arkadaşlar merhaba,
dün diyetisyene gidicem demiştim ön görüşme için, gittim canan hanıma, kilo geçmişimi sağlık sorunalrımı anlattım beni acıbadem maslaktaki endokrinoloji bölümüne yönlendirdi, insülün direncim olabilirmiş eğer öleyse 40 yaşına gelmeden şeker hastası olabilirmişim bu nedenle önce hormon kan testlerini görmemiz ona göre tedavi şeklinde bir liste uygulatmamız gerekir dedi. çok tatlı bir bayan ama sevdim yani :)
allahtan özel sağlık sigortam var, hastaneyle görüştüm yapılcak testler muayene fln 1000 liradan fazla yapıyo, sigortam karşılıcak çoğunu, canan hanımla fiyat üzerinden konuşmadık hiç onu testlerin sonucunu götürdüğümde konuşuruz heralde ama bildiğim kadarıyla haftalık 100 tlymiş, biraz fazla evet ama benim durumum artık görünümden ziyade sağlıkla alakalı.
şu an işte olduğum için ve izin dönüşüm olduğu için işlerim biraz yogun, merak ettiğiniz seyler mevcutsa sorun yanıtlarm müsait olduğumda.
dün yediklerimi yazıyım hemen; kahvaltımın resmini eklemiştim,
öğle yemeğim
1/2 porsiyon tavuklu salata (bitiremedim )
ayran
ara
2 adet altınbaşak bisküvi
akşam
3 yk zyağlı taze fasulye
bol salata
bol yogurt
saat 8 gibi de jullianın spor programının ilk level'ine başladım 10 gün yapılcakmış, 27 dkkalık programın 23 dkkasını yapabildim son dkkalar soğuma hareketleriydi ama mecalim kalmamıştı ona bile gözümden yaş sırtımdan ter eksik olmadı imanım gevrildi anam ağladı parçalandı kaslarım resmen çok zorladı beni, ama elimden geldiğince yapmaya calıştım, çok etkili diyolar o programa bakalım