70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Geyiğine yazdım kız onları. :D Gidecek halim yok, buraya kadar gelmişim hazır. :37:

Rejimci ben, rejimci sen, rejimci o, rejimci hepimiziz... Değil miyiz yoksa? :27:
Yeni sözcükler üretiyorum işte. :D Hem rejimciliğin yaşı yok. :37:

Kahvaltıdan sonra tartılma, hep aç tartıl. Bir şeyler yedikten sonra artıda çıkman normal.

Bir sürü ufak tefek kaçak var. İyi değil ama kötü de değil. Sorun kaloride değil ama yiyeceğin niteliğinde... :)

Kızlar çoğunuz artılarda çıkıyorsunuz ya... Her gün mü tartılıyorsunuz? Cuma günleri dışında tartılmayın. Ben cuma yarışmasındayken bir ara bütün takım rejime devam etmemize rağmen her gün tarılmaktan kilo almıştık, hem de yanılmıyorsam 2 hafta üst üste... O yüzden bence hem tartılmayın hem de artıda çıkanlar artıda olduğunu söylememeye çalışsın. Yoksa üzüm üzüme baka baka artılanıyor, onun kaçışı yok. :9:

Suzi hep mi yiyorsun çekirdek? :20::20::20:
Cısssss :20:

Cıss bir şey umarım çok cıs değildir. :D

Sporların da güzelmiş. :9::9::9:

Ya hep böyle tariflerin içinde sirke oluyor. :50: Hiç sevmiyorum, hayatta içemem... O yüzden mecbur kişisel çabalarla yola devam... :5:
yine olmadımı:53::53::53:neyse bare bi köşeye sende yanaş zayıflada çok zayıflama şok etme biikorkuyok sonra senden:9::9:
yok sade :37: :1: bende aksam bakiyorum arada evde dolaniyorum öyle iste :31: yemim dimi :5:

1 peynirli 1 ispanakli suan migdemde fadimecim :77::78:

bende diktatör anlamda diyon sandim :37:handeylen aksam iyi kaynatmissiniz :1: yazik o kiz yeni evli üstüne gidince agam falan demis :60::60::60: halen gülüyom yazdiklariniza hay allah :60::60::60: yok agam herzaman yermiyim hassa :60::60::60:

gitme yavruuuum gitme kuzzummm gurbet ellere :84::84::84::84:
hala gülüyo ya :19::19::19::19:
çalışınca herbişeye fırsat olmuyoki sporuda öle yapıyorum die avutuyorum kendimi koşu bandım örümcek bağladı bugün yarın başlıcam derken ama vakit yok:ssz::ssz:

mağazacıysın sen dimi orda olunca böle işte kız arada tozunu al:6:

of 2 saattir takıldımalıntılarda en fazla 150 smiley kullanılırmış bazı msjları silmek zorunda kaldım deli oldum:52::52::52:

biz o kadar yanlız kaldık canım tehlikede sen güldünmü :19:

kız bu vayanada normal domatiz yokmu ne bu sosyetik domatiz:9:

ay katılıyorum sana şekerim gerçekten çekemiyorum bende bayılacam sandım:6::6:vasfiye teyze gibi:6:kız sen topiği boş bıraktın napayımyetiştim bacımı bvilgilendirdim bilgili toplumakaltıldı oda sonuna seni eklemeyide unutmadım yan igörmedin galba:19:siz topiği yanlız bırakırsanız sende bende tahtımızdan olcaz benden söylemesi:53:

he bacım sıkıştım topiğe allahtan şu face var vayanalı suzan yaz gönder anında kutuna gelsin:9:

he bacım felç oldum sandıydım bi ara allah korusun suzi işte bu illa dalacak sanata:9:

ana buda bulmuş :53:
kız hemen şok pozisyonuna gir şok olmayasın:9:
bacım o çok gizli bir olay ballı maymunların ne yaptığını açıklamak istemiyor:6:
hep ballının kocasında kabahat adam onu maymunların sanat müzesine götürmüş

bundan sonra bilemi ballı gördüğünden beri hep su içiyor:9:

ben her sabah sade duş alırıyom içime yeter:1::1:

bende hürremi izlihyom fenomemin o
sülüman sanat yapalım hünkarım:23:

senin kutuya düşmemiş galba:9::9:
ballıyı kocası sanat müzesine götürmüşte olay o yani:6:
amaballı utanıyor şoka girmiş görünce :6:
kiz domates kesmeye üsendigimden sosyete takiliyom :86: beni vaynali faceden 24 saat kutuma ulasabülürsün :9:
aa o msji minemi yazmis buldum diye :89: bende balli yazmis benlen dalga geciyor sandim kafami karistirdiniz iyice :111:
yine olmadımı:53::53::53:neyse bare bi köşeye sende yanaş zayıflada çok zayıflama şok etme biikorkuyok sonra senden:9::9:

hala gülüyo ya :19::19::19::19:

mağazacıysın sen dimi orda olunca böle işte kız arada tozunu al:6:
morelim bozuk oldugunda sayfa numarasini yazdim :9:geri dönecem :9::9::9:
of 2 saattir takıldımalıntılarda en fazla 150 smiley kullanılırmış bazı msjları silmek zorunda kaldım deli oldum:52::52::52:
kiz msjlari niye siliyon :1: smileleri siliyom bende cok gelince 1 tane birakiyorum her msjda :89:

kiz domates kesmeye üsendigimden sosyete takiliyom :86: beni vaynali faceden 24 saat kutuma ulasabülürsün :9:
aa o msji minemi yazmis buldum diye :89: bende balli yazmis benlen dalga geciyor sandim kafami karistirdiniz iyice :111:

morelim bozuk oldugunda sayfa numarasini yazdim :9:geri dönecem :9::9::9:

kiz msjlari niye siliyon :1: smileleri siliyom bende cok gelince 1 tane birakiyorum her msjda :89:
bilemedim bacım ne bülüm ben bidahakine öle yaparım:ssz:kız unutmadınmı numarayı sen hala bakıyonmu bağımlılık yaptı galba:9::9::9::9::9:
hande bu hafta gözüm sende :23::23::23:

o nie bacım
oh mis gibi lokma kokuyor avucumu yalayıp gögsüme süreyim:9::9:

bilemedim bacım ne bülüm ben bidahakine öle yaparım:ssz:kız unutmadınmı numarayı sen hala bakıyonmu bağımlılık yaptı galba:9::9::9::9::9:

o nie bacım
oh mis gibi lokma kokuyor avucumu yalayıp gögsüme süreyim:9::9:

:102: ara beni öptüm seni :1: unutturmuyum :9: zayfilarsam yatip kalkip dua etcem :9::9::9:
aklin fikrin yemekde :57: bu hafta arti cik sacini basini yolcem :4: hani bu hafta yariscakdik :35: balliyi yakalamam lazim:52: o habire birseyler yiyo gibime geliyo :27:

bi daha cozutcanmi :51::51:

ben dahada cozutmam bacim :18: :9::9::9::9::9::9::9::9::9:
:19::19::19::19::19:
cozuturmuyum yaaa
allah muhafaza
hoş benim kociş zayıf değil :1:
ben ne dioyom o ne diyoo :6::6:
cozutmadımkiiii
akıllı uslu yemeğimi yediiim
birazdanda yeşilçayımı içerim
fena tırstım :1:
limon ve nane :28:tamam minem :38:sirkenin kokusundan migdem kalkiyor :25:sirkesiz yapayim ben :42:
sirkesiz yap canım
zaten 1 çay kaşığı diyor az olunca rahatsız etmez belki
Geçmişi oku oku buldun bana da anlat ne olur, gözüm yemedi okumaya:27::27:

Ben de öğrenmek istiyom:5::5::5:
:1::1::1::1::1::1:
:17::17::17::17::17:
Ya hep böyle tariflerin içinde sirke oluyor. :50: Hiç sevmiyorum, hayatta içemem... O yüzden mecbur kişisel çabalarla yola devam... :5:
ama faydalıııı :23:
sevindim minem artik daha cok burdasin demek :48:
:34::34::34::34::34:
ana buda bulmuş :53:
kız hemen şok pozisyonuna gir şok olmayasın:9:
bacım o çok gizli bir olay ballı maymunların ne yaptığını açıklamak istemiyor:6:
hep ballının kocasında kabahat adam onu maymunların sanat müzesine götürmüş

senin kutuya düşmemiş galba:9::9:
ballıyı kocası sanat müzesine götürmüşte olay o yani:6:
amaballı utanıyor şoka girmiş görünce :6:
ben diğerine şok oldum
bideri bikemik ayyyyy :1:

ben mesajları siliyorum sadece bana yazılan kısımları bırakıyorum
şekil 1 A yukarı bak :1:

cozuturmuyum yaaa
allah muhafaza

cozutmadımkiiii

sirkesiz yap canım

ben diğerine şok oldum

:9: :9: :9: :9:

:102: ara beni öptüm seni :1: unutturmuyum :9: zayfilarsam yatip kalkip dua etcem :9::9::9:
aklin fikrin yemekde :57: bu hafta arti cik sacini basini yolcem :4: hani bu hafta yariscakdik :35: balliyi yakalamam lazim:52: o habire birseyler yiyo gibime geliyo :27:
kız bu hafta ben artı çıkacam çok berabttı öğünlerim akşamda misafir geldi oturdum onlarla 2 tabakkısır 1 tane biber dolması yedim.dünde piknikte cozuttum.zaten regli olacam 3 gün sonra bir şişti elim ayağım sorma obez oldum bu hafta.akşamdan bir dünya kurabiye var hala masa üstünde :53::53::53::53:

cozuturmuyum yaaa
allah muhafaza

cozutmadımkiiii

sirkesiz yap canım

ben diğerine şok oldum

ne bülümbacım acemiyim ben beceremiyom işte öle şeyleri yarım saat msj silecem die uğraştım çok gıcık bişey :37:kızhemen şok pozisyonunageçeydin mazallah bulaşır felan motivasyonunuzu kaybettiğinizde hemen numarayı hatırlayacanız:9::9::9:

topiği bu hafta iş muhabeti yüzünden boş bıraktım bacım kötü sonuçlar doğurdu bundan sonra işime 4 elle sarılcam:9::9::9::9::9::9:ders olsun bu bana:53:

kız bu hafta ben artı çıkacam çok berabttı öğünlerim akşamda misafir geldi oturdum onlarla 2 tabakkısır 1 tane biber dolması yedim.dünde piknikte cozuttum.zaten regli olacam 3 gün sonra bir şişti elim ayağım sorma obez oldum bu hafta.akşamdan bir dünya kurabiye var hala masa üstünde :53::53::53::53:

ne bülümbacım acemiyim ben beceremiyom işte öle şeyleri yarım saat msj silecem die uğraştım çok gıcık bişey :37:kızhemen şok pozisyonunageçeydin mazallah bulaşır felan motivasyonunuzu kaybettiğinizde hemen numarayı hatırlayacanız:9::9::9:

sen demekki gördügünden ders almamissin bacim :9: sanat bile etkilemiyorsa :52:ye bacim ye tombili ol da gör anyayi konyayi :49::9::9::9::9:

suzi kaydetmiş numarayı alırız hemen ondan
bisarsar bizi ihtiyacımız olduğunda :1:
topiği bu hafta iş muhabeti yüzünden boş bıraktım bacım kötü sonuçlar doğurdu bundan sonra işime 4 elle sarılcam:9::9::9::9::9::9:ders olsun bu bana:53:

benide not al bakalım 9la 3 arası burdayım :1:
akşamda 10dan sonra gelebülürüm belkimmm

cozuturmuyum yaaa
allah muhafaza

cozutmadımkiiii

sirkesiz yap canım

ben diğerine şok oldum

kaynatmiycam dimi mine oda sicakliginda olcak hergünmü :44:

suzi kaydetmiş numarayı alırız hemen ondan
bisarsar bizi ihtiyacımız olduğunda :1:

benide not al bakalım 9la 3 arası burdayım :1:
akşamda 10dan sonra gelebülürüm belkimmm

inanmiycan minem o günü neler gördüm neler pizzadan tut kek e kadar ama hic birini yemedim beni fazlasiyla sarsdi :9::9::9:

kızlar tekrar merhaba:16::16:
bu sanat olayı nedir anlatabilirmisiniz birinizpek bi yabancı kaldım buralara:37:

kaynatmiycam dimi mine oda sicakliginda olcak hergünmü :44:

inanmiycan minem o günü neler gördüm neler pizzadan tut kek e kadar ama hic birini yemedim beni fazlasiyla sarsdi :9::9::9:

oda sıcaklığında olacakmış canım
bende sirke alayımda başlayacağım
ozaman hergün bak sen ona canım
ama şişkoya bak gözün başka yerlere kaymasın sakın :1:

kızlar tekrar merhaba:16::16:
bu sanat olayı nedir anlatabilirmisiniz birinizpek bi yabancı kaldım buralara:37:
merhaba canim :54::16: :17:
Anlatmıyolar kız, sanat merkezi var bi bildiğim maymunlar şey ediyomuş galiba anladığım o:1::1::1:
:9::9::9: fadimecim kutun dolu diyo :9::9::9:

oda sıcaklığında olacakmış canım
bende sirke alayımda başlayacağım
ozaman hergün bak sen ona canım
ama şişkoya bak gözün başka yerlere kaymasın sakın :1:
bende sirkesiz deneyeyim :34:bana arada hatirlatin unutursam :9:he yok dikkatli bakmiycam minem :9::9::9:

merhaba kızlar 2 haftadır vizelerim vadı çok fırsatım kalmıyodu bir haftada eve busaya gittim eee epey boşladım bugün artık aranızadönüyorum diyet vede spor biraz saallantıya giriti hemen bugün itibariyle düzeltmeye başlıyorumm

Back
X