- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ye sen annem ye listenin altına in biz yukarı yükselelim
yıkama tabi ne tıkıycan kendini bırak dağınık kalsın
kız ballının günahını alıyosun baktım ben nere gitmiş die ev düzenlemekle ilgili bişey sormuş garibim zayıflama topiciği deilmiş orası![]()
sen benimprofile bak cevp yazdım ben ona![]()
anaaaaaaaaaa
şoklardayım bende saf saf günahını alıyosun diyorum
bayaaa aldatmış ballı bizi:44::44:
iyi iz sürüyon hande devam bacım![]()
işallah misafirlerden dopiç varsa onlarıda getireydin bana nası olsa ballı hanımyerini boşaltacak galba
he sen hiç gelme bu aralar buraya eksi görcem die duva et nerdesin kız bakim sen yoksa sendemi başka topiğe bakıyon valla yolarımsaçını başını yakalarsam![]()
kız nette sorun var anca gırebılıyom başka topiklere gırmıyom valla ne işim var cnm
ev toplanacak zaen bundan sonra bıraz zor gırerım aksamları anca
hazırana ızne gıtcez ozamana bıtırmem lazım ıslerı![]()
ben bilmem bacım her yerde gözüm var benim kaçtığınız an buluveririm vallaboşver toplama evi kocan yeni eşya düzsün sana
![]()
sayın ballı hanım,
07-01-2012, 21:38 tarihinde abone olduğunuz topikten kaçak yaparak aynı amaç altında farklı bir topikte Bugün, 15:50 te yakalanmış bulunuyorsunuz.bundan mütevvellit savunmanıza başvurulacağı gibi takiben aynı gün içerisinde veyahut farklı bir tarihte ilgili kurul ve hakem heyeti azalarda dahil olmak üzere toplanıp gerekli kararın verilmesine,bu fiili işlenmiş suçun mevcudiyetiyle alakalı tarafların dinlenmesine,eğer var ise bahsi geçen konu ile ilgili yazılı veyahut sözlü bir açıklama yapılmasını tarafınıza arz ederim.konu ile ilgili olarak savunmanızı en kısa sürede bekler saygılarımızı sunarız.
tc:kaçak dopiçleri yakalama,denetleme,yargılama ve zayıflatma kurulu başkanlığı
![]()
öyle yapıcam cnm cogu eşyayı goturmuyom yenı modellerden alıcam![]()
anaa kız adamı masrafamı sokacan şakadan demiştimben![]()
bişi olmaz kız bunu satıp ustune eklıcem verırız onuda heral![]()
he öle olcak sa olabülür tabiki ay laptoptan sesler gelior benimcanım kankam bir organım gib ioldun artık sensiz ben naparım.![]()
ee yarın eksı görucenmı bakım yedın yedın bı artı cıkta görüm senı![]()