kolay gelsin canim insallah basiriyla atlatirsin sinavini
hosgeldin canim aramiza
adim cöpcatan suziye cikacak
canim gec geldim minem is e birde gecmise gidiyorum gitmessem merak ederim girdimmi cikamiyorum yoksa hem söyleyip hem kacmam ben
iyiki bilmiyorum cigböregi

sanada bulcam hepicinize bulacam orti
olsun canim ama haftaya en az 500 gramm vermis olarak görmek istiyorum seni
giden gelen yokmu

tebrikler canim
gidsinde nasil giderse gidsin tebrikler canim
haftaya hepimiz toparlancaz insallah canim
tebrikler canim
ben fazlalik görmedim canim gayet güzelsin
tebrikler neslim
gecmisdeyim

ay gelsen ne iyi olur

dilekde gelecekdin
haftaya dikkat edelim

güzel güzel bildirimlerle gelelim insallah
tebrikler canim
biraktim minem adam 1inci aya kadar tatildeydin zaten bidaha da randevu ayarlamadim

bende cok istiyorum insallah olur hep insallah bu sefer diyorum ama esim diyor halen topige giriyormussun nerdeyse 3 senedir veremeyen tek kiz sensindir aralarinda diyor

senlen dalga gecmiyorlarmi diyor
minem bi ara bende cok sinir olurdum cok üzülürdüm bizlen dogru düzgün ilgilenmiyor diye simdi bende biraktim benim esim daha kötü herhalde sanki sandalyeye yapismis gibi yerinden kalkmiyor insallah seninki düzelir canim
evet zerram bu hafta öyle oldu ama haftaya düzgün kahvalti yapmak istiyorum artik hep aceleyi bahane ediyorum ama olmuyor doymuyorum yogurtlu seylerle hakklisin
haftaya sende fadimede bence bize süpriz yapacaksiniz
aksam ekmek yemezsenmi ki fazla karbonhydratli geldi ama kizlar nediycek bakalim :26:
bugün aklimdan gectin nesli yazinca gecmisden hosgeldin tekrar gurbetcim
minem nesli yapacakmis sagolsun ama yapan olmazsaydin ben yapardim iptal etmiyelim hefeslendik ne güzel
neslim herhafta yapabilecekmissin yapamiycan zamanlar söyle ben sana yardim ederim istersen
morelimi bozmadim tatlim cünkü yedim ictim carsamba daha kötüydün haftaya güzel gelecem insallah

sinavi basariyla tamamlamissin tatlim coook sevindim masallah tatlima

minem isden giriyorum arada daliyorum sonra bugün sekretär 1 saat yanimizda oturdu onun yaninda giremedim molada cikiyorsun cikmazsan niye cikmadi oturdu yerinde diyorlar gecmise gidiyorum gitmessem ne konusdunuz bana cevap geldimi diye merak ediyorum o yüzden canimcim
tesekkür ederim neslim
yok bebegim cok sükür iki dille büyüdügü icin almancasi biraz sayif ordan destek aliyoruz okula basladiginda zorluk cekmesin diye hep evde türkce konusdugumuzdan cocuk alisamadi keske ben onunla almanca konussaydim ama önce anadilini ögrensin istedim