- 7 Aralık 2011
- 11.173
- 7.225
- 448
Canım maalesef tüm evliliklerde hep bir iyi bir de kötü oluyo, senin kardeşine de iyi olmak düşmüş sanırım. Yüz verdikçe bunlar şımarmış anladığım kadarıyla, sorun ne ki kavga çıkarıyo, annenler de herşeyini alıyomuş, biraz zamana bırakın, bakalım ne yapacak? Sen sıkma canını herşey olacağına varır, ama taviz verdikçe inan ki ezilen taraf oluyorsun bunu da anladım. Herkes görevini sorumluluğunu bilecek, ne kadar ayıp etmiş annen geleceğim dediği halde çekmiş gitmiş.günaydın kızlar lütfen yardım eden bana
çok moralim bozuk.kardeşim 2 yıllık evli.ama eşiyle anlaşamıyo .yaşları küçük.karısı çok tatminsiz,çok memnunuiyetsiz.. hiç bişeyi beğenmiyo mızmız.her ay kavga ediyolar bıktık.dün de son damla oldu.
annem gelecekti gelini adanaya evine götürecekti. gezelim diye. 2-3 aya bi ankaraya gidiyoo sıkılıyorum diye. annem de sakın gitme kızım ben gelcem dedi. annesi gil gelmiş .gitcem demiş .almış götürmüşler. kardeşimde bişey diyeyememiş. annemgilde çok sinirlendi.bizi kale almıyolar diye.çünkü dünürlerine de ddi bi hafta önce götürmeyin ben gelcem gitcez diye.dayımda çok kızmış bu olaya gidip almayın burnu sürksün .kendi gelene kadar aramayın dedi. evinin kocasının kıymetini anlasın dedi.
ya inanın ben 2 maaşlıyım ama onun kadar güzel evim yok. annem dört dört ev kurdu ONA.2 senedir kendi kurban etinide ona bırakıyo. kışlığını adan z ye koyup gidiyo yazın . bana yapmıyo inanaın yani bunları.onlar 1 maaşlı diye.
anlamadım ki . kardeşime sürekli sıkıldım ,bunaldım diyip kavaga çıkartıyomuş.
ben olayların dışındayım hiç karışmıyorum
ama çok huzursuzum uyumadım...dün oruçtum bişey yemedim 1 kilo vermişim dünden...