- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başlangıç kilo: 79.8
geçen hafta kilo: 63
bu hafta kilo : 61.1
giden: 1.900
toplamda gelen :18.700
hedef kilo : 59
kilo verenleri tebrik ediyorum başta kendimi amavalla kendimi bile şaşırttım helal olsun kız bana
![]()
Allah muvaffak etsin canım.
Onun eşi rahmetli oldu canım maalesef, bebeciğini göremeden.![]()
sağol fadimecim..temmuz 6inci ay dimi zerram :44: yani carsamba günü ay beklemesi var birde
canim fadimenin dedigi gibi esi rahmetli olmus onun cok üzüldüm bende duyunca allah mekannini cennet eylesin![]()
haftalık hedefimi belirledim anacım 60.2 bu seferkinide tutturucam nasipse,geçerim bile belki bu hafta gibi bellimi olurr![]()
harikasın valla,helal olsundemek haftaya biraz daha dişini sıksan hedefine ulaşcan kutluyorum gönülden
![]()
yaparsın vallaazcık banada göndersene azminden kııı
nolur sanki kardeş değelmiyik
![]()
toplamda gelen :18.700
kilo verenleri tebrik ediyorum başta kendimi amavalla kendimi bile şaşırttım helal olsun kız bana
![]()
teşekkür ederim canım inşallah...
gönderiyim canım ne demek,,sana ve herkeze demem oki,azcık ciddiye alın şu işi,,sıkın sizde dişinizi,takmayın hiçbişeyi,,ben onca şeye taktım kafayıda noldu,kilo aldı başını gidiyodu gene 67yi gördümdüya kabus gibiydi ogün
şimdilerde ne olursa olsun hedefimi tutturucam sözü var kafamda başka bişeye yer yok üzülmiycem sinirlenmiycem hiç bişeye takmıyorum kafama,,aynadaki değişiklik baya kendini belli etti geçen aylarda nasıldım şimdi nasıl,tekrar özgüvenim geldi kendime,,resim paylaşıcaktım dün fırsat olmadıyaa,,,![]()
toplamda giden :18.700
![]()
hadi bakalimhaftalık hedefimi belirledim anacım 60.2 bu seferkinide tutturucam nasipse,geçerim bile belki bu hafta gibi bellimi olurr![]()
sağol fadimecim..
çok üzüldüm yaaa..
Allah yardımcıları olsun insan diyecek bişey bulamıyor
temmuz 7. ay canım evet bir ay beklicez artık..
ama sınavdan sonra tsti kontrol ettiğinde zaten aşağı yukarı ne yapıcağı belli olur
sağol fadimecim..
çok üzüldüm yaaa..
Allah yardımcıları olsun insan diyecek bişey bulamıyor
temmuz 7. ay canım evet bir ay beklicez artık..
ama sınavdan sonra tsti kontrol ettiğinde zaten aşağı yukarı ne yapıcağı belli olur
hadi bakalim
hayirlisi olsun insallah zerram
ben kactim kizlar gec kaliyorum![]()
suziii yooo yanlışın var giden yazıyooo
![]()
aman iyi olalim gecti demi ilthabin :26:yapsana bildirimini tugbis![]()
Biz de duyduğumuzda çok üzülmüştük, Allah eşine sabır versin, bebeciğine de hayırlı bir hayat nasip etsin, hiç baba nedir bilmeden büyüyecek garibim.
amin canım çok zor yavrucağa..
benim oğlum 3 gün babasını görmüyor özlüyor
o yavru herkes baba derken napıcakk
bizim arabada el freni yok dugmeyle calisiyo oyuzden onunla ogretemem dedi bide trde ogretirken ben audiyle uctum araba pert oldu simdi yeni arabayida vermez bisey yaparim diyeöyle canim aslinda sadece iradene bagli zaten nefsine yenik düsmiycensen bunun adimlarini atmissin devami da gelir artik
esin seni sürücü kurs alanlarina götürsün ögretsin canimondan sonra o bus sen araba
ben birazdan cikacam kizlar oglumun etkinlikleri var kresde gösteri yapcaklar![]()
ama aksam kesin gelirim olmadi gece gelirim ama gelirim yani![]()
zaten dobip canimsağolun kızlarrr..
bu sene iyi çalışamadı ergenlik vs..
aklı son zamanlarda biraz başına geldi..
inşallah iyi bi yer olur
anammm benim canımda revani istiyor
şöyle bi 59 u göreyim yiyecem inşaallah
sen sabret canım
karşılığını aldıkça dahada hırslanacaksın zaten..
bırak onlar yesinde dobiç olsun..
toplamda giden :18.700
![]()