- 4 Ocak 2012
- 3.243
- 21
- 108
- 35
regl öncesimi benimki tatile gitti bu ay heralof bunun otu bitkisiyokmu doğal olsun![]()
adaçayı getirir diye duyduydum ama emin değilim :26:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
regl öncesimi benimki tatile gitti bu ay heralof bunun otu bitkisiyokmu doğal olsun![]()
adaçayı getirir diye duyduydum ama emin değilim :26:![]()
yeme ben yerim hıh
kız millet kapış kapış yedi bana kalmadı..
ayy yiyemedim yawww..amma bi lezzetliolmuş sorma..ahududu sosla harikaydı..ellerime sağlık![]()
ay ne güzel keşke bendede o azimolsa bu aralar hiç yokcok kötüsü n :) peki anladim.. ben duzenli gelmezmiyim bu aralar cok zayiflayasim var :)
iyikikalmamışyeme ben yerim hıh
kız millet kapış kapış yedi bana kalmadı..
ayy yiyemedim yawww..amma bi lezzetliolmuş sorma..ahududu sosla harikaydı..ellerime sağlık![]()
kızne biçim doktursun sen hem dokturolacan hem herbalistadaçayı getirir diye duyduydum ama emin değilim :26:![]()
hande civanpercemini duyduysan alip kullanabilirsin. sıkıntıni giderir
yapmazmıyım betülüm..ayıp ettin..bize de yaparsın artık bigün![]()
iyikikalmamış
ben olsam hepsini yerdim
ay tarifinimialsam:44:
yapmazmıyım betülüm..ayıp ettin..
yemediğim cidden iyi oldu wallaa..![]()
kızne biçim doktursun sen hem dokturolacan hem herbalist![]()
ben hastaliklara bitkilerle tedavi bölümü mezunuyum. .bitkilerle alakali ilac yapioruz aile sirketi diyebiliriz dedemin meslegi. benim hakkimda biraz bilginiz olsun diye yaziorum. civan percemini bi bardak kaynamis suya bi tatli kasigi ayip demliosun . sonra iceceksin adeti duzene sokmakla beraber kadin hastaliklarina birebir hicbir yan etkisi de olmaz
bu ne kız cevap versem suç vermesem suç
sen bekle anacım gelir gelir![]()
o kadarda stok yapmıştım pedler ikenara![]()
yolla biz oluruz senin yerine![]()
ay ben buldum herbalisti
kız gel öpecem seni
nerdensin yaaşın kaç
ay ne yenir kibu saatte bayılacam şimdi
![]()
yok iş bakıyorum bulamadımkaç aydırbende öptüm seni :) yasim 25 .. ilerleyen zamanlarda bi cok konuda yaardimci olmaya calisirim size otuz yildir dedem bu meslegi yapio bende yaklasik 7 senedir bu isin icindeyim. senin yasin kac calisiomusu n
hemen satış![]()
yarın cuma tabii ki bu saatte bir şey yenmez![]()