper. aslında yarım saat yapılır ip atlama hariç hepsini yapabilirim gibi geliyor. 45 dk bisiklete binsem sonra bunu yapsam süper olur. paylaşım için çok sağol canım
rica edeirm cnm :34:

aynen form çayı bende de çok iyi etki gösteriyo diğerleri sadece idrara çıkarmada etkili
evt aynenn :34:
Ağzından bal damlıyor ball:16:İnşallah ortimm:16:Haftaya 1. biziz:9:

hadi bakalım inss ortimm :128:

o zaman dönüyorum...

kızlar acil vermem gerekiyo kiloları ...pko oluşmuş bende bebek sahibi olmam bu şekilde zormuş...

EftenPuften
sen geçen hafta bildirim yapmamışsın
buhafta tekrar liste altı olacaksın
hatırlatayım dedim

buhafta liste altı olacak olan çok kısçe var
umarım haftaya burdan ayrılmazlar ve listemiz kalabalıklaşır

canım benim bildiğime qöre 3 hafta bildirim yapmayan listeden atılıyor (liste altına alınıyor)
ben qeçen hafta burdaydım ama ilk haftam olduğu için bildirim yapmadım liste altı olacağım için...
ne olacak şimdi ben bu hafta da mı liste altı edileceğim?

kızlar mikemmel bi çorba yaptımmmm
aslında oğluma yaptım ama vitamin deposu oldu bende içicemm :52:
keske havuç,ıspanak falanda olsaydı ama napim buqünde evdekileri değrlendirim dedim
patates,soğan,sivri biber,yeşil mercimek,kırmızı mercimek ve pirinci attım tencereye haşlanıyor :56:
sıvı yağ kullanmadım halis muhlis tereyağ kullandım bidee accıkta tuz atıcam ımm mis kokuoo miss :52:
saat 15 qibi 1 kasecik içicem 1 kase yoğurtla :56::56:

canım benim bildiğime qöre 3 hafta bildirim yapmayan listeden atılıyor (liste altına alınıyor)
ben qeçen hafta burdaydım ama ilk haftam olduğu için bildirim yapmadım liste altı olacağım için...
ne olacak şimdi ben bu hafta da mı liste altı edileceğim?

canım bana yazman gerekiyordu
mesela neskuikte aynı şekilde bildirim yapmadı ama bana mesajla söyledi
ben aklımda tutamamki yoksa
bazıları bildirim yapıyor listede olmak istemiyor bazıları hiç tartılmıyor
ben geçen hafta listeye baktım sen yoksun
nezaman geldin hatırlamıyorum bile
keşke mesajla bana söyleseydin liste altı yazsaydım seni

birde şöyle düşün diyelim ben devamlı listedeyim ama 1 hafta mesaj atmadım
tartılmadım
ozaman bisonraki mesajda geçen hafta kilom kısmına ne yazacağım
adil olsun diye herkesin 1 haftalık kilo kaybını listeliyoruz
buarada bu kuralı ben koymadım 1 senedir burdayım ve hep liste bu şekilde yapılıyor
eğer konuşulup anlaşılırsa değiştirilir canım

kızlar
lütfen yardım
derdim var kısmına bile yazsam olur belki ama siz en büyük destekçilerimsiniz

eşimle en büyük problemimiz bilgisayar
devamlı evdedir kahvesi yoktur
biz olmadan dışarı öyle dolaşmaya falan çıkmaz işleri dışında
haftasonları hep birlikte çıkarız kızımızı parka götürürüz
ama şu bilgisayar aramızı açıyor
bağımlı olduğunu düşünüyorum ama klasik erkek tepkisi abartıyorsun diyor
uyanız uyanmaz ilk onu açıyor
kahvaltı sofrasında bile dönüp dönüp bakıyor bilgisayara
online bir oyun oynuyor buarada
ara ara bakıyorum ne yapıyor diye zararlı kötü canımısıkacak hiç bişeye rastlamadım
ama o oyun beni çileden çıkaryor
koltukta hep yanında
tv izlerken bile açık 5 dkda bir gözü onda
kapatmıyor bile bilgisayarı kapatınca oyun baştan yükleniyormuş oda çok kota yiyormuş
ben ne yapacağımı şaşırdım kavga etsem sen bana taktın benim sana ne zarraım var , abartıyorsun falan diyor
soğuk davrandım oda olmadı
mesela bu sabah bununla ilgili bir muhabbet oldu
belkide bişeyleri farket diye öyle davranıyorum dedim
düşünüp kendisini düzelteceği yerde tamam öylemi bundan sonra bende öyle davranırım diyor
yani gerçekten çıkmaza girdim
okadar taktımki benim için ayrılma sebebi yaniii
yaa benim kayınım karısı istemiyor diye bilgisayar bile almıyor eve ben neden tavrımı koyamıyorum anlamıyorum

uzun oldu kusura bakmayın kızlar

canım eşinin evden çıkmaması bence çok güzel. ben adamların kahveye gitmesini hiç sevmem allahtan babamda eşimde hiç dışarı çıkmazlar. bence kenidinize plan yapıp belli saatlerde internete girin. eşinin hoşuna gidicek ailece vakit gecireceğiniz başka şeylere yönelt onu. pcnin bebeklere ne kadar zarar verdiği hakkında yazılar var onları okut. onların düşüncesi bize zarar vermedikleri sürece bir sorun olduğunu kabul etmezler.benim eşimde sürekli annesi arar. mesale tv seyredyorz reklama girdiği gibi tele yapışır. bu yüzden çok tartştık ve çok ağladım. hala daha sinir olurum. bende annesini aradığı gibibağırarak şarkı söylüyorum yada odadan çıkıp ona soğuk davranıyorum ama o annemle konuşmamın ne zararı var sana diyor. sanki evde üç kişi yaşıyormuş gibi. evde her yaptığımızı biliyor annesi ne yedik annemlere ne zaman gittik. bende telle kouşmasını engelmek için adam asmacadan tutunda isim şehir oynuyorum. o zaman o kadar sık aramıyor. bence eşim oyundan bir süre sonra sıkılır. acaba bıktırma yöntemini mi uygulasan.

Back
X