70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bahar hayırlı olsun cnm atlaışım:31:
bizmde komşunun bugün oğlunun düğünü varmış..çok samimi değiliz ama gitcez mecbur:51:
şmdi birsürü çıtır kız vardır orda:47:
saol canım:16::16:sevenler kavuşsun:24::24:bu arada bende siyah kısa bi eldise giycem akşam denedim kötü durmadı çok:21::21:
günaydiin güzel bi hafta sonu olsun insallaahhh :16:
günaydın canım

Son düzenleme:
80lerden 70lere,70lerden 60lara geldim, 50leri görmek hakkım benim :( bı 59 olayım senın ıcın 60a cıkarım sorun degıl, bır tabak makarnaya bakar..:51:
bence böle zaten esir kampındaki açlar gibi duruyon belki kilo verme hızını azaltabilirin ama senin bilcen işyine:ssz:
ikindin kızı uyuttum ewin işini yapayım dedim biraz..biri zile durmadan basıyor hiçte aralık wermiyor..Allahım ne oldu diye camdan baktım kaynana..noldu dedim acilen aşağı gei dedi gittim..benim telden kocasını arıcakmışta..indim baktım gelme ben hallettim dedi..çocukta kalktı benim işlerde kaldı..dalga geçiyor benimle gülüyor bide..dün akşam eşimle yufka yollamış börek yapsın yicem demiş..akupuntura götürdük cuma günü 120 kilo..ewe gelid bi yandan pişi yiyor bi yandan salatayı ekmeğiğn içine sarmış yiyor..nasılsa akupuntur yapıldı yesemde almam diye düşünüyor..neyse eee yufkayıda yaptır ye sen..durmadan börek yap çörek yap pasta yap..gel yemekleri yap.inanaın kendi ewimde kocama yemek yapamıyorum onla uğraşmaktan..bu yüzden stres artı kilo geliyor bana.aşağı indiğimde aldım yufkayı gittim dolabına koydum..geldim ew zilide söktüm..ne derse desin yeter yani..4 yıl etmediğini bırakmadı bana.ona rağmen ne işi warsa görüyorum bide başkasının yanında yapmaz etmez diyor ozaman benim şarteller iniyor..offfff size anlatayımda rahatlayayım beaaa...
of şu kaynanalar bizimde bir tanıdık var öle elinde anahtaını almış 2 gelinin birden vakitli vakitsiz açıp giryor içeri mana buluncada onlar benim çocuklarımın karıları gizlileri olamz die.bi gün büyük oğlunu sanat yaparken yakalamış :9::9::9::9:anlamıyorum acaba bende bi oğlan doğursam ilerde böle olurmuyum allah yardımcın olsun iyi yapmıssın taviz vermicen bunlara
çok güzel yağmur yağıyor, balkonda oturup izleyerek kahve içmek vardıı
güzel mi yağıyo r kız ben korktum şimşekten:53:
vallah affetmezben geçen haftalardan biliyom en kötü dediğinde bilem 1kilo vermiş oluyo:52::52::52::52:
kiz ben size ne dediiimmm :57:

1 saatte anca cikdim gecmisdeeen :4:

rosevind demis zaten yazalim diye :4:handede tastiklemis tabiki :19:

suzimm beni sormus yine canimmmm :38:

gurbet gelmis :3:

handede gurbete hosgeldin sen yokken topik sessizdi demis nankörrr :4:

iyi olmus iste misafirinde cocugu evi dagitmis öpücem cocugu :38:

sonracimaaa rosevind tatile gidiyomus insallahh :16:

minede istanbuka gitmey istiyo bakalim hayirlisi :31:

suzimm kuzun okula baslamis yiriiiimmmm :16::16:

yeni bir kizce gelmis catlak bizden sevdim kizceyi yasemen di galiba :3::3:

sonracimaa :6::6:

zerra ugramis :3::3:

birde ptt ugramis kilo almis kizim gel buraya diyom sana :4:

abababa (ay bir ba fazlami oldu ne :44: neyse ) yola cikti yanilmiyorsam Allaha emanet olsun :16:

duygu resim eklemissin :nazar::nazar: bencede iyisin canim :34:

baskaaa :6::6:

haa ay nzo ydu yanilmiyorsam liste yapmis :53: ay niye bukadar acele :26:

bende tartildim 70.1 kizlar :31:

dur bakayim unuttugum varmiii Eki Görüntüle 714608

yok galiba ya :31:
siz nası suziylen kutuya şettirip eş oldunuz bende gurbetlen eş oldum ama sizede çok seviyom suziyle zaten 7 4 online çalışıyoz bura olsada olmasada :9::9:
Ayyy beni yazmamışsın hiç ballim darildim ;) Ayyy yeni tel aldım dokunmatik 5 dk da yazdım suncacik şeyi
hayırlısı olsun kız düğün üstümasrafmı yaptın telden iyi oluyor
Yaa vala çok zor
Sağol tatlım ugrasiyorum ışte bende kim var kim yok gözükmüyor :(
bendede gözükmüyor evet buranın uygulamasını indirdim ama anlayamadım bir türlü:44:
olsun canim en azindan yazabiliyorsun ben beceremiyorum :31:
ız beceremediğin bişey duyduğuma çok sevindim:9:
Aşkolsun kızlar, bari bi teşekkür etseydiniz tablo için :(((((
:37:bizim tablomuz yapılacak zaten böle hevesim kırıldı sen önce yazınca:19::19:
yaptığımız sanat sayılmıyor muu :9::9::9::9::9::9::9::9::9:
valla kocalar saymıyor onu bizzat onaylıyorum o 5 dakka dünya pespembe sonram herşey unutuluyor:9::9::9::9::9:
bak bu da iyi fikir sagol canim :7:

barbunya ne ozman :37: yapiyom da ters tepiyo :37: bugün cok civitim ben ya cok yedim cok :25: simdide cekirdek citliyom :17:
inat seni :33: :1:

e gel kuzum :48: olmuyor baksana geliyorsun bi hefes sonra yine kayboluyorsun kal iste :16::16::16:
seninkide benimki gibi artik inanmiyor zayifliyacagima :ssz:

gurbet tatlimmmm :48: hosgeldin tekrar :54::16: hande yoklugundan istifa edip bi cirak buldu :35:ama ben seni bekledim hep :9:
anam hemen sattı beni kız sen demedinmi boşver gurbeti zaten şişkoydu o bize yer kalmıyordu topikte die:6::9::9::9::9:
ona deki ben kilo verecem çıtır olacam kızlarla sözlestik laylaya gidecez:9:
genemi çekirdek kız acıyorum size bu vayanada ot gişbi yaşıyorsunuz bir yiyecek ceryy domatizlen çekirdek var.eve bile atla gidiyorsunuz:6:

canim iyi niyetini anladim sagol düsündügün icin ama gerek yoktun yapma lütfen cünkü betül yapiyor zaten keyfi kacar herkes liste yaparsa :31:

Listeyi göremeyince el atıyım dedim, bi daha yapmam :((
:46::46::46::46::46::46::46:
bugün kuaföre gittim gelinbasi için konuşmaya sizce normal makyaj mi porselen makyaj mi yaptirmaliyim karar veremedim çok pahalı herşey ya of nasıl kalkcaz altından bilmiyorum :27:
tabikiporselen ama kaliteli makyaj malzemelriyle porselen olacak.benim tekirdağdaki kuaförüm çok ünlü bir markayı kullanıyordu bana bir porselen makyaj yaptı ne aktı ne bozuldu 10 saatlik yola bile dayandı.ben ertesi gece anca yıkancak fırsat bulabildimdüşün hiç bozulmamıştı.gerçi ben ağlamamıştımda ama:9::9::9:burda bir kuaföre gittim düşmman başına 1 milyoncu malzemelri kullandı bir nemlendirici bilem sürmedi saç spreyini sıktı suratıma neymiş porselen makyajmış dahakuaförden çıktık kalem aktı minik çizgilerimkırıştı yüzümnemlenmedi die.o yüzden iyice git sor bak porselen die 2 katı para alıpta dandik makyaj yapmasınlatr:20:
balllı kaçmış yine :10:
secem saolasın sen olmasan sonuncu olurdum :27:
bugün camları silemedim korniş midir nedir adı
düşmek üzereydi tamirci çağırdık bakalım hafta sonu gelemezmiş müsait olursa ugricak.....perdeler yerde ölece kaldı:50:
şu perdeleri yıkamaya versem nereye verilirki acep çok perde var bende uyuz oluyorum artık elimde incidi sağ elimle iş yapamıyorum bi akıl verin perdeyi yıkayıp getirip bide asan bi yer varmıdır ki:26:
ay bende sevmiyorum öle kat kat perdeleri.yıkaması zoroluyor ben hafif insanım benimgibi hafifperde yaptırdım:9:
nerde bu millet :44:

ben geldim geçmişten çıkamadım birazdanda evi toplamaya başlarsam ordan çıkamıcam darmadağınık.

günaydın kızlar sol gözüm balon gibi şiş.arpacık çıkmışağrıyor çok.annem dedi ki nazar değdi.yada stresten oldu.kocacımla akşam sanat sonrası barıştık.çok özlemişim danamı.:9::9:

çok yanlış yaptım bu perdeyle uğraşmak çok zor

bende storda var off onları napcağimi düşünüyorum kara kara

hadi hayırlısı cnm inş.

ne güzel canm şimdi 65 te bırakıcakmısın tatlım

sanada hayırlı haftasonları cnm inşallah cıss mıs olmaz:18:

yıkamak kolayda sonradan asması zor benmkiler mekanizması felan off nie böle aldımki ya ozamanlar hevesliydim ondan aldım şimdi
çok pişmanım....neyse artık akılsız başın derdini eller çekermiş:1:
bende storda var silecen temiz benzle onları :21:
kolay gelsin bende öğleden sonra kaçıcam nişan var görümcemin bu akşam:21:

kolay gelsin canım benimde normal ilerde katlamalı düşünüyodum bende vazmı geçsem:44:
bende katlamalıda var çok rahat eşimtakıp çıkartıyor benim :ssz:
bahar hayırlı olsun cnm atlaışım:31:
bizmde komşunun bugün oğlunun düğünü varmış..çok samimi değiliz ama gitcez mecbur:51:
şmdi birsürü çıtır kız vardır orda:47:
ay herkezler düğüne gidecek hava güzel bende gitmek istiom düğüne:99::99::99::99:
günaydiin güzel bi hafta sonu olsun insallaahhh :16:
günaydınnnn canım ballı kaymaklı löp löp yağlı:9::9::9::9:
amin cnm:16:

kızlar hepinize hayırlı huzurlu mutlu hafta sonları diliyorum ve kaçıyoruuum:10:
:54:
bu topiğin bekçisi nerede ya

burdayım :72:

ya benimki gicik ediyor beni :ssz: ben seni cok seviyorum ballim ya :48:keske yakinimda olsaydin :31:

porselen makyaj nasil oluyor:44: cok safsafli gibi :1:daha güzel geliyor kulaga :1:

yok canim hemen söndürdüler zaten :38:

ay bunlar cok s eker :16:

kötü olmus canim perdeler yerde kalmis :ssz: bizim burda hali yikarlar ama perde yikayan daha yok :1:

iyi geceler canim tatli rüyalar :1:

:1:

ballim gitme :5:
ay inanmiyorum suziya bilseydim inan gitmezdim :50:

Günaydın kızlar
Ben erkenden kalktım
Çocukların kursu var

Bildirim için geç değilse bende yapayım
Bi yerden baslamasam iyice alıp başını gidecek kilolar
Yeni bir başlangıç yapıcam dünden
Baş:63.1
Hedef:57
İnşallah bu sefer ulasirim hedefe
aa zerracimm :16:
dün seni yazmayi unuttum canim hos geldiin :54:
arban varmis güle güle kullan Rabim kaza bela vermesin insallahhh :16:
benimde hemen hemen 5 aydir var arabam kocisim süpriz yapti:31:
seni iyi anliyorum güzel bir duygu ben benim arabayi konusarak seviyorum :37: :1:
bazen benim araba park yerinde oluyor önünden gecerken ben cingirak cingirak bagiriyorum :52:
yerim senin o g... ü diye :9::9:
kocisede dedim seni simdi anliyorum kocacim gercekden insan arabasini sevebiliyormus :31: :1:

Ama ama ben, sen de haklısın okudum okudum kaçtım bu hafta.

Hoşgeldinnnnnnnnnn:54::54::54:
bacim yazmismiydin ki birsey :26:

amin cnm:16:

kızlar hepinize hayırlı huzurlu mutlu hafta sonları diliyorum ve kaçıyoruuum:10:
:54:
bu topiğin bekçisi nerede ya
amiinn :3:
saol canım:16::16:sevenler kavuşsun:24::24:bu arada bende siyah kısa bi eldise giycem akşam denedim kötü durmadı çok:21::21:

günaydın canım
günaydiin :3:
ay bahar senin su avatardan korkuyom kiz kara kara :26:
bizim minderdede vardi bu :26:

bende storda var silecen temiz benzle onları :21:

bende katlamalıda var çok rahat eşimtakıp çıkartıyor benim :ssz:

ay herkezler düğüne gidecek hava güzel bende gitmek istiom düğüne:99::99::99::99:

günaydınnnn canım ballı kaymaklı löp löp yağlı:9::9::9::9:

burdayım :72:
sensin o yagli :22:

ayrica seninle arama mesafa koymaya karar verdim ben :19:

bundan sonra böyle :19:

yaranamadiiim yaranamadiiimmm :19::19:

ay inanmiyorum suziya bilseydim inan gitmezdim :50:

aa zerracimm :16:
dün seni yazmayi unuttum canim hos geldiin :54:
arban varmis güle güle kullan Rabim kaza bela vermesin insallahhh :16:
benimde hemen hemen 5 aydir var arabam kocisim süpriz yapti:31:
seni iyi anliyorum güzel bir duygu ben benim arabayi konusarak seviyorum :37: :1:
bazen benim araba park yerinde oluyor önünden gecerken ben cingirak cingirak bagiriyorum :52:
yerim senin o g... ü diye :9::9:
kocisede dedim seni simdi anliyorum kocacim gercekden insan arabasini sevebiliyormus :31: :1:

bacim yazmismiydin ki birsey :26:

amiinn :3:

günaydiin :3:
ay bahar senin su avatardan korkuyom kiz kara kara :26:
bizim minderdede vardi bu :26:

amandaaman arabasınında totoşunumu severmiş.:6:çokmu güzelmiş arabası:9: kocasınımı almış:9:kız arabadan sonra sanat patlaması yaşadınız heral.
ay seni gözümün önünde canlandırıyorumda ne komik arabayla konuşurken:9::9::9:
vah o arabaya seni çekiyor koca gün tepesinde:9:

of şu kaynanalar bizimde bir tanıdık var öle elinde anahtaını almış 2 gelinin birden vakitli vakitsiz açıp giryor içeri mana buluncada onlar benim çocuklarımın karıları gizlileri olamz die.bi gün büyük oğlunu sanat yaparken yakalamış :9::9::9::9:anlamıyorum acaba bende bi oğlan doğursam ilerde böle olurmuyum allah yardımcın olsun iyi yapmıssın taviz vermicen bunlara

ben geldim geçmişten çıkamadım birazdanda evi toplamaya başlarsam ordan çıkamıcam darmadağınık.

günaydın kızlar sol gözüm balon gibi şiş.arpacık çıkmışağrıyor çok.annem dedi ki nazar değdi.yada stresten oldu.kocacımla akşam sanat sonrası barıştık.çok özlemişim danamı.:9::9:
:52::52::52: iyi olmuş kadına bidaha girmez sanatla karşı karşıya gelmesin diye:47::47:
gel benim evide topla hane geçen pazar çalıştım 2 haftadır süpürge bilem açamadım .... gütürüyo evi:26:
arpacığın üstüne bir diş sarımsak kes ortadan ikiye ondan sür hemen kurutur biraz canın yanar ama gçiriyor tecrübeyle sabittir:31:

gel kız senide götüreyim iki roman oynarız:21:

Ewlwndiğim sıralar benimkilerde daldı bikere odaya..ama bidaha dalamazlar..hastalık sahibi yaptılar beni yaa..benimde oğlum war..inşallah ilerde sağlıklı sıhhatli olurumda gelinime hiç sıkıntı olmam.

bu affetmem derken bi mi?kasdettin dadlum..beni kasdetmediysen bende affetmem heeee...:20::20::20:hele hırs yaparsam..bekleyin uleyynn geliyom cumaya :8::8::15::15::15:

:52::52::52: iyi olmuş kadına bidaha girmez sanatla karşı karşıya gelmesin diye:47::47:
gel benim evide topla hane geçen pazar çalıştım 2 haftadır süpürge bilem açamadım .... gütürüyo evi:26:
arpacığın üstüne bir diş sarımsak kes ortadan ikiye ondan sür hemen kurutur biraz canın yanar ama gçiriyor tecrübeyle sabittir:31:

gel kız senide götüreyim iki roman oynarız:21:

üsttenmi koycam gözümün içinemi:44:
benim ev dünden dağınık canım çocuk kocagün orta sehpa üstünde tepindi.börek çörek yedi yağlı ellerini sağa sola sürdü.ay oturup ağlancak halde ev:43:
kız oynardım ama gözüm şiş hiç halimyok:50:

günaydın canım..amin...:34:
günaydin canim :16:

amandaaman arabasınında totoşunumu severmiş.:6:çokmu güzelmiş arabası:9: kocasınımı almış:9:kız arabadan sonra sanat patlaması yaşadınız heral.
ay seni gözümün önünde canlandırıyorumda ne komik arabayla konuşurken:9::9::9:
vah o arabaya seni çekiyor koca gün tepesinde:9:
yok bacim sanat patlamsi olmadi gecede arabayla ugrasiyordum cünkü :37:
gecleri sürekli arabam sölye arabam böyle yok debriyaj söyle diye sayikliyomusum :9:
adam kendini tamirciyle yatiyor sanicak :9::9::9::9:

vallamıkız gerçekten mi :43:
ben seni çok seviyorum:16::16:
ağlarım bak:43:
geçende senin yüzünden gidiyom dedin :44:
istemiosan alıntı yapmam sana bidaha madem:17:
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

bilemicem artik :19:
cok skilmisin ya topikde :19::19:
sessizmis :19:
tadi yokmus :19:
sacimi süpürge ettim buralarda günlerdir :ssz::ssz:

Ewlwndiğim sıralar benimkilerde daldı bikere odaya..ama bidaha dalamazlar..hastalık sahibi yaptılar beni yaa..benimde oğlum war..inşallah ilerde sağlıklı sıhhatli olurumda gelinime hiç sıkıntı olmam.

bu affetmem derken bi mi?kasdettin dadlum..beni kasdetmediysen bende affetmem heeee...:20::20::20:hele hırs yaparsam..bekleyin uleyynn geliyom cumaya :8::8::15::15::15:
he canımduygu çok cabuk kilo verityor ondan dedimöle afetmez die:9:
kendi beyinleri hasta onların bulaştırıyorlar gelibnlere
verdiği msj güzel ama banada bi itici geldi şimdi değiştiriyorum hemen:27:

bunuda beyenmedim ama gözlerimdoluyo bakınca çok yanlız bir avatar:43:
zaten tvde annem şarkısıda çalıyo candan erçetinin:43:
zaten ballıda benden uzak duracakmış artık :43:
ay ağlıcam vallah çok duygulandım

üsttenmi koycam gözümün içinemi:44:
benim ev dünden dağınık canım çocuk kocagün orta sehpa üstünde tepindi.börek çörek yedi yağlı ellerini sağa sola sürdü.ay oturup ağlancak halde ev:43:
kız oynardım ama gözüm şiş hiç halimyok:50:

arpacığın kızarık olduğu yere sivilce gibi oluyo ya onun üstüne sürcen bacım sarımsağın kesik yerini yakar ama geçiriyo :6:
bazen öle çocuklar yüzünden cocuk fikrinden soğuyorum:47:abbeleride rahat oluyo ya burda da mağazada bazen veletler ellemedik yer bırakmıyolar anneleride yapmayın etmeyin demiyo sinir oluyorum:47:
nazardır o nazar:1::nazar:

Kızlar merhaba 71 kiloyum sanırım:1: sanırım çünkü artık 70 li rakam görmek istemediğim için tartılmıyorum kendimi iyi hissedene kadar:( Her seferinde başlıyorum diyete 3-5 gün gidiyo sonra bi bakmışım hoop salıvermişim bi tutturamadım:( hedefim 59 olmak artık bırakmak istemiyorum Eylüle kadar spor yapmyada başladım 30 day shred yapıyorum.Artık burda birbirimize destek olup verelim şu kilolarıııı:10::10:

günaydin canim :16:

yok bacim sanat patlamsi olmadi gecede arabayla ugrasiyordum cünkü :37:
gecleri sürekli arabam sölye arabam böyle yok debriyaj söyle diye sayikliyomusum :9:
adam kendini tamirciyle yatiyor sanicak :9::9::9::9:

bilemicem artik :19:
cok skilmisin ya topikde :19::19:
sessizmis :19:
tadi yokmus :19:
sacimi süpürge ettim buralarda günlerdir :ssz::ssz:
kız nieöle dion tamirciler çok seksü oluyo ben kliplerde görüyom:23::23::23:
ama napıyım gurbetide özledim :43:görünce çok heycanlandım tuvalete bile gitmedim tuttum :43:
sende bu hafta 2 gün pek uğramadın ki.:43:
gurbet gidince araya kaynaklarda oldu bazıları beni sinir etti ondan dedim tadı yok die:43:
önceden ölemiydi ne güzel geceleri sen ben gurbet piste çıkıp 2 döktürüyorduk:43:
bak üstüme gelme ağlarım zaten hastalanmadım da daha pzaratesi gidecem doktura:43::43::43::43::43::43::43:

Back
X