- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende şaşırdım
eline sağlık canım
1.miz başta olmak üzere herkesi kutluyorum
uzun zaman sonra güzel bir eyrde görüm kendimi
genelde sonlarda oluyordum
sabah oluyormu dersler
bizim hep 5le 7 arası
çok gıcık saatleri 2 kere gittim sadece pazarteside bitiyor
sorulara bakıyorumda kalacam gibi bir his var içimde
he hatırlıyom onu ama içime işlemiş bi kere veda edenler napıyım herşeyi yanlış anlıyom![]()
anam zayıflayan gidiyor toptan küsümhepinize bende çekip gidecem hepinizi unutacam![]()
Kuzum sen yinede dikkat et tedbir senden takdir Allah'danbende üzüldüm ya görünce yapmayın böyle şakalar
canım benim.. en güzel günün bu senin. elbet gergin hissedersin kendini ama kimsenin seni üzmesine izin verme.
bu dönemde sorunlar çok oluyor. sen sus yine de dediğini yap kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin
eşin seni bilsin yeter.. boşuna insanlarla aran bozulmasın
inşallah düğünün tahmininden daha mükemmel geçer
o dediğim yer apartmış zaten canım. bütün apartman kız öğrencilerden oluşuyormuş. ama olmadı zaten..
bu hafta sınav vardı pek ilgilenemedim de haftaya iyice bi araştırcam inşallah
tek kalmaktan ben de korkuyorum ama ne yapayım en rahat böyle olcak sanırım..
yazın bizimkiler gelir ramazanı burda geçiririz sonrasında da artık bi şekilde alışırım inşallah
evet ben de artı çıkacağımı düşünüyordum da yine de tartılmak istiyordum..
son haftalarım zaten artık listeyi yaparım ben girmem listeye..![]()
tebrik ederim birincilerimizi eferin kızçeler10 MAYIS 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] NorA_ [/TD] [TD] 83,9 [/TD] [TD] 83,9 [/TD] [TD] 82,5 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 1,4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 77,4 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] nemesisofmine [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 63,8 [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 13,2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 64,8 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 1,6 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] nzo [/TD] [TD] 82,7 [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 11,8 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 4,9 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 64,7 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 10,1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] azerii [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] 68,6 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 4,4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 74,5 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 11 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,7 [/TD] [TD] 70,2 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 8,8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] oslew [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 80,9 [/TD] [TD] 80,5 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 1,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73,9 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 2,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,5 [/TD] [TD] 62,5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] geveze9292 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 82,9 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 15,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 21,5 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] Ben_Suzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 73,3 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 3,1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 2,2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 78,2 [/TD] [TD] +2,200 [/TD] [TD] 6,3 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincileri NorA_ ve alaca olmuştur
kendilerini tebrik eder bir sonraki haftalarda aynı şekilde devam etmelerini temenni ederiz
bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlarımız havva1906, alya88, karbeyazi, triendy21
sizlere de hoşgeldiniz diyoruz
geçen haftaya göre çok daha güzel bir liste canlarım hepinizi tebrik ederim
yine bir kusurumuz olduysa affola
gelecek listelerde görüşmek ümidiyle..
beni özleyin anacım![]()
hehehehehh bilmiyorlarki karşılarında doktorum civanım varsabahtan ilk yardım dersi vardı
çok komik ya çok eğlendim
1'de yine ders var ben gideyim görüşürüüzz![]()
ama bizslm kızlar nasılsınız
bu ara fazla gıremıyorum bıraz ara verme kararı aldım
zaten hazıranda ızne cıkıcam anca ağustosta kendı yerıme gıderım ozaman kadar gıremıcem benı unutmayın emı
handem ve suzım sızı cooooooooooooook sevıyorum
![]()
handeeeee
naber bebişim
neslim geçmişte belli de sen niye bişi yazmıyon![]()
selam cancağızlarım
herbiyerim ağrıyorçok yorgunum dökülüyorum
temizlik bitti sayılır artık
çarşamba günüde kuran okutmayı düşünüyorum
öyle binadakilerle kendi aramızda ölmüşlerimiz için
hepinizi davet ediyorum gelin kızlar
karadeniz mutfağı yaparız
betüşümmmmmm nabersecemmm aşağıda gördüm sende ne haberler bakem
![]()
Kuzum sen yinede dikkat et tedbir senden takdir Allah'dan
ortalık kötü biliyorsun karar değiştirdiysen bebeğim
derimki sık dişini 1 sene daha bitanem
yada annen yanında kalabiliyorsa o gelsin
tebrik ederim birincilerimizi eferin kızçeler
listede bi hayli kabarık valla maşallahımız var
ababa canım ellerine sağlık her hafta liste sana kalıyor
ama ben inan sıkılıyorum özel atmaya
sadece kopmayım diye buraya bildirim yapıyorum
zaten derslerin var en zor meslektesin
Allah kolaylık versin sana canım![]()
bu arada kilo alanları unuttum
hehehehehh bilmiyorlarki karşılarında doktorum civanım var
tahmin edebiliyorum canım komik olayları
tereciye tere satmak gibi
eğlen işte tatlım
yettim gariiiiiiiiiiiii![]()
selam cancağızlarım
herbiyerim ağrıyorçok yorgunum dökülüyorum
temizlik bitti sayılır artık
çarşamba günüde kuran okutmayı düşünüyorum
öyle binadakilerle kendi aramızda ölmüşlerimiz için
hepinizi davet ediyorum gelin kızlar
karadeniz mutfağı yaparız
betüşümmmmmm nabersecemmm aşağıda gördüm sende ne haberler bakem
![]()
kızlar merhaba
gece gece canım sıkıldıda sizle paylaşmak istedim
çocukluk arkadaşım diyebileceğim birisi vardı
evlendi daha doğrusu diyarbakırlı birine kaçtı gitti
ama görüşmeyi kesmedik hiç
kocası biraz değişik birisi
yani kızı yalnız dışarıya göndermeyen tiplerden
geçen yaz geldi bize hatta sonra kocası gelince panikten elinde çayı bıraktı uyuyan çocuğu kaldırdı gitti
sonrada buraya gelmedi zaten hiç
bide buarada kapanmış bende sordum çok yakışmış ama eşinmi istedi yani içinden gelerek kapandıysan ne mutlu sana falan dedim
dün baktım silmiş beni faceden
kocası silmiş bidaha eşimi aramayın demiş
tamamda sebep dedim ama şuan çok üzgünüm
ben bişey yapmadımkiiii![]()
biseferinde buraya izne geldiler bende evde ağırlayayım diye davet ettim eşi demiş o gelsin ben hoşgeldine gidecekmişimki annesinin evi kadınada rahatsızlık vermeyelim ikramımı yapayım diye düşünmüştümilginç biriymiş cidden kocası
herkesin yaşantısı farklı canım ya..
yani hayatımızda olan her şeye müdahele edemiyoruz işte sevdiklerimiz de bunlardan
şimdi sen ona ne desen boş.. adam onun kocası, seviyorsa da katlanacak bi şekilde..
kendini suçlama sen![]()
biseferinde buraya izne geldiler bende evde ağırlayayım diye davet ettim eşi demiş o gelsin ben hoşgeldine gidecekmişimki annesinin evi kadınada rahatsızlık vermeyelim ikramımı yapayım diye düşünmüştüm
tamam dedim gittim
yazında bize geldiğinde işte eşi kapıda bekliyor
arkadaşım içeri girince arıyor eşimin evde olmadığını söylüyor
olsa neolacakmış dedimki rahatsız olmasın diye göndermiştim eşimi
sanki yiyecek sinir oluyorum bu mantıktaki insanlara sapıkmı benim kocam yaaa
neyse bişey demedim ama sinir oldum tabiii
bu durumdada kesinlikle ısrar etmem ama benle derdi ne merak ediyorum
birde ben pek aramam o arkadaşımı
o hemşire hep nöbetlerde arar beni buara aramaz olmuştu işte
sebebini bilmediğim için çok üzüldüm yaaa
canım kusura bakma doluyum sanırım yazdım uzun uzun
sence arayıp sorayımmı kalsınmı öyle kızkardeşi varda faceden mesaj attım bilgin varmı diye![]()
haklısın canımanlatcaksın tabii ki canım benim
dini farklı yorumlayan tipler bunlar maalesef işte
ne desen boş bir şey değişmicek belli ki
kafaları kalıplaşmış oluyor çünkü bunların
o yüzden boşuna çabalama
kardeşine söylediysen o arkadaşınla konuşurken muhakkak ona söyleyecektir
eğer konuşmanız gerektiğini düşünüyorsa yine nöbet günlerinden birinde seni arar zaten arkadaşın
o zaman durumu açıklar.. eşinden korkuyor belli ki..
sen canını sıkma![]()
sen açmışsın canım dükkanıAboww gıı kimse açmadımı tükkanı yoksa benmi telden göremiyom
Aboww gıı kimse açmadımı tükkanı yoksa benmi telden göremiyom
haklısın canım
yapcak bişey yok
neden böyle yaptığına anlam veremediğim için üzüldüm açıkcası
çünkü uzak olunca yokluğuna alıştım ama onun beni daha çok sevdiğini hissediyordum
sanırım o daha çok üzülmüştür
10 MAYIS 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] NorA_ [/TD] [TD] 83,9 [/TD] [TD] 83,9 [/TD] [TD] 82,5 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 1,4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 77,4 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] nemesisofmine [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 63,8 [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 13,2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 64,8 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 1,6 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] nzo [/TD] [TD] 82,7 [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 11,8 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 4,9 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 64,7 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 10,1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] azerii [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] 68,6 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 4,4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 74,5 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 11 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,7 [/TD] [TD] 70,2 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 8,8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] oslew [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 80,9 [/TD] [TD] 80,5 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 1,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73,9 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 2,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,5 [/TD] [TD] 62,5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] geveze9292 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 82,9 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 15,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 21,5 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] Ben_Suzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 73,3 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 3,1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 2,2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 78,2 [/TD] [TD] +2,200 [/TD] [TD] 6,3 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincileri NorA_ ve alaca olmuştur
kendilerini tebrik eder bir sonraki haftalarda aynı şekilde devam etmelerini temenni ederiz
bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlarımız havva1906, alya88, karbeyazi, triendy21
sizlere de hoşgeldiniz diyoruz
geçen haftaya göre çok daha güzel bir liste canlarım hepinizi tebrik ederim
yine bir kusurumuz olduysa affola
gelecek listelerde görüşmek ümidiyle..
beni özleyin anacım![]()
ne sınavı kız bu saatteGÜNAYDIN KIZLAR
sınav görevim var hazırlanıp gitmem lazım
kahvaltı sofrasındayım hala![]()
boşver canıumo mutlaka eşinin yüzündendir benim bir sevgilimvardı oda böyle paranoyaktı kuzenlerimlebile görüştürmezdi erkekmiş die sen üzme kendinikızlar merhaba
gece gece canım sıkıldıda sizle paylaşmak istedim
çocukluk arkadaşım diyebileceğim birisi vardı
evlendi daha doğrusu diyarbakırlı birine kaçtı gitti
ama görüşmeyi kesmedik hiç
kocası biraz değişik birisi
yani kızı yalnız dışarıya göndermeyen tiplerden
geçen yaz geldi bize hatta sonra kocası gelince panikten elinde çayı bıraktı uyuyan çocuğu kaldırdı gitti
sonrada buraya gelmedi zaten hiç
bide buarada kapanmış bende sordum çok yakışmış ama eşinmi istedi yani içinden gelerek kapandıysan ne mutlu sana falan dedim
dün baktım silmiş beni faceden
kocası silmiş bidaha eşimi aramayın demiş
tamamda sebep dedim ama şuan çok üzgünüm
ben bişey yapmadımkiiii![]()
o gecen hafta değilmiydi kigüüünnaaaayyyddddııııııınnnnnnn
ne sınavı var mine bugün :26:
açıköğretim mi :44: