70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:53::53::53::53::53:

bu kadarda konuşurumu yaaa
çenenizmi düştü bacılar
amaaaaa
bende bişey saklayamazsınız
hemen okuyayımda kaçırmayayım bişey :51:

:3::3::3:
nasılsınız canlarım :16:

fadime abla müzeyyeni sormuşsun ssecemm o bize ismini bahşetti de :42:
ordan yani :34:

ben daha iyiyim öksürük kaldı anca..
daha da iyi olurum inşallah :31:
iyi olmana sevindim canim :38:

yemiyordumki et yemem ben:6:
teyzemde derdi zaten mehmeti sırf hesabı ödesin die çağırıyom die:6:
sonra bu rsızlığı başına iş açt:6:ı
eniştemi kendi öz teyzesinin evine kaçırdı teyzem
eniştemlerde kocaya kaçacak başka yer yokmuş:9::9:

:9::9:

ya çok moralim bozuk..gösterdim daha öncede.bi problem yok dllyorlar.ne kadar ayarı warsa uğraşıyorum.yok yok yok.1 yıldır böyle uğraştırıyor beni..dün eşim akşamda gecede yoktu.bugünde olmıcak herhalde bellll deııll.canım sıkılıyor.off..modem kayınpedergilde.gidip bi fllşi çekip takcam dua edin olsun...alıntı yapayım dedim.ama tel kendllnll gerll atıyor kapatıyor.noklla e6 war bende.sinir oldum bu telin bu huyuna..neyse ben bi bakayım nete.dünden beri uğraşıyorum yok yok yok
canim anlayan birinin evde bakmasi lazim ona :26:
:53::53::53::53::53:

bu kadarda konuşurumu yaaa
çenenizmi düştü bacılar
amaaaaa
bende bişey saklayamazsınız
hemen okuyayımda kaçırmayayım bişey :51:
kiz oku oku bitermi o simdi :26:

bu gacı da azimli çıktı heee :27::27:

canim ben kvdeyle oturuyorum ve onu trde biraktik ben ekimde gidip alicam ozamana Kadar zayiflamam lazim cunku herkese bidaha trye geldigimde gorceksiniz zayif olcam dedim simdi yapmam lazim zayif gitmem lazim gidicem insaallahda

ya ailemi gormek icin cok istiyorum trye gelemyi ama biz normalde esimle cok iyiyiz ama kvde yuzunden hep tartisma cikiyo aramizda benim kv 75kusur yasinda Seker alhzemer baslangici var bi saniyesi bisaniyesine uymuyo bende hep unu beklemek bakmak zorunda oluyorum devamli bi catisma cikiyo tek tarafli degil tabi oda kiziyo bende kiziyorum yani ikimiz birbirimize uymuyoruz o kendi istedigi olsun istiyo ben kendi buda buyuk sorun cikartiyo esimde hep bana kiziyo yasli bikadini idare edemiyosun diye o nederse hede gec diyo sonra istedigini yap diyo bende yapamiyorum yapisal olarak hakliysam babam olsa tanimam tipler varya onlardanim e Boyle oluncada kotu oluyo tabi
simdi ekimde gidip alicam ekime Kadar huzurun keyfini cikarticam insaallah sonrada sakin olmaya calisicam

soyleyimde gulun biraz her onune gelene oglum bana bakiyo bensiz Durmaz diyip duruyo bazen dayanamiyorum diyorum zaten biz hic bisey yapmiyoruz sabahin 5den esim ise gidiyo aksam 6da geliyo yorgunlukda 1saat anca ayakta durabiliyo hemen uyuyo diyorum oglun bakiyo ben defalarca 600ustu sekerden kurtardin kacdefa 60altinda sekerden kurtardim ama oglun bakiyo oluyo
esimde dogrusunu soylemek gerekiyosa ece bakiyo ben hep isteyim dedi kayin validede tabi gelinlerim bakicak kim bakicak dedi sonra

canim ben kvdeyle oturuyorum ve onu trde biraktik ben ekimde gidip alicam ozamana Kadar zayiflamam lazim cunku herkese bidaha trye geldigimde gorceksiniz zayif olcam dedim simdi yapmam lazim zayif gitmem lazim gidicem insaallahda

ya ailemi gormek icin cok istiyorum trye gelemyi ama biz normalde esimle cok iyiyiz ama kvde yuzunden hep tartisma cikiyo aramizda benim kv 75kusur yasinda Seker alhzemer baslangici var bi saniyesi bisaniyesine uymuyo bende hep unu beklemek bakmak zorunda oluyorum devamli bi catisma cikiyo tek tarafli degil tabi oda kiziyo bende kiziyorum yani ikimiz birbirimize uymuyoruz o kendi istedigi olsun istiyo ben kendi buda buyuk sorun cikartiyo esimde hep bana kiziyo yasli bikadini idare edemiyosun diye o nederse hede gec diyo sonra istedigini yap diyo bende yapamiyorum yapisal olarak hakliysam babam olsa tanimam tipler varya onlardanim e Boyle oluncada kotu oluyo tabi
simdi ekimde gidip alicam ekime Kadar huzurun keyfini cikarticam insaallah sonrada sakin olmaya calisicam

soyleyimde gulun biraz her onune gelene oglum bana bakiyo bensiz Durmaz diyip duruyo bazen dayanamiyorum diyorum zaten biz hic bisey yapmiyoruz sabahin 5den esim ise gidiyo aksam 6da geliyo yorgunlukda 1saat anca ayakta durabiliyo hemen uyuyo diyorum oglun bakiyo ben defalarca 600ustu sekerden kurtardin kacdefa 60altinda sekerden kurtardim ama oglun bakiyo oluyo
esimde dogrusunu soylemek gerekiyosa ece bakiyo ben hep isteyim dedi kayin validede tabi gelinlerim bakicak kim bakicak dedi sonra

allah yardimcin olsun cnaim sende simdi tadini cikar bari

Bugünki menüm

sabah

yesil cay
2 kepekli tost ekmegi
labne sürdüm
kirmizi biber

yürüyüs 4 km

ara 1 elma, türk kahvesi

aksam

yarim tabak kepekli makarna ve kabak

5-6 erik

ve simdi yine türk kahvesi ictim nasil???

yok mercimek haşlayıp salata yapma fikrini senden aldım bende ekledim üzerinebişiler güzel oldu tadı.yanlız katı yogurtla yapman lazım ben diyet die ev yogurdunla yaptım biraz sulu oldu:6:
bencede tın canımda işte duyuncada sinir basıyo beni hemeneşimin elinden teli alıpta bağrınasımgeldi kaynanama:47:

gene düşüncesiz kayınvalide faciası bunları kapatcan biodaya allah ne verdiyse...:22:
aynen canım biodaya toplayıp kapatmamız alzım
sonrada allah ne verdiyse :1:
anam bize kaldı suç:26:
hoşuna gidiyor galba kendi kendine yazmak ballım:24::24::24::1:
kız bu kaada katı değilizz yani bu kadar sayfa biriktiyse okumayın kızlar yani o kaada odun kafalı değilim anlarım:6:
23 sayfa var :53::53::53:
kiz oku oku bitermi o simdi :26:
yarına kalcak sanırım balım yaaa
bikonu varya eşinize ilk nezaman rezil oldunuz diye
ay oraraya takıldım
gülmekten gözümden yaş geldi yaaa :60:

nasılsınız canlarım :16:

fadime abla müzeyyeni sormuşsun ssecemm o bize ismini bahşetti de :42:
ordan yani :34:

ben daha iyiyim öksürük kaldı anca..
daha da iyi olurum inşallah :31:
Tahmin etmiştim de emin oldum şimdi, demek seni gelin adayı olarak görünce hemencecik söyleyiverdi ismini seni gidi gidi Müzeyyen, buldun doktor kızı, biz kızımızı yedirmeyizzz:52::52::52:

kayınwalideil ewde yokmuş.offf neyse beklicem artık..betül fadime kimdi yaa
Benim kızzzz.:16:

Allah kolaylık versin, neyseki ekime daha çok var tadını çıkart canım, geldiğinde de idare edicen artık yapcak bişey yok.

jillianida yaptim kizlar cok yoruldum ya
:nazar::nazar::nazar:

Bugünki menüm

sabah

yesil cay
2 kepekli tost ekmegi
labne sürdüm
kirmizi biber

yürüyüs 4 km

ara 1 elma, türk kahvesi

aksam

yarim tabak kepekli makarna ve kabak

5-6 erik

ve simdi yine türk kahvesi ictim nasil???
Öğünlerine salata ve yoğurt eklersen metabolizman daha çok çalışır, yoğurt özellikle tüketebilirsen 3 öğün tüket yağ yakımında çok etkili.

Herkese günaydınlarrr,
Altta Dilek 'i gördüm, okuyup kaçma Dilekcim uğra arada, özletme kendini, dün gördüm resimlerini çok güzel olmuşsun.
Herkesler iyidir umarım.

Back
X