- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman yaw gooogleyede güvenmemek lazım bon u bende farkettimde işte yazdımgene transtate öle çeviriyor
o diosa doğrudur bacım
bundan sonra almanca italyanca karışık konuşcanız![]()
gut gemacht![]()
gut gemacht![]()
delikız dur bakim de get lafını neye çevirecek acep
erhalten bei![]()
金剛 bu da cin ce kingkong geliyor demek![]()
是方式ükinkong的每當
buda kingogu o zman yol demek
de get bacımhaydi işim var temizli yapacam sen yokken![]()
kız dur bakim de get lafını neye çevirecek acep
erhalten bei![]()
kizlar artik beni dövermisiniz kesermisiniz bilmem ama bu sefer kesin geldim hastane doktorlarla ugrasiyordum inanin moralim cok
bozuktu malum sizede demistim adetim 25 gün gecikti hastane filan sükürki hamile deigilmisim ama sebeb belli degil bakalim. beni son kez affediyormusunuz.
ayy siz almanca konusuyorsunuz ya.
zayiflama formülünüz nedir?
ve bana kurallarinizi belirtirseniz cok sevinirim ki ona göre hareket edim..
çok geçmiş olsun canımneyse canim haftaya sey edersiniz![]()
ablamda hastanelik olmus canim ve hic birsey hatirlamiyo :26:
aman suzim gece burda nasil üzüldüm elim ayagima dolandi
ilk okudugumda kocis diyoki yüzüne ne oldu senin :26:
yok birsey dedim biraz gecti ben ne haldeysem
yine sordu sende birsey var ne oldu sana diye
neyse gece kaca kadar oturdum
zaten konu sahibeside geldi sonra
anam anlatiyoz anlatiyoz anlamiyo
polise git diyoruz anlmaiyo
amaci ne anlmadim
ama yinede Allah yardimcisi olsun :26:
fazla değil mi:26:arkadaşlar son 10 dkkada belli oldu şu an diyetisyen canan aksoy'un ofisine gidiyorum, dönüşte size yazarım ofisten bi arkım 25 kilo verdi onunla, kontrole gidicekmiş öğle atrasında beni de götürüyo, haftalık 100 lira alıyomuş bi görüşcem bakalım![]()
hımmmkızlara 4yıllık evliliğimden öğrendiklerim
1.kimsye güvenme(özellikle eltilerine anında yetiştiriyolar kaynana arası ii olsun diyo)
2.kimsenin arasına girme politik ol
3.eşinle asla 3.birinin yanında tartışma
4.eşinin herkesin yanında pohpohla
örneğin:aşkım canın bişey istiyomu ,çayın yanına bişey getiriyimmi,üşüdün mü hırka getireyim mi)
5.eşinin arkasından öyle bi konuşki mutfakta herkes saygı duysun eşine
örneğn: ahmet bu olaya çok kızdı ama belli etmiyoo..ahmet ona kızacaktı ama ben engelledim...ahmet çok inirlendi üzüldü sabaha kadar uyumadı annem nasıl yapar bunu diye..)
6.eşinle tartıştığında vicdanını sızlat senden yana olsun (kaynanalar öle yapıyo)
örneğin. tartıştktan sonra az ağla... sabaha kadar onu dürterek uyuyamıyomuş gibi yap,ara ışığı yak ,ağrı kesicinin ilacın kabını ses çıkarta çıkarta al ve iç)
var mı başka takdikler kızlarrrrrrrrrrr paylaşın faydalanalım
he ben bu dediklerini zaten yapıyom 4 yıla gerek yok 9 ayda çözdüm ben işi
2 yılda nişanlı sözlü kaldım
kaynanam lafmı söylüyordu nişanlıyken susuyordum eşime üzülmüş gibi yapıyordum ama kaynanmı yanlız bulunca lafıda dürtüyordum
bişeymi alıncan örneğin gelinlik
gitmeden önce eşime telde ağlandım durdum çok endişe ediyorum da işte bi kere giyecem hayatımdada istediğim gibi olmayacakta bilmem ne die zemin hazırladım
sonram byendiğim gelinliğin bir kaç yerini değiştirdik farklı kumaş falan eklendi fiyatı birazdaha arttı
kaynanam orası öle kumaş olmasın böle olsun dedim
eşimde olmaz hande ne istiyorsa öle olcaka istediği gibi olacak dedi
kaynanam açamadı ağzını
nişan alışverişine gittik eşim okuyordu o zman kayınpederimpara verdi alışveriş için
kaynanam çarşıdan hep kendine bakındı eşya
ama havasını aldı zorla bir eşarp aldırabildi taze gelin kaynanam sanki![]()
baksana bana ne yazmış dün otur çıldır işte sonra güldüysem azcık nolmuş dio güya panikte![]()
bence biraz akıl biraz cesaretgünaydın canım
Ich weiß nicht, google gelehrt falsch
kızlarrr muhattap olmayın bence onla bu tipleri ii tanırımmm
üniversiyede böle bi arkadaşım vardı okulda okul çıkışında kaç defa tokat attı dövdü cocuk ..biz araya girdik ayrıl dedik ayrılcam dedi iki gün sonra geri barıştı salak şimdi evlendiler ama kız bi iğne bi iplik hiç mutlu olcağını sanmıyorummm konuşmuyorumda onunla eşinden dolayıııııı
bende bayanım ama kızlar bizdede aklını kullnamayanlar var yaniiiiiii
kalori sayma geçmişte kaldı tatlım,diyette çok protein asgari tahıl,ve sebzeiki dilim ekmek 150kalori
30gr surme peynir 20kalori
10gr Beyaz peynir 27 kalori
3 zeytin 40 kalori
1tatli kasigi pekmez 40kalori [cok kansizlik var bende ondan yedim ]
cay 0kalori
caydaki tek kup Seker 20 kalori
benim kahvalti 257 kalori cokmus yaa:18::18::18:
oy yerim senin o masum bakışlarınıben sucsuzum :93:
gefolgt von Schwester heimlich Angst
o zman öğle arasınıda bizlen yiyecen mum ışığında
ne var
Ordnung Schwester bon appetit.essen viel
![]()
kızlar görmeyeli yurtdışına açılmışınızaman yaw gooogleyede güvenmemek lazım bon u bende farkettimde işte yazdımgene transtate öle çeviriyor
o diosa doğrudur bacım
bundan sonra almanca italyanca karışık konuşcanız![]()
tekrar hoşgeldin canım,geçmiş olsunkizlar artik beni dövermisiniz kesermisiniz bilmem ama bu sefer kesin geldim hastane doktorlarla ugrasiyordum inanin moralim cok
bozuktu malum sizede demistim adetim 25 gün gecikti hastane filan sükürki hamile deigilmisim ama sebeb belli degil bakalim. beni son kez affediyormusunuz.
napayım canım...aman senden uzak olsunlarda neyaparlarsa yapsinlar kafan rahat olur
insallah zerram sen naptin haftasonu
sagol canimöyle seyleri sevmem ben dermissim
![]()
tabi canım..kilolar gidecekkk..o magnumu ye kendşne acı çektirme bidahda alma
abowww hala pişi diyor kıymalı yemem ki ben.güzel olmuş pişide var ama yinede iyiolmuş bence
ne bilim geziniyodur içerde başı boş dedin ya
iyileş artık
yv dur ben sana link atayım ordan yapıver
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html
yok mercimek haşlayıp salata yapma fikrini senden aldım bende ekledim üzerinebişiler güzel oldu tadı.yanlız katı yogurtla yapman lazım ben diyet die ev yogurdunla yaptım biraz sulu oldu
bencede tın canımda işte duyuncada sinir basıyo beni hemeneşimin elinden teli alıpta bağrınasımgeldi kaynanama
gene düşüncesiz kayınvalide faciası bunları kapatcan biodaya allah ne verdiyse...
he kalmıyorumzaten yeri geldiğinde söylerim çünkü başka türlü önünü alamıyorum
kilolarda gitsin
günaydın kız hoşgeldin
günaydın fadime abla
seni alkışlıyorum iş yerinegötürdüğün kahvaltıdan dolayı![]()
accık pahalıymış ama önemli olan işe yaramasıarkadaşlar son 10 dkkada belli oldu şu an diyetisyen canan aksoy'un ofisine gidiyorum, dönüşte size yazarım ofisten bi arkım 25 kilo verdi onunla, kontrole gidicekmiş öğle atrasında beni de götürüyo, haftalık 100 lira alıyomuş bi görüşcem bakalım![]()
bende çokoprensi severim probisin kardeşidaha iyi kız ekmek yemezsin diyet olmuşolur
ay buda madur gel bacım
yazmam mademse bidaha faceten rahatsız oluyosan küstüm
ay ben dün çıktığım+600 ün yarısını vermişim bu sabah 300 gr eksiktim nasıoldu anlamdım gece yarısı çikolatelı kek yedimde ayıptır söylemesi
abowww hele gene öle olsa var ya düğündende kovardımonları benden beteri varmış
kız o dünyanın ve çocukluğumun en güzel şeylerinden biri tatlııııııııııııııııııı![]()
yemek takımını kız almazmı bacım yanlış mı biliyoom ben....of benimkilerde öle allahtan kayınpederim iyi aldı mobilyemızı
of çok zor bi durum hele düğün zmanı
günlük yemek yiyecek 6 tabak almış anam sadece dediki gerisini oğlan anası alacak
e kaynanamda almadı
eşimde yazık piyasa araştırması yapıyor anam bi öğrendim biz ödeyecez
dedimkalsın bizede 6 kişi geliversin die bağrındım
sonra kaynanam anlamış hatasını balayından dönüşte günlük yemek takımı almış bana
beyaz eşya aldık ayıptır söylemesi ben kalitelisinden beyeniyorumki kaynanamlar ödeyecek die
anam bi öğrendim eşim ödüyecek
adamcık buzdolabı çamaşır makinesi için 9 ay 500 lira ödemek zorunda kaldı bilsemo kaa pahalı şey almazdım
bir tek salonuma halı alındı
gerisini anam aldı
anamlar laf dürtüyor herşeyi biz alıyoz die kaynanam duymazlıktan geliyor bide üzerine bilmişlik taslıyor
tam bunalımdı düğün zmanı
eltiempike takımı yaptırmış beyendim sanada yaptıracam dedi
bi baktım düğünde kkendi yattığı pikeyi verdi ben 2 kere kullandım yeni daha die o yatmış yatmış pırt yapmış bana verdi
eşimin sünnetlik yorganlarını verecekti banada allahtan yüne alerjim var almadım:26:
he oku bacım ben son sayfalarımda sinirimden uyudum
geçmiş olsun canım nolduki ablana:26:
sanada günaydın canım
kız o dediğin kadında gelip burda zayıflıyır bosuna gitme![]()
sade makarna bol salata nefis olur afiyet olsun..bekle bakim ballim belki arar
ben bugün aclikdan ölecek gibiyimdur bi yazayim neler yedim
sabah: ac karnina 2 kayisi
kahvalti: 3 kayisi 250 gramm yogurtla karistirip yedim
ara: yine 2 kayisi
öglen makarna getirmis isarkadasi o yüzden makarnayi duyunca peynir salatalik ekmek yapacakdim kahvaltimi ama simdi öglen makarna yersem sabah dikkat edeyim dedim
sade makarnaymis icine yogurt domates salatalik falan dograyip yiycez öglen makarna salatasi gibi yani![]()
güzel çıkarımlar....kızlara 4yıllık evliliğimden öğrendiklerim
1.kimsye güvenme(özellikle eltilerine anında yetiştiriyolar kaynana arası ii olsun diyo)
2.kimsenin arasına girme politik ol
3.eşinle asla 3.birinin yanında tartışma
4.eşinin herkesin yanında pohpohla
örneğin:aşkım canın bişey istiyomu ,çayın yanına bişey getiriyimmi,üşüdün mü hırka getireyim mi)
5.eşinin arkasından öyle bi konuşki mutfakta herkes saygı duysun eşine
örneğn: ahmet bu olaya çok kızdı ama belli etmiyoo..ahmet ona kızacaktı ama ben engelledim...ahmet çok inirlendi üzüldü sabaha kadar uyumadı annem nasıl yapar bunu diye..)
6.eşinle tartıştığında vicdanını sızlat senden yana olsun (kaynanalar öle yapıyo)
örneğin. tartıştktan sonra az ağla... sabaha kadar onu dürterek uyuyamıyomuş gibi yap,ara ışığı yak ,ağrı kesicinin ilacın kabını ses çıkarta çıkarta al ve iç)
var mı başka takdikler kızlarrrrrrrrrrr paylaşın faydalanalım
gefolgt von Schwester heimlich Angst
o zman öğle arasınıda bizlen yiyecen mum ışığında
ne var
Ordnung Schwester bon appetit.essen viel
![]()
alman cin diyeti karisik birsey deniyozkizlar artik beni dövermisiniz kesermisiniz bilmem ama bu sefer kesin geldim hastane doktorlarla ugrasiyordum inanin moralim cok
kızbütün olay almancada ben suziye 1 haftada 5 kilo diyetinin tarifini veriyordum almanca çince kimse anlamasın die
ay bide ben çıksam öle senin gibi benim bugun 17 . günüm![]()
çok geçmiş olsun canım
fazla değil mi:26:
hımmm
üniversiyede böle bi arkadaşım vardı okulda okul çıkışında kaç defa tokat attı dövdü cocuk ..biz araya girdik ayrıl dedik ayrılcam dedi iki gün sonra geri barıştı salak şimdi evlendiler ama kız bi iğne bi iplik hiç mutlu olcağını sanmıyorummm konuşmuyorumda onunla eşinden dolayıııııı
bence biraz akıl biraz cesaret
bence biraz akıl biraz cesaret
ay bende inanmam öle şeylere ama üzüldüm baştan okuyunca sonra delirtti herkezleri
bikere daha böle hastalıklı bi topiğe takılmıuştım
kızın teki nişanlımla yüzeysel birlikte olduk kızlığım bozuldu diyordu
sonrada zaten düğünümüz var evlenecz ama o ilk gece benimgururumdu ayrılacam nişanlımdan diyordu
millet yaz yaz heleben stresten bulsam dövecektim
kalori sayma geçmişte kaldı tatlım,diyette çok protein asgari tahıl,ve sebze
oy yerim senin o masum bakışlarını
kızlar görmeyeli yurtdışına açılmışınız
tekrar hoşgeldin canım,geçmiş olsun
arkadaşların zayıflama formülü Almanca konuş zayıfla,kalorileri çeneyle yakıyoz biz![]()
handeyi göremedim benlen idare et tatlimHande kız ordamısın niye konuşmuyon tatlım![]()
birde dinlenemiyorsunda artik haftaici yine is var dimi napcan tatlimnapayım canım...
yorgunluk koşturmaca işte..
cumartesi kv günü vardı eski komşuları...
ordaydım hazırlık hizmet vs..
pazarda biyere kahvaltıya davetliydik açık havada ..benim 3 numara koşturdu durdu yorulduk..
ev iş derken geçti gitti
bu arada bolca yemeler tabi...
tabi canım..kilolar gidecekkk..
accık pahalıymış ama önemli olan işe yaraması
bende çokoprensi severim probisin kardeşi
yemek takımını kız almazmı bacım yanlış mı biliyoom ben....
sade makarna bol salata nefis olur afiyet olsun..
güzel çıkarımlar....
anam ne gonuşuyonuz öyle türkçeye yetişemiyorum
bide translate için uğraştırmayın leyyyynnnnnn....
alman cin diyeti karisik birsey deniyozgecmis olsun canim buarada insallah düzene girersin
bandir bandir ye beni doyamasin tadima
handeyi göremedim benlen idare et tatlim![]()
birde dinlenemiyorsunda artik haftaici yine is var dimi napcan tatlimcok cis yedinmi zerram :18:
ay makarnali salata gibi yaptik sade makarna icine salatalik domates dogradik üzerine yogurt biraz tuz biraz baharat bu kada yag falan yoktun doydum da öglenleri böyle yesem aslinda kilo bile verebilirim dimi zerram :44:
ay zerram ne güldüm türkceye yetisemiyoruz translate yle ugrastimayin demene
![]()
canım suzim sen neler yapıyon,haftasonun nasıl geçti![]()
yedim ictim sistim canimannem persembe cuma oruc tuttu cuma günü gözleme yaptik iftarda yesin diye onun oruc bana bahane oldu
ertesi gün tabii homini girtlak devam sistimde sistim
pazar günü evimi dip köse temizledim yatagin alti falandir oyalaninca fazla yemedim de ondan sonra oldu geri pazartesi iste
ben yemek yemekden baska birsey yapmadim anliycansen naptin tatlim
![]()
zerram ben simdi diyelim sabahlari güzel kahvaltimi yaptim 2 dilim ekmek domates peynir falan yedimakşamları çorba ve sebze ye canım..
öğlende protein ve k.hidat varsa baklagiller vs tabi bol salata ayranla kilo verirsin..
ama sabahlara dikkat et canım..
genelde geçiştiriyorsun
güzel kahvaltını yap....
incecik olalım yavv...
çok cıss derken kim yemşş anlamadımm..
yemezmiyim yedim tabide artık dikkar edicem..
bu hafta yine ekside olayım daha başındayken artıya geçmeyeyim..
bence biraz akıl biraz cesaretçok geçmiş olsun canım
fazla değil mi:26:
hımmm
pc açıktı bacım temizlikyaptım ev berabt bu rüzgarlardan dolayı camkapıda açmasan bu sefer sıcaktan boğuluyom evdeHande kız ordamısın niye konuşmuyon tatlım![]()
yemek takımını biz aldık zaten ama bizde günlük kullanmaya bir takımda kaynan alırnapayım canım...
yorgunluk koşturmaca işte..
cumartesi kv günü vardı eski komşuları...
ordaydım hazırlık hizmet vs..
pazarda biyere kahvaltıya davetliydik açık havada ..benim 3 numara koşturdu durdu yorulduk..
ev iş derken geçti gitti
bu arada bolca yemeler tabi...
tabi canım..kilolar gidecekkk..
accık pahalıymış ama önemli olan işe yaraması
bende çokoprensi severim probisin kardeşi
yemek takımını kız almazmı bacım yanlış mı biliyoom ben....
sade makarna bol salata nefis olur afiyet olsun..
güzel çıkarımlar....
anam ne gonuşuyonuz öyle türkçeye yetişemiyorum
bide translate için uğraştırmayın leyyyynnnnnn....
bandır bandır deyince ballı geliyor aklımaalman cin diyeti karisik birsey deniyozgecmis olsun canim buarada insallah düzene girersin
bandir bandir ye beni doyamasin tadima
handeyi göremedim benlen idare et tatlim![]()
yedim ictim sistim canimannem persembe cuma oruc tuttu cuma günü gözleme yaptik iftarda yesin diye onun oruc bana bahane oldu
ertesi gün tabii homini girtlak devam sistimde sistim
pazar günü evimi dip köse temizledim yatagin alti falandir oyalaninca fazla yemedim de ondan sonra oldu geri pazartesi iste
ben yemek yemekden baska birsey yapmadim anliycansen naptin tatlim
![]()