70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gerekirse agla dayanamiyorum diye ya niye böyle yapiyor senin kocan anlamadim yazik degilmi sana :50:

keske önceden öyle deyip kacirsaydin :1: hadi gözün aydin :9:

sagol canim merak etmisdim :31:

:1: bizde seni özledik :16::16::16:

regl oldunmu handem :26:

ac kalmissin canim :52:

ben birakamiyorum cok stresse giriyorum birde kilo alirim kesin keske birakabilsem bende :ssz:
yabanci bir ülkede dil bilmedinmi zor canim iyiki ablan ögrenmis :29:

gecmis olsun tugbis insallah düzelir :16:ne tetiklemis ki mantarmi :26: iyiki gitmissin hastaneye :38:

düzelir insallah havalarda cocuklardan evde kapali kalinca sIkILiyor :31:

tekrarmi yapcaz :37:ugrastirmasalar olmaz sankim :9: dis im betülüm :1:disci yanagimi sisirmisdin korkuyorum :43:gitmem lazim ama korkuyorum iste :5:

anlamiyorum senin kocani :31:

saat kac gösteriyor canim ya :50:

sagol fadimecim karanfil fayda ediyormu :26: gecti canim özel dismacunu almisdim dis zizisini gecirsin diye ondan sürdüm ama gitmem sart cok korkuyorum :5:

günaydin fadimecim :54:

günaydin gülannem :54:

günaydin kizlar :16:

bugün yine bacaklarimda agri var dün aksam basladi esim diyor romatizma mi var sende ay nebileyim niye geldi yine insallah cabuk gecer :ssz:
Suzim sende benim gibisin canım, stres sıkıntı vücudumuza vuruyor sanırım, benim de hergün bi yanlarım ağrır, hep içimize ata ata böyle oluyoz canım benim, geçmiş olsun, ölümlü dünya, herşeyi takmamaya çalış canım, rahat olmamız lazım da olmuyor işte ne desek boşş:19::19:

Suzim sende benim gibisin canım, stres sıkıntı vücudumuza vuruyor sanırım, benim de hergün bi yanlarım ağrır, hep içimize ata ata böyle oluyoz canım benim, geçmiş olsun, ölümlü dünya, herşeyi takmamaya çalış canım, rahat olmamız lazım da olmuyor işte ne desek boşş:19::19:

banada pyskologik gibi geliyor fadimecim yani en son agridiginda oglum kalüfere düsüp kasi acilmisdin sonra bir kac hafta cektim gecti simdi yine icimde huzursuzluk var birde herseyi kafaya takiyoruz dedigin gibi :31:
acaba gercekden ondanmi bizim agirlarimiz fadimecim:26:

tesekkür ederim canim :54:ay insallah yani aksam cozutmama karari aldim aslinda ama büyük konusmayayim :17: ay sinir oluyor okadar ugrasipda gidince dimi :1::38:

ay sende daha cicim aylardasin taze gelin :1: hayirlisiyla olur insallah biraz daha gez dolas kocanla canim sonra cocuk olunca ister istemez zamanin kisitlaniyor :38: yarin görüsürüz iyi aksamlar mervecim :16::16::16:

Yaş problemi var canım artık ertelememeyi düşünüyoruz benim yaşım 27 eşim 32 cocugumuz büyüdüğünde nineyle dede gibi anne babası olsun ıstemıyorum ben o yüzden allahım nasip ederse istiyoruz artık korunmayı falan bıraktık :30:

ana :53: benim cizelge yok :52: baktim mineninde yok merveninde yok :52: nerde bizim cizelgeler :96:

Evt çizelhelerimiz yok ben çizelgemi istiyorummmmmmm :52::52::52:

Bugun iyice anladımki diyet kafası rahat olan aylak insan işi bütün yeme düzenim şaştı kendime vakit bulup sebze yemeği yapamıyomki yemek saatlerim şaşıyo su içmeye vaktim yok çok mutsuzum

Haklısın canım ha deyince su iç sebze yemeği yap salata yap olmuyo şartlarında uyması gerek biraz hafta sonları bende yapamıyorum hiç mesela ne bulursam evde onu yıyorum temizlikti gezmeydi olmuyo:31::31:

disim sizliyor bi bu eksikdin :ssz:song song etiyor :26:korkuyorum :14::14::14:

ay kıyamam geçmiş olsun canım :48:

Gitti canım az önce bu gece bana yaramaz çocuklar misafirliğe gelecek dedim gitti

Sen o cocugu hep cagır kaynanan gidene kadar sonra da çocugu kovalarsın toptan kurtulursun hepsinden :60:

yokwalla canım..
ameliyat şart şuan.zaten göğüs hastalıklar uzmanıda burnundan ameliyat olmadan o sorun giderilmeden tedawi yapamayız önce o hallolunmalı dedi..2 defa nefessiz kalmamdan dolayı yatakta hareketsiz kaldım ben..ondan çok korkuyorum..iknada olmuyor eşim bakcaz artık.umursamıyor normal bişeymiş gibi dawranıyor.ewe gelince ben nolcam çok kötüyüm diyorum suratıma bile bakmıyor cwpta wermiyor..bağırıp çağırınca sen büyütüyorsun diyor işte..sıkıldım artık bu durumdan..hem uyku apnesi hem panik atak fena..neyse dertlerimle kafasını şişiriyorum herkesinde..:14::14::14:

Eşinde ne acımasızmıs biran benim eşimin yatakta nefessiz hareketsz kaldıgını dşündüm ben duramazdım zorla alır kendım gotururdum hastaneye amelıyata.. anlamak mümkün değil eşini :20::20:

ay ne zmandır kk nin görüntüsünü bile özlemişim utanmasam pcyi öpecem ben geldim kimse yok muhabbete ay hepinizi çok özledim smileylerim özledim avatarımı özledim öpecem herşeyi:38::38::38::38::38::38::38::16:

Bizde özledik bekçi başımızı Handecim yaaaaa:16:

dünkü öküz yiyişimin ardından bugün

sabah
yeşil çay
ara
yeşil çay şeftali
öğlen
semizotu yemeği yoğurt 1 dilim ekmek

bundan sonrası gelen giden çok oldu çay kahve soda meyve suyu içtim

birazdan da meyve yerim 4 kiraz 2 kayısı tamamdır
ama çok fenaydım gece çok şükür geçti :27::27::27:

Ama bu seeferde cok aç kalmışsın azcık bari akşam yemeği yiyeydin yaa :ssz:

kizlar nasilsiniz sabahdan beri cocuklarla ugrasip durdum simdi uyudularda bende biraz dinleneyim dedim birazdan jilliani yapicam
sizler nasilsiniz

O yorgunlukla jilianıda unutmuyosun ya ben akşam yapamadım valla saat 10da daha yattım :31:

dün gece sabahı zor ettim arkadaşlar,kabus gibiydi,hastalık vücudumun heryerini ele geçirmiş durumdaydı,mızıklayarak uyandığımı gördüm kaçkere,üstüne bide çocukların ikiside sabah 7de yanımıza gelmesinmi zaten kafa davul gibi gidin diyorum gitmiyolar yanımıza yattılar sıkış pıkış zar zor ettim sabahı anlıycanız,,eşim kalktı

sağolsun karınlarını doyurdu,ben kalktım 12 gibi,çok fena başım dönüyo çatlıyo tüm vucudum karnım ağrıyo,,hadi hastaneye dedik ve gittik,,acile girdik bi saat bekledik nerdeyse,önümüzde 25 kişi varmış ben nasıl mızıklıyorum üşüme geldi bide istemeden titreye titreye bi hal oldum,sonra eşim geldi arabadan,acile baktı sordu,beni aldırdı önden,karnıma baktı bağırsak hareketlerin çok hızlı dedi,tahlil yapılsın anlayalım dedi,,kan verdik 2 saat sonra gelin dediler,eve gittik ne geçmek bilmez 2 saatti o,2 saat bile değil 1.5 saat sonra gittik yine ,ama kız uyumuştu onu eve

bıraktık,gittik yarım saat bekledikten sonra dr çok büyük enfeksiyon kapmışsın dedi,hariciyeye kerem beye git dedi,hadi oraya gittim,karnıma baktı dedi ne yedin sen,mantar yedim dün dedim bide baya karpuz yiyorum fazlaca hergün geceleri falan dedim,,neyse bağırsak iltihabı dedi,intaniyeye çık dedi,hadii bide oraya çıktım.bu arada eşim 15.00te servise binip işe gitti kaldımmı tek başıma oğlanla,,çıktım bi saatte intani,yenin önünde bekledim,ne bitmek bilmez hastaymış kardeşim dedimya,,neyse kadın serum vericem dedi,,bende dedim kız evde uyuyo uzun sürermi

dedim,küçük verdim dedi,ilaç yazdım kullan geçmezse gel dedi,hemen erkek kardeşimi aradım hastaneye gelde evin anahtarını veriyim dedim,kız evde uyanmıştır bekleyiver başında dedim,hemen geldi sağolsun oğlanıda alıp gitti bizim eve,kız uyanmışta tv'ye bakıyomuş,ağlama huyu yoktur kızımda öylece bizi bekler evde kıymam ben maşallah...
neyse tam 3 saat serum takılı kaldı hastanede yattım günü birlik,sonra kalkıp ilaçlarımıda alıp geldim,karnım ağrımıyoda başım davul gibi ölüyo beynim,sallayınca beynim sallanıyo sanki içinde:((,ilaçlar fayda etse bari,,ne zormuş çocukluyken ve hasta olmak allahım şifa versin hastalara..
:25:

Geçmiş olsun canım iyiki hastaneye gitmişsin allah acil şifalar versin :16:

ne kadarlıklar seninkiler canım.benim ki!oğlum 1 ay sonra 3 buçuk yaşında olcak,kızda 16 aylık

saol betülüm..ramazanı şerif bi geçsin ısrar etcem artık.ozamana ömrüm warsa artık..

ama betülüm gündüz bile uyuyamıyorum..artıkkendimi heran gidecekmiş gibi hissediyorum..bu hastalık beni yıprattı iyice..ameliyat olursa n rahat nefes alacaksın yeniden doğmuş gibi olacaksın dedi doktor..ben umudumu kaybetmek üzereyim tamamen..:50::50:

Çocuklarını allah bağışlasın canım ameliyatınıda biran önce yaptırmaya bak erteleme bence umudunu yitirme ne yap et o eşini ikna et :16:

Allah bagislasin canim kizim temmuzda 2 yasina gircek oglum 22sinde 5aylik olcak

Allah bağışlasın :16:

kızlar kimbilir kaçıncı rüyanızdasınız..ama ben hala ayaktayım..öylece duruyorum..:14::14:

Uyuyamamışsın yine kıyamam yaa :14::14:

Günaydın kızlarrr:16::16::16:

günaydııııııınnnnn:16::16::16::16::16:

Günaydınlar Fadime abla ve gülannemmm :21::21:

gerekirse agla dayanamiyorum diye ya niye böyle yapiyor senin kocan anlamadim yazik degilmi sana :50:

ben birakamiyorum cok stresse giriyorum birde kilo alirim kesin keske birakabilsem bende :ssz:

gecmis olsun tugbis insallah düzelir :16:ne tetiklemis ki mantarmi :26: iyiki gitmissin hastaneye :38:

tekrarmi yapcaz :37:ugrastirmasalar olmaz sankim :9: dis im betülüm :1:disci yanagimi sisirmisdin korkuyorum :43:gitmem lazim ama korkuyorum iste :5:

sagol fadimecim karanfil fayda ediyormu :26: gecti canim özel dismacunu almisdim dis zizisini gecirsin diye ondan sürdüm ama gitmem sart cok korkuyorum :5:

bugün yine bacaklarimda agri var dün aksam basladi esim diyor romatizma mi var sende ay nebileyim niye geldi yine insallah cabuk gecer :ssz:

Canım korkma git dişçiye sonra daha kötü şişer bak daha cok canın yanar inşallah bacaklarında cabuk gecer allah acil şifalar versin geçmiş olsun cok :38:

Evet herşeyi takmamak lazım aslında ama başa gelince de insan üzülüyor engel olamıyor kendine sonra böle baska yerlerimizden cıkıyo acısı gene bize sıkıntı işte :14::14:

banada pyskologik gibi geliyor fadimecim yani en son agridiginda oglum kalüfere düsüp kasi acilmisdin sonra bir kac hafta cektim gecti simdi yine icimde huzursuzluk var birde herseyi kafaya takiyoruz dedigin gibi :31:
Allah hayra çıkarsın inşallah Suzim dua et, Rabbim büyük.
Ben kendi adıma öyle düşünüyorum artık çünkü o kadar çok şey var ki kadının üstünde sorumluluk hep ondan oluyor, herşeyi mükemmel yapmaya çalışıyoruz olmuyo, Rabbiim hayırlısını nasip etsin de, biraz da bizde mi var bilmiyorum ki, her görevi üstümüze almışız, kocalar yapsın bazı şeyleri de ama değil mi??

Yaş problemi var canım artık ertelememeyi düşünüyoruz benim yaşım 27 eşim 32 cocugumuz büyüdüğünde nineyle dede gibi anne babası olsun ıstemıyorum ben o yüzden allahım nasip ederse istiyoruz artık korunmayı falan bıraktık :30:

Evet herşeyi takmamak lazım aslında ama başa gelince de insan üzülüyor engel olamıyor kendine sonra böle baska yerlerimizden cıkıyo acısı gene bize sıkıntı işte :14::14:
Günaydın canım,
Allah sana da hayırlı bir bebecik versin inşallah.:54::54:

Canım korkma git dişçiye sonra daha kötü şişer bak daha cok canın yanar inşallah bacaklarında cabuk gecer allah acil şifalar versin geçmiş olsun cok :38:

günaydin mervecim :16::16::16:
ben seni 23 yasinda saniyorum niye öyle bilmiyorum :1: merve 23 diye hafizamda yerlesmis :1: olsun ozaman canim insallah istiyorsaniz da :38: bu zamanda bence artik yas problem olmuyor cogu kisi sonradanda yapiyorlar bebisi :16: desene yakinda bebis haberlerini aliacagiz allahin izniyle :1::emir_bebek::nazar:
yeniden yaptim canim cizelgeyi bizi ugrastiriyorlar :1:
ay cok korkuyorum merve en son gittigimde kadin igneyi nasil vurduysa acile gitmek sorunda kaldim gözüm yanagim sismisdi :43:
takmiyalim diyoruz taktiriyorlar iste :52:

Ben kendi adıma öyle düşünüyorum artık çünkü o kadar çok şey var ki kadının üstünde sorumluluk hep ondan oluyor, herşeyi mükemmel yapmaya çalışıyoruz olmuyo, Rabbiim hayırlısını nasip etsin de, biraz da bizde mi var bilmiyorum ki, her görevi üstümüze almışız, kocalar yapsın bazı şeyleri de ama değil mi??

Günaydın canım,

İnşallah canım amin :16:

günaydin mervecim :16::16::16:
ben seni 23 yasinda saniyorum niye öyle bilmiyorum :1: merve 23 diye hafizamda yerlesmis :1: olsun ozaman canim insallah istiyorsaniz da :38: bu zamanda bence artik yas problem olmuyor cogu kisi sonradanda yapiyorlar bebisi :16: desene yakinda bebis haberlerini aliacagiz allahin izniyle :1::emir_bebek::nazar:
yeniden yaptim canim cizelgeyi bizi ugrastiriyorlar :1:
ay cok korkuyorum merve en son gittigimde kadin igneyi nasil vurduysa acile gitmek sorunda kaldim gözüm yanagim sismisdi :43:
takmiyalim diyoruz taktiriyorlar iste :52:

Ay keşke 23 olsam hala ne güzel olurdu amma :9::9: evet yaş problem olmuyor ama cocuguma da gencken daha faydalı olmak ıstıyorum yaslanınca yapıcakların baska gencken baska sonucta hayırlısıysa allah izin verirse gelebilir haber canım :17:

Bende yeniden yaptım çizelgemi.. demek o iğne korktmus seni canım ama o öyle yaptı diye hepsi apıcak değil ya sen erteleme git yinede canın acımasın daha fazla :16:

Günaydın canım,

biz türk kadinlari böyleyiz fadimecim herseyin altindan biz kalkmaya calisiyoruz etrafimdaki alman kadinlari görüyorum onlar bizim gibi takintili degil :31: mesela öbür odadaki kadinin kizi uyusturucu bagimlisi bi erkek arkadasi var kadinin icini bilemem ama rahat tavri var biz olsak kafayi yerdik :31: onlar hayati akisina birakiyor depresyona falan girmiyorlar onu bunu kafaya takip bizmi cok titiziz anlamadim:31: biraz da biz bi vites kücültmemiz lazim kendimizi :31: allah yinede baska dert vermesin diyorum hep fadimecim :38:

amin canım saol..
çok kötü bişey.rabbim kimseye bu hastalığı wermesin..

sanada canım:3::3::3:
Amin canim
Geçmiş olsun, karanfil koyaydın.

Çok büyük geçmiş olsun canım zor olur eminim, Allah şifa versin.
Allah kolaylık versin küçük çocuklar bir de yurtdışı, geçecek bugünler de sabret bakalım.

Allah tez zamanda işlerini yoluna koyar inşallah.
Amin sabretmeye cakisuyorum zaten canim

oyle suzim hava skici cocuklarda skiliyo

Haklısın canım ha deyince su iç sebze yemeği yap salata yap olmuyo şartlarında uyması gerek biraz hafta sonları bende yapamıyorum hiç mesela ne bulursam evde onu yıyorum temizlikti gezmeydi olmuyo:31::31:

Sen o cocugu hep cagır kaynanan gidene kadar sonra da çocugu kovalarsın toptan kurtulursun hepsinden :60:

Eşinde ne acımasızmıs biran benim eşimin yatakta nefessiz hareketsz kaldıgını dşündüm ben duramazdım zorla alır kendım gotururdum hastaneye amelıyata.. anlamak mümkün değil eşini :20::20:

O yorgunlukla jilianıda unutmuyosun ya ben akşam yapamadım valla saat 10da daha yattım :31:

Çocuklarını allah bağışlasın canım ameliyatınıda biran önce yaptırmaya bak erteleme bence umudunu yitirme ne yap et o eşini ikna et :16:

gece 11de yapiyorum bazen kilolardan kurtulmam lazim canim mecburen yapiyorum

Selam kizlarrr ben de zayiflamak istiyoruuuum:3:nisn 1de dogum yaptim hamileligimde 16 kilo aldim 9 kilosu gitti kalan saglar benimdir:24: emziren anneler nasil zayifliyosunuz?:emir_bebek:

Son düzenleme:
İnşallah canım amin :16:

Ay keşke 23 olsam hala ne güzel olurdu amma :9::9: evet yaş problem olmuyor ama cocuguma da gencken daha faydalı olmak ıstıyorum yaslanınca yapıcakların baska gencken baska sonucta hayırlısıysa allah izin verirse gelebilir haber canım :17:

Bende yeniden yaptım çizelgemi.. demek o iğne korktmus seni canım ama o öyle yaptı diye hepsi apıcak değil ya sen erteleme git yinede canın acımasın daha fazla :16:

hadi bakalim ozaman heran senden hamis haberi bekliyoruz insallah :1::16:
kadin doktorundan bile bu kadar korkmuyorum en cok korktugum disci en nefret ediyim ben her yarim senede bir giderdim illa herzamanda birsey buluyorlar :41: esim ömründe hic gitmemis disciye adamin ne bicim disleri varsa kütür kütür herseyi soguk sicak tatli yiyor :22: diyorum bitahakine türkiyeye geldigimde hepsini kökten cektirip implant yaptirayim :30:

Dünkü menümü de paylaşıyım hazır fırsatım varken sonra işlerden zaman kalmayabiliyo :31:

SABAH

4-5 kaşık kabaklı yumurta
domates,salatalık
kk peynir
2 küçük dilim börek

ARA

1 ısırık poğaça:17: 3 erik 10 kiraz

ÖĞLEN

1 kase çorba 1 kase yoğurt

ARA

1 ısırık kek:17: 3 adet form limonlu bisküvi çay

AKŞAM

1 dilim tb ekmeği
karnıyarık (patlıcanın yarısı kıymalarını yemedim)
1 kase yogutlu semizotu salatası

Poğaça ve kek yine ablanın yüzünden yapmıs getirmiş iş yerine bende bir ısırıklık koparıp atttım ağzıma canım cekmesin diye :17::17:

yorumsuz diyorsun yani minem :1: 1 saatim kaldi :ssz:
yorumsuz demiyorumda canım
düşünceli suratla elim çenemde onaylıyorum malesef durum bu diyorum canım :34:
ana :53: benim cizelge yok :52: baktim mineninde yok merveninde yok :52: nerde bizim cizelgeler :96:
aaaa nereye gitmiş çizelgemiz
tekrar yaptım bakalım gelecekmi geri
Bugun iyice anladımki diyet kafası rahat olan aylak insan işi bütün yeme düzenim şaştı kendime vakit bulup sebze yemeği yapamıyomki yemek saatlerim şaşıyo su içmeye vaktim yok çok mutsuzum
aynen canım sana katılıyorum
yoğun olunca diyet yapılmıyor
Gitti canım az önce bu gece bana yaramaz çocuklar misafirliğe gelecek dedim gitti
:52::52::52::52: çocukmu kız o kandırmışsın :52:

ya kıyamam ben sanaa,ne kadar zordur bilirim,çocuklar doğduktan 3yıl kadar boyunca bende geceleri dahil çok uykusuzluk çektim,eşim anlayışlıydı allahtan,,bazen sinirli olduğu zamanlarda aynı seninki gibi tvaır yapardı falan benim dahada çok moralimi bozardı,geceleri çocuklara hep ben kalkardım mamalarını yapardım,,özenirdim bazen onca karı koca var günlük görevleri değişiyolardı,bigün adam bigün kadın bakıyodu gece,benimkine dedimmide ben hergün çalışıyorum sen evdesin tabi kalkcaksın derdi,sanıyoki,sabahtan akşama kadar ayaklarımı uzatıp yatıyor dinleniyorum:19:neyse son 7-8 aydır rahatım geceleri,ikinede aynı anda gece mamasını gündüz mamasını(biberon) kestim,sabaha kadar 3kere uyanan veletler mamayı kestikten sonra maşallah sabaha kadar kesintisiz uyuyolar buda benim için çok güzel oluyo,eşim sadece ben hastayken bakar çocuklara onun dışında hep bende:26:
aboow çenem düşmüş valla,kendi derdimde pek çokmuş valla,,canım takma diycem ama olmuyo biliyorum sabret canım inşallah düzelir:29:
ben çalışıyorum ama eşim yine ilgilenmez gece çocukla
ağlasa bile ruhu duymaz
ben çocuk yatakta dönse uyanırım mızırdasa hemen kalkar bakarım başka odada yatmasına rağmen ama eşim hiiiiç duymaz :50:
dün gece sabahı zor ettim arkadaşlar,kabus gibiydi,hastalık vücudumun heryerini ele geçirmiş durumdaydı,mızıklayarak uyandığımı gördüm kaçkere,üstüne bide çocukların ikiside sabah 7de yanımıza gelmesinmi zaten kafa davul gibi gidin diyorum gitmiyolar yanımıza yattılar sıkış pıkış zar zor ettim sabahı anlıycanız,,eşim kalktı

sağolsun karınlarını doyurdu,ben kalktım 12 gibi,çok fena başım dönüyo çatlıyo tüm vucudum karnım ağrıyo,,hadi hastaneye dedik ve gittik,,acile girdik bi saat bekledik nerdeyse,önümüzde 25 kişi varmış ben nasıl mızıklıyorum üşüme geldi bide istemeden titreye titreye bi hal oldum,sonra eşim geldi arabadan,acile baktı sordu,beni aldırdı önden,karnıma baktı bağırsak hareketlerin çok hızlı dedi,tahlil yapılsın anlayalım dedi,,kan verdik 2 saat sonra gelin dediler,eve gittik ne geçmek bilmez 2 saatti o,2 saat bile değil 1.5 saat sonra gittik yine ,ama kız uyumuştu onu eve

bıraktık,gittik yarım saat bekledikten sonra dr çok büyük enfeksiyon kapmışsın dedi,hariciyeye kerem beye git dedi,hadi oraya gittim,karnıma baktı dedi ne yedin sen,mantar yedim dün dedim bide baya karpuz yiyorum fazlaca hergün geceleri falan dedim,,neyse bağırsak iltihabı dedi,intaniyeye çık dedi,hadii bide oraya çıktım.bu arada eşim 15.00te servise binip işe gitti kaldımmı tek başıma oğlanla,,çıktım bi saatte intani,yenin önünde bekledim,ne bitmek bilmez hastaymış kardeşim dedimya,,neyse kadın serum vericem dedi,,bende dedim kız evde uyuyo uzun sürermi

dedim,küçük verdim dedi,ilaç yazdım kullan geçmezse gel dedi,hemen erkek kardeşimi aradım hastaneye gelde evin anahtarını veriyim dedim,kız evde uyanmıştır bekleyiver başında dedim,hemen geldi sağolsun oğlanıda alıp gitti bizim eve,kız uyanmışta tv'ye bakıyomuş,ağlama huyu yoktur kızımda öylece bizi bekler evde kıymam ben maşallah...
neyse tam 3 saat serum takılı kaldı hastanede yattım günü birlik,sonra kalkıp ilaçlarımıda alıp geldim,karnım ağrımıyoda başım davul gibi ölüyo beynim,sallayınca beynim sallanıyo sanki içinde:((,ilaçlar fayda etse bari,,ne zormuş çocukluyken ve hasta olmak allahım şifa versin hastalara..
çok geçmiş olsun canım umarım hemen atlatırsın
kızın kaç yaşındaydı senin
evde nasıl yalnız koydun ben oraya takıldım :53:
kızlar kimbilir kaçıncı rüyanızdasınız..ama ben hala ayaktayım..öylece duruyorum..:14::14:
neden böyle oldun canım yaaa
üzüldüm şimdi kıyamam sana

selam canım
geçmiş olsun canım biraz kilo verirsen rahatlarsın inşallah

Amin canim

bu haftada böyle diyorlar insallah düzelir benim oglanda cok sIKILdi:31: burda viyana disinda heryeri su basmis evleri arabalari falan :31:
Selam kizlarrr ben de zayiflamak istiyoruuuum:3:nisn 1de dogum yaptim hamileligimde 16 kilo aldim 9 kilosu gitti kalan saglar benimdir:24: emziren anneler nasil zayifliyosunuz?:emir_bebek:

hosgeldin canim aramiza :29:

kadin doktorundan bile bu kadar korkmuyorum en cok korktugum disci en nefret ediyim ben her yarim senede bir giderdim illa herzamanda birsey buluyorlar :41: esim ömründe hic gitmemis disciye adamin ne bicim disleri varsa kütür kütür herseyi soguk sicak tatli yiyor :22: diyorum bitahakine türkiyeye geldigimde hepsini kökten cektirip implant yaptirayim :30:

Valla bende 1 kere gittim dişçiye sağlamdır dişlerim kemik yapısıyla alakalı birazda canım millet yurt dışına gider diş yaptırmaya sen türkiyeye gelipmi yaptırcan kız :9::9:

biz türk kadinlari böyleyiz fadimecim herseyin altindan biz kalkmaya calisiyoruz etrafimdaki alman kadinlari görüyorum onlar bizim gibi takintili degil :31: mesela öbür odadaki kadinin kizi uyusturucu bagimlisi bi erkek arkadasi var kadinin icini bilemem ama rahat tavri var biz olsak kafayi yerdik :31: onlar hayati akisina birakiyor depresyona falan girmiyorlar onu bunu kafaya takip bizmi cok titiziz anlamadim:31: biraz da biz bi vites kücültmemiz lazim kendimizi :31: allah yinede baska dert vermesin diyorum hep fadimecim :38:

:31::31::31:

Amin canim

Ay aynı anda basladık zaten sen benı geçiceksin bu hafta bu azimle moralim bozuldu bak şimdi suan nerdeyse aynıyız cumaya sen beni geçersin ben hep cıss yapıyom :17::17::22::22:

Hoşgeldin canım Duygumuz var hem emziren hem diyetisyene gidiyor berenerva da var çok ozel bişi yapmana gerek yok aslında bol su içmen lazım sütün bol gelmesi için bide sağlıklı besleniceksin abur cubur yemiceksin zaten emzirdiğin için kendiliğinden gider kilolar:32::21:

Hosbulduk canlarim:16: bugun karbonatli su icmeye basladim cok azimliyim hamilelikten onceki kilomun 10 kg altina inmek istiyorum:56: hayirli ugurlu olsun bna uzun bi yolumuz var kizlar insallah heedefi tam 12den vurcaz:32:

nabersiniz kızlar?
selam olsun ülkemin en güzel bayanlarına
öpüldünüz canlar buralardayım

Valla bende 1 kere gittim dişçiye sağlamdır dişlerim kemik yapısıyla alakalı birazda canım millet yurt dışına gider diş yaptırmaya sen türkiyeye gelipmi yaptırcan kız :9::9:

Ay aynı anda basladık zaten sen benı geçiceksin bu hafta bu azimle moralim bozuldu bak şimdi suan nerdeyse aynıyız cumaya sen beni geçersin ben hep cıss yapıyom :17::17::22::22:

Hoşgeldin canım Duygumuz var hem emziren hem diyetisyene gidiyor berenerva da var çok ozel bişi yapmana gerek yok aslında bol su içmen lazım sütün bol gelmesi için bide sağlıklı besleniceksin abur cubur yemiceksin zaten emzirdiğin için kendiliğinden gider kilolar:32::21:
bilmiyorumki canim belki sen daha fazla verirsin hedefim benim bu hafta icin 69.9 ama zor gozukuyo
bu haftada böyle diyorlar insallah düzelir benim oglanda cok sIKILdi:31: burda viyana disinda heryeri su basmis evleri arabalari falan :31:

hosgeldin canim aramiza :29:

evet suzim ya burdada habire yagmur yagiyo
gecmis olsun sizde bisey yoktur insaallah

dünkü öküz yiyişimin ardından bugün

sabah
yeşil çay
ara
yeşil çay şeftali
öğlen
semizotu yemeği yoğurt 1 dilim ekmek

bundan sonrası gelen giden çok oldu çay kahve soda meyve suyu içtim

birazdan da meyve yerim 4 kiraz 2 kayısı tamamdır
ama çok fenaydım gece çok şükür geçti :27::27::27:
iyi olmuşsen yeme eylüle kadar yasak sana:9:
hiç iyi değilim tatlım iyice strese girdim..bide şu başımda wızıldayan we her tarafımı yiyen siwrisinek çıldırttı..bu bulsam maşallah 1 yıllık kanı depoladıda..

ramazanı şerif bi geçsin bide istanbula gidip geleyi kaçıp gitcem.kaynana çocuklara baksa zaten şimdiden gidip olmuştumda işte..

kız benim çizelgede yok.nere gitti bunlar..ayy ne kadar kilomuz kaldığını görüp hırslanıyorduk yaww...:44::44:
kız alıver elşine bi sineklik yapıştır duvara:9:

geçmiş olsun canım ay o hastalık çok kötü grip olsan dha iyi:26:
inşallah tatlım benim :16::16:
çizelge kısmımız boşmuş bak hadi bi daha yapalım :10:

song song mu ediyor senin dizin :9: tatlılığını yesinler yaa :23:
noldu canım çok mu yoruldun neden öyle oldu :26:

hadi gözün aydın :52::52:

estağfirullah canım ne demek öyle dertlerimle kafanızı şişiriyorum filan :19:
hepimiz burda birbirimize anlatıyoruz dertlerimizi.. iyi ki varız :16:
bi yolunu bul ameliyatını ol canım aynen doktorun dediği gibi onu olmadan sana tedavi veremez :26:
öyle olmaz eşin de anlayışlı olsun artık :47: bu nedir ya başına bir şey gelse nasıl vicdan azabı çeker :47:
uzun bi ameliyat de değil boşuna abartıyor..
inşallah kurtulursun en yakın zamanda.. kendine dikkat et :16:

geçmiş olsun canım :26:
saol canım :16::16:
canim benim esimdede var ayni sorun bende tam tersi ona ameliyat ol diyorum olmuyo ameliyat korkusu var bikere olmus bitarafini duzeltmisler bitarafi yapamamis Doktor simdide tekrar olmuyo ailesinin cogunda var dayisi yatarken makineyle yatiyo oderece ikna edemiyorum ama ben
adamin herseye korkusu var almanya turkiye ucakla 3 Saat o arabayla geliyo Ucak korkusundan ikigun araba surmeye razi oluyo
ay hayatta gidemem bi yere otobüsle tekirdağ 10 saat ama uçağa biniyom 45 dakka oh mis gibi aralarındada 20 lira fark oynuyo :ssz:
nerde duruyon ölece sende gece nie ayaktasın ki bu kaa:23:
Günaydın kızlarrr:16::16::16:

günaydııııııınnnnn:16::16::16::16::16:
günaydın hepinize:16::16::16:

yok bacım hala regl olmadım üstelik 5 gündür yediklerim içimde hala çıkmadı midem bulanıyo dünden beri dün hiç bişi yemedim.doğru dürüst ceviz yedim süt içtim öle geçti bu sabah yarımkilo vermişim.hala daha kahvaltı etmedimmidem çok kötü:ssz:
he öle bak ben dün akşam isyan ettimen sonunda yan gelip yatanda bir totoşunu yırtanda kaynanamiçin:47:

kız hamiş kalırsan gitme hep burda kal :16::16::16::16:
:53::53::53::53:kız dişsiznene gibimi olacan ben sana bardak hediye ederim takma dişlerini gece suya koyarsın:52::52::52:
Dünkü menümü de paylaşıyım hazır fırsatım varken sonra işlerden zaman kalmayabiliyo :31:

SABAH

domates,salatalık
kk peynir
2 küçük dilim börek

ARA

ÖĞLEN

ARA

AKŞAM

1 dilim tb ekmeği

Poğaça ve kek yine ablanın yüzünden yapmıs getirmiş iş yerine bende bir ısırıklık koparıp atttım ağzıma canım cekmesin diye :17::17:
anam kek poça oh oh o ablayla küs sen:4:

ağlasa bile ruhu duymaz
ben çocuk yatakta dönse uyanırım mızırdasa hemen kalkar bakarım başka odada yatmasına rağmen ama eşim hiiiiç duymaz :50:

selam canım
anam senide özledim:16:

SABAH

domates,salatalık
kk peynir
2 küçük dilim börek

ARA

ÖĞLEN

ARA

AKŞAM

1 dilim tb ekmeği

güzel canim menün affiyet olsun kuzum :54:

ağlasa bile ruhu duymaz

selam canım
bugün yine yaziyordun basbakan erdogani soguk birakiyor bu durum afrikaya geziye gitmis yaziyor almandan al haberi :37: dün annem ankaradaki teyzemlen konusdu cami acamiyoruz hertaraf biber gazi sarmis dedi :59:
cok sükür aldiklarim geri gidiyor yavas yavas minem insallah gecer bakalim :31:

türkiyede daha uygun ondan dedim canim :1: ben önceden gözlük takiyordum 4 sene önce laser yaptirdim cok sükür kurtuldum gözlüksüz birsey göremiyordum iyice kötü olmusdun :ssz: ucak bileti tahil 1500 euro verdim burda tek göze 1500 euro dediler :37:

merhaba kızlarrrrrrrr

herkesin benim gibi canı sıkkın

ne oluyo anlamdım ki içim bunalım yani

hafta sonu 71 oldun ama nasıl olsuysa şimdi gene 72 yim regl olcam ondan herhalde

kızlar bu kocaların hepsi aynı çocuk ağlar döner totoşunu yatar

sen kıyamazsın kalkarsın sevmeye gelince ....ooo

bakmaya gelince tık yok...

eşime diyorum ki sende çalışıyosun ben de

biraz daha yardımcı olsan

ben yardım edeyorum zaten diyooo sen görmüyosun diyoo bana

o da ben İŞ yaparken kıza bakmasıymış ...sen baksan kızada ben dinlensem neyse

hepsi aynı bunların

Back
X