bu haftalık böle oldu kuzum ya ramazan yaramadı bize :)
öyle valla bi de kabızlık iyi vurdu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu haftalık böle oldu kuzum ya ramazan yaramadı bize :)
öyle valla bi de kabızlık iyi vurduNeyse ki ilaç yaradı bi de her sabah ekmekle zeytinyağı yemeye başladım inşallah bi daha böyle bi derdim olmıcak
![]()
evet onu annemde demişti bana sabahları aç karnına iç iyi gelir diye bide ballı ılık su tatlım bunları dene bi müddet inşallah iyi olursun...
ballı su da iyiymiş bak bi de bişey daha duydum akşamdan 1 bardak suyun içine 2-3 tane hurma koyup sabah onu içiyomuşsun iyi geliyomuş. 1 kere denedim ama aynı gün çok şey denediğim için hangisi iyi geldi bilemiyorumZeytinyağına devam edicem hem kekik serpiyorum üstüne 1 dilim ekmekle beraber iyi gidiyo kahvaltıda :13:
afiyet olsun kuzum ben ekmek pek tüketmiyom ama kaşıkla denerim bazen bendede oluyo oda moralimi bozuyor...
teşekkür ederim hayatım ben de tek başına yiyemiyorum çikin geliyo zeytinyağı tadı ama ekmekle iyi gidiyobi de geçen yıl kasım veya aralıktı tam hatırlamıyorum yine böyle olmuştum ama o 10 gün falan sürmüştü oturamıyodum bile çok kötüydüm
o aralar da haftasonu eve gelmiştim annem akşam zeytinyağına 1 tane kuru incir koydu sabah inciri yedim anında düzeltmişti o da aklında bulunsun
![]()
analarımız olmasa halimiz harap zatenonuda denerim ama kuru incirin şeker oranı çok yüksek...
biliyom canım kabızlığı çok zor haklısın ya insanın sağlığı yerinde olsunda ne olursa olsunrecep ivedik gibi bağırasım geldi "anam o benim, anam!"kabızlıktan ölürken şeker oranı umrunda olmuyo insanın ama
müshil gibi bi etki yapıyo zaten uzun süren kabızlık durumunda yapılabilcek bişey o zamandan beri yapmadım
![]()
harikasın hayatım tebrik ederim
ne güzel topiğimizde doktor, mühendis, avukat hepsi var
![]()
![]()
çoook mutluyum canım yaaaaz önce okul birincisi olarak girdiğimi öğrendim şoklardayım
hayatım 1 sene bambaşka oldu
normalde sayısal çıkışlıyımm
hepinizi çoook seviyorum iyiki yanımdasınız
![]()
maasallah canım benım yaaaaaaaaaaaaaaçoook mutluyum canım yaaaaz önce okul birincisi olarak girdiğimi öğrendim şoklardayım
hayatım 1 sene bambaşka oldu
normalde sayısal çıkışlıyımm
hepinizi çoook seviyorum iyiki yanımdasınız
![]()
BEN GELDİMMM kızlar eskılerrr yenı arkidişlerrr suzan nınız geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:79::79::79::80::80:
9 ay once dogum ıznıne cıkmıstımyaa sımdı oglum 18 günlük yenıden yavasdan aranısdayım meselem dıet dıl emzırdıgım ıcın meselem kg takıbımm ve dusenlı beslenme gereksız seylerı yememem ınsll(tabii lohusanın as ermesı devam edıyorr)
sımdıkk ben dogumdan oncesı ıle yazdım dogrumu yaptım kııı ama sızden ayrlmadan once 69,5 dimmm
başlangıç: 84,5(dogumdan oncekı kg)
geçen hafta: 76,2
bu hafta: 75,1
giden: 9,4 kg cikkk
toplam giden: 9,4
hedef: 65(şimdilikkkk):81::81:
harikaahatunda kafa var ki hukuk kazanıyo hem de sayısal çıkışlı hem de 1.likle
![]()
maşşşallah maşşşşallah tü tü tü hağğkk tüüü
gitmeden çıtır ol da daha bi başka olsun hayatın
![]()
maasallah canım benım yaaaaaaaaaaaaaa![]()
hos geldın cnm sendee motıve olman ıcın gunluk buraya gelıp yedıkgın ıctıgın lısteısnı yazman sart ve elestırılerede acık olman sart tabiiiiikızlar hepinize merhaba
o kadar buyuk bır sorunum varkı !!!! motivasyon eksikliği ve kendime hayır dıyememem
şimdi öncelikle kilo takıbımı yazmak ıstıyorum size evlenmden önce 65 doguma gidiş 90 doğumdan dönüş 77 şuanki kilo 79(
1,5 yasında bır kızım var çalışıyorum daha önce de bu topiği takıp edıyordum ama araya sınavlar falan gırınce ugrayamaz oldum
Şimdi benıde aranıza alın lütfen bu kez gercekten cok azimliyım 65 kılo olmam lazım mutlaka aynaya bakınca kollarım patlamak uzere damarlarım cıkmıs artık göbegımı soylemıyorum bıle sanırsınız 8 aylık hamıleyım dıyete basladım dıyorum annem olsun esım olsun ay yapamazsın zayıfflayamazsın o kılolar sana yapıstı versen verırdın çıldırtıyolar benı aksama kadar gayet norma olan dıyetım aksam eve gıdınce bır anda tersıne dönüverıyor duydukca bunları homını gırtlak yıyorum çok acil motivasyon ve yardıma ıhtıyacım var sizin anlıycagınız
kızlar hepinize merhaba
o kadar buyuk bır sorunum varkı !!!! Motivasyon eksikliği ve kendime hayır dıyememem
şimdi öncelikle kilo takıbımı yazmak ıstıyorum size evlenmden önce 65 doguma gidiş 90 doğumdan dönüş 77 şuanki kilo 79(
1,5 yasında bır kızım var çalışıyorum daha önce de bu topiği takıp edıyordum ama araya sınavlar falan gırınce ugrayamaz oldum
şimdi benıde aranıza alın lütfen bu kez gercekten cok azimliyım 65 kılo olmam lazım mutlaka aynaya bakınca kollarım patlamak uzere damarlarım cıkmıs artık göbegımı soylemıyorum bıle sanırsınız 8 aylık hamıleyım dıyete basladım dıyorum annem olsun esım olsun ay yapamazsın zayıfflayamazsın o kılolar sana yapıstı versen verırdın çıldırtıyolar benı aksama kadar gayet norma olan dıyetım aksam eve gıdınce bır anda tersıne dönüverıyor duydukca bunları homını gırtlak yıyorum çok acil motivasyon ve yardıma ıhtıyacım var sizin anlıycagınız