70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benimde haftasonum tuvalette ve mutfakta geçti diyebilirim,çok şükür oğlum tuvalete alıştı ha bire çiş yaptık,yemek yaptım yedimde yedim bugün itibariyle diyetteyim inş. cumaya eksi çıkarız hep beraber:8::8::8:

cok sükür onuda atlatmissiniz tatlim :1::nazar: ne tatli oluyorlar ama :16:hem onlar seviniyor hem annede seviniyor :9:
insallah canim :29:

ay ben bugün su icmeyi unuttum :30:

bence biraz akıl biraz cesaret:6:

bence biraz akıl biraz cesaret:6:
ay bende inanmam öle şeylere ama üzüldüm baştan okuyunca sonra delirtti herkezleri
bikere daha böle hastalıklı bi topiğe takılmıuştım
kızın teki nişanlımla yüzeysel birlikte olduk kızlığım bozuldu diyordu
sonrada zaten düğünümüz var evlenecz ama o ilk gece benimgururumdu ayrılacam nişanlımdan diyordu
millet yaz yaz heleben stresten bulsam dövecektim:22:
:9::9::9:

kalori sayma geçmişte kaldı tatlım,diyette çok protein asgari tahıl,ve sebze:51:

oy yerim senin o masum bakışlarını:54::54:

:9::9::9:

kızlar görmeyeli yurtdışına açılmışınız:1:

tekrar hoşgeldin canım,geçmiş olsun:16::16:
arkadaşların zayıflama formülü Almanca konuş zayıfla,kalorileri çeneyle yakıyoz biz:9::9::9:
he bacımartık türkçe yetmiyor anlaşmaya değişik dilde deneyek belkimzayıflarık dedim:9:

pc açıktı bacım temizlikyaptım ev berabt bu rüzgarlardan dolayı camkapıda açmasan bu sefer sıcaktan boğuluyom evde:ssz:

yemek takımını biz aldık zaten ama bizde günlük kullanmaya bir takımda kaynan alır:6:

bandır bandır deyince ballı geliyor aklıma:24:

hep bahane hep bahane:19:

yirtik dondan cikar gibi pat diye cikiveriyon korkutuyon bacim :76: senin pampis napiyo karnindaki cani yine birseyler istiyormu :9:

yirtik dondan cikar gibi pat diye cikiveriyon korkutuyon bacim :76: senin pampis napiyo karnindaki cani yine birseyler istiyormu :9:

anam çocuguma pampiş dedi :26::57::9::9:
kız sabah öğlen iyi topluyom ama hep kendimle savaş halindeyim benimkine dedimki birdaha sana tatlı getir de yalvarsam bile sakın alma:56:

Ayyy ne sıkıcı birgün ışte yok doğru düzgün akşam olsa da eve gitsek ne ka güzel olur :)

hello suzan
how are you?:9::9::9:

2 gündür mercimek yemekten kararacam:26:
i am good :1: how are you baby :23::9: kara böcük :33:
anam çocuguma pampiş dedi :26::57::9::9:
kız sabah öğlen iyi topluyom ama hep kendimle savaş halindeyim benimkine dedimki birdaha sana tatlı getir de yalvarsam bile sakın alma:56:
kiz bende kötü birseymi dedim diye google amcaya sordum :4::1: panpis canimin cani demek mis :9:
niye kiz :1: hamissen canin cekeni yiycen bebis icin :emir_bebek::1: ama abartma :20::1:

Ayyy ne sıkıcı birgün ışte yok doğru düzgün akşam olsa da eve gitsek ne ka güzel olur :)

bizim burda yine yagmur yayior 15 derece bile yok disarisi :ssz: sabah üsüdüm kalüferleri kapatmislar yaz geldi diye dondum :25:
e hava böyle olunca benimde uykum var halsizim :ssz:
türkiyenin neresindendin canim hava nasil günes varmi :97:

git ben gidiyorum de al çantanı baka kalsınlar :35:
i am good :1: how are you baby :23::9: kara böcük :33:

kiz bende kötü birseymi dedim diye google amcaya sordum :4::1: panpis canimin cani demek mis :9:
niye kiz :1: hamissen canin cekeni yiycen bebis icin :emir_bebek::1: ama abartma :20::1:
kız pampiş deyince aklıma hilal cebeci geliyor:9::9::9:

hamileysem evette değilsem ayvayı yedik böle tatlı krizlerinle ben kan şekerim düşüyo belkim ondandır diom

bizim burda yine yagmur yayior 15 derece bile yok disarisi :ssz: sabah üsüdüm kalüferleri kapatmislar yaz geldi diye dondum :25:
bizimde bura hala soğuk,kapalı ve çok sıkıcı bir hava var,sabah güzeldi ama şimde berbat:37:

hamileysem evette değilsem ayvayı yedik böle tatlı krizlerinle ben kan şekerim düşüyo belkim ondandır diom

benimde aklıma o geliyor:27:,bende oğluma panpa diyom,kanka diyom:9::9:
hamile dahi olsan tatlılara dikkat hande:20:

kızbütün olay almancada ben suziye 1 haftada 5 kilo diyetinin tarifini veriyordum almanca çince kimse anlamasın die:ssz:

ay bide ben çıksam öle senin gibi benim bugun 17 . günüm:ssz::emir_bebek:

eger o benim bildigim diyetse ben onu iki kere yaptim toplam sadece 2,300 kg verdim ama halada geri almadim fena sayilmaz.

ay hic sevmem o kadinida :1: birde duyguyu sevmiyorum survivorda :33: iyide kan sekerim düsüyor diye tatli mi yemen lazim yokmu baska caresi :26:
Allaha şükür canım,gerçi bir iki kaçırdığı oluyor ama artık yapıyor kuzucum,ikimizde çok mutluyuz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::8::8::8:
olur okadar :16:benimkide bir iki kere kacirdi ondan sonra cok sükür hic kacirmadi :nazar: naptin tatlim :23:yürüyüs yapcakdin senlen :8:

Allaha şükür canım,gerçi bir iki kaçırdığı oluyor ama artık yapıyor kuzucum,ikimizde çok mutluyuz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::8::8::8:

canim kac yasinda cocugun? benim kizim 2 yasinda ögretemiyorum bi türlü kiz tuvaleti duyunca ciglik atiyo ya ben beceremiyorum ögretmeyi ya daha erken napcam bilmiyorum

Sen nerdesin caniim ben almanyadayim burasida buz gibi kis sanki gece kaorifer actik. ne zaman isincak bilmiyorum.

bizimde bura hala soğuk,kapalı ve çok sıkıcı bir hava var,sabah güzeldi ama şimde berbat:37:

benimde aklıma o geliyor:27:,bende oğluma panpa diyom,kanka diyom:9::9:
hamile dahi olsan tatlılara dikkat hande:20:
haklısın canımo konuda bekarken çalıştığımdaçok sağlıksız beslendiğimin farkına evlenince vardım
hemorait başlangıcı oldu bende hep kabızdım bazen 2 hafta tuvalete çıkamazdım
hiç hayatım boyunca hatırlamam hergün tuvalete çıkayım
nolcak hep patateskızartması hamur işi börek çörek doğru dürüst sulu yemek girmezdi bozğazımdan
anamda napsın kadıncagız ben ot yerim babamla babanem et yemeğ iister kardeşim otta yemez pilav makarna köfte patatiz ne pişirceni şaşırırdı
şimdi düzenli yogurt yiyom diyete başladım başlayalı hep evde et hariç herşey pişiyo bide kereviz onun kokusuna dayanamıyom çünkü
o yüzden şimdi bağırsaklarımda düzeldi valla
eger o benim bildigim diyetse ben onu iki kere yaptim toplam sadece 2,300 kg verdim ama halada geri almadim fena sayilmaz.
yok bacım bu çin ve alman usulü karışık diyet:9:
ay hic sevmem o kadinida :1: birde duyguyu sevmiyorum survivorda :33: iyide kan sekerim düsüyor diye tatli mi yemen lazim yokmu baska caresi :26:

olur okadar :16:benimkide bir iki kere kacirdi ondan sonra cok sükür hic kacirmadi :nazar: naptin tatlim :23:yürüyüs yapcakdin senlen :8:

bilmiomkiyaw ben öle die tahmin ediyom belki ondandır die yani hastalancam zamnlardada hep tatlı krizlerim oluyo ve hep tansiyon düşüklüğü ben ona bağlıyom ama emin değilim:6:

Back
X