canim cocuklar cok zor oluyolar bizim evde bide tamir basladi daha disarilari yapiyolar benim kizin odu kopuyo bide eve girdiklerinde nasil basedicem bilmiyorumöncelikle teşekkür ederim,evet bende çok kıskanıyorum o halimi şuanda,tekrar öyle görünmek için can atıyorum,
,şimdide fena sayılmam ama,67kilo olduğumda baya bi fazlalık görünüyodu yavaş yavaş atıyorum tekrardan demekki,,moralini bozma,inersin hiçbirşey olmaz diye bişey yok,devam et hırslı ol sende hedefler belirle haftalık cidden çok daha azimli oluyosun,sözünü tutman gerekli olduğundan daha dikkatli oluyosun
teşekkür ederim canım,amin
ya kıyamam ben sanaa,ne kadar zordur bilirim,çocuklar doğduktan 3yıl kadar boyunca bende geceleri dahil çok uykusuzluk çektim,eşim anlayışlıydı allahtan,,bazen sinirli olduğu zamanlarda aynı seninki gibi tvaır yapardı falan benim dahada çok moralimi bozardı,geceleri çocuklara hep ben kalkardım mamalarını yapardım,,özenirdim bazen onca karı koca var günlük görevleri değişiyolardı,bigün adam bigün kadın bakıyodu gece,benimkine dedimmide ben hergün çalışıyorum sen evdesin tabi kalkcaksın derdi,sanıyoki,sabahtan akşama kadar ayaklarımı uzatıp yatıyor dinleniyorumneyse son 7-8 aydır rahatım geceleri,ikinede aynı anda gece mamasını gündüz mamasını(biberon) kestim,sabaha kadar 3kere uyanan veletler mamayı kestikten sonra maşallah sabaha kadar kesintisiz uyuyolar buda benim için çok güzel oluyo,eşim sadece ben hastayken bakar çocuklara onun dışında hep bende:26:
aboow çenem düşmüş valla,kendi derdimde pek çokmuş valla,,canım takma diycem ama olmuyo biliyorum sabret canım inşallah düzelir
keşke suzi doğru söylüyosun başladık bikere ,bırakmakta nasip olur inşallah...
dün sabahtan başlamıştı hastalığım ama bukadar yükseliceni bilmiyodum bugün çok zor şeyler atlattım aşağıda anlatcam şimdi
gittim canım şimdi biraz daha iyiyim inşallah yarın dahada iyi olurum...sağol
valla benim ablam vardıya hani almanyada duran,oda alman kanallarını seyrediyo mecburen,çünkü çanak veya türk kanallarını seyretmeye kalkınca para istiyolarmış yani türk kanalları parayla canım,,ablam 14 yıldır orda yaşıyo,almancayı bile tvden öğrenmiş çoğunu,sağoılsun enişten hiç yardımcı olmaz bu işlerde,kendi orda doğmuş büyümüş,kendi almancayı biliyo ablamada öğretirim diye aklı gidiyodu,oraya gidince anlamıştımki ablamın işi vahimdi,eniştem ablamın hiç bir işine yardım etmezdi doktora gidilicekti yazık yarımyamalak almancasıyla kendi hallediyodu işini,ozamanlar pek yoktu dili,ama şimdi sular seller gibi almanca konuşuyoya şükür enişteme ihtiyacı kalmadı![]()
benim esimde aksama Kadar calisiyorum sunlara bak diyodu ama bikacgun evde kaldiktan sonra nekadar zor oldukalrini gordu bugun telde konusurken cocuklarin seninide duyuyo tabi Allah sana yardim etsin cok zor senin isin diyo
simdi tabi yine yardimci olmuyoda kizmiyoda artik sustur sunlari diye
cok gecmis olsun canim gercekten cocukla hasta olmak zordün gece sabahı zor ettim arkadaşlar,kabus gibiydi,hastalık vücudumun heryerini ele geçirmiş durumdaydı,mızıklayarak uyandığımı gördüm kaçkere,üstüne bide çocukların ikiside sabah 7de yanımıza gelmesinmi zaten kafa davul gibi gidin diyorum gitmiyolar yanımıza yattılar sıkış pıkış zar zor ettim sabahı anlıycanız,,eşim kalktı
sağolsun karınlarını doyurdu,ben kalktım 12 gibi,çok fena başım dönüyo çatlıyo tüm vucudum karnım ağrıyo,,hadi hastaneye dedik ve gittik,,acile girdik bi saat bekledik nerdeyse,önümüzde 25 kişi varmış ben nasıl mızıklıyorum üşüme geldi bide istemeden titreye titreye bi hal oldum,sonra eşim geldi arabadan,acile baktı sordu,beni aldırdı önden,karnıma baktı bağırsak hareketlerin çok hızlı dedi,tahlil yapılsın anlayalım dedi,,kan verdik 2 saat sonra gelin dediler,eve gittik ne geçmek bilmez 2 saatti o,2 saat bile değil 1.5 saat sonra gittik yine ,ama kız uyumuştu onu eve
bıraktık,gittik yarım saat bekledikten sonra dr çok büyük enfeksiyon kapmışsın dedi,hariciyeye kerem beye git dedi,hadi oraya gittim,karnıma baktı dedi ne yedin sen,mantar yedim dün dedim bide baya karpuz yiyorum fazlaca hergün geceleri falan dedim,,neyse bağırsak iltihabı dedi,intaniyeye çık dedi,hadii bide oraya çıktım.bu arada eşim 15.00te servise binip işe gitti kaldımmı tek başıma oğlanla,,çıktım bi saatte intani,yenin önünde bekledim,ne bitmek bilmez hastaymış kardeşim dedimya,,neyse kadın serum vericem dedi,,bende dedim kız evde uyuyo uzun sürermi
dedim,küçük verdim dedi,ilaç yazdım kullan geçmezse gel dedi,hemen erkek kardeşimi aradım hastaneye gelde evin anahtarını veriyim dedim,kız evde uyanmıştır bekleyiver başında dedim,hemen geldi sağolsun oğlanıda alıp gitti bizim eve,kız uyanmışta tv'ye bakıyomuş,ağlama huyu yoktur kızımda öylece bizi bekler evde kıymam ben maşallah...
neyse tam 3 saat serum takılı kaldı hastanede yattım günü birlik,sonra kalkıp ilaçlarımıda alıp geldim,karnım ağrımıyoda başım davul gibi ölüyo beynim,sallayınca beynim sallanıyo sanki içinde(,ilaçlar fayda etse bari,,ne zormuş çocukluyken ve hasta olmak allahım şifa versin hastalara..
şükür canım ya..çocuklarla uğraş akşama kadar aynı işte..bende bi duş aldım geçtim yatağa çocuklarıda uyuttum bakayım dedimburaya..
cok yoruluyorum ben cocuklarla kizim cok ugrastiriyo zaten diyeride kucuk onun ayri ilgiye ihtiyaci oluyo kizim tum ilgiyi ustune istiyo habire yeni yeni huylar cikartiyo bazen cok kizdiriyo bende kiziyorum en son dun cok kizdim artik ustunu cikartip oyle gezmek istiyo bezine varana Kadar cikartiyo once bisey demedim yerlerede cisini yapti tamam gel dedim banyo yaptirdim ondan sonra tekrar cikartinca benimde tepem atti ahmet bile kucucuk bebek dah 5 aylik bile olmadi yaninda oturuyo ahmette elini carpiyo oynatiyo anne ahmet dovdu diyo kim dokunsa dovdu beni diyo piskolajisi bozuluyo onunda kimsede yok hava kotu disari cikartamiyorum biraz cocuk gorsun acilsin ama yok onun halinede uzuluyorum trdeyken her Saniye bi cocuk vardi yaninda cikip kapinin onunde oynuyolardi orda Burda evde kilitli kaldi habire anne babageldi parka diyo yagmur yagiyo goturemiyoruz cok uzuluyorum onun halinede off off ne dolmusum ya