70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kıııızlar kandiliniz mubarek olsun............
napıyosunuz ben çok kötüyüm ya bugünkandil ve okadar işim varki dünde çok kötü dertli veremli bigün geçirdim.stres doluydu
diyet falan kalmadı
eee napıyonuz be ya

kızıp kızıp yiyorum ya napcam ben ya üff
üstelik kızdığım insanları hayatımdan çıkarma durumum yok çünkü pişman olup yanımdan ayrılmıyolar ama bukadarda olmazki beya
televizyon izlediğim çok belli ediyomu:1:

neyın var canım noluyor sana yaaww..

duygum ya insanlar hep beni suçlayacak bişeyler buluyolar ....şimdi belki düşünüp diyeceksinizki ateş olmayan yerden duman çıkmaz
ama gerçekten kötü biri diiiilim
çünkü tek tek gelp özr diliyolar yada pişman olduklarını söylüyolar bilmiyoduk gb cümleler kuruyolar mecbur affediyorum ama yıpranıyorum:47::47::47::47::47::47:
ve çok sinirlenip yiyorum ne varsa
yediğim içinde çok üzülüyorum

neymiş açıklamasını yaptımı
topikçene merak ettik

kocanın arkadaşı olmayacak arkadaş
gerçi benimkide hep evde çıksın istiyorum o bilgisayardan kafasını bikaldırsın, nerdeeee
herkesin derdi ayrı işte :ssz:

tamam canım mesaj alındı bundan sonra leb demeden anlayacam :1:

tarifler içinde eşim bişey demiyor canım ben fikrini sorduğumda öbür tarafın ne faydası var demişti yani göndermemden yana ama gönder gönderme bişey demiyor canım zaten göndermeme kararı aldım içim ısınmadı oraya
omsjın açıklaması şuymuş
gelmiyorlar aşkım geliyorum şimdi
amaben anlayana kadar uyuz olsum belli msj aceleyle yazılmış:ssz:
ayy bide ne oldu
tarif gönderdiğim site yöneticilerinden biarkadaş mesaj attı
baklavacı güllüoğulları varya onlar yemek yazarlarıyla workshoplar düzenliyorlarmış
sanırım gruplar kuruyorlar 3-4 saat süren biretkinlik
istanbulda olsam kesin giderdim :52:
çok şaşırdım yaaa :52:
mesaj atan site yöneticisi arkadaş ben sizi seçmelerine şaşırmadım yazmış
hem yemek tarifiyle boğuşan hemde kilo vermeye çalışan benim gibisi yoktur herhalde
kızlar size komik gelebilirmi bilmiyorum ama yemek yapmak benim için bir hobi, mutlu oluyorum:16:
bende yemek yapmayı severim amakimeyedircem hep kalıyor yemek çok bilmemde poça kurabiye severim:16:
kiz kaldirmadi ayip mi oldu yatimi acaba :31:

senin gibi arastirmaci gazetecilik yapiveriyorum :23: aha bak benimki yarin grille gitcem arkadaslan diyo :47: cevap vermedim bende sinirlendim bak simdi ben caliscam o arkadasiyla grill eti yiycek gicik :113:

bende :47:

icine sinmiyorsa bosver gitsin minem :34:o para ne seni zengin nede fakir yapar :38::16:
yok benimkinin öle arkadaşlarına gidip gezme huyu yokta akşam dedimya misafirler gelecekti.bizim akıllıda eve dönerken adamın dikkanına uğramış alayımda beraber gidelim die.adamda kahveye gitmeiş meğese arkadaşlarınla kağıt oynamaya güya bizimkinide zorla oturtmuşlar.onun demesi amapek inanmadım.en kızdığım nokta telini açmamasıydı.akşam zili bir çalıyor ki yukardan cameradan görünüyor yüzü bozuldu anlatamam:9::9::9::9:aslında orda bırakırdım ama komşulara ayıp olurdu die dayanamadım:47:ama akşam canına okudum yemek falan yapmıcam 1 hafta ceza ona:kkk:

aynen canım para için yapmıyorum zaten
ama gelişirsem site açabilirim ilerde :51:

ayy canım bende sana ikram ederdim
zaten yapmayı sevdiğim kadar yedirmeyide seviyorum
komşularım bol bol nasipleniyor :1:
ay ne güzel bizde topikçe senin siteye taşınıırz.sonra tarifleri yemekten dopiç oluruz:9::9:
kiz mine :52: facebook u kuran gibi birde sende taniniyormussun :51: kameralar : lütfen mine hanim bi reportaj alalim diyorlarmis :12: sende kaciyormussun kameralar pesinde :9: :9::9:
benimki diyetlik olsun :1: sagol minem düsünmen bile yeter :54::16:
mine ben kacim sabahlari zor kalkiyorum :ssz:sen yatmiyormussun is yokmu :26:
kız o kameralara bçıkarken bizde arkada dikilicez bizide tanıtacak zayıflarken tarifte paylastı die:9:
Günaydın kızlarrr,
Cumaya 1 kala nasıl keyiflerrr???

hehee alemsin suzim yaaa
:60: :60:
geç yattım sabahta kalkamadım suzim
iş olmaz olurmu hiç :ssz:

ben hiç iyi değilim
yani şuan tek sıkıtım kilo
dikkat ediyorum ama gitmiyor
700 gr artıyım yine
inceldiğimide hissediyorum aslında ama bilemedim :43:
bende çok kilolar vermişgibi hissediyorum.ama sonra bi gaz oluıyo bi şişiyorum pantolona sığmıyorum.:9:
günaydın kızlar
nasılsınız?
ben uyuyakalmışım bugün
kahvaltı yapmadım
inip aşağıdan simit yiyeceğim
öğlende yeşilmercimeği haşlayıp kavurdum deneyin sizde diyette öneriliyormuş yeşilmercimek
yanındada yoğurdum var üzerine sarımsaklı yoğurt çok yakıştı ama okulda yenmez tabiii
dün tek kaçamağım öğleden önce yarım poaça 1 tanede kurabiyeydi
akşam ekmek yemedim dengelemişimdir diye düşünüyordum ama sabah +700düm
canım sıkılıyor ister istemez ama nasıl olacak bilmiyorum
yeşil mercimek yemeğini seviyorum birde geçen yıl ilk defa kayınvalkidem mercimekli börek yapmıştı kimseyemedi tadı güzeldi belkide ön yargılı davrandık:26:
ben de mutfakta stres atıyorum cnmm, senı anlıyorum yanı uretmek zevk verıyor..

67'yi gordummmm.. sebze gunu işe yaradı :D

canım yedıklerın 2 gun sonra bagırsagından cıkıp gıdıyor.. o yuzden ben dun sebze gunu yaptım.. ve 2 haftada bır de yapmak ıyı oluyor.. dun tartıldım sabah 67.7'ydi, şimdi sabah 67 ki wc'ye cıkmamıstım.. bence bır gun sen de sebze yapmaya çalış..
sen zaten anlamıyorum ben bende sebze diyıom sen daha çok kilo veriyon maşallah:ssz:
nesfit i sabah veya aksam yesen :26: yinede iyi canim menün :29:

hosgeldin canim aramiza :29:

tamam canim sen okulunu bitir de gel :29: görüsmek üzere :80:

hic birsey yapamadi adam fadimecim ispat istiyor kötü davrandiklarina yani gece isinide mecbur yapmasi lazimmis cünkü imzalanmis belge var ama 2 ye bölünmüssüz biz ben 12 inci viyanada calisiyorum birde 20inci viyanada bi bölüm calisanlarimiz var onlar da daha kötü 3 kisiye ihtarname vermisler cok rapor aliyorlar diye yani bu ara hersey karisti bence daha birseyler cikacak yapilanlara herkes seyirci kalmaz herhalde bakalim :31:

tarti ayni gösterdi fadimecim :31: günaydin tatlim :16:

niye öyle diyon minem :1: bende altda kalirmiyim sen reportaj vermezsen ben taniyorum ben size anlatayim diye atlarim hemen senin yerine veriririm ben reportaji merak etme :86: senin sayende ünlü olacam sonunda :12::9::9::9:
ya hic sorma bende zor kalktim sabah hep planimda söyle 1 saat önce kalkmak var sonra rahatca kahvemi iceyim sonra rahat rahat giyecegim seylere bakim ama nerde :1: cabuk kalk ne bulursan giyin :52: hemen oglani kaldir öyle iste :37:

aksam ne yedin minem :26: arada takiliyor morelini bozma canim :31:

yettim gari :70:
ben hala anlamadım sizin iş yerinde grev mi çıktı dün okadın hala sağlammı:9:
tam ergen modundadır o şimdi genç kız havaları falan :12::12:allah yardımcın olsun:ssz:

nereye gittin hande :32:

maşallahlıksın tatlım :34::nazar:

:1::1::1:

:9::9::9::9:sanatı sona bırakaydın iyiydi koşa koşa gelirdi :52::52:

evlilik tazminatını yakma sık dişini:20:

ıspanağa benziyor canım ama biraz acımsı tadı :56: oda bildiğin ot işte:37::37:

hoş geldin gel tabii:16:

bende artıdayım bu hafta regl olcam ondanmıdırki:31::31::31:
çeşmeye gittik canım dondurma falan yidik denize karşı.sabahta yol üstübnde kahvaltımızı yaptık.eşim netten bulmuşl çetinin yeri die bir yer.urlayı falan gördüm.sonra geri döndük.herzmanki gibi en büyük hobimiz marketleri gezdik.ikea,foruma,baumax a falan gittik.herşey çok romantik ve güzeldi.ta ki akşam benim dana batırana kadar:47:bir daha erken sanat yok ona :23::23:

napıyosunuz ben çok kötüyüm ya bugünkandil ve okadar işim varki dünde çok kötü dertli veremli bigün geçirdim.stres doluydu
diyet falan kalmadı
eee napıyonuz be ya

neyin var canım
anlat rahatla valla kimseye anlatamadığın bişeyi buraya anlatınca iyi geliyor insana

tam ergen modundadır o şimdi genç kız havaları falan :12::12:allah yardımcın olsun:ssz:

nereye gittin hande :32:

maşallahlıksın tatlım :34::nazar:

:1::1::1:

:9::9::9::9:sanatı sona bırakaydın iyiydi koşa koşa gelirdi :52::52:

evlilik tazminatını yakma sık dişini:20:

ıspanağa benziyor canım ama biraz acımsı tadı :56: oda bildiğin ot işte:37::37:

hoş geldin gel tabii:16:

bende artıdayım bu hafta regl olcam ondanmıdırki:31::31::31:
gördüm canim önce esime sordum pazi nediye kas dedi :9: deli ya nebilsin nerden buldum niye soruyorum sonra google amca gösterdi resimleri :56: ot iyidir iyi :1:

sadece sebze yemeği yeniyor değilmi yanında ekmek varmı?
deneyeyim canım yaa yan simitlerim göbeğim kalçam çok canımı sıkıyor :50:

sen danışmanım olursun suzim
ben elimi kaldırım çekmeyin aaaaa diye sende hemen önüme atlarsın :51::51:

akşam sarımsaklı yoğurtlu yeşilmercimek yedim
yanındada salata
gecede tarçınlı süt içtim
seve seve minem :9: arkadasima diyorum sayisal tutsun (oynamiyorum da a nasil tutcaksa :37:) senlen laylaya gidecez :1: kameralar bizi gördügünde lütfen cekmeyin diye bizde hava basariz diyorum :9: benim hayal gücüm cok genis bakma sen bana :89::1:
diyet falan kalmadı
eee napıyonuz be ya
seninde canim sagol :38: toparlanamdin canim stressden hepimiz yiiyoruz genelde aslinda hata yapiyoruz da iste :ssz:

esim dün belgesel gibi birseye bakti telefondan yattigi yerde :37: e bende yanindayim dinliyorum adamin teki diyor negativ düsünen insan negativi üzerine ceker yercekimi oluyormus falan iste :1: neyse yani positiv düsüncekmissiz olumlu seyler olsun diye hayatimizda :103: birde sabah nasil kalkarsan öyle devam ediyormus positiv kalkacakmissin yatakdan :27:
bende esime dedim pyskolok olmayami karar verdin beni tedavi ediyon :111: sen diyo hep olumsuz düsünüyon sabah kalkiyor sinirli sinirli dedim relax ol positiv düsün :1:artik öyle deniycem bakalim :121:

gunaydinlar hatunlar
dunku munumde degisiklik oldu oglen hindi etiyle salata iki uc lokma ekmek
ara bir dilim ananas 10 habe uzum
bir nescaffe
aksam
bir bucuk kepce nohut yemegi salata
yarim dim cavvdar ekmegi

bir avuc karisik cerez

DİYETİMİ BOZDURAN İNSANLARDAN NEFRET EDİYORUM....:47::47::47::47::47::47:
BUNDAN SONRA YEMEĞİMİ YANIMDA TAŞIMA KARARI ALIYORUM
PES ETMİCEM GİTCEK BU GÖBEK:kkk::kkk::kkk::kkk:
ERİYECEK YAĞLAR.....
ÇITIR OLCAM BEEEEEEEEEEEENN:43::43:ÇITIR OLMAK İSTİYORUUUUUUUUUMM:43::43:

Son düzenleme:
duygum ya insanlar hep beni suçlayacak bişeyler buluyolar ....şimdi belki düşünüp diyeceksinizki ateş olmayan yerden duman çıkmaz
ama gerçekten kötü biri diiiilim
çünkü tek tek gelp özr diliyolar yada pişman olduklarını söylüyolar bilmiyoduk gb cümleler kuruyolar mecbur affediyorum ama yıpranıyorum:47::47::47::47::47::47:
ve çok sinirlenip yiyorum ne varsa
yediğim içinde çok üzülüyorum
videodaki proffessör doktor olumsuz insanlari cikartin yada postiv bakin diyordun :37:
omsjın açıklaması şuymuş

bende yemek yapmayı severim amakimeyedircem hep kalıyor yemek çok bilmemde poça kurabiye severim:16:

yok benimkinin öle arkadaşlarına gidip gezme huyu yokta akşam dedimya misafirler gelecekti.bizim akıllıda eve dönerken adamın dikkanına uğramış alayımda beraber gidelim die.adamda kahveye gitmeiş meğese arkadaşlarınla kağıt oynamaya güya bizimkinide zorla oturtmuşlar.onun demesi amapek inanmadım.en kızdığım nokta telini açmamasıydı.akşam zili bir çalıyor ki yukardan cameradan görünüyor yüzü bozuldu anlatamam:9::9::9::9:aslında orda bırakırdım ama komşulara ayıp olurdu die dayanamadım:47:ama akşam canına okudum yemek falan yapmıcam 1 hafta ceza ona:kkk:

ay ne güzel bizde topikçe senin siteye taşınıırz.sonra tarifleri yemekten dopiç oluruz:9::9:

kız o kameralara bçıkarken bizde arkada dikilicez bizide tanıtacak zayıflarken tarifte paylastı die:9:

bende çok kilolar vermişgibi hissediyorum.ama sonra bi gaz oluıyo bi şişiyorum pantolona sığmıyorum.:9:

yeşil mercimek yemeğini seviyorum birde geçen yıl ilk defa kayınvalkidem mercimekli börek yapmıştı kimseyemedi tadı güzeldi belkide ön yargılı davrandık:26:

sen zaten anlamıyorum ben bende sebze diyıom sen daha çok kilo veriyon maşallah:ssz:

çeşmeye gittik canım dondurma falan yidik denize karşı.sabahta yol üstübnde kahvaltımızı yaptık.eşim netten bulmuşl çetinin yeri die bir yer.urlayı falan gördüm.sonra geri döndük.herzmanki gibi en büyük hobimiz marketleri gezdik.ikea,foruma,baumax a falan gittik.herşey çok romantik ve güzeldi.ta ki akşam benim dana batırana kadar:47:bir daha erken sanat yok ona :23::23:
yazik adamida diyete soktu ceza olarak :30: gelcenmi benlen laylaya handecim :23::9:
bacim yakinda grev cikacak herhalde :9: simdi bizim kingkong varya :51: kizlan arkadas olmaya calisiyor insanhakklarindaki adam birsey yapamam desede gözü korktu :27:yani kendini estirmiycen burda :27: bende anladiysam arap olayim dalas gibi yerdeyim :111:

kızıp kızıp yiyorum ya napcam ben ya üff
üstelik kızdığım insanları hayatımdan çıkarma durumum yok çünkü pişman olup yanımdan ayrılmıyolar ama bukadarda olmazki beya
televizyon izlediğim çok belli ediyomu:1:
bende dün akşam sinirimden gece 3 kuru pasta yedim parmak gibi:37:
aynı be ya :9:
ben hiç görmedim oraları ve insanlarını ama tanımak bilmek isterdim..................

buyrun benim tanışmış oldun hakikici trakyalı beya:34:

o tvlerde taklitlerimizi yapıyorlar bizim oranın çok yapmacık oluyo kızıyorum bizde öle konuşuyoruz çoğu zman evet ama biz konuşurken öle kulak tırmalamıyor bunlar trakyalı olacam die saçmalıyor:47:

omsjın açıklaması şuymuş

canım ben emzırıyorum ama sen 1 saat spor yaksan ancak benım kadar kalorı yakarsın ki sanmıom yakamazsın..
ERİYECEK YAĞLAR.....

bak ben verdım sn hala 70lerdesın.. kendıne geeelll

gunaydinlar hatunlar
dunku munumde degisiklik oldu oglen hindi etiyle salata iki uc lokma ekmek
ara bir dilim ananas 10 habe uzum
bir nescaffe
aksam
bir bucuk kepce nohut yemegi salata
yarim dim cavvdar ekmegi

bir avuc karisik cerez
günaydin tatlim :16:
ERİYECEK YAĞLAR.....

sen bana acil kuzum ben seni therapi edecem :68:
bende dün diken üstündeydim herseyi kafaya taka taka elektrik baglamislardin sanki bana :27:ama tedaviylen bugün pek bi postiv oldum hayirdir insallah :27:

neyin var canım
anlat rahatla valla kimseye anlatamadığın bişeyi buraya anlatınca iyi geliyor insana
he bak ben anlatıyom mine bacım sen roseyi yatır koltuğuna in çocukluğuna ben öle çok rahatlıoyromö:9:
gördüm canim önce esime sordum pazi nediye kas dedi :9: deli ya nebilsin nerden buldum niye soruyorum sonra google amca gösterdi resimleri :56: ot iyidir iyi :1:

seve seve minem :9: arkadasima diyorum sayisal tutsun (oynamiyorum da a nasil tutcaksa :37:) senlen laylaya gidecez :1: kameralar bizi gördügünde lütfen cekmeyin diye bizde hava basariz diyorum :9: benim hayal gücüm cok genis bakma sen bana :89::1:

seninde canim sagol :38: toparlanamdin canim stressden hepimiz yiiyoruz genelde aslinda hata yapiyoruz da iste :ssz:

esim dün belgesel gibi birseye bakti telefondan yattigi yerde :37: e bende yanindayim dinliyorum adamin teki diyor negativ düsünen insan negativi üzerine ceker yercekimi oluyormus falan iste :1: neyse yani positiv düsüncekmissiz olumlu seyler olsun diye hayatimizda :103: birde sabah nasil kalkarsan öyle devam ediyormus positiv kalkacakmissin yatakdan :27:
bende esime dedim pyskolok olmayami karar verdin beni tedavi ediyon :111: sen diyo hep olumsuz düsünüyon sabah kalkiyor sinirli sinirli dedim relax ol positiv düsün :1:artik öyle deniycem bakalim :121:
ay öle mesela ben kışın yeni evliyken burdada kimsem yok eşimde bütün gün işte bende bi yeri bilmediğim için die çıkamıyorum.hep mutsuzdum.öle olunca daha kötü oldu.sonra bahar geldi.eşimde maaşıda zamlandı.e bende bir iki çevre edindim kendime oh mis gibi hayat şimdi hep kıpırkıpır içim kıvırasımvar:8::8:
laylanın modası geçti artık bacım yaz geldi marakeş plajına gitcen çeşmeye bi lahmacun 1 ayran 50 milyon :9::9::9:
ERİYECEK YAĞLAR.....
of onlar var bide ay ne kilolusun ona buna benziyon die kendi kilosuna bakmadan yorum yapan insanlara kızıyorum:47::47::47:

neyin var canım
amaaaan nebiliyim abiminbiri eşimden borç istiyo öbürü eşimin dükkanından ürün alıyo ödemiyo diğeride alıp ödemedi..
diğeride alıp ödemedi diğeride aynı şekilde ödemedi...eniştemde ele yaptı....ben eşime her defasında verme ödemezler deim dinlemedi buarada abi çok bende
eşiminde kendi dükkanı ddiiiil aile şirketi gb bıktım artık ya
dün eşim aradı yok şu yengeni ara (Abim borcu ödemedi ama yengem tekrar borca girdi eşimin dükkandan onu da ödemedi)
eşimde diyo yengeni ara borcu ne zaman kapatıcak amcamlar soruyolar dio:47::47:
ben sana verme demedimmi dedim ben karışmıyorum napıyosan yap rezil ettiniz elbirliğiyle beni ailene dedim....o da bana hakverdi falan...
dün buolay yetmemiş gb bide diğer abimaldığı ürünü geri vermek istedi senetleride daha ödememiş....eşimde kabul etmedi tabi ben arada kaldım....:47:
iki taraflada ara bozulmadı ama ortada stres topu oldum
benm ailemdeki akılsızların stresini ben çekiyorum.....
şimdiye kadar hiç kimseden borç etmedim..borca girceğime almam daha iyi dedim hep ama bu abimmler benide kötü gösterdiler eşimin ailesi zaten lafçı şimdi çok güzel oldu işte....:43:

benim busabah kalkışımda da bi hayır yoktu ordan kaybettim zaten :14:
kociş tutturdu sanat sanat die :17:
bugün hiç sanatçılık ruhum yoktu yolladım :19:
ama dövüş sanatı vardı:9::9::9:

videodaki proffessör doktor olumsuz insanlari cikartin yada postiv bakin diyordun :37:

yazik adamida diyete soktu ceza olarak :30: gelcenmi benlen laylaya handecim :23::9:
bacim yakinda grev cikacak herhalde :9: simdi bizim kingkong varya :51: kizlan arkadas olmaya calisiyor insanhakklarindaki adam birsey yapamam desede gözü korktu :27:yani kendini estirmiycen burda :27: bende anladiysam arap olayim dalas gibi yerdeyim :111:
kız laylaya giderken ballıyıda unutma araya bi ejnebi zencide lazım:9:yanlız acık daha zayıflayalımbacım böle dopiç gidersek o kadar çıtır insanın içinde kesin haberlere çıkarız zati ben benimadamada kızdımbi kerede ben kaçayımda görsün:47::9::9::9::9::9:
sen o gorili buraya getir topikçek sanat yapak onu:9::9::9::9::9:ne güzel ya bizim burda olsa ses çıkartamadan otururuz hakkını nereye arıcan ki.arasanda eziliyorsun daha çok.ben hep doğruyu söylerim die her insanla anlaşamam:19:
canım ben emzırıyorum ama sen 1 saat spor yaksan ancak benım kadar kalorı yakarsın ki sanmıom yakamazsın..

sen böle dion ya doğuracam bir tane :9::9::9:akşamrüyama girmiş zaten bebek olmuş hemde oğlan ay ne üzüldüm bu arada 6 günde geciktim.hasta olacam sandım öle lekelendim kaldımne gelen var ne giden:18::18::18::18::18:

bende dün diken üstündeydim herseyi kafaya taka taka elektrik baglamislardin sanki bana :27:ama tedaviylen bugün pek bi postiv oldum hayirdir insallah :27:
hangi tedaviynen kız yoksa sendemi sanata adadın akşam kendini belgeselden sonra:9::9::9::9:

amaaaan nebiliyim abiminbiri eşimden borç istiyo öbürü eşimin dükkanından ürün alıyo ödemiyo diğeride alıp ödemedi..
diğeride alıp ödemedi diğeride aynı şekilde ödemedi...eniştemde ele yaptı....ben eşime her defasında verme ödemezler deim dinlemedi buarada abi çok bende
eşiminde kendi dükkanı ddiiiil aile şirketi gb bıktım artık ya
dün eşim aradı yok şu yengeni ara (Abim borcu ödemedi ama yengem tekrar borca girdi eşimin dükkandan onu da ödemedi)
eşimde diyo yengeni ara borcu ne zaman kapatıcak amcamlar soruyolar dio:47::47:
ben sana verme demedimmi dedim ben karışmıyorum napıyosan yap rezil ettiniz elbirliğiyle beni ailene dedim....o da bana hakverdi falan...
dün buolay yetmemiş gb bide diğer abimaldığı ürünü geri vermek istedi senetleride daha ödememiş....eşimde kabul etmedi tabi ben arada kaldım....:47:
iki taraflada ara bozulmadı ama ortada stres topu oldum
benm ailemdeki akılsızların stresini ben çekiyorum.....
şimdiye kadar hiç kimseden borç etmedim..borca girceğime almam daha iyi dedim hep ama bu abimmler benide kötü gösterdiler eşimin ailesi zaten lafçı şimdi çok güzel oldu işte....:43:

benim busabah kalkışımda da bi hayır yoktu ordan kaybettim zaten :14:
kociş tutturdu sanat sanat die :17:
bugün hiç sanatçılık ruhum yoktu yolladım :19:
ama dövüş sanatı vardı:9::9::9:
of hayatım boyunca 2 defa borç verdim biri geri gelmedi birinide sevgiliyken nişanlıyken eşime vermiştim.sonra baktım o para tutamıyor.kız tarafının alması gereken mikrodalgayı ocağı falan ona ödettim :9::9::9::9:ben onları alacağımparayla başka şey aldım.bizimkinin para tutma huyu yok savurgan çok:ssz:
ama hiç borc almadım kimseden çok korkarım insanları kıracam die ince düşünürüm.tabi hepte ezilirim.of sende benimgibi bazen tvdeçıkıp ailelerini istemeyen insanlara kızmıyorum.gerçekten sorumsuzlar.insan akrabağsını kötü durumda bırakırmı hiç.yabancı yapsa insanın böle canı yanmaz.sen çok haklısın.bence eşine demelisin benim akrabamda olsa iş hayatınla ilgili kararları kendin ver kimseye bişey verme benide karıştırma sonra die.gerçi demişsin.oda haklı gibi adamcağız karısının akrabağsı die kırmamış vermiş.amcanlarda kabahat.kaynananlara laf vermişler:47:

he o profesör gelsin canan olsun bakıyım positive mositive kalırmı acep:41:
nie böle oldum ben yahu dün kimseye bişi demedim ondan sanırım içimde kaldı :47:
bende dün akşam sinirimden gece 3 kuru pasta yedim parmak gibi:37:

buyrun benim tanışmış oldun hakikici trakyalı beya:34:

o tvlerde taklitlerimizi yapıyorlar bizim oranın çok yapmacık oluyo kızıyorum bizde öle konuşuyoruz çoğu zman evet ama biz konuşurken öle kulak tırmalamıyor bunlar trakyalı olacam die saçmalıyor:47:
bilmiyodum trakyalı olduğunu ne güzel trakyalı bi arkadaşım oldu...:16::16::16::38:
hep öyle ya o konuben urfalıyım mesela bizde televizyondan ne taklitleri beğeniriz ne çiğköfteyi:51:

benm asıl sorunum şu
diyet listeme dışarıda olduğumda uyamıyorum saatim geçincede şekerimden dolayı mı bilmiyorum ama fenalaşıyorum acayip bişey anlatamam.başdönesi falan...:50:
yemek yapmaya bile gücüm kalmıyor çok kötü:26:

et bacım et
$4.webp

he bak ben anlatıyom mine bacım sen roseyi yatır koltuğuna in çocukluğuna ben öle çok rahatlıoyromö:9:

ay öle mesela ben kışın yeni evliyken burdada kimsem yok eşimde bütün gün işte bende bi yeri bilmediğim için die çıkamıyorum.hep mutsuzdum.öle olunca daha kötü oldu.sonra bahar geldi.eşimde maaşıda zamlandı.e bende bir iki çevre edindim kendime oh mis gibi hayat şimdi hep kıpırkıpır içim kıvırasımvar:8::8:
laylanın modası geçti artık bacım yaz geldi marakeş plajına gitcen çeşmeye bi lahmacun 1 ayran 50 milyon :9::9::9:

of onlar var bide ay ne kilolusun ona buna benziyon die kendi kilosuna bakmadan yorum yapan insanlara kızıyorum:47::47::47:

çocukluğuma hiç inmeyin kız bulamazsınız yok çünkü ben bebektim büyüdüm:9::9:

Back
X