- 5 Kasım 2010
- 5.206
- 30
- 358
malesef söylencek bişey yokKötü bir durum canım ne diyeceğimi bilemedim :26::26:

evet göz göre göreAy canım çok üzüldüm, Allah doğru yola eriştirsin inşallah, göz göre göre şahit olmak tabii ki zordur.
bide eşleri tanıyınca daha zor
nasıl nasıl diye sorup duruyorum kendi kendime

çıksa keşkeyazik ya kandirilan eslereayip ahlak denen birsey kalmamis eninde sonunda cikar onun kokusu
![]()
duyulsa
ama bayan olan arkadaşın 2. vukuatıymış zaten

ben olsam hepsini değiştirirdim canımKızlar bişey sorcam size, ben 17 yıllık evliyim ve de kaçarak evlendim, o yüzden çeyizim falan yarım yamalak oldu, o yüzden evim dört dörtlük olmadı hiçbir zaman. Şimdiye kadar para biriktirdik, ev aldık, araba aldık, kısmetse aralıkta araba borcumuz da bitecek. Bir yanım diyor ki, sil baştan evi döşeyeyim gönlüme göre diyorum, bir yandan da diyorum ki, sadece salonu yenile, diğer yerler idare et, çocuklar büyüyor, yaşım ilerledi, çalışmayı bırakasım var, ama çocukların eğitim masrafları olacakKarışık duygular içerisindeyim kızlar yanii.
yaşlandıktan sonra değiştirmenin bianlamı kalmıyorkiii
birde okulu var eğitimi var düğünü var geleceği var dersen zaten hiç eşyan olmaz
onlar üniversiteyi kazanana kadar zaten borcunuz biter
liseyi okutmakta zor değil canım
ilginç yaaagünaydın kızlar berbat durumdayım düzensiz yiyorumbazen yemiyorum reglde oldum canımsıkkın buda bana kilo olarak geri döndü toparlıyamıyorum kendimi battıkça batıyorum çok mutsuzum
kilo bildirimi
başlangıç:76.5
hedef:65
geçen hafta:73.400
bu hafta:74.400
gelen:1
giden yok
toplam giden:2.100
ikinci görüşmeye gidecem bugun ama bitik durumdayım.eltim kızmış o face koyduğum resmi görünce hastalanmış güya tansiyonları düşmüş doktora gitmiş![]()
o fotoyu takmış kafayada hastalanmış haaa
ne insanlar var varya

gitmesemde hep gözümüzün önündeler canımbencede gitme canım ne tuhaf insanlar var mideleri kaldırabiliyor valla sinir bozucu![]()

bende aynen öylene yaıkki öyle insanlar vr ve tiksiniyorum evli ola ola böyle şeyler yapanlardan minecim
hem tiksiniyorum hemde sevdiğim insanlar yaaa
bayanla muhabbetimiz baya iyi
ama o açıdan düşününce uzaklaşıyorum
kararsızım nasıl davranacağımı bilemiyorum