70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

almanya canim ya :31:
hmmm tmm ozaman..antalya geçen seneye göre mayıs ayını yinede biraz daha serin geçirdi..akşamları serin serin yatıyoruz ohhhh...:21::21:
kizlar bilginiz varmi bu gezi parki olayi ney haberlerde hep olaylari goruyorum ama tam nedenini anlamadim agaclarimi kesceklermis nedenki

walla canım bende facede karşılaşıyorum ama okumadım falan anlayamadım..haber izlemiyorum artık..aslında neler olmuş bitmişmerak ederim ama artık psikolojim bozuluyor..o yüzden bakmıyorum bi bilgim yok..bilgi weren olursa bilgileniriz..

evet canim ya cok skiliyo baba geldi parka diyo ama nasil olsun hic durmadiki yagmur Burda hep evde neye saricagini sasiriyo
kiyamam ya :26:
hmmm tmm ozaman..antalya geçen seneye göre mayıs ayını yinede biraz daha serin geçirdi..akşamları serin serin yatıyoruz ohhhh...:21::21:

walla canım bende facede karşılaşıyorum ama okumadım falan anlayamadım..haber izlemiyorum artık..aslında neler olmuş bitmişmerak ederim ama artık psikolojim bozuluyor..o yüzden bakmıyorum bi bilgim yok..bilgi weren olursa bilgileniriz..

cok sicakta cekilmiyor canim :31:

GÜNAYDIN ÇITIR ADAYLARI..offf içim dışı çikolata oldu bu nedir bea..bugünden artık dikkat edicem bakalım idareme sahip olacakmıyım söz werdimde canlarıma..sözümü tutayım en iyisi..

merhabalarrrr herkese..
aayyyyyyy çok daraldım..
bugün yoğundum bi okutturmadılar....
alıntılara başlamıştım vazgeçtim

hızlı hızlı anca okudum...

kilo verenleri tebrik ediyorum..
veremeyenler haftauya daha gayretli olalım inşallah..
suzi suçu makarnaya atma
bu hafta akşam yemekten sonra cısları götürdün..
önümüzdeki hafta akşamları çorba yoğurt salata baçka şey yasak sana..

fadimecim sende topla kendini
bak tatile gidecen
kilo alma hakkını oraya sakla..

yeni gelenlerde hoş sefa gelmişler
umarım sağlıklı bi şekilde hdefinize hedefimize ulaşırız...
Sağol canım, inşallah olacak.

dimi fadimecim :16: biz nasil olsa antalya da iniyoruz türkiyeye geldigimizde bulusur öyle giderdim insallah o günlerde nasip olur :16:
birde benim bi sözüm var betül evlensin dügününe gidecem kiz betül hemen evlenme birini bulupda :1: birde yarim sene bir sene önceden haber ver ayarlim :1: ayy diyorum topikcene gidiyormussuz betülün dügününe hepberaber ne güzel olur :9:
Tamam canım buluşak bir gün ciddiyim ama.:16:
bende bildirimimi yapayım..
baş:63.1
geçe.hf:62.7
bu hf:62
giden:700 gr
top.gid:1100 gr
hedef:57
:46::46::46:

sağol canım bak haftaya sende son iki haftada aldıklarını vereceksin hedefin 72.9 :47:

hoş bulmuşum teşekkkürler canım bende sizi tebrik edeiyorum zaman olmayınca alıntılayamadım..

birazdan çıkıcam..
hepinize iyi hafta sonlrı..
çalışanlara Allah kolaylık versin..
telden yazamasamda sizi takip ederim anacımm..:27:
ben bugün cıss hakkımı tamamladım..
kermeste iki tane gözleme (ıspanaklı ve patatesli)
yedim..
bu hafta sonunu temizlik yapıp az yiyerek geçirmk istiyorum
İyi hafta sonları sana canım:16::16:

suzim we fadimem...harika olur..ben bu yıl çocuklardan biyere gidemiyorum..seneye oğlan kreşe gitcek..kociş beni kıskanmayı bırakırsa buluşuruz..adam kıskanmıyor gibi beni ama yalnız biyere salmıyor..delimidir nedir..:44::44::44:
İnşallah olur birgün:54:

ya canlar oğlum sofrada ne yesek saldırıo; azıcık ucundan elıne vereyım mı bı sey olur mu.. az once cubuk krakerımı aldı elımden yedı :S
Az az verebilirsin bence herşeyden annem 4-5 aylık benim kızlara yemek sularından tattırmaya başlamıştı, şimdi maşallahları var.

sen ne yapman gerekeni biliyorsun zaten tatlım
düzeltirsin inşallah :34:

sen de hassasmışsın o da ağır konuşmuş sanırım hoş olmamış :31:
gönlünü alır inşallah çok takma sen de.. hatasını anlamış ki çay yapmış getirmiş üzülme boşver :54:

yok canım şaka yaptım kovmayacağınızı biliyorum :34:
çok şükür eskiye göre çok farketti..
sen de olursun inşallah canım benim :23:

muhabbetlere katıl canım öyle aramıza almamak diye bir şey olmaz bizim aramızda :34:

beeenn :5::5:

betül mü :5:
düğün mü :5:
evlenmek miiii:5:
ay bu kelimeler birbirinden pek uzak sanki :37:
ama eğer olursa davet ederim tabii ki buyrun gelin :21:
aniden bulabilirim ama suzim öyle 1-1.5 yıl önceden nasıl bulcam karar vercem de haber vercem kız :30:
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım.

bende öle illa okuyacam sabah yatakta :1:

saol fadime abla dolabım daha olmadı pazarteside onu alıp yapacaklar zaten başka odada yatak odamküçük sığmadı gelsin onunda çekerimresmini:21:

Yakınmışız ne de olsa ben gelirim topiğin yerine:52::52:
Tamam canım güle güle kullan.
işallah gider die ümitliyim:ssz:

ay bugun bende bir arkadaşım için tesettür abiye aradık yoruldum bu dopiçlerle kapalılar çıplak kalacak heral hep açık ve küçük modeller:19:[/QUOTE]

Of ben napacam bu kaynanamla bize yerleşti geldiğinden beri eltimi anlatıyor daral geldi cvp vermiyorum ısrarla uzatıyor dopiçti hepten dopiç olmuş 100 den fazla gelir rahat yarında gel temizlik yapalım eve die tuturdu çıldıracam keşke hep memlekette kalsalar
Aynı şehirde evi mi var anlamadım:26::26:

bugünkü menümü payşlaşayım bari
sabah:1 dilim peynir 1 dilim kepek ekmeği 1 paket peynirli krispi
öğlen:3 kaşık barbunya 5 kaşık pilaw
ara:3 4 tane rondo,1 alpella çikolata 1 paket krispi 1 tane halley
akşam:3 kaşık kawurma 3 kaşık pilaw 2 kaşık barbunya
11de :2 halley 7 tane yenidünya :17::17::17::17:
Kızzzzz:20::20::20::20:Ama bu şekilde abartırsan sen kilo versen de yine alırsın canım ya, bu abur cubur isteğine bi çare bulman gerek. Ceviz-kuru kayısı- fındık gibi şeylert tüketirsen insan tatlı ihtiyacını fazla hissetmiyo, ama öbür türlü yedikçe daha da yiyesin gelir.:54::54:

Herkese günaydınlarrr.
Güzel bir hafta sonu diliyorum ve işime geri dönüyorum görüşürüz kızlarrr:10::10::10::10:

buluşakkk:52::52::52:
haklısın canım ya.kendimi kilo wermiş gibi hissetmiyorum..ben ewe hazır gıda aldırmıyorum eşime aslında..çocuklarımada yedirmemeye çalışıyorum fazla..bööyle aşırı tüketmezdim.ama diyete girince ucundan aldıkça yiyaesim geliyor.dün patladım resmen okadar yiyesim yok ama yinede yedim..neyse ama bu hafta çok dikkatli olucam.63le cumaya erişmem lazım..

Herkese günaydınlarrr.
Güzel bir hafta sonu diliyorum ve işime geri dönüyorum görüşürüz kızlarrr:10::10::10::10:

Tamam canım buluşak bir gün ciddiyim ama.:16:
:46::46::46:
:20::20:Ama bu şekilde abartırsan sen kilo versen de yine alırsın canım ya, bu abur cubur isteğine bi çare bulman gerek. Ceviz-kuru kayısı- fındık gibi şeylert tüketirsen insan tatlı ihtiyacını fazla hissetmiyo, ama öbür türlü yedikçe daha da yiyesin gelir.:54::54:
buluşakkk:52::52::52:
haklısın canım ya.kendimi kilo wermiş gibi hissetmiyorum..ben ewe hazır gıda aldırmıyorum eşime aslında..çocuklarımada yedirmemeye çalışıyorum fazla..bööyle aşırı tüketmezdim.ama diyete girince ucundan aldıkça yiyaesim geliyor.dün patladım resmen okadar yiyesim yok ama yinede yedim..neyse ama bu hafta çok dikkatli olucam.63le cumaya erişmem lazım..

Herkese günaydınlarrr.

sanada günaydın canım..kolay gele tatlım..görüşürüz..kızlar yok ben bu gün erkenden işe dalayım..:52::52:

Son düzenleme:
Kaynanam memleketten geldi 3 sokak ötede kendi evi var almanyadan gelmiş gibi sanki bizde kalıyor dün geldi akşam yemeğine eltimin anası çağırmış anlata anlata bitiremio gitsin eltimde kalsın dimi ama bugünde tuturdu onun evine temizlik yapacakmışız resmen işkence laptobuda aldı okey oynuyor sinir oldum anlatamam

ya canlar oğlum sofrada ne yesek saldırıo; azıcık ucundan elıne vereyım mı bı sey olur mu.. az once cubuk krakerımı aldı elımden yedı :S

Benim yeğende öyle saldırırdı herseye bide vermiyoruz diye küserdi bize cadı :9::9:

kılo bıldırımı
başlangıç 69
geçen hafta 62.1
bu hafta 61.5:23::23::23:
gıden 600
toplam gıden 7.200
hedef 58:21::21::21::21::21::21::21::21:
:46:

:19::19::19:

ah o tutukular başıma ne iş açtı kız sen çorluluydın dimi hemşerim gel öpecem:38:

Evet canım hemşoyuz:16::54:

bugün iyi başladı ama akşam cozuttum azcık nese artık bugün cıss günü olsun :)

sabah
roka domates salatalık peynir yumurta 1 dilim ekmek
ara
soda
yeşilçay 1 kayısı
nescafe
öğle
4 kaşık bulgur 4 nuget salata yoğurt
ara
soda 3 kayısı 1 erik
akşam
salata 3 nuget 1 dilim ekmek

veee
badem fındık bi de bu rulo püsküt gibi şeyler oluyo ne adı bilmiyom şimdi ondan yedim 3-5 tane çay

Abur cuburlar olmasa iyimiş aslında :19:

çatlak :9::9:
ben evlenene kadar sen kaç kere doğurursun, bebişe ne giydireceğini de düşün :27:
:9: deme öyle kız kıısmetin ne zaman cıkacagı belli olmaz nikah massında buluverirsin kendini benim gibi :9::9:

merhaba kızlar nasılsınız..geçen cuma girdim ve daha yazamadım:5: ama hep takipteyim..neyse kilomu yazayım..86 ile diyete başladım..geçen hafta 71,5..bu gün sabah ise 70,3 tü..giden 1200 gr..bakalım haftaya irademize hakim olup kilo verebilecek miyiz..hepinize bol azimli ve iradeli günler diliyorumm:34:

Neden gelemiyorsun cuma harici canım anlayamadım ben :31:

kizlar ben kahvaltiyi gec yaptigim icin iki ogun yiyorum oyuzden oglen yok malesef

bugunku menum
Sabah 1bucuk dilim ekmek surme peynir 3zeytin bir kucucuk parca kasar peynir bir kucucuk catal helva
ara 1elma
ara meyveli diyet yogurt
aksam 4kasik nohut bulgur pilavi 3dilim firin patates yarin tavuk budu firinda [Saat 5de]
caylar sular
yatmaya yakin 1bardak sut

bence sabah erken kahvaltı et mumkunse kahvaltı edemesende bişiler mutlaka atıstır geç saate kadar ac tutma mıdenı stoklamaya baslar valla :9:

kızlar ben bu ara cok duzensız beslenıyom hep 2 ogun yıyom:50::50::50:
sabah 1 turk kahvesı
2dılım kek
ara elma
aksam
1 lahmacun
ayran
3litre su ne yecılcay var nede bısı
of nası duzene sokacam:ssz::ssz::ssz::ssz:

Bencede düzene sokmalısın canım olmaz böle :20:

Of ben napacam bu kaynanamla bize yerleşti geldiğinden beri eltimi anlatıyor daral geldi cvp vermiyorum ısrarla uzatıyor dopiçti hepten dopiç olmuş 100 den fazla gelir rahat yarında gel temizlik yapalım eve die tuturdu çıldıracam keşke hep memlekette kalsalar

Nesini anlatıyo kız eltinin :37:

kızlar lambalar sönük bılgısayarın ısıgı var burnuma sınek gırıyodu son onda cıkardım:ssz::ssz::ssz:
:60:
:9::9::9::9: ay hic gülecegim yoktu kiz kapiverseydin dilinle yazik olmasin :27: :9::9::9:

kız nıye öyle dıyon hadı gırıp beynıme yerlesseydı:9::9:

senin beyin kac oda bacim mutfak genismi :9:

ben kaçıyom canımcımlarım hepınıze ıı gecler :16::16:
kız ballı sende spor yapa yapa helak oldun bacım bı sag bacak bı sol bacak yoruldun oturda dınlen bıraz:8::8::8:

bugünkü menümü payşlaşayım bari
sabah:1 dilim peynir 1 dilim kepek ekmeği 1 paket peynirli krispi
öğlen:3 kaşık barbunya 5 kaşık pilaw
ara:3 4 tane rondo,1 alpella çikolata 1 paket krispi 1 tane halley
akşam:3 kaşık kawurma 3 kaşık pilaw 2 kaşık barbunya
11de :2 halley 7 tane yenidünya :17::17::17::17:

Bacım pardon sen çikolata diyeti falan yapıyonda haberimiz yok bune boyle yemek yememiş çikolata yemişsin resmen yapma böyle yazık o bünyene :20::20:

hande bu yaparmı yapar 155 arasakmıkı:26::26:
cnm en buyuk oda yatak odası mutfak bıraz dar:9::9:

ama ama ama..kzı walla bitiremedim.daha 8 paket war..ama söz weriyorum yarından itibaren sıkı dewam ediyorum.63 kiloyla gelcem cuma gününe inşallah..:17::17: ama önce şu önümdeki 1 paket krispi 1 tane halley badem we 1 şişe maden suyunu bitireyimde :9::9:

:9::9:

kısmaaa kısmaaa..söz weriyommm yarın süper bi düzene gircem...:17::17::43::43:

bırak yeme o 8 paketi ver kocana o yesin onlara bişi olmuyo nasılsa :9::9:

kizlar bilginiz varmi bu gezi parki olayi ney haberlerde hep olaylari goruyorum ama tam nedenini anlamadim agaclarimi kesceklermis nedenki

Canım İstanbulda Taksim meydanını yeniden düzenliyorlar ya yolları alttan geçireceklermiş gezi parkı alanını kaldırıp yerine eskiden olan bir askeri binayı yeniden inşa ederek avm yapıcaklarmıs ve bunu hukumet kendı kafasına göre yaptıgı için halka danısmadan gezi alanlarını parkları ormanları yok ederek sırf gelir elde edebilmek adına avmler yapılması insanları ayaklandırmıs ve ayaklanma esnasında polisin halka olan sert tepkisi geziparkı olaylarının daha da büyümesine sebep oldu baska illerde de eylemler baslamıs :26: haberlerde okudumda anladıgım bu yani işin içinde baska işler varmı bilmiyorum :31:

Herkese günaydınlarrr.

Günaydın canım seninde hafta sonun keyifli geçsin inşallah kolay gelsin iyi calısmalar :54:

Kaynanam memleketten geldi 3 sokak ötede kendi evi var almanyadan gelmiş gibi sanki bizde kalıyor dün geldi akşam yemeğine eltimin anası çağırmış anlata anlata bitiremio gitsin eltimde kalsın dimi ama bugünde tuturdu onun evine temizlik yapacakmışız resmen işkence laptobuda aldı okey oynuyor sinir oldum anlatamam

Napsam bitarafımı mı kırsam gitmesem temizliğe

Çok bozuk sinirim sürekli eltimi anlatmasına uyuz oluyorum

Sende rahatsızım falan de canım temizlik yapmak istemiyorsan kasıklarım agrıyor dıyodun ya dün zaten onu söyle geçen kendime de yaptım temizlik ağrıdan uyuyamadım falan de sık bişiler nolcek :23::23: zaten eltini övüyormus sana sanki kıskandırmaya calısır gibi hiç hazetmem böyle seylerden ben kaynanamın bı kac kere azına tıkadım lafı artık anlatamıyo eltimi ve ailesini bana benide kimseye anlatmasın ne canım o oyle allah allaahhhh... kızıyorum bende böyle seylere :4::4::4:

afedersin ama manyak yaa..insana sırf eziyet işte..ya sen bu gelininin yanındasın niye ötekini öwüp duruyorsun.benimkide aynı.aman eltimde bişey olsa bişey bilmez etmez..eltimin annesigile giderler falan filan..ama benim anneme hiç ne bayram ne seyran gitmezler.4 yıldır ewliyim daha anneme 2 defa mı?gittiler ne oda 2yıl önceydi sanırım..warya hiç takma...mıutlu mesud dur yanında..anlattıklarını dediklerini takmadığını görünce ozaman çıldırıyorlar..:21::21:
Bacım pardon sen çikolata diyeti falan yapıyonda haberimiz yok bune boyle yemek yememiş çikolata yemişsin resmen yapma böyle yazık o bünyene :20::20:

:17::17::17: ımmm kemm kümm iwet çikolata diyetindeyim :27::27: :17::17: o geri söylediklerimide yedim öyle yattım.sabahada 1 kilo almış olarak uyandım..ama toparlıcam inşallah koca boğazımı..

niye canim ya oyle bir mecburuyetinmi var niye temizliycekmissin
bende sinir olurum bikere banada dayim yapmisti ben yanindaydim karisi hamileydi is felan yapamiyodu isleri yemek felan hallediyodum o ablami ovup duruyodu iste ilk yegenleriymis oyleymiste boyleymis sinir olmustum dedimde Burda ben her isini yapiyorum beni kiriyosun diye [ablam tabiki ovebilir ama ben hic yokmusum gibi davranmasi cok zoruma gitmisti ]
sinir oluyorum o tiplere ya
Benim yeğende öyle saldırırdı herseye bide vermiyoruz diye küserdi bize cadı :9::9:

:46:

Evet canım hemşoyuz:16::54:

Abur cuburlar olmasa iyimiş aslında :19:

:9: deme öyle kız kıısmetin ne zaman cıkacagı belli olmaz nikah massında buluverirsin kendini benim gibi :9::9:

Neden gelemiyorsun cuma harici canım anlayamadım ben :31:

bence sabah erken kahvaltı et mumkunse kahvaltı edemesende bişiler mutlaka atıstır geç saate kadar ac tutma mıdenı stoklamaya baslar valla :9:

Bencede düzene sokmalısın canım olmaz böle :20:

Nesini anlatıyo kız eltinin :37:

bırak yeme o 8 paketi ver kocana o yesin onlara bişi olmuyo nasılsa :9::9:

Canım İstanbulda Taksim meydanını yeniden düzenliyorlar ya yolları alttan geçireceklermiş gezi parkı alanını kaldırıp yerine eskiden olan bir askeri binayı yeniden inşa ederek avm yapıcaklarmıs ve bunu hukumet kendı kafasına göre yaptıgı için halka danısmadan gezi alanlarını parkları ormanları yok ederek sırf gelir elde edebilmek adına avmler yapılması insanları ayaklandırmıs ve ayaklanma esnasında polisin halka olan sert tepkisi geziparkı olaylarının daha da büyümesine sebep oldu baska illerde de eylemler baslamıs :26: haberlerde okudumda anladıgım bu yani işin içinde baska işler varmı bilmiyorum :31:

Günaydın canım seninde hafta sonun keyifli geçsin inşallah kolay gelsin iyi calısmalar :54:

Sende rahatsızım falan de canım temizlik yapmak istemiyorsan kasıklarım agrıyor dıyodun ya dün zaten onu söyle geçen kendime de yaptım temizlik ağrıdan uyuyamadım falan de sık bişiler nolcek :23::23: zaten eltini övüyormus sana sanki kıskandırmaya calısır gibi hiç hazetmem böyle seylerden ben kaynanamın bı kac kere azına tıkadım lafı artık anlatamıyo eltimi ve ailesini bana benide kimseye anlatmasın ne canım o oyle allah allaahhhh... kızıyorum bende böyle seylere :4::4::4:

anladim canim tesekkur ettim Bilgi icin

Back
X