anaaam ne çok konuşmuşunuz cak cak cak cak 3 saattir okuyom okuyom bitmiyor ya,işlerim kalcak hep daha fazla okuyamam

tebrikler secemm

hoşbulduk handecim

naber nasılsın

tebrikler canımherkese merhabalar,
büyük bir heyecanla bildirimimi yapıyorum
geçen haftasonunda 79.8i görmüştüm ama siteye geldiğimde 78.5tum hak geçmesin diye bu kilomu dikkate alıyorum
başlangıç 78.5
bu hafta 76.6
giden 1900 gr
toplamda giden 1900 gr
sevgiler herkese..

hoş geldin canımselam kızlar. uzuuuuunnn bi aradan sonra yine buradayım. çocuk, işe başlama vs derken zaman olmadı yazamadım. bugün yarın düzene oturacak hayatım derken gördüm ki aslında düzenim bi düzene oturtamamakmış. bu zaman içinde kilo almadım aksine verdim ama hala istediğim kiloya gelemedim. yine desteğinize ihtiyacım var. yeniden destek olur musunuz bana. :)

canım yüzün çok güzel ama kilo vermen şart:26:
hoş geldin aramızaArkadaşlar,evlenmeden önce 55-58 kilorda geziyordum, evlendikten sonra 59-61 falan, hamilelikle 84 lerdeydim doğum sonrası 71lerdeydim. Oğlum 1yaşına geldikten sonra ciddi zayıflamaya karar verdim 68-69 bu arada.. 2 haftada plates düzenli ve doğru dürüst yani abur cubur nerdeyse yok... 63 kiloya düştüm 2 haftada... bi memlekete gittik geldik ooo ben bıraktım tabi ama evde oğlumla oyun oynayarak (hareketli koşturmalı zıplamalı danslı :)....) koruyacağımı dşünüyodum.. bugün bi tartıldım iğğğğğğ 70.1 ayyyyy bennn şaşkınlardayım... sitedeki hareketleri yaptım terlemeler yorulmalar bacaklarda bayağı hissettiriyor.. ama şuan başka ne yapabilirim bilemiyorum yardımcı olun ne olur...
bu arada 1.5 yaşında oğlum halen emziriyorum çok şükür.. emzirmeninde zayıflatacağını duymuştum ama boğazımızı tutamadığım için olmadı maalesef bide ben yaşamak için yiyenlerden değil yemek için yaşayanlardanım çok yemek değil kasttediğim çeşitli güzel bol kaloriliyemekler tatlılar üffffff....
konuyu nereye nasıl yazacağımı bilemedim burda paylaştım umarımm doğru yerdeyimdir...

hoş geldin canımbirde bu yönden bakin bakim
ben hamile kalamiyorum istedim olmadi sonra doktora gittim dedim ben cocuk istiyorum hormon ignesi verdi hamile kaldim sevindim
1 cocuk dediler 3 aylik oldukdan sonra balimm bilir mutterkindpass veriyorlar yani hamileliyinin kayitlari kürekleri
doktora gittim alacam o kayiti diye sevine sevine doktor ikiz görüyorum dedi ultrasonda ama ikizininde kalpi durmus
hemen hastaneye git aldir zehirlenme yapmasin dediler
gitmedim ordan nasil ciktim bilmiyorum evin yakinindaki parka oturdum yagmur yagiyor agladim ay ya aglamaya basladim yine
oturdum bir bank a yarim saat 1 saat agladim ertesi günü sabah hastaneden kürtasla aldilar
oglumdan önce oldu bu oglumuda 2-3 sene sonra cesaret edip tüpbebek sayesinde kavusdum allahima sükür
o yüzden olursada allahdan olmasada allahdan isteyince olmuyor istemeyince oluyor
bende niye anlattim bilmiyorum
boyum 168
84 kilo ile başladım
bu sabah tartıldığımda 78.6 gösterdi tartı..
22 günde 5,5 kilo verdim.
ilk zamanlar çok zorlandım ama alıştım artık ilk günler gibi aç hissetmiyorum.
kronik kabızlığım var o yüzden 3 günde bir bitki çayı içip temizlik yapıyorum :)
yazılarınızın altında başlangıç kilonuzu ve hangi kiloya ulaşmak istediğiniz gösteren görsellerden bende eklemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.

bencede menü paylaşsak iyi olur uzun zamandır boşladık menüleriGünaydın kızlarrr,
Herkesler iyidir umarım geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedim.
Bence geçmişi okumak da önemli de olsa öncelik menü yazmak olsun arkadaşlar.
Bundan sonra herkes bir standart getirelim, şu kadar gün menü yazmak zorunlu diye, mesela haftada en az 3 gün herkes menüsünü yazsın, yorumlayalım, amacımıza geri dönelim, burda amaç zayıflamak ama menü yazılmıyor artık, böyle ilerleyemeyiz.
Herkes fikrini belirtsin, ona göre bir yol çizelim.

günaydınüfffff bune yaaaaa gözlerim pörtledi uyumamışlar gece
insan bizide bi dürter dimi hain kısçeler
günaydın kızlar iyi hafta sonları dilerim
fadimecim katılıyorum menü konusuna canım
yqzmamız lazım aslında
bizifrenleyen o menüleri yazmak asıl![]()

elina sağlık betülcüm24 MAYIS 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 65,2 [/TD] [TD] 1,800 [/TD] [TD] 21,8 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 82,9 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 16,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] 62,1 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 6,9 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 64,9 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 9,9 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] nzo [/TD] [TD] 82,7 [/TD] [TD] 69,3 [/TD] [TD] 68,6 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 14,1 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] 63,6 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 1,9 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 62,7 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] geveze9292 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 69,7 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 7,3 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,1 [/TD] [TD] 69,9 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 9,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] oslew [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 79,6 [/TD] [TD] 79,5 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 2,5 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,3 [/TD] [TD] 62,4 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 72,8 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 3,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 77,3 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 7,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 73,9 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 3,2 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 68,9 [/TD] [TD] 69,6 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 3,4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi ssecemm'i tebrik ediyoruz
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız buzdanmadam, ALpMer, berenerva2, lequim, havva1906, naz8, yasemen90, abababa
hoşgeldiniz
bir kusurumuz olduysa affola
haftaya daha güzel bir listeyle görüşmek ümidiyle hoşçakalıınn![]()

tebrikler secemm

günaydın suzimmgünaydin kizlar
yeni bir haftaya girdik insallah istedigimiz gibi güzel gecer
ben arti 700 grammla baslamis bulunuyorum bu haftaama ümitliyim
migdem bi kac gündür homini girtlak yemege alisdigindan sürekli acalismasi lazim ama yok artik öyle
![]()

o magnumu ye kendşne acı çektirme bidahda alma
abowww hala pişi diyor kıymalı yemem ki ben.güzel olmuş pişide var ama yinede iyiolmuş bence
ne bilim geziniyodur içerde başı boş dedin ya
iyileş artık
yv dur ben sana link atayım ordan yapıver
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html
yok mercimek haşlayıp salata yapma fikrini senden aldım bende ekledim üzerinebişiler güzel oldu tadı.yanlız katı yogurtla yapman lazım ben diyet die ev yogurdunla yaptım biraz sulu oldu
bencede tın canımda işte duyuncada sinir basıyo beni hemeneşimin elinden teli alıpta bağrınasımgeldi kaynanama
gene düşüncesiz kayınvalide faciası bunları kapatcan biodaya allah ne verdiyse...
he kalmıyorumzaten yeri geldiğinde söylerim çünkü başka türlü önünü alamıyorum
kilolarda gitsin
günaydın kız hoşgeldin
günaydın fadime abla
seni alkışlıyorum iş yerinegötürdüğün kahvaltıdan dolayı![]()
günaydiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn
güzel bir hafta olsun insallahhhhh![]()
hoşbulduk handecim

naber nasılsın

Son düzenleme: