70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlaar,,:nazar::3:

bugün akşama kadar fena gitmedi,,saat 6'ya çeyrek kala akşam yemeğimi yedim,,devamınıda getiricem inşallah,heegün erkenden bitiricem,,

darısı diğer günlerime inşallah,,hiç zor geçmedi günüm,,akşam yemekten sonra çocukları parka götürdüm bahaneyle ordaki yürüyüş parkurlarında turladım epeyce,,

hergün gitmeye çalışcam hem ziyaret hem ticaret hesabı,hem çocuklar eğlenir yorulur,hemde ben azcık kalori yakarım dimi:16::16:
bakalım cumaya ne kadar gidicek:ssz:

handeeee sakin konusma :20:

hosgeldin canim :3: bize takil :34:

hosbulduk canim.. Benim hipoglisemim var maalesef acliga dayanamiyorum.. merak ediyorum nasil bir yontemle verdiniz.. Butun sayfalari okuyacakmiyim .. Bilmoyorum ilkkez boyle bir sayfa takip etmeye basladim ve napmam gerek bilmiyorum :)

hande super cevap olmus ya benim de az kalmisti am simdi 69lara az kaldi :1::1::1:
demek senide yolcu edecez diğer topiğe:ssz:

bugün akşama kadar fena gitmedi,,saat 6'ya çeyrek kala akşam yemeğimi yedim,,devamınıda getiricem inşallah,heegün erkenden bitiricem,,

darısı diğer günlerime inşallah,,hiç zor geçmedi günüm,,akşam yemekten sonra çocukları parka götürdüm bahaneyle ordaki yürüyüş parkurlarında turladım epeyce,,

hergün gitmeye çalışcam hem ziyaret hem ticaret hesabı,hem çocuklar eğlenir yorulur,hemde ben azcık kalori yakarım dimi:16::16:
oh oh ne güszel zaten normal sporda benim sıkılıyo canım böle hem spor hem iş güç çıkıyor aradan
cok yoruldum ama bide ikiz arabasi suruyorum baya zor oluyo
emekçi anne kutlarım seni:72::ssz:

kız oslew ne kullanacan giriş müziğini benim kullandığımı önereyimsana istersen şimdik tesaüdf buldumda tüylerim dikiliyor gözlerim doluyor
bir ben bir annem zaten bu şarkıda ağlamaklı oluyoz nie anlamıyom:24::24::24:

ne girişi kız ne müziği :32::32:

kız accık daha sık dişini 80 topiğine git liste doldu burda:68:

kız boşboğaz sus deli midir nedir at sen ağzına bi tutku konuşma :27::27:

hosgeldiin :3: :3:

Merhaba ben foruma yeni katıldım sizinle zayıflamak istiyorum suanda 79 kiloyum eylüle kadar 65 kilo olmalıyım benide aranıza kabul ederseniz sevinirim

ballim burdan bakabilirsinhttp://www.ebay.de/itm/Schrittzahler-Pedometer-002-KM-Meilen-Blister-Kalorien-Messgerat-Neu-OVP-/350803119348?pt=DE_Sport_Jogging_Jogging_Zubeh%C3%B6r&hash=item51ad7eccf4

handeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :4::4::4:
:17::17::17::43:
hosbulduk canim.. Benim hipoglisemim var maalesef acliga dayanamiyorum.. merak ediyorum nasil bir yontemle verdiniz.. Butun sayfalari okuyacakmiyim .. Bilmoyorum ilkkez boyle bir sayfa takip etmeye basladim ve napmam gerek bilmiyorum :)

şimdi sana bütün sayfaları okumalısın deyip şaka yapardım ama :18::18::18:ballı:18::9:
geçmiş olsun canım
pek bilmiyorum o hastalığı ama buraya düzenli gelirsen bide menülerini her gün palşaıp bizimkilerinide takip edersen zmanla düzene girersin
her hangi birlistemiz yok çünkü:34:

eveeettttttttttttt

sabah
1 dilim 7tahıllı ekmek 4 minnak domates 1 minnak salatalık peynir bolcana roka
ara
yaseminli yeşil çay 2 kayısı 1 erik 4-5 ad kiraz
öğlen
1 kırmızı biber 1 kabak dolması 4 sarma yoğurt
ara
yok
akşam
1 erik 5-6 kiraz 2 kayısı
1 avuç beyaz leblebi

2 litre su

açççççııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :23::23:

yok canim gerek yok :34:buraya takil ve yadiklerini paylas yardimci oluruz insallah :31:
esim internetten ismarladi Hemde 2euro gibi biseydi
ay ciddimisin :31:

Merhaba ben foruma yeni katıldım sizinle zayıflamak istiyorum suanda 79 kiloyum eylüle kadar 65 kilo olmalıyım benide aranıza kabul ederseniz sevinirim
hosgeldin canim :3: takil bizee :16:

ballim burdan bakabilirsinhttp://www.ebay.de/itm/Schrittzahler-Pedometer-002-KM-Meilen-Blister-Kalorien-Messgerat-Neu-OVP-/350803119348?pt=DE_Sport_Jogging_Jogging_Zubeh%C3%B6r&hash=item51ad7eccf4
canim ya link olarak gelmedi tekar eklermisin :34:

:17::17::17::43:

şimdi sana bütün sayfaları okumalısın deyip şaka yapardım ama :18::18::18:ballı:18::9:
geçmiş olsun canım
pek bilmiyorum o hastalığı ama buraya düzenli gelirsen bide menülerini her gün palşaıp bizimkilerinide takip edersen zmanla düzene girersin
her hangi birlistemiz yok çünkü:34:
sus yapiyon ypiyon :4::4::4:

ne girişi kız ne müziği :32::32:

kız boşboğaz sus deli midir nedir at sen ağzına bi tutku konuşma :27::27:
ben sana yardım edeyim düğünün güzel geçsin die sen bana boşboğaz de hıh:19::19::19:
:26::26:sustum hoşgeldin:26::95:
eveeettttttttttttt

sabah
1 dilim 7tahıllı ekmek 4 minnak domates 1 minnak salatalık peynir bolcana roka
ara
yaseminli yeşil çay 2 kayısı 1 erik 4-5 ad kiraz
öğlen
1 kırmızı biber 1 kabak dolması 4 sarma yoğurt
ara
yok
akşam
1 erik 5-6 kiraz 2 kayısı