merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. diyete 22 Temmuzda başladım.
başlangıç kilom: 80.3
şuan: 79
umarım hep beraber kurtuluruz kilolardan :)
hoşgeldin tatlım

kızlar nerdesiniz ya dünden beri uğrayan olmamış :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. diyete 22 Temmuzda başladım.
hoşgeldin tatlım
hoşbuldum canım
evet ben geldim kimse yoktu yalnız kaldım![]()
eskiden muhabbet iyiydi yetişemezdik hattaaraya yaz tatili, ramazan falan girince böyle oldu biraz, bayramdan sonra eskiye döner inşallah
kendinden bahset biraz adın ne, yaşın kaç, nerden katılıyon yarışmaya vs. vs.![]()
20 yaşındayım, bartınlıyım karabükte okuyorum. sen ?
ben de 19 yaşındayım, aydınlıyım, denizlide okuyorum![]()
endüstri mühendisliğisen
![]()
Herkese merhaba. Aktif bir uye degilim ama zayiflama seruveni motivasyon ve destek gerektirdiginden bundan sonra surekli buralarda olacagim sanirim :) 27 yasindayim, kilom 74.4. Bes gundur dukan diyetini uyguluyorum, simdilik her sey cok guzel gidiyor. Henuz spora baslamadim, yogun calistigim icin spor yapmaya useniyorum acikcasi :) Hayatimda hic bu kadar kilolu olmamistim bu yuzden moralim biraz bozuk ama umutsuz degilim :) herkese bol sanslar :)
Merhaba bende 73 kılo ya ulaşmışım o kadar dıkkat etmeme rağmen evet 13 kılo vermem lazım nasıl verecegım .Bu konud a yardımlarınızı bekliyorum
oyy canimmhaftaya inşallah betülüm.
bizde seni özledik balım..ama zaten gelen giden pek yok ki!kimsecikler olmuyor..
sanada tatlım...
hosgeldin hasretmerhaba kızlar
kımler var eskılerden bılmıyorum ama benı tanıyan tanımayan herkse merhaba
nasılsınız
ramazandan sonra bende dahıl olacagım ıns durumum cok kotu
70 oldum
yanı dugunden sonra 5 kılo aldım
opuyorum saglıcakla kalın![]()
ah canim insallah güze gecer--kizlar bugun iftara davetliyiz davetli oldugumuz yer 1saatten fazla uzaklikta Burda ilk iftar davetiyem insaallah guzel gecer esimin koylulerine gidiyoruz karsilastigimizda iiyi anlasiyoruz Burda kimsemiz yok bende oraya tasinmak istiyorum ama esimin isinden oturu burdayiz malesef9-*9+
hosgeldiinmerhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. diyete 22 Temmuzda başladım.
ay ben hi glelemiyorum dogru düzgün
hoşgeldin tatlım
canim dikkat edersen sen cok daha kolay verirsinwayyyyyyyyyyyyy
5.olmusum bılemm hehheyttttt hem lohusa yım hem dusenlı yıyomm ama asırı ekmek yıyom yaa dogumdan berıı pöffffff neyse bır o kada su ıcıyomm canımmmmmmmmm(kenıdmı motıve edım dımı ama)
elinize saglık cnm lıste yapan ark...
davette zor oluyor canim dikkat etmekMeraba arkadaslar
Yeni gelen arkadaslar hosgeldinizzzz....
2gündur izmitte arkadasimda kaldim bugun istanbula geçtim ve 2 gün daha davetliyim. Baskalarinin evinde fazla dikkat edemiyorum ya siz davetliyken napiyusunuz
kilo verenleri tebrik ediyorum![]()
Merhaba bende 73 kılo ya ulaşmışım o kadar dıkkat etmeme rağmen evet 13 kılo vermem lazım nasıl verecegım .Bu konud a yardımlarınızı bekliyorum
merhabalar ben 19 yaşındayım üniversiteye başladıktan sonra düzensiz beslenmeden dolayı falan 60 kilodan 73 kiloya çıktımartık aynadaki görüntümü beğenmez oldum fotoğraf çekilmek korkulu rüyam haline geldi (ki en çok sevdiğim şeylerdi önceden) kilolarımdan kurtulmak eski halime dönmek istiyorum ama bir türlü ne diyeti ne sporu düzene oturtamıyorum.. sanki bana burası yardımcı olacak gibi geldi en azından bir yarış hali ve grup şeklinde bir şeyler yapıldığı için bir sorumluluk hisseder insan beni de aranıza alır mısınız
sistem nasıl ilerliyor bilmiyorum ama okul başlayana kadar 10 kilo vermek istiyorum şimdiden teşekkürler
bende 73 kilodayım diyetteyim 10 gündür yediklerimi azalttım ama hergün kesin 1 dondurma yiyorum ona rağmen 3,2 kilo verdim.tabi ilk günler çabuk gidiyo bakalım ne olacak sonra. kiloskop diye bir siteden diyetisyenleri izliyorum bana faydalı oldu belki sizede olur ama en önemlisi azim kafaya takmak ben bu sefer kararlıyım. 12 senelik diyet geçmişim var ya.. bu sefer başarıcam ama istediklerimi makul ölçüde diyete katarak kimsenin azmi tükenmesin inşallah.