• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam kaçırmasaydı iyiydi suziim. ogluşun hasta degildir inşallah.

ayyyy canım benim işin çok zor.kızsan bagırsan olmaz bi arkadaş tavsiye etmiş belirli saatler koyun diye bencede en güzeli o.sen pc.deyken seni çok özlüyorum,oyun oyna banada biraz vakit ayır gibi cümleler kurarsan belki yavas yavas azaltır. bence üstüne gitmeden alttan alttan hallet.direk konuya girince iyice inatlaşıyorlar,ben öyle hallediyorum.

haftaya iki katını verirsin üzülme.

listen güzelmiş.bizim oralarda lahanaya kelem derler aynı seyde mi bahsediyoruz.

bir kere vermişsin yine verirsin datlım

avtarına bayıldım candy antony onlar demi

aldım opücügü byyyyyy

kusura bakma yardım edemedim.

tamammm kalın cıbık demeyeydin aglarım

kızımıza bakın hele hem çalışkan hem hamarat oglumamı alsam seni.

sağl canım ben alıştım artık 1 senedir olduğum yerde sayıyorum..
gerçi benim eşimin yanında kilo vermek mucize ama geçen yıl o kiloları nasıl vermişim şaşırıyorum..

EftenPuften
sen geçen hafta bildirim yapmamışsın
buhafta tekrar liste altı olacaksın
hatırlatayım dedim

buhafta liste altı olacak olan çok kısçe var
umarım haftaya burdan ayrılmazlar ve listemiz kalabalıklaşır

Hıı askerimin yemin törenindeydim:26:

evet onu hatırlıyorum
ama benim geldiğim dönemlerde tartışma çıkmıştı ve o gitmişti
ondan sonrada hiç 3 hafta bildirim yapmayan liste altı olur diye duymadım
eskilerden kızlar varsa hatırlatsın
geçen sene dilekte bu şekilde yapıyordu
liste altı olmayalım diyede mutlaka bildirim yapıyorduk

bildirm yapmazsan zaten o hafta listeye giremezsin..
ilk bildirim yaptığında liste altı sonraki hafta listede olursun
hep böyleydi zaten

cuma yarışmalarında bildiğim kadarıyla 3 hf bildirim yapmazsan geçerli mazeretide yoksa diskalifiye olma durumu vardı..

ıns cnm allah herkesın gonlune gore versın ama gıdene kadar ben nası sabredecem bılmıom bazen duvarlarla konusuom bıde esım gorevı gereğii hep gece calısıo zaman cok zor gecıo :14::14:
zor canim allah sabir versin benim esimde arada gece calisirdin ama ben oyalancak seyler buluyordum nebileyim alisdim sanirsam alman yerinde fazla arkadasim yok 1-2 ancak evlenince cogu ile ara ister istemez acildi :31:

kaçta yiyeceksin canım yemeği
ben 6:30-7 gibi yiyorum akşam

çiğ börek kıymalı kızartılan bir börek canım
kalori deposu

hadi bakalım inşallah suzim
7 gibi yedim dün minem :1: kalori deposuysa tanimadigim iyi olmus :1: bu hafta beklendim büyüktün ama carsamba basladim 74.9 yine iyi toprladim 2 günde :17:
kızalr resım ekledım bı bakın sımdı ondan ıkı kılo zayıfım boudan resım bulamadım
ben senin resmini gördüm önceden sanki hayal mayal hatirliyorum sarisindin dimi sen canim :27:yoksa karistiriyorda olabilirim :26:
kuzummm o nasıl liste hiç gözüm ısırmadı

umayın söyledigi gibi denedim greyfrut ıyy yinede yiyemedim. sen epey alıştın

anlamam mı... seni gördükçe canım çikolata istiyor bide çig börek dedin kalbimden vurdun beni

bende kuzeyciyim kocişim duymasın geçen rüyamda gördüm adamı liseli kızlar gibi . tövbe tövme..

yetişemedim sana ortim... çöp çatan olmuşsun
benim gözümde tutmadi listeyi canim :37: bugün kivi cigim greyfurt la küsüstük :9:

suzim afiyet olsun canım
menün her ne kadar kafamı karıştırsada güsel görünüyor :60:
sen bu hafta azimlisin peteğem kaymağam maşallahhhhhhhhhh tütütütütütütüt

taamam suzim ymeyiz artık bu satten sonra akşam gelebilirsen gel tatlım ya:38:

hihihi :9: yazdikdan sonra okudum benimde kafam karisti menüden :111: aklimdan gecti gelecekdim canim aksam ama benimki calismayinca bilgisayardan totosunu kaldiramiyorki :41:
selam kızla nasılsınız
15.000 sayfamızı suzim yazmış ilk olarak tebrik ederimmm 15000 olmuşuz:kkk::kkk::kkk:

geçen sene geldi aklıma bir anda anımsadınızmı bilmiyorum ama
geçen sene balkaymakla black kulakları çınlasın kapışıyorlardı 10000 sayfaya ilk kim yazacak diye
bende birşeyden habersiz menü yazıyordum
bir anda göndere bastım 10000 kapmışım sanırsm
kızlar beni kovalamışlardı sopayla:1::1::1:
ayy sen öyle deyince geriye gittim bak neler buldum altda :9:
anammmmm 10.000 ben yazmışım hiçde farkında deilimmm
hhahahahaha :52:
:21:

kız senin menü 100000 . mesaj olmuş :9:

biz burda 10000. Sayfa serefine havai fisekler patlatirken, sen geldin sakin sakin menunu yazdin:9::9:

valla ya istesem olmaz heeee ne kadar temiz menüm varmış :1::1::1:
hiç farkında deilim bakmadımda kaçda diye blackımmm
zart diye daldım menümü yazmaya cevaplaya bastım bi baktım sizler bahsediyonuz 10.000lerden
bide ne göreyim ben 10000 yazmışımmm
heyo heyooooo heyoooo:21:
:24:
:42:

biz burda o kadar tepindik oynadık ama 100 000 inci mesajı bir menüye kaptırdık :60:

selaammmm :3:

neskiviiik kizlar 10000 diye cirpinirken gelip kondurmusun bacim menüyü :1::1:

günaydin kizlar:3:10000 li sayfalara girmissiz hayirli ugurlu olsun :21::nazar:20000 li sayfada yine hepberaber olma dilegi ile bi sarki armagan ediyorum topikimize
http://www.youtube.com/watch?v=rEc8rGonrQw:24::1:

ay ne güldüm nesquikcimmm masum masum menü yazmissin 10000 inci sayfada canimmm :38::38:
ayyy ne güzel gülmüsdük eglenmisdik :31::31::31:
bunu okumaya başlayınca direk yüzüm güldü ne güzeldi o gün pek bi eğlenmiştik 10000 olduk diye :9:
hatta black 20 sayfalık olarak ayarlamış sayfaları da erken kutlamıştı :9:
ne güzeldi :31::31:
bu arada canım uyku apnesini sormuşsun..
obstruktif uyku apne sendromu diye bi rahatsızlık var.
uykuda 10 saniyeden uzun süre nefes durması oluyor.
hastalar genelde horlayan kilolu insanlar.
gece yeterli uyku alamadıkları için gün içinde uyuklayan tiplerdir.
öyle işte suzim anlatınca benim aklıma bu geldi.. onun üzerine konuşmuştuk..
senlen birde gec saatlere kadar yazismisdik betülüm sonra sen okula ben ise gec kalmisdim uyuya kalmisdik :9:
ben geldım kızlar haftalardır ılk defa bugun cozuttum hemde cuma oncesı yarın kesın artı cıkıcam :53:
:4::4::4::27:

biz göremedik :37:

bak sağda giriş tarihi ve mesajlar yazıyor
bizim yazılarımızı okuyorsun yaaa orda sağ kısma bak herkesin isminin karşısıyla sağda yazıyor
orda mesajlar kısmı 100ü geçerse özel mesaj atabiliyorsun
yoksa atamıyorsun
listeyi ben yapıyorum yaa
yarın bana mesaj atacaksın ismime tıklarsan mesaj gönder çıkar
ordan ben listeye ekleyeceğim
ama ilk olunca liste altında ismin çıkacak canım

abababa anlatmış canım uyku apnesini
uyku bozukluğu diyelim halk diliyle
çok kısa bir süre nefessiz kalma yaniii
ekmek öğlen yedim küçük bir dilim ama yazmayı unutmuşum canım yaaa
yemeğe bağlı bazen doyuyorum bazen doymuyorum ekmeksiz

evet listede olamayacaksın
ama bende geçen hafta listede yer aldım
ondan önceki hafta liste altındaydım

eveet o muhabbeti hatırlıyorum
arada sıkılırsam o sayfalara dönüyorum
tekrar tekrar keyifle okuyorum
çok eğlenceliydi
tuğba ceza almıştı hatırlıyormusunuz o muhabbeti :34:
yaa bende vardim o gece sohbetde :17: aslinda kötü niyet yoktun da iste saflikdan aklimizdan gecenleri yazdik :77:
ayyy 6 adet kestane diyor
çok sevindim
ben cısss sanıyordum :52:
:21:
minem kestane cok karbonhydrat iceriyor diye kesinlikle yazaklamisdin benim doktor yiyebiliyormuyuz :23::56:
GREYFURT: Greyfurt herhangi bir sihirli yağ yakıcı etkide bulunmazken diyet yapanları birkaç kalori sayesinde tok tutmaya yardımcı oluyor. Araştırmacılar bunu sindirimi uzun süren çözünebilir liflerden bol miktarda olmasına bağlıyor. Yemeklerden önce bir yarım greyfurt yemek yada bir bardak greyfurt suyu içmek, tok hissetmenize yardımcı oluyor ve yemek esnasında daha az kalori almanızı sağlıyor.
bosuna yedim greyfurtu :ssz:oda zorla yuttum :37:
iyi geceler kızlar.beni hatırlayanınız varmı bilmiyorum ama ben sizleri görünce çok sevindim.geçtiğimiz nisan ayında başlamıştım diyete ve bu topiğe.burası sayesinde epeyce kilo verdim.hemde çok sağlıklı bi şekilde.başladığımda 74 iken şimdi 58 kilodayım şükür.uzun zamandır yazamıyordum sizlere.benim iki tane afacan varda sağolsunlar.küçük sayesinde bilgisayarı açmam pek mümkün olmuyor.
sizlerde nevar neyok.umarım hedeflediğiniz kiloya inmişsinizdir.en azından yaklaşmışsınızdır inş...ben ilk hedef 60 demiştim ama şimdi 56 ya felan düşmek istiyorum.yani 55-60 arası bir ömür sürmek istiyorum anlayacağınız.sabit kalmak çok zor.inişli çıkışlı gidiyor düzen.burası olmayınca hep kaçamaklara yenik düşüyorum.sık sık girip yazamasamda yazdıklarınızı okumaya, en azından bildirim yapmaya çalışacağım...yarın başlıyorum yenidennnnn....:18:
hosgeldin canim tekrar :29: masallah canim sana :46::46::46::nazar::nazar::nazar:
ayyy kızlar atvde güven bana diye bir yarışma var seyrettiniz mi
birbirine yabancı iki insan yaşıyor. beraber cvplıyorlar soruları sonra biranda butona basıp bütün parayı tek bir insan alıyor yada basmayıp para ikiye bölünüyor. çocuk kıza kuranın üstüne yemin ederimki basmıcam dedi 72 milyarı paylaşcaz dedi. adam daha sonra butona bastı ve 72milyarın hepsini tek başına aldı ve gitti. sinir oldum allahın üstüne yemin ediyor ve yinede basıyor butona bu kadar güvensiz insanlar hayatımızda ne kötü.
ne kötü insanlar var ya bakmadim ama üzüldüm birde sinir oldum :41:
kanal d deki intikam filmi çok güzel tavsiye ederim izleyin....bu arada menümü yazacagım kendinize iyi bakın iyi geceler.....

sabah
5-6 dilim salam
domates
1 dilim peynir
sekersiz cay
2 dilim uno denge ekmeği

ara
2 adet mandalina

öğle
haşlanmış tavuk
3yk.yoğurt
salata

ara
dışardaydım o yuzden yapmadım

akşam
8 adet ızgara köfte
2yk.piyaz
salata

ara
1elma
2 adet ceviz büyüklüğümde kurabiye:26:
bende baktim dün intikam dizisine ilk bölüm güzeldin birde 20 dakikaya baktim oda yeni :31: urkecimmmm canim cigerim :1:ben seni betül birlestirmeyi gözüme kestirdim :9: allahin emri ile betülle orti olmak istermisin :9:
günaydııınnn :16::16:
sabah sabah şok oldum bu nasıl oldu anlamadım 3 kere tartıldım resmen inanamayıp :26:
neyse bildirimimi yapayım..

başlangıç:73
geçen hafta:62.2
bu hafta:61
giden:1200 gram
toplamda giden:12 kg
hedef:58

vee son 3 kiloo :52::52:

öpüyorum hepinizi canlarım ben sınava gider :10::10::10:
masallah tatlima:46::46::46::nazar:
Herkese günaydınlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 63,3 kg
bu hafta kilo :63,7 kg
gelen:400 gr.
toplamda gelen :900 gr.
hedef kilo : 55 kg
olsun fadimecim:38: haftaya insallah artili bildirimler görmiyelim güzel olacak haftaya hepimizinki :16:
günaydınnn kızlarrrr
kilo bildirimi yapıyım
başlangıç:78.7
geçen hafta:74.7
bu hafta:73.7
giden:1kg
toplamda giden:5.0
hedef:60
tebrikler tatlim :46:
ilk haftam kızlar BAŞLANGIÇ: 73.7 kg BUGÜN :72.9 kg GİDEN :800 g HEDEF : 58 kg not: simdiye kadar ilaçsız bu kadar hiç vermemiştim sizibilmem ama benim için büyük basarı.yardımlar için herkese öpücükler
tebrikler ortim :46::nazar:
yasasın 100 msj atmış bulunmaktayım.
:64:
hepinize günaydın kızlar....

bu haftaki kilo bildirimim sevindirici yılbaşı faciasından sonra..:52:

başlangıç kilo:66
geçen haftaki kilo:64,7 (geçen hafta tartıldım fakat topiğe bildirim yapamadım....)
bu haftaki kilo:63,7
giden kilo:1000 gr.
toplamda giden:2,3 gr.
hedef kilo:58
hedefe kalan kilo:5,7 kg.

:32:
tebrikler canim :46::46:
günaydın kızlar
ne güzel herkes kilo vermiş
bende artıdayım
2 gündür dikkat ediyorum ama boşuna umutlanmışım
haftaya gerçekten umutluyum ama bu motivasyonumu yitirmezsem
sabah eşimle tartıştık moral olarak çöküntüdeyim

başlangıç: 65.5
geçen hafta: 64.2
bu hadta: 64.4
gelen: 200
toplamda giden: 1300
hedef 58
olsun minem bende artidayim :ssz: sIkma canini esinle insallah düzelir canim :38:
YEMEK YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

*Tüm sebze yemeklerinizin pişirilişinde diyete başlarken kuru soğan kullanmayın. Yeşil soğan ve sarımsak kullanabilirsiniz.
*Tüm yemeklerinize pişme esnasında karışım yağı kullanın. Yemekler piştikten sonra ve zeytinyağlılara belirtilen miktarda zeytinyağı kullanılabilir.
*Günde 2 tatlı kaşığı keten tohumu kullanın. (Öğütülmüşse buzdolabında muhafaza edin.)
*Tuzu kesmeyin, ama mümkün olduğunca miktarını azaltın. Yüksek tansiyon probleminiz varsa tuz kullanmayın.
*Gün boyu 4 tatlı kaşığı öğütülmüş keten tohumu kullanın.
*Mümkünse yemeklerinizi fırında, buharda ya da tencerede pişirin.
*Yemeklerinizde pişirme esnasında baharat veya çeşitli lezzet verici otlar kullanmak son derece doğrudur. Çünkü baharatların ve lezzet verici otların listelerle çelişen özellikleri yoktur.
*Ara öğünleri atlamamaya çalışın. Öğün saatleriniz önemli değildir. Önemli olan yemeğinizi yedikten en erken 2 saat sonra uyumanızdır.

Taylan Kümeli'den genel önerileri
• Kalsiyum sağlıklı beslenme programınızda zayıflamanıza yardımcı olan önemli bir mineraldir. Programınızda verilen kalsiyum kaynaklarınızı (peynir, süt, ayran, kefir) ihmal etmeden tüketmeye özen gösterin.
• Unutmayın ki detoks kürünüz doğal içeriklidir, hiçbir kimyasal içermez. Yanı sıra eğer hekiminiz de uygun buluyorsa listelerinizi yaparken vitamin ve mineral takviyesi de kullanabilirsiniz.
• Gazlı ve yüksek şeker içeren içeceklerden uzak durun. Doğal meyve suları, ayran, buzlu çay sizin için ideal içeceklerdir.
• Vazgeçmek için bir başlangıç zamanı arıyorsanız, sigarayı bırakmak için en uygun zamandasınız, unutmayın.
• Her sabah ılık suyla duş alarak kan dolaşımını hızlandırın.
• Her gün 35-45 dakika normal tempoda ve mümkünse açık havada yürümeye çalışın.
• Programınız süresince kendinize en az 10 dakika zaman ayırın ve sakin, sessiz, temiz ve havadar bir ortamda kendinizle baş başa kalın.
• Mümkünse programınız süresince rahatlatıcı, ödem atıcı, inceltici unsurlar barındıran masaj yağlarıyla masaj yaptırın.
tesekkürler minem :54:
ilaç Kullanıyorsanız Greyfurt yemeyin

Yeni yapılan araştırmalar greyfurt Suyunun bazı ilaçların etkilerini artırdığı ve o nedenle ölümle sonuçlanabilecek zararlı yan etkiler ortaya çıkardığını gösterdi. Bu nedenle ilaç kullanan kişilerin greyfurt Suyu içmemeleri önerilmektedir

GREYFURT içilen ilaçların karaciğerde parçalanıp atılmasını engelleyen dünyadaki tek meyveymiş.

HANGİ İLAÇLARIN ETKİLERİ GREYFURT SUYU İLE ARTMAKTA VE ZARARLI ETKİLER ORTAYA ÇIKMAKTADIR?

A: TANSİYON İLAÇLARI
B. PSİKİYATRİ , UYKU VE EPİLEPSİ İLAÇLARI
C. KOLESTEROL DÜŞÜRÜCÜ İLAÇLAR
D. EMPOTANS TEDAVİSİNDE KULLANILAN İLAÇLAR
E. MİDE-BAĞIRSAK HASTALIK İLACI CİSAPRİDE
F.ALERJİ, GRİP-SİNÜZİT TEDAVİSİNDE KULLANILAN TERFENADİN
G. KALP İLACI AMİODARONE

Mevcut veriler ilaç kullanan kişilerin greyfurt suyu içmemeleri yönündedir. İşin ilginç diğer bir yanı ise greyfurt suyunun ilaçların kan dolaşımındaki etkisini artırma özelliğiyle belki ilerde ilacın dozunu azaltarak ve greyfurt suyu veya içindeki etken Maddeyi birlikte alarak dozu azaltma ve daha ucuza hastalık tedavi olanakları sağlama olasılığının ortaya çıkmasıdır. Ancak bunun için ileri araştırmalara gerek vardır. Şimdilik önerim ‘’ilaç kullanıyorsanız greyfurt suyu içmeyiniz’’ şeklindedir..
zaten aci tadi var sevmemisdim zaten :37:

gunaydın kızlar nasılsınız ben sabah tartıya cıkmaya korktum ve tartılmadım
hafta sonu kayınvaldemde olacagım
sınavlar var cunku
oradan dondukten sonra kendı memleketıme gıdecegım 1 hafta flanda orada kalacagım
gıttı benım dıyet yıne
ben sureklı gırmeye calısacagım opuyorum
kılo verenlerıde tebrık ederım:16:
kolay gelsin canim insallah basiriyla atlatirsin sinavini :16:
arkadaşlar merhabalar bende grubunuza katılmak istiyorum.71.6 kiloyum sabh itibari ile 63 kilo iken evlendim 7 ayda 72 ye kadar cıktım.,Tiroid sorunumda var.Kendimi kötü değersiz ve çirkşn hissediyorum.Destek olursak hepimiz bu konuda daha mutlu oluruz diye düşünüyorum.Grubu çok beğendim :)Neyi nasıl yapmalıyım bilmiyorum,su an işyerinden yazıyorum etrafta insanlar olmassa aglıycam dıyebilirim:(
hosgeldin canim aramiza :29:
tekeşim canım bana uyar bu.

sınavında başarılar dilerim.çok kaçırma bari.

benim beceriksizligim ortada .bensuzi epey ilgili dün çöpçatanlık yapıyordu ona sor.
adim cöpcatan suziye cikacak :52:

suzi kimse yapmazsa yaparım dedi ama
oda daha gelmedi
işyerinden bazen giremiyor eğer bugünde öyle olursa uğrayamaz
canim gec geldim minem is e birde gecmise gidiyorum gitmessem merak ederim girdimmi cikamiyorum yoksa hem söyleyip hem kacmam ben :1:
Suzim bilseydim zaten bu kadar yumuşak davranmazdın, kızartılarak yapılan bir börek:ssz:

Betül benden zayıf, boyu da daha uzun. kimi bulcam ben yanıma ühühüü :14:

ahh ah, anlıyorum seni canım yaa, ben de komşusuzluktan muzdaribim. imreniyorum hani böyle komşu komşu girip çıkanlara.

aynen öyle, kalori deposu :26:

walla benim de en sevdiğim dizi kuzey&güney. çok heyecanlı ve kuzey karakteri de -tipiyle değil ama - karakteriyle harika

Hasretim, gülüm, canım nerdesin?
Özledim seni, 3 gün oldu geleli ama karşılaşamadık senle
şu an aynı kilodayız, senle orti olsak iyiymiş

kızlar 3lü orti olunamaz mı yahu
iyiki bilmiyorum cigböregi :1: sanada bulcam hepicinize bulacam orti :1:
herkese günaydınlarr
başlangıç: 70
geçen hafta: 69,7
bu hafta: 70
gelen:300:43::43::43:
toplam giden:0
hedef:60

ayy kızlar hafta sonu yiyom yiyom sonra 4 gün uğraşıyorum, ö yüzdende yerimde sayıyorum aylardır, 2 ileri bir geri

kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederimm
olsun canim ama haftaya en az 500 gramm vermis olarak görmek istiyorum seni :54:
başlangıç:76
geçen hafta:67
bu hafta:67
giden/gelen: 0
toplamda giden:9
hedef:58
giden gelen yokmu :1:
kız bu nasıl nick gözümün önüne nler geliyor.bu arada kuzey için söylediklerimi kocişim duymasın cok kıskanıyo adamı
:9::9::9:
Günaydın kızlarrr

veeeeeeeeeeeeeeeee an itibari ile 69.9'u tekrar qörmüş bulunuyorum :52::52::52::52:
çoooooooookkkkkkkkkkkkk mutluyum ama açlıktan başım dönüyor şimdi kahvaltı yapıyorum bi yandanda.. :32::32::32:

hemen kilo bildirimimi yazıyorumm..

başlangıç: 80
geçen hafta: 72.2
bu hafta: 69.9
giden: 2,300 gr.:nazar:
toplamda giden: 10,1 gr.
hedef 58 :16:
:nazar: tebrikler canim :46:
gunaydın kızlar
baslangıç 72.5
gecen hafta 69.1
bu hafta 68.8
gıden 300gr
ya ben hep bole kaplumba hızıylamı gıdıcem ya 60a hıç ınemıyecek gıbı hıssedıyorum kendımı
gidsinde nasil giderse gidsin tebrikler canim :46:
Ben artı çıktı yaaa :(( Askerim izine gelince kaçırdım biliyordum :14::14: İSyaaaannnnnnnnnnnnnn:19:
haftaya hepimiz toparlancaz insallah canim :29:

kızlar alıntı yapamadım. kilo veren bütün fıstıkları tebrik ediyorum.

bildirim
başlangıç:89
geçen hafta:71.800
bu hafta:71
giden:800gr
toplamda giden:18 kilo
hedef:62
tebrikler canim :46:

Eki Görüntüle 595018

sızce cok mu kılolu gorunuyorum
bugun kıloya cok taktım pffff dugunumde sısko olmak ıstemıyorum
bu halımle gelınlık gıysem nasıl olur sızce
yokmu hıc topıkte sısko gelın olan koysanız foto:47:
ben fazlalik görmedim canim gayet güzelsin :23:
Dırınnn Dırın bildirimim

başlangıç 65.5
geçen hhafta 65.5
bu hafta 65
giden 500gr
toplamda giden 500gr

tekrardan veren veremeyen tüm arkadaşlarımı kutlarım
üzülmesinler haftaya tekrar verirler
tebrikler neslim :46:

zerra alıntına yıldızlı pekiyi ORTİM nerelerdesin hoş geldin
gecmisdeyim :52::37:

suzimmmmmm haftaya gider inşallah
bak sopayla avusturalyaya geliyorum bilesin gitmezse:130:
:9: ay gelsen ne iyi olur :9::9::9: dilekde gelecekdin :5:
canım aynen öyle ben de dün akşam cokkkkkkkkkk kaçırdım rahat 8 kadın budu salata yoğrt yedim inşallah hafta sonu toparlarımmmm

öğlen sabah yeee iyi ama akşam direk kilo bence bazen çook canım çeken bişey oldumu ayırıp sabaha saklıyorum o zaman bişey olmuyoooo
haftaya dikkat edelim :29: güzel güzel bildirimlerle gelelim insallah :16:
Ya kızlar mesaj hakkım oluşmadığı için bildirim gönderemiyorum kaptana

siz atarmısınız mesaj lütfenn

başalangıç 80
geçen hafta 75
bu hafta 74.600
giden 400
top.giden 5.400

haftaya verecez inşallah

ben sık ağladığım için artık etkilemiyor onu canım
şimdi aradı hiçbişey olmamış gibi konuştuk

sabit kalmakta güzel canım

herkese yazmak zorunda değiliz
zaten yoğun olduğunu yazarsan önemli gördüğün şeyleride alıntılarsan olur sanırım
bende hızlı geçiyorum sayfaları bazen

evet erkek milleti işte
topunun köküne kibrit suyu :1:

hmm süper
ama tehlikeli

sen beni ortada bıraktın
ben sana güvendim hani artı çıkacaktın :20:
yaa güzel ortim benim 2 gündür hiç kaçamağım yok
ama toparlayamadım işte
haftaya söz :34:

tebrikler canım :46:

bana bildirim yapılıyor
ama kaptan değilim

sonuna kadar destekliyorum seni canım
bildirimime moral verende olmadı :5::5:
ağladım işteeeeee :5::5: sende sopa attın zatiiiii :5:

sen buraya yaz ben not alayım

oy oyyyy nerelere vuram başımıııı
tebrikler kuzum süpersin
haftaya bende bomba gibi gelecem valla

sesimi çıkarmıyorum çoğu zaman boşuna büyümesin diye
ama bugün dayanamadım artık
haftaya bomba gibi gelelim ablacım

ozaman sizin ortiliği bozalım
yani 2 hafta bildirim yapmayacaksan
bugünde yapmadın
sonra ilk hafta listeyede giremezsin 1 ay eder
yanii ortin bilir ama benden biöneri onun zararına olmasın canım

olacak canım olacak
sen diyetisyenide bıraktın sanırım
şuraya daha çok gel
menü yaz
söz ver ve sözünde dur
olacak ozmaan
biraktim minem adam 1inci aya kadar tatildeydin zaten bidaha da randevu ayarlamadim :31:bende cok istiyorum insallah olur hep insallah bu sefer diyorum ama esim diyor halen topige giriyormussun nerdeyse 3 senedir veremeyen tek kiz sensindir aralarinda diyor :14: senlen dalga gecmiyorlarmi diyor :14:
kızlar
lütfen yardım
derdim var kısmına bile yazsam olur belki ama siz en büyük destekçilerimsiniz

eşimle en büyük problemimiz bilgisayar
devamlı evdedir kahvesi yoktur
biz olmadan dışarı öyle dolaşmaya falan çıkmaz işleri dışında
haftasonları hep birlikte çıkarız kızımızı parka götürürüz
ama şu bilgisayar aramızı açıyor
bağımlı olduğunu düşünüyorum ama klasik erkek tepkisi abartıyorsun diyor
uyanız uyanmaz ilk onu açıyor
kahvaltı sofrasında bile dönüp dönüp bakıyor bilgisayara
online bir oyun oynuyor buarada
ara ara bakıyorum ne yapıyor diye zararlı kötü canımısıkacak hiç bişeye rastlamadım
ama o oyun beni çileden çıkaryor
koltukta hep yanında
tv izlerken bile açık 5 dkda bir gözü onda
kapatmıyor bile bilgisayarı kapatınca oyun baştan yükleniyormuş oda çok kota yiyormuş
ben ne yapacağımı şaşırdım kavga etsem sen bana taktın benim sana ne zarraım var , abartıyorsun falan diyor
soğuk davrandım oda olmadı
mesela bu sabah bununla ilgili bir muhabbet oldu
belkide bişeyleri farket diye öyle davranıyorum dedim
düşünüp kendisini düzelteceği yerde tamam öylemi bundan sonra bende öyle davranırım diyor
yani gerçekten çıkmaza girdim
okadar taktımki benim için ayrılma sebebi yaniii
yaa benim kayınım karısı istemiyor diye bilgisayar bile almıyor eve ben neden tavrımı koyamıyorum anlamıyorum

uzun oldu kusura bakmayın kızlar
minem bi ara bende cok sinir olurdum cok üzülürdüm bizlen dogru düzgün ilgilenmiyor diye simdi bende biraktim benim esim daha kötü herhalde sanki sandalyeye yapismis gibi yerinden kalkmiyor insallah seninki düzelir canim :50:
jillian michael,lesli ,plates yapabilrsin
yeterki yapmaya gönüllü ol canım..

günaydın canım..
kahvaltı yapmıyorsun hiççç:4::4:

bendede plates seti
leslini videoları,dambıl,jillian michaelin dvd si var ama yapacak adam yok..:1::1:

inşallah canım
haftaya bomba gibi gelecez...
evet zerram bu hafta öyle oldu ama haftaya düzgün kahvalti yapmak istiyorum artik hep aceleyi bahane ediyorum ama olmuyor doymuyorum yogurtlu seylerle hakklisin :54:
kilo bildirimini unutmuşum
işime geliyor tabi artıdayımya..:1::1::1:

baş:62.8
geç. hf:60.2
bu hafta:60.5
gelen:300 gr
top. giden:2.3 kg
hedef:56
haftaya sende fadimede bence bize süpriz yapacaksiniz :23:
kızçeler dünkü menüm:
sabah:
-1 fincan 9'lu çay
-2 yumurtadan çok az yağlasalça kekikle birlikte yumurta tuz çok az
-1 dilm tambuğday ekmeği
ara:
-yok
öğle
-çeyrek simitten biraz fazla
-2orta boy patates haşlamasını
-3 kaşık yoğurtla çırptım süüpeer oldu
ara:
-1 tane kelem sarması
-1 fincan 9'lu çay
akşam:
-fırında yağsız limon, soğan ve salçalı balık
-1 dilim tambuğday ekmeği
ara:
- 1 fincan form kayısı çayı
ortalama 2 litre su ki daha çok olmalı
2 saat kadar spor
aksam ekmek yemezsenmi ki fazla karbonhydratli geldi ama kizlar nediycek bakalim :26:
kızlar ben tekrardan dönsem aranıza...ne dersiniz..
bugün aklimdan gectin nesli yazinca gecmisden hosgeldin tekrar gurbetcim :16:

kızlar orti listesi iptal oluyor ozaman
kimse yardıma yanaşmadı
ikisinide yaparsam mesajlar karışacak
minem nesli yapacakmis sagolsun ama yapan olmazsaydin ben yapardim iptal etmiyelim hefeslendik ne güzel :29:
oy oy kimleri görüyorum eski ortağaaaammmmmmmm
hoş gelmiş sefa getirmiş nerelerdeydin yaaaafffff

canım ben yaparım diyim ozaman kısçelerin hevesi kalmasın nasıl yapcam onu söyle
kafama göre bişeyler çizerim artıkın
orti olacak kişiler aralarından biri bana mesaj atsın
bu şekilde yaparız olurmu kısçeler
neslim herhafta yapabilecekmissin yapamiycan zamanlar söyle ben sana yardim ederim istersen :54:

ah suzim ah... akşam o kadar yenir mi bebeğim tartı öncesi :20:
haftaya böyle görmeyelim seni nolur cidden üzüyosun beni :50:

bu arada sınavım da güzeldi kızlar 76 aldım :21:
bugün keyfim yerinde :23:

morelimi bozmadim tatlim cünkü yedim ictim carsamba daha kötüydün haftaya güzel gelecem insallah :54:
sinavi basariyla tamamlamissin tatlim coook sevindim masallah tatlima :nazar::46::46::46:

faceden mesaj attım sana
istersen duyurusunu yap canım
ortilerden birisi orti bildirimi diye iki kişininde bildirimini yapsınlar
ne kadar verdikelrini
benim yapmamam gerek yok sanırsam :1:
aslında ben yenilerden birisi destek olurmu diye düşündüm ama olmadı
yanii bak listeyi ben yapıyorum suzi destek olurum dedi ama giremedi bidaha
şimdide sen
yanii yeniler bişey deseydi umutlanacaktım açıkcası
yeniler yeniler diyorum ama kızmayın kızlar
karşılıklı çaba sarfedelim istiyorum
minem isden giriyorum arada daliyorum sonra bugün sekretär 1 saat yanimizda oturdu onun yaninda giremedim molada cikiyorsun cikmazsan niye cikmadi oturdu yerinde diyorlar gecmise gidiyorum gitmessem ne konusdunuz bana cevap geldimi diye merak ediyorum o yüzden canimcim :54:

DIRINNN DIRINNN DIRINNNNN

TÜKKATTTT TÜKKATTTTT TÜKKATTTT:1::1::1::1:(kopya umaydan)

ortak olacak arkadaşlarımızın dikkatine;
ortak olacak kişiler aralarından birisi bana özel mesaj atıp
kaç kilo verdiklerini ikisininde ayrı ayrı bildirirlerse
güzel bir liste yapıp birincimizi kutlarız ve ödüllendiririz
süpriz bana kalsın söylemiyeceğim çatlayınnnnnnn emiiiiiii:52::52::52:
güzel bir şey diyelim şimdilik
tekrardan herkesi iradesinden ve azminden dolayı tebrik ederim :46::46::46:

benim kalın çıbık krakerlerimmmm
tesekkür ederim neslim :16:

yok bebegim cok sükür iki dille büyüdügü icin almancasi biraz sayif ordan destek aliyoruz okula basladiginda zorluk cekmesin diye hep evde türkce konusdugumuzdan cocuk alisamadi keske ben onunla almanca konussaydim ama önce anadilini ögrensin istedim :31:

saatim geldi gecmisden gelemedim kusura bakmayin :16:

ortim :3:aksam ugrarim olmadi cepden girerim sen mi yapacaksin canim orti bildirimini benmi yapayim :54:

öptüm kizlar :16:

saatim geldi gecmisden gelemedim kusura bakmayin :16:

ortim :3:aksam ugrarim olmadi cepden girerim sen mi yapacaksin canim orti bildirimini benmi yapayim :54:

öptüm kizlar :16:

kız allah iyiligini versin one öyle.sayende tüm günü tekrarladım.bu sefer sen ver iyice alışıyım haftaya ben yaparım. pek beceriksizim.

4 yasında 25 senecik beklersin gelincigim

18 yaşın lafı mı olur canım :37:

sende doğum kontrol hapı kullandın mı

kullandım canım.. ama ben bıraktıktan sonra zayıfladım.. hatta bence ilaçtansa kilo vermek daha önemli..

senlen birde gec saatlere kadar yazismisdik betülüm sonra sen okula ben ise gec kalmisdim uyuya kalmisdik :9:

o kadar konuşursak tabii uyuyakalırız :9::9:
her şey çok güzeldi :16:

morelimi bozmadim tatlim cünkü yedim ictim carsamba daha kötüydün haftaya güzel gelecem insallah :54:
sinavi basariyla tamamlamissin tatlim coook sevindim masallah tatlima :nazar::46::46::46:

abartmadan yediğinde kilo veriyorsun canım sen de biliyosun bak geçen gün 600 gram gitmiş bi günde..
haftaya güveniyorum sana iyi kilo verceksin inşallah :34:
sınavı da atlattım şükür gerçi sürekli sınav oluyoruz zaten ama yine de bi rahatladım :21:

zor canim allah sabir versin benim esimde arada gece calisirdin ama ben oyalancak seyler buluyordum nebileyim alisdim sanirsam alman yerinde fazla arkadasim yok 1-2 ancak evlenince cogu ile ara ister istemez acildi :31:

7 gibi yedim dün minem :1: kalori deposuysa tanimadigim iyi olmus :1: bu hafta beklendim büyüktün ama carsamba basladim 74.9 yine iyi toprladim 2 günde :17:

ben senin resmini gördüm önceden sanki hayal mayal hatirliyorum sarisindin dimi sen canim :27:yoksa karistiriyorda olabilirim :26:

benim gözümde tutmadi listeyi canim :37: bugün kivi cigim greyfurt la küsüstük :9:

hihihi :9: yazdikdan sonra okudum benimde kafam karisti menüden :111: aklimdan gecti gelecekdim canim aksam ama benimki calismayinca bilgisayardan totosunu kaldiramiyorki :41:

ayy sen öyle deyince geriye gittim bak neler buldum altda :9:

ayyy ne güzel gülmüsdük eglenmisdik :31::31::31:

:4::4::4::27:

yaa bende vardim o gece sohbetde :17: aslinda kötü niyet yoktun da iste saflikdan aklimizdan gecenleri yazdik :77:

minem kestane cok karbonhydrat iceriyor diye kesinlikle yazaklamisdin benim doktor yiyebiliyormuyuz :23::56:

bosuna yedim greyfurtu :ssz:oda zorla yuttum :37:

hosgeldin canim tekrar :29: masallah canim sana :46::46::46::nazar::nazar::nazar:

ne kötü insanlar var ya bakmadim ama üzüldüm birde sinir oldum :41:

bende baktim dün intikam dizisine ilk bölüm güzeldin birde 20 dakikaya baktim oda yeni :31: urkecimmmm canim cigerim :1:ben seni betül birlestirmeyi gözüme kestirdim :9: allahin emri ile betülle orti olmak istermisin :9:

olsun fadimecim:38: haftaya insallah artili bildirimler görmiyelim güzel olacak haftaya hepimizinki :16:

tebrikler tatlim :46:

tebrikler ortim :46::nazar:

:64:

tebrikler canim :46::46:

olsun minem bende artidayim :ssz: sIkma canini esinle insallah düzelir canim :38:

tesekkürler minem :54:

zaten aci tadi var sevmemisdim zaten :37:
Ayyy çok tatlıydı suzim ya ne muhabbtler ederdik
black yok mona yok balkaymak
hatırlıyormusun bide kaynanamız vardı huzur... sonrasını hatırlyamadım
ayy odda çok şekerdi
tuba vardı hiç sesi çıkmıyor ne oldu acaba
ger-düş vardı (gereği düşünüldü) red, chosen vardı oda iyi bir kısçeydi
hatta kk'nın güzeliil yarışmasına katılmışlardı chosenle tugba ayyy ne muhabbetler vardı
yarışmadakş kısçeler tubaya saçı peruk heralde demişler ne kızmıştı değilmi
keşke geri gelseler yaffffffffffff:31:

kolay gelsin canim insallah basiriyla atlatirsin sinavini :16:

hosgeldin canim aramiza :29:

adim cöpcatan suziye cikacak :52:

canim gec geldim minem is e birde gecmise gidiyorum gitmessem merak ederim girdimmi cikamiyorum yoksa hem söyleyip hem kacmam ben :1:

iyiki bilmiyorum cigböregi :1: sanada bulcam hepicinize bulacam orti :1:

olsun canim ama haftaya en az 500 gramm vermis olarak görmek istiyorum seni :54:

giden gelen yokmu :1:

:9::9::9:

:nazar: tebrikler canim :46:

gidsinde nasil giderse gidsin tebrikler canim :46:

haftaya hepimiz toparlancaz insallah canim :29:

ben fazlalik görmedim canim gayet güzelsin :23:

tebrikler neslim :46:

gecmisdeyim :52::37:

:9: ay gelsen ne iyi olur :9::9::9: dilekde gelecekdin :5:

haftaya dikkat edelim :29: güzel güzel bildirimlerle gelelim insallah :16:

biraktim minem adam 1inci aya kadar tatildeydin zaten bidaha da randevu ayarlamadim :31:bende cok istiyorum insallah olur hep insallah bu sefer diyorum ama esim diyor halen topige giriyormussun nerdeyse 3 senedir veremeyen tek kiz sensindir aralarinda diyor :14: senlen dalga gecmiyorlarmi diyor :14:

minem bi ara bende cok sinir olurdum cok üzülürdüm bizlen dogru düzgün ilgilenmiyor diye simdi bende biraktim benim esim daha kötü herhalde sanki sandalyeye yapismis gibi yerinden kalkmiyor insallah seninki düzelir canim :50:

evet zerram bu hafta öyle oldu ama haftaya düzgün kahvalti yapmak istiyorum artik hep aceleyi bahane ediyorum ama olmuyor doymuyorum yogurtlu seylerle hakklisin :54:

haftaya sende fadimede bence bize süpriz yapacaksiniz :23:

aksam ekmek yemezsenmi ki fazla karbonhydratli geldi ama kizlar nediycek bakalim :26:

bugün aklimdan gectin nesli yazinca gecmisden hosgeldin tekrar gurbetcim :16:

minem nesli yapacakmis sagolsun ama yapan olmazsaydin ben yapardim iptal etmiyelim hefeslendik ne güzel :29:

neslim herhafta yapabilecekmissin yapamiycan zamanlar söyle ben sana yardim ederim istersen :54:

minem isden giriyorum arada daliyorum sonra bugün sekretär 1 saat yanimizda oturdu onun yaninda giremedim molada cikiyorsun cikmazsan niye cikmadi oturdu yerinde diyorlar gecmise gidiyorum gitmessem ne konusdunuz bana cevap geldimi diye merak ediyorum o yüzden canimcim :54:

tesekkür ederim neslim :16:

yok bebegim cok sükür iki dille büyüdügü icin almancasi biraz sayif ordan destek aliyoruz okula basladiginda zorluk cekmesin diye hep evde türkce konusdugumuzdan cocuk alisamadi keske ben onunla almanca konussaydim ama önce anadilini ögrensin istedim :31:

canımıniçin sabah sen olmayınca mine
ikisini bir arada yapamam suzide bişey demedi gelmedide dedi
iptal ediyorum deyince
bende dedim tamam kısçelerin hevesi kalmasın yapalım dedim
değişiklik olsun diye
ama geldiysen alıyorsan sen yap bu sefer sıkıldığıonda paslaşırız kuzucuğum:29:

kizlar suan cok morelim bozuk alintilarimi yapayim anlatcam yoksa patlayacam sinirden icim cok dolu :14:

kız allah iyiligini versin one öyle.sayende tüm günü tekrarladım.bu sefer sen ver iyice alışıyım haftaya ben yaparım. pek beceriksizim.
tamam canim :54:
18 yaşın lafı mı olur canım :37:

kullandım canım.. ama ben bıraktıktan sonra zayıfladım.. hatta bence ilaçtansa kilo vermek daha önemli..

o kadar konuşursak tabii uyuyakalırız :9::9:
her şey çok güzeldi :16:

abartmadan yediğinde kilo veriyorsun canım sen de biliyosun bak geçen gün 600 gram gitmiş bi günde..
haftaya güveniyorum sana iyi kilo verceksin inşallah :34:
sınavı da atlattım şükür gerçi sürekli sınav oluyoruz zaten ama yine de bi rahatladım :21:
sen hep benim verecegime inandin sagol betülüm :16:
Ayyy çok tatlıydı suzim ya ne muhabbtler ederdik
black yok mona yok balkaymak
hatırlıyormusun bide kaynanamız vardı huzur... sonrasını hatırlyamadım
ayy odda çok şekerdi
tuba vardı hiç sesi çıkmıyor ne oldu acaba
ger-düş vardı (gereği düşünüldü) red, chosen vardı oda iyi bir kısçeydi
hatta kk'nın güzeliil yarışmasına katılmışlardı chosenle tugba ayyy ne muhabbetler vardı
yarışmadakş kısçeler tubaya saçı peruk heralde demişler ne kızmıştı değilmi
keşke geri gelseler yaffffffffffff:31:

canımıniçin sabah sen olmayınca mine
ikisini bir arada yapamam suzide bişey demedi gelmedide dedi
iptal ediyorum deyince
bende dedim tamam kısçelerin hevesi kalmasın yapalım dedim
değişiklik olsun diye
ama geldiysen alıyorsan sen yap bu sefer sıkıldığıonda paslaşırız kuzucuğum:29:
neslim yanlis anladin tatlim kimse bulunmazsa dedim hevesimiz gitmesin diye sen yaparsan cok sevinirim yapamam dersen birsey cikarsa öyle yardim ederim dedim tatlim :54:

elim ayagim titriyor cünkü hep icime atiyorum aylar sonra patliyorum sinirden cünkü hep geride ben kaliyorum kimseyi kirmayayim diye hep ben eziliyorum anlatayim :43:

isden eve gelecem arkadasim aradi biz size geliyoruz birazdan diye heran gelir simdi ya gelmesinde birsey yok ama hep öyle yapiyor emrivaki yapiyor yani yoldayiz geliyoruz gibi mesela gecen sefere hastayim regl olmussum öksürük tutmus yatiyorum ariyorlar geliyoruz dedim nuray hastayim regl olmussum kütür kütür öksürüyorum telefonda yatiyorum yok yinede geldiler birde geldilermi esler kahveye gidiyor o yüzden esimlende kavga ettim cok sabah 2-3 4 oturuyoruz gelmiyorlar kahveden hem uykusuz kaliyorum hem ertesi gün zor kalkiyorum cok bunaldim :14:
ben kactim kizlar geldiler :14:

nesli yapiyorum hemen bildirimimi tatlim simdiden cok sagol :16:

elim ayagim titriyor cünkü hep icime atiyorum aylar sonra patliyorum sinirden cünkü hep geride ben kaliyorum kimseyi kirmayayim diye hep ben eziliyorum anlatayim :43:

isden eve gelecem arkadasim aradi biz size geliyoruz birazdan diye heran gelir simdi ya gelmesinde birsey yok ama hep öyle yapiyor emrivaki yapiyor yani yoldayiz geliyoruz gibi mesela gecen sefere hastayim regl olmussum öksürük tutmus yatiyorum ariyorlar geliyoruz dedim nuray hastayim regl olmussum kütür kütür öksürüyorum telefonda yatiyorum yok yinede geldiler birde geldilermi esler kahveye gidiyor o yüzden esimlende kavga ettim cok sabah 2-3 4 oturuyoruz gelmiyorlar kahveden hem uykusuz kaliyorum hem ertesi gün zor kalkiyorum cok bunaldim :14:

hep de inanıcam canım :16:

o arkadaşın da ne anlayışsız bir şeymiş öyle :19:
bi kaç kere müsait değiliz kusura bakma filan desen bi süre sonra anlar mı acaba :26:
ne yapılabilir ki kurtulmak için :44: ya eşin bi yolunu bulup kocasına söylücek ya sen yoksa böyle emrivaki hiç hoş değil..:19:

kizlar suan cok morelim bozuk alintilarimi yapayim anlatcam yoksa patlayacam sinirden icim cok dolu :14:

tamam canim :54:

neslim yanlis anladin tatlim kimse bulunmazsa dedim hevesimiz gitmesin diye sen yaparsan cok sevinirim yapamam dersen birsey cikarsa öyle yardim ederim dedim tatlim :54:

yok canım alınırmıyım helde sana
seni biliyorum sana nazım geçer sen bitanesin
ben sadece kendimi suçlu gibi hissettim
mine iptal edicem kimse yapmıyor deyince üzüldüm
dedim kısçelere yardımcı olurum diye

canım sen yüz verdikçe astarını ister
sert olucakısn biraz tatlım
geçen senede bahsediyordun bu kişiden
biraz anlayışlı olsa
konuş onunla istersen çok yakınınsa seni anlar
değilsede zaten biraz belli et rahatsız olduğunu anlıyacaktır heralde

DIRINNN DIRINNN DIRINNNNN

TÜKKATTTT TÜKKATTTTT TÜKKATTTT:1::1::1::1:(kopya umaydan)

ortak olacak arkadaşlarımızın dikkatine;
ortak olacak kişiler aralarından birisi bana özel mesaj atıp
kaç kilo verdiklerini ikisininde ayrı ayrı bildirirlerse
güzel bir liste yapıp birincimizi kutlarız ve ödüllendiririz
süpriz bana kalsın söylemiyeceğim çatlayınnnnnnn emiiiiiii:52::52::52:
güzel bir şey diyelim şimdilik
tekrardan herkesi iradesinden ve azminden dolayı tebrik ederim :46::46::46:

benim kalın çıbık krakerlerimmmm
hasret bildirim yapmadı canım ben onunla ortiydim. ne yapayım galiba 1-2 hafta da bildirim yapmayacakmış yanlış anlamadıysam

ayyyy canım benim işin çok zor.kızsan bagırsan olmaz bi arkadaş tavsiye etmiş belirli saatler koyun diye bencede en güzeli o.sen pc.deyken seni çok özlüyorum,oyun oyna banada biraz vakit ayır gibi cümleler kurarsan belki yavas yavas azaltır. bence üstüne gitmeden alttan alttan hallet.direk konuya girince iyice inatlaşıyorlar,ben öyle hallediyorum.

haftaya iki katını verirsin üzülme.

listen güzelmiş.bizim oralarda lahanaya kelem derler aynı seyde mi bahsediyoruz.

bir kere vermişsin yine verirsin datlım

avtarına bayıldım candy antony onlar demi

aldım opücügü byyyyyy

kusura bakma yardım edemedim.

tamammm kalın cıbık demeyeydin aglarım

kızımıza bakın hele hem çalışkan hem hamarat oglumamı alsam seni.

evet bebişim kelem diye bahsettiğim lahana

napisinizzz yawrilerrrrrrrrrrr :23::23::23:
bak cuma diye kaçamak falan yapmayın döverimm :20:

Kızlarrrr kg bildirimlerini çok merak ediyorummmm ama annem çağırıyor, komşuya gideceğiz
hemen menümü paylaşıp kaçıyorum gece geleceğim

Sabah kepek ekmeğine tost beyaz peynirlie

ara yeşil çay

öğlen 4 yk bulgur pilavı, 2 yk taze fasulye, 2-3 yk yoğurt, salata

ara 3 ceviz

akşam da işte fotoğrafını eklediğim kabak yemeği

$fotoğraf.webp
[B]öpüyorum hepiniziiii 3 günde aldığım 3 kg nun 1 kg su gitmiş bu arada :ssz:[/B]

Suziii kolay gelsin canım Allah yardımcın olsun:26:Karşına al konuş arkadaşınla rahatsız olduğunu belirtt:19:

Ortimm aldım bakalım bende special k yı bakm akşam yemeklerim o artık:26:kırmızı meyveli aldım:ssz:

Back
X