70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dene bakalım umarım faydası olur canım

gurbet gelmez oldu sankimmm
bi hııımmmmm :20: yap
neslide gelmiyor buaralar
balkaymakta hemen kaçtı
hadi bakalım topikbaşımız sensin artık :1:
bende yapıştırsammıkiii ama üzerinde oynamalar yaparak siyah bant yapıştırırım namahrem yerlere :1:

aman allahım
zayıflatma kız:1:

çok şaşırdım
çok sevindim
dünyanın en güzel şeyi canım emin ol
oy oy oy sen annemi oluyorsun
hayırlısıyla inşallah burayıda bırakma çok kilo almadan ilerlersin
:9::9::9::9::9:öleoldu galba sankim gelen gideni gözetliyom boş kalınca sapıklar dadanıyo bacım:9::9::9::9:
İyiyim canım iyiyim Allah iyiliğinizi versin.:52::52::52:

Suziii de get kızzz misafirlerini karşıla, aklın fikrin orda kalmış:52::52::52::52:

suziş bu işte ballıyla bir arada olunca herşey olabülür:9::9:

slm kızlar nasılsınız? ben geçen hafta büyük bir sürprizle karşılaştım. o kadar dr gittim. kist var dediler.normal şekilde bebeğin olması zor diyorlardı.geçen hafta öğrendimki hamileyim. eşim ve benim için büyük bir sürpriz oldu hiç beklemedik bir zamanda allahtan bir mücize gibi bir şey oldu kızlar. hiç hazırlıksız yakalandık. daha öncede söylüyordum atamam olmadan bebek düşünmüyorum diye allahın büyük bir hediyesi oldu dr normal şekilde bebeğin olmaz dediği bir dönemde.

şuan yediklerimie içtiklerime dikkat ediyorum ama yeşilçay bitki çaylarını tamamen bıraktım. sadece hafif tempoda 3odk yürüyüş yapıyorum. ekmek yine tam tahıllı ama tam bir diyet yapamam zaten. tek istediğim az kilo alıp sağlıklı bir hamilelik , sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek kızlar.

sizin durumlar nasıl. mine yaz kapdan içeri bir adım attı dikkat ediyorsundur inşlhh.hepiniz bolbol sağlıklı kilolar verirsiniz inşllh. ara sıra girerim kızlar.hepinizi öptüm.

canım çok sevindim Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasipetsin:16::16::16:

oyyy canım,kolayy gelsin sen ne yaptın iş buldunmu

cuma buldum cumaartesi başladım öğleden sonra emeklioldum.:1::1::1:şartları çok kötüymüş.baştan söylemedilerböle bide bayan mağazası çekilmiyor.pört pört her yerinden yağ fışkıran bayanlar abiye arıyorlar:1::1:

saat: 16:02
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 4 ziyaretçi)
handelevent, nemesisofmine, gulanne, civa:9::9::9:

Son düzenleme:
kız hande sen rapor düzenleyen bir şirkete gir olmazsa, dedektiflik falan da iyi yaparsın:27::27:

sapıklardan korkuyom fadime abla ondan böle :1::1::1:valla olabülür aslında böle olacağını bileydimhiç 2yıl üniverste okumazdım iş yok

saat: 16.12
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)
handelevent, gulanne, ftemiz, nemesisofmine, civa:9::9::9:

cuma buldum cumaartesi başladım öğleden sonra emeklioldum.:1::1::1:şartları çok kötüymüş.baştan söylemedilerböle bide bayan mağazası çekilmiyor.pört pört her yerinden yağ fışkıran bayanlar abiye arıyorlar:1::1:

saat: 16:02
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 4 ziyaretçi)
handelevent, nemesisofmine, gulanne, civa:9::9::9:

umarım gönlüne göre bir iş bulursun canım

canlar evımdekı ınternetım bozuk.. o nedenle gıremıyorum.. aklımdasınızz.. ıyı bakın kendınızee..

Son düzenleme:
Back
X