70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başlangıç kilo: 79.8 :19:
geçen hafta kilo: 63 :ssz:
bu hafta kilo : 61.1 :46:
giden: 1.900 :21:
toplamda giden :18.700 :ssz:
hedef kilo : 59 :16:

kilo verenleri tebrik ediyorum başta kendimi ama:27:valla kendimi bile şaşırttım helal olsun kız bana:48::1:

Son düzenleme:
toplamda gelen :18.700 :ssz:

kilo verenleri tebrik ediyorum başta kendimi ama:27:valla kendimi bile şaşırttım helal olsun kız bana:48::1:

harikasın valla,helal olsun:46::46::46::nazar::nazar::nazar:demek haftaya biraz daha dişini sıksan hedefine ulaşcan kutluyorum gönülden:42:

haftalık hedefimi belirledim anacım 60.2 bu seferkinide tutturucam nasipse,geçerim bile belki bu hafta gibi bellimi olurr:23::1:

Allah muvaffak etsin canım.
Onun eşi rahmetli oldu canım maalesef, bebeciğini göremeden.:ssz::ssz::ssz:

temmuz 6inci ay dimi zerram :44: yani carsamba günü ay beklemesi var birde :ssz:
canim fadimenin dedigi gibi esi rahmetli olmus onun cok üzüldüm bende duyunca allah mekannini cennet eylesin :50:
sağol fadimecim..

çok üzüldüm yaaa..
Allah yardımcıları olsun insan diyecek bişey bulamıyor

temmuz 7. ay canım evet bir ay beklicez artık..
ama sınavdan sonra tsti kontrol ettiğinde zaten aşağı yukarı ne yapıcağı belli olur

harikasın valla,helal olsun:46::46::46::nazar::nazar::nazar:demek haftaya biraz daha dişini sıksan hedefine ulaşcan kutluyorum gönülden:42:
:54::54:teşekkür ederim canım inşallah...:16:

yaparsın valla:16::16:azcık banada göndersene azminden kııı:51:nolur sanki kardeş değelmiyik:1:

gönderiyim canım ne demek,,sana ve herkeze demem oki,azcık ciddiye alın şu işi,,sıkın sizde dişinizi,takmayın hiçbişeyi,,ben onca şeye taktım kafayıda noldu,kilo aldı başını gidiyodu gene 67yi gördümdüya kabus gibiydi ogün:19:

şimdilerde ne olursa olsun hedefimi tutturucam sözü var kafamda başka bişeye yer yok üzülmiycem sinirlenmiycem hiç bişeye takmıyorum kafama,,aynadaki değişiklik baya kendini belli etti geçen aylarda nasıldım şimdi nasıl,tekrar özgüvenim geldi kendime,,resim paylaşıcaktım dün fırsat olmadıyaa,,,:37:

:54::54:teşekkür ederim canım inşallah...:16:

gönderiyim canım ne demek,,sana ve herkeze demem oki,azcık ciddiye alın şu işi,,sıkın sizde dişinizi,takmayın hiçbişeyi,,ben onca şeye taktım kafayıda noldu,kilo aldı başını gidiyodu gene 67yi gördümdüya kabus gibiydi ogün:19:

şimdilerde ne olursa olsun hedefimi tutturucam sözü var kafamda başka bişeye yer yok üzülmiycem sinirlenmiycem hiç bişeye takmıyorum kafama,,aynadaki değişiklik baya kendini belli etti geçen aylarda nasıldım şimdi nasıl,tekrar özgüvenim geldi kendime,,resim paylaşıcaktım dün fırsat olmadıyaa,,,:37:

aaaahhh ahhhhh:ssz::ssz::ssz:

suziii yooo yanlışın var giden yazıyooo:23::27:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

haftalık hedefimi belirledim anacım 60.2 bu seferkinide tutturucam nasipse,geçerim bile belki bu hafta gibi bellimi olurr:23::1:
hadi bakalim :29:
sağol fadimecim..

çok üzüldüm yaaa..

ama sınavdan sonra tsti kontrol ettiğinde zaten aşağı yukarı ne yapıcağı belli olur

hayirlisi olsun insallah zerram :16:

ben kactim kizlar gec kaliyorum :54::10::10::10:

sağol fadimecim..

çok üzüldüm yaaa..

Biz de duyduğumuzda çok üzülmüştük, Allah eşine sabır versin, bebeciğine de hayırlı bir hayat nasip etsin, hiç baba nedir bilmeden büyüyecek garibim.

Biz de duyduğumuzda çok üzülmüştük, Allah eşine sabır versin, bebeciğine de hayırlı bir hayat nasip etsin, hiç baba nedir bilmeden büyüyecek garibim.

amin canım çok zor yavrucağa..
benim oğlum 3 gün babasını görmüyor özlüyor
o yavru herkes baba derken napıcakk

amin canım çok zor yavrucağa..
benim oğlum 3 gün babasını görmüyor özlüyor
o yavru herkes baba derken napıcakk

bende düşünemiyorum bile:5::5:
allahım sabır versin,,bizim çocuklarımızın babasınada uzun ömür versin ayırmasın bizlerden:5:

Son düzenleme:
ya valla bi fotoğrafımı paylaşayım dedim 1 saattir uğraşıyorum:37: kimisi yüklenmedi yazıyo kimisi bilmem ne sinir oldum:47: sıkıldım akşama uğraşayım artık netten kaynaklıyodur belki,:31:

ben kaçtım:10::10: hava çok rüzgarlı ama yinede gidicem parkta azcık yürücem görüşürüz:10:

Son düzenleme:
öyle canim aslinda sadece iradene bagli zaten nefsine yenik düsmiycen :31: sen bunun adimlarini atmissin devami da gelir artik :29::nazar:

esin seni sürücü kurs alanlarina götürsün ögretsin canim :23:ondan sonra o bus sen araba :1:

ben birazdan cikacam kizlar oglumun etkinlikleri var kresde gösteri yapcaklar :55:

ama aksam kesin gelirim olmadi gece gelirim ama gelirim yani :1::16:
bizim arabada el freni yok dugmeyle calisiyo oyuzden onunla ogretemem dedi bide trde ogretirken ben audiyle uctum araba pert oldu simdi yeni arabayida vermez bisey yaparim diye:1::1:
sağolun kızlarrr..
bu sene iyi çalışamadı ergenlik vs..
aklı son zamanlarda biraz başına geldi..
inşallah iyi bi yer olur

anammm benim canımda revani istiyor
şöyle bi 59 u göreyim yiyecem inşaallah
sen sabret canım
karşılığını aldıkça dahada hırslanacaksın zaten..
bırak onlar yesinde dobiç olsun..
zaten dobip canim :1:hala goturuyo sen trden geldiginden beri 5kilo verdin bende almisimdir diyo baskule cikmaya korkuyomus yakinda zaten baskul olcmiycek Kantar lazim gelicek:1::1:

tebriklar tubacim birincilik bu hafta sende :16:bende artik ikincilikle idare edeyim bu hafta ama haftaya kimseye birakmam birincilik benim :1::1:

Merhaba kizlar okuyabildim anca yazdiklarinizi.. Ben evdeyim ve telefondan giriyorum nete ve pc ye gore cok.daha yavas aviliyo sayfalar takiliyo falan.. Aslinda.bi cok yaziyi alintilayip yorum yazmak istesemde olmuyo velhasil.. Oncelikle bu yuzden sadece bildirimini yapiyo gidiyo gibi dusunmenizi istemiyorum..
:-\
bildirimimi.bende simdi yapsam olur mu ki. Sabah ac karna mi tartilacaktik ?

Back
X