- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben ara diye kuru incir yedim acep olmuşmuıdur:44:
kaç tane yedin???:44:
Kızlaaaar!
2 gündür uğrayamadım kusura bakmayın. İş değiştirme peşinde koştum durdum, ondan hep geç geldim eve.
Sonuç olarak yeni bir işe başlıyorum ve orda internete erişme şansım olmayacak maalesef...Eve gelince de pek zamanım olmayacak, geçmişi okumayı hayatta yetiştiremem.
O kadar da hevesliydim tekrar bir grubun içinde şakır şakır kilo vereceğim diye ama mecburen artık tek başıma kaldım.
Size iyi kilo vermeler diliyorum.
Çok kaçırmayın sakın.![]()
Kızlaaaar!
2 gündür uğrayamadım kusura bakmayın. İş değiştirme peşinde koştum durdum, ondan hep geç geldim eve.
Sonuç olarak yeni bir işe başlıyorum ve orda internete erişme şansım olmayacak maalesef...Eve gelince de pek zamanım olmayacak, geçmişi okumayı hayatta yetiştiremem.
O kadar da hevesliydim tekrar bir grubun içinde şakır şakır kilo vereceğim diye ama mecburen artık tek başıma kaldım.
Size iyi kilo vermeler diliyorum.
Çok kaçırmayın sakın.![]()
5 -6 tane felan
ozmansa alkışşşşş
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
hayırlı olsun yeni işin..sen tek başınada verebilirsin inancını kaybetme.sanada iyi kilo vermeler :)
100 gramı 60 kaloriymiş iyiymiş yenilebilirmiş vicdanın sızlamasın için rahat olsunbende 2 kuru kayısıyla elma yedim
handelevent kullanıcısı kafayı yedi kız çık dışarı azcık hava al gözün bozulcak pc başındaa aaa delü :)
benden once sen tektın cnmtek değilim bak sen yazıyon![]()
boyaları karıstırıyodum itiraf edeyımhandelevent şimdiki aktivite:gurbet kullanıcısının nere baktığına bakıyor![]()
ohho ben bugun bura pek değildimki bi dünya iş yaptım evde banyopyu sildim tavaı cifledim.mutfağı sildim toparladımyemek yaptım sen bakma buranın açık olduğuna süslendim oturdum bilem hızlı kızım ben![]()
he bide spor bilem yaptım üzerine![]()
benden once sen tektın cnm
boyaları karıstırıyodum itiraf edeyım
ooo hamarat kızımız![]()