70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar merhaba 71 kiloyum sanırım:1: sanırım çünkü artık 70 li rakam görmek istemediğim için tartılmıyorum kendimi iyi hissedene kadar:( Her seferinde başlıyorum diyete 3-5 gün gidiyo sonra bi bakmışım hoop salıvermişim bi tutturamadım:( hedefim 59 olmak artık bırakmak istemiyorum Eylüle kadar spor yapmyada başladım 30 day shred yapıyorum.Artık burda birbirimize destek olup verelim şu kilolarıııı:10::10:
hosgeldiiin :3:
kız nieöle dion tamirciler çok seksü oluyo ben kliplerde görüyom:23::23::23:
ama napıyım gurbetide özledim :43:görünce çok heycanlandım tuvalete bile gitmedim tuttum :43:
sende bu hafta 2 gün pek uğramadın ki.:43:
gurbet gidince araya kaynaklarda oldu bazıları beni sinir etti ondan dedim tadı yok die:43:
önceden ölemiydi ne güzel geceleri sen ben gurbet piste çıkıp 2 döktürüyorduk:43:
bak üstüme gelme ağlarım zaten hastalanmadım da daha pzaratesi gidecem doktura:43::43::43::43::43::43::43:

benim icin birgün tuttunmu seyini hiii :19:
gecelri gelemiyom mesgulüm :23:
hamilesiiinnn :51:

arpacığın kızarık olduğu yere sivilce gibi oluyo ya onun üstüne sürcen bacım sarımsağın kesik yerini yakar ama geçiriyo :6:
bazen öle çocuklar yüzünden cocuk fikrinden soğuyorum:47:abbeleride rahat oluyo ya burda da mağazada bazen veletler ellemedik yer bırakmıyolar anneleride yapmayın etmeyin demiyo sinir oluyorum:47:
nazardır o nazar:1::nazar:
ay evet 2 çocuklardı ötekinin anası çocugunu patakladı oturturttu.diğerinin anası ağzını açıpta yapma demedi.mutfakta meyve şeklinde sabunlar var.bi gittim mutfağa sabunları mevye die ağzına sokuyor.köpürecek ağzı çektim hırsla aldım elinden.demezmi içeri gidip anne bana kızdı elime vurdu die.akşama kadar dövsem doymam o çocugu.
Kızlar merhaba 71 kiloyum sanırım:1: sanırım çünkü artık 70 li rakam görmek istemediğim için tartılmıyorum kendimi iyi hissedene kadar:( Her seferinde başlıyorum diyete 3-5 gün gidiyo sonra bi bakmışım hoop salıvermişim bi tutturamadım:( hedefim 59 olmak artık bırakmak istemiyorum Eylüle kadar spor yapmyada başladım 30 day shred yapıyorum.Artık burda birbirimize destek olup verelim şu kilolarıııı:10::10:
hoşgeldin :3:
len sizede avatar beğendiremiyoz he:9::9:
yok bunu değiştir bana çok kötü şeyler hatırlatıyor.yanlızlık,mutsuzluk,sessizlik,kimsesizlik,gözyaşı,hayalkırıklığı,özlem off bak bakamıyom gözüm doluyo dedim sana:43::43::43::43::43:
hosgeldiiin :3:

benim icin birgün tuttunmu seyini hiii :19:
gecelri gelemiyom mesgulüm :23:
hamilesiiinnn :51:

kız senin içinde tutarım bir gün çişimi nolcek sorun değil:9::9::9::9::9:
ne meşguliyetin var gece:23::23:
demeöle hamilde değilim ben hasta olmadımhormonel değişiklik yüzündn böle
küsmicen dimi bana atarım bal camdan kendimi aşağı:emir_bebek::emir_bebek::43::43::43::43:

saat:13:08
Toplam 21 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 17 ziyaretçi)
handelevent, BHR84+, buzdanmadam, ssecemm
kızlar o kaa dopiç ziyaretçi var ki çökecez şimdi :18::18::18::18::18::18::18:

ay evet 2 çocuklardı ötekinin anası çocugunu patakladı oturturttu.diğerinin anası ağzını açıpta yapma demedi.mutfakta meyve şeklinde sabunlar var.bi gittim mutfağa sabunları mevye die ağzına sokuyor.köpürecek ağzı çektim hırsla aldım elinden.demezmi içeri gidip anne bana kızdı elime vurdu die.akşama kadar dövsem doymam o çocugu.

yok bunu değiştir bana çok kötü şeyler hatırlatıyor.yanlızlık,mutsuzluk,sessizlik,kimsesizlik,gözyaşı,hayalkırıklığı,özlem off bak bakamıyom gözüm doluyo dedim sana:43::43::43::43::43:

küsmicen dimi bana atarım bal camdan kendimi aşağı:emir_bebek::emir_bebek::43::43::43::43:
uyyyy :54:

ay gözümpatlayacak sankim ilk defa başıma geldi:ssz:
zonklar o :26:bende sarimsagi iyi geliyor diye biliyorum canim :34:

hoş geldin canım

mana bulma kız çocuğa gelir seni bulur bide :6:
zaten hastalanmadın daha:6:
çokta duygusalsın oto b... ağlayasın geliyo:6:
avatardan bile neler çıkardın alt tarafı küsmüş melek:6:
senin için kaldırıyom ama arayamaycam şimdi başka sen nerden buldun bu zıplayan kuşu :1:

Hoşbuldum kızlar teşekkür ederim hepinize:))

Öyle bi beslenme programım da yok aslında ama sabahları kahvaltıya vaktim olmadığı için nesfit yada yulaf yiyorum onun dşında değişiyor ama artık akşamlarıda öyle yapıyım diyorum çünkü uzun zamandır kilo veremiyorum:( Siz neler yapıyorsunuz:)

uyyyy :54:

zonklar o :26:bende sarimsagi iyi geliyor diye biliyorum canim :34:
küsmedin dimi:43::43::43::43::43:
hoş geldin canım

mana bulma kız çocuğa gelir seni bulur bide :6:
zaten hastalanmadın daha:6:
çokta duygusalsın oto b... ağlayasın geliyo:6:
avatardan bile neler çıkardın alt tarafı küsmüş melek:6:
senin için kaldırıyom ama arayamaycam şimdi başka sen nerden buldun bu zıplayan kuşu :1:
ay suzi link atmıştı bana ordan buldum o biliyor böle şeyleri kukuletalımı ne biri varmış o yapıyormuş gelince atar.küsmesin o melek psikolojimi bozdu.:43::43:

$avatar_2739.gif Eki Görüntüle 714853 $31bd.gif
bunlarıda beyendim ama birine karar vermek zorunda kalmıştım
:3::50:

saol canım:16::16:sevenler kavuşsun:24::24:bu arada bende siyah kısa bi eldise giycem akşam denedim kötü durmadı çok:21::21:

günaydın canım
sevenler keşke kavuşsa ama aşk felan eskide kaldı herhal
bu damat adayını bodrumda birkaç hafta önce eşim görmüş başka kızla sanat yaparkene :41:kameradan şimdi evleniyo 17 yaşında
bence böle zaten esir kampındaki açlar gibi duruyon belki kilo verme hızını azaltabilirin ama senin bilcen işyine:ssz:

of şu kaynanalar bizimde bir tanıdık var öle elinde anahtaını almış 2 gelinin birden vakitli vakitsiz açıp giryor içeri mana buluncada onlar benim çocuklarımın karıları gizlileri olamz die.bi gün büyük oğlunu sanat yaparken yakalamış :9::9::9::9:anlamıyorum acaba bende bi oğlan doğursam ilerde böle olurmuyum allah yardımcın olsun iyi yapmıssın taviz vermicen bunlara

güzel mi yağıyo r kız ben korktum şimşekten:53:

vallah affetmezben geçen haftalardan biliyom en kötü dediğinde bilem 1kilo vermiş oluyo:52::52::52::52:

siz nası suziylen kutuya şettirip eş oldunuz bende gurbetlen eş oldum ama sizede çok seviyom suziyle zaten 7 4 online çalışıyoz bura olsada olmasada :9::9:

hayırlısı olsun kız düğün üstümasrafmı yaptın telden iyi oluyor

bendede gözükmüyor evet buranın uygulamasını indirdim ama anlayamadım bir türlü:44:

ız beceremediğin bişey duyduğuma çok sevindim:9:

:37:bizim tablomuz yapılacak zaten böle hevesim kırıldı sen önce yazınca:19::19:

valla kocalar saymıyor onu bizzat onaylıyorum o 5 dakka dünya pespembe sonram herşey unutuluyor:9::9::9::9::9:

anam hemen sattı beni kız sen demedinmi boşver gurbeti zaten şişkoydu o bize yer kalmıyordu topikte die:6::9::9::9::9:
ona deki ben kilo verecem çıtır olacam kızlarla sözlestik laylaya gidecez:9:
genemi çekirdek kız acıyorum size bu vayanada ot gişbi yaşıyorsunuz bir yiyecek ceryy domatizlen çekirdek var.eve bile atla gidiyorsunuz:6:

:46::46::46::46::46::46::46:

tabikiporselen ama kaliteli makyaj malzemelriyle porselen olacak.benim tekirdağdaki kuaförüm çok ünlü bir markayı kullanıyordu bana bir porselen makyaj yaptı ne aktı ne bozuldu 10 saatlik yola bile dayandı.ben ertesi gece anca yıkancak fırsat bulabildimdüşün hiç bozulmamıştı.gerçi ben ağlamamıştımda ama:9::9::9:burda bir kuaföre gittim düşmman başına 1 milyoncu malzemelri kullandı bir nemlendirici bilem sürmedi saç spreyini sıktı suratıma neymiş porselen makyajmış dahakuaförden çıktık kalem aktı minik çizgilerimkırıştı yüzümnemlenmedi die.o yüzden iyice git sor bak porselen die 2 katı para alıpta dandik makyaj yapmasınlatr:20:

ay bende sevmiyorum öle kat kat perdeleri.yıkaması zoroluyor ben hafif insanım benimgibi hafifperde yaptırdım:9:

ben geldim geçmişten çıkamadım birazdanda evi toplamaya başlarsam ordan çıkamıcam darmadağınık.

günaydın kızlar sol gözüm balon gibi şiş.arpacık çıkmışağrıyor çok.annem dedi ki nazar değdi.yada stresten oldu.kocacımla akşam sanat sonrası barıştık.çok özlemişim danamı.:9::9:
ne demek istiyon ben ben ağırmıyım yani...:39:.
aslında ağır havalibir bayandım amma bu kk bozdu beni:52::52:
bende storda var silecen temiz benzle onları :21:

bende katlamalıda var çok rahat eşimtakıp çıkartıyor benim :ssz:

ay herkezler düğüne gidecek hava güzel bende gitmek istiom düğüne:99::99::99::99:

günaydınnnn canım ballı kaymaklı löp löp yağlı:9::9::9::9:

burdayım :72:
yıkasam olmamı:23:

inşallah canm ya az kaldı aslında çozutmamamız lazm ama gel görki hala göbekliyiz<:49:

busabah kahvaltı 10:30
2dilim çavdar ekmeği
2dilim peynir
domates salatalık
1 yumurta
yeşil çay

ara 12:30
yok

öğlen 14:30
2dilim acı biber salçalı çavdar ekmeği
3dilim peynir
domates salatalık
ayran

ara 16:30

(henüz bilmiyorum)

akşam 19:00
(henüz yok)

ara 21:00
(henüz yok)

akşam ne yesemki şimdiden yazayım dedim...iş.bu listeye bugün yüzkarartıcı bişi yazılmaz AMİİİİİİİİİİİİİİNN:27:

sevenler keşke kavuşsa ama aşk felan eskide kaldı herhal
bu damat adayını bodrumda birkaç hafta önce eşim görmüş başka kızla sanat yaparkene :41:kameradan şimdi evleniyo 17 yaşında

ne demek istiyon ben ben ağırmıyım yani...:39:.
aslında ağır havalibir bayandım amma bu kk bozdu beni:52::52:

yıkasam olmamı:23:

inşallah canm ya az kaldı aslında çozutmamamız lazm ama gel görki hala göbekliyiz<:49:
yok kız laf geldi aklıma öle yazdım eh ikimizde hafif sayılmazyız:27:hangi damat o yav sen bodrumdamısın çok güze lora:ssz:
busabah kahvaltı 10:30
2dilim çavdar ekmeği
2dilim peynir
domates salatalık
1 yumurta
yeşil çay

ara 12:30
yok

öğlen 14:30
2dilim acı biber salçalı çavdar ekmeği
3dilim peynir
domates salatalık
ayran

ara 16:30

(henüz bilmiyorum)

akşam 19:00
(henüz yok)

ara 21:00
(henüz yok)

akşam ne yesemki şimdiden yazayım dedim...iş.bu listeye bugün yüzkarartıcı bişi yazılmaz AMİİİİİİİİİİİİİİNN:27:
sankim ekmekler çok olmuş :ssz:

of evi topluyodum bazanın altını bir türlü sığdıramadım üstüne annemde arayınca iyice sinir oldum öle ortalığı bırakıp buraya kaaçtım iyiki çeyiz almadım bide alsam onları nereye sığrıdıracam bilemicektim:47::47:

kiz ben size ne dediiimmm :57:

1 saatte anca cikdim gecmisdeeen :4:

rosevind demis zaten yazalim diye :4:handede tastiklemis tabiki :19:

suzimm beni sormus yine canimmmm :38:

gurbet gelmis :3:

handede gurbete hosgeldin sen yokken topik sessizdi demis nankörrr :4:

iyi olmus iste misafirinde cocugu evi dagitmis öpücem cocugu :38:

sonracimaaa rosevind tatile gidiyomus insallahh :16:

minede istanbuka gitmey istiyo bakalim hayirlisi :31:

suzimm kuzun okula baslamis yiriiiimmmm :16::16:

yeni bir kizce gelmis catlak bizden sevdim kizceyi yasemen di galiba :3::3:

sonracimaa :6::6:

zerra ugramis :3::3:

birde ptt ugramis kilo almis kizim gel buraya diyom sana :4:

abababa (ay bir ba fazlami oldu ne :44: neyse ) yola cikti yanilmiyorsam Allaha emanet olsun :16:

duygu resim eklemissin :nazar::nazar: bencede iyisin canim :34:

baskaaa :6::6:

haa ay nzo ydu yanilmiyorsam liste yapmis :53: ay niye bukadar acele :26:

bende tartildim 70.1 kizlar :31:

dur bakayim unuttugum varmiii Eki Görüntüle 714608

yok galiba ya :31:

Selam ara ara telefondan okuyorum tam anlayamadım da konuyu ama ne listesi yapmıştım ben? Sadece bildirim yapmıştım :( niye acele etmişim onuda anlamadım... Telefondan okuyorum cogu zaman kaçırdığım bişey varsa pardon arkadaslar...

Back
X