saat 3 den beri bişey yememiştim ondan tartıldım :)
olsun canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saat 3 den beri bişey yememiştim ondan tartıldım :)
bundan böyle zayıflamamaya karar werdim..yicem bıktım walla..yok weremiyorum artık..sen yarın 59larda olacaksın buna adım gibi eminim..bense 61den aşağı olmayacağım..kaç haftadır aynı yerde duruyorum yok artık ümidim falan yok benim..[/QUOTE
umitsizlik yok canim suzinin dedigi gibi duraklama doneminde olabiliriz 3 4 hafta surebilirmis duraklama donemi
selam kizlargelemedim cok yogun geciyor günlerim annemgil bi gelseydin biraz rahatlardim belki :26:
yarin 32 yasima giriyorum bi tarafdan seviniyorum isparta plakasini tuturdum diyebi tarafdan 1 yas daha yaslanmis bulunuyorum
ama ben daha gencim ya
ruhum genc
![]()
ben evde hic icemiyorum ya ondan kolay veremiyorumda bencekendine su hazirlayip icmeye insan üsenirmi ben üseniyorum :26:
canim duraklama dönemindesindir surda kaldi bi kac kiloyavas yavas olsun kasma birakma sabret gider gidecek insallah
merhaba canim
insallah güzel gecer canim
hosgeldin iyiki geldin fadimemm
zerram sende hosgeldin canim benim
ramazandi bayramdi tatildi dagildik hepimiz
annemde kardesimle pismaniye göndermis gelin kiz corumdan cesit cesit leblebi göndermis ama öyle beyaz sari degil susamli cikolatali sekerli yandim ben yandim zerram
gecmis olsun canim hosgeldin aramiza
kiz tugbis sarisinmi oldundikkatli bakacakdim nasil olmus diye albümdede yüzünü kapatmissin
cok güzel duruyorsun bu arada
hadi bakalim fistik gibi olacaksinsonrada sIkIlasiriz insallah :26:
üzülüyoruz yinede yemedende duramaiyoruz iste
keske hepsi geri dönse
iyi gidiyorsun tugbis
hosgeldin canim sende
hosgeldin canim
ben seni hatirliyorum ama karistiriyorum da aradasenin kücük bebisin vardin dimi canim kiz :26: hosgeldin tekrar canim
hadi insallah
hosgeldin canim
dogru canim dagildik ramazandi bayramdi tatildi insallah eskisi gibi formumusa gireriz
hosgeldin canim
hosgeldin canim sende masallah topimiz kalabaliklasiyor :13:
hosgeldin canim tabii yazabilirsin
kackackac
ben 1-2 kilo verdim aynen kendimi top 10 listesinde sandim
bende var öyle bi bünyehosgeldin canim
cok sagol aynurcum sanada zahmet olacak
bende hulahup aldim 2 gün önce karnim icin
nazar mi deydi acaba
evet fadimecim ila tatli yemem lazimdin bende hep hosaf yerdim ama tarcin iyi fikir bi ara bende sütün icine tarcin serpiyordum iciyordum ama iste üseniyorum kendime özel birsey hazirlamaya
kac gün izindesin güzel gecer insallah tatlim
özledim senide müzücümbenide götür denize kiz ben üveymiyim
salmayin kizlar ya duraklama dönemine girmissinizdir ipin ucunu birakinca geri alirsiniz aman diyeyim
of ki ne of
boyun kac canim hosgeldin bu arada
simcik gecen hafta birinci ben olunca
dedim ki kizlar sevinsin bu haftada diye mola yaptim dermissim tarti süpriz yapsin diye bekliyorum ama 2 gündür tik yok bende arti bile cikabilirim cikamiyorum wc ye
![]()
nice mutlu senelere suzim rabbim oglunla esinle bi omur mutlu Hayat nasip etsin
senin dedigin gibi duraklama donemindeyiz herhalde sabretmek lazim
bende eskiden gunde bir bardak icmezdim okadar azdi yani simdi 1litrelik siselerle iciyorum yoksa git habire bardak doldur o eziyet Sabah uyaninca iciyorum bardakla gun icindede sisemle
suzi benimde kabizlik sorunu vardi Sabah sicak su icmeye basladim baya iyi geldi tavsiye ederim banada annem demisti
heyecan falan kalmadı canım bende geçen haftaki kilomdan fazla çıkacağım için ..yarın için kimler heycanlı bakalım,,,kim kendinden emin kim değil![]()
walla canımben diyet yaptığım halde gitmiyor...yarın tartı günü ve ben kilo aldımayyy çok sinirim bozuk kendime çok kızıyorum...
yeni yaşın hayırlu olsun suzim..götürmezmiyim sen gel hele...selam kizlargelemedim cok yogun geciyor günlerim annemgil bi gelseydin biraz rahatlardim belki :26:
yarin 32 yasima giriyorum bi tarafdan seviniyorum isparta plakasini tuturdum diyebi tarafdan 1 yas daha yaslanmis bulunuyorum
ama ben daha gencim ya
ruhum genc
![]()
![]()
Ahsenciğim yağamadıysan bilgilerini bana özel mesaj at, ben düzenlerim.buarda adım ahsen
Hoşgeldin canım, yaşın küçükmüş senin metabolizmayı hızlandırmamız lazım, yeme düzenini değiştirmemiz lazım, verirsin kilolarını muhakkak.bende 4 yıldır 72-74 arasındayım sürekli. 18 yaşındayım kafayı yicem ama olmuyor hep böyleyim![]()
Haftaya verirsin canım, sakın moralini bozma, bu hafta vermediysen haftaya 2 katını vereceğini düşün ve de daha çok motive ol.yarın tartı günü ve ben kilo aldımayyy çok sinirim bozuk kendime çok kızıyorum...
bendede durumlar harika değil canım..Günaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
bu hafta kilo :64,4 kg
gelen:1600 gr.
Kendime![]()
ben kendimden ümidimi baya kestim artık..60.300 e indim ama 59a inemeden o zamanki yediğim 1 simit 2 haftadır beni geri adım attırmıyor..Günaydın kızlarrrr,
Herkes kilolar vermiştir diyeceğim ama galiba alanlar fazla, ümidimiz haftaya artık, verenlere de bolcana tebriklerrr![]()
Günaydın kızlar
başlangıç:78
geçen hafta :69
bu hafta:68,200
giden:800 gram;
toplam giden : 9,800
off off 65 e kadar indim ramazanda yine aldıminsan verdiği kiloları nasıl geri alır yaa
![]()
aynı canım..bıldırım
baslangc 79
gecen hafta 68.6
bu hafta 68.6
gelen gıden 0
toplam gıden 10.400
hedef 60
2haftadr yermde seyredıyorum
Günaydın kızlar. Bildirim sabahı hayırlı olsun herkese
baslangc 75,1
gecen hafta 75,1
bu hafta 73,8
gıden 1,3
toplam gıden 1,3
hedef 65
sevdiklerinle beraber sağlıklı mutlu nice yıllar dilerim suzim...selam kizlargelemedim cok yogun geciyor günlerim annemgil bi gelseydin biraz rahatlardim belki :26:
ama ben daha gencim ya
ruhum genc
![]()
ben evde hic icemiyorum ya ondan kolay veremiyorumda bencekendine su hazirlayip icmeye insan üsenirmi ben üseniyorum :26:
canim duraklama dönemindesindir surda kaldi bi kac kiloyavas yavas olsun kasma birakma sabret gider gidecek insallah
merhaba canim
insallah güzel gecer canim
hosgeldin iyiki geldin fadimemm
zerram sende hosgeldin canim benim
ramazandi bayramdi tatildi dagildik hepimiz
annemde kardesimle pismaniye göndermis gelin kiz corumdan cesit cesit leblebi göndermis ama öyle beyaz sari degil susamli cikolatali sekerli yandim ben yandim zerram
gecmis olsun canim hosgeldin aramiza
kiz tugbis sarisinmi oldundikkatli bakacakdim nasil olmus diye albümdede yüzünü kapatmissin
cok güzel duruyorsun bu arada
hadi bakalim fistik gibi olacaksinsonrada sIkIlasiriz insallah :26:
üzülüyoruz yinede yemedende duramaiyoruz iste
keske hepsi geri dönse
iyi gidiyorsun tugbis
hosgeldin canim sende
hosgeldin canim
ben seni hatirliyorum ama karistiriyorum da aradasenin kücük bebisin vardin dimi canim kiz :26: hosgeldin tekrar canim
hadi insallah
hosgeldin canim
dogru canim dagildik ramazandi bayramdi tatildi insallah eskisi gibi formumusa gireriz
hosgeldin canim
hosgeldin canim sende masallah topimiz kalabaliklasiyor :13:
hosgeldin canim tabii yazabilirsin
kackackac
ben 1-2 kilo verdim aynen kendimi top 10 listesinde sandim
bende var öyle bi bünyehosgeldin canim
cok sagol aynurcum sanada zahmet olacak
bende hulahup aldim 2 gün önce karnim icin
nazar mi deydi acaba
evet fadimecim ila tatli yemem lazimdin bende hep hosaf yerdim ama tarcin iyi fikir bi ara bende sütün icine tarcin serpiyordum iciyordum ama iste üseniyorum kendime özel birsey hazirlamaya
kac gün izindesin güzel gecer insallah tatlim
salmayin kizlar ya duraklama dönemine girmissinizdir ipin ucunu birakinca geri alirsiniz aman diyeyim
of ki ne of
boyun kac canim hosgeldin bu arada
simcik gecen hafta birinci ben olunca
dedim ki kizlar sevinsin bu haftada diye mola yaptim dermissim tarti süpriz yapsin diye bekliyorum ama 2 gündür tik yok bende arti bile cikabilirim cikamiyorum wc ye
![]()
günaydın canım tatil bizi altüst ettiGünaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
Kendime![]()
Günaydın kızlarrrr,
Herkes kilolar vermiştir diyeceğim ama galiba alanlar fazla, ümidimiz haftaya artık, verenlere de bolcana tebriklerrr![]()
günaydın canım tebriklerGünaydın kızlar
off off 65 e kadar indim ramazanda yine aldıminsan verdiği kiloları nasıl geri alır yaa
![]()
almamanda başarı canımbıldırım
baslangc 79
gecen hafta 68.6
bu hafta 68.6
gelen gıden 0
toplam gıden 10.400
hedef 60
baslangc 75,1
gecen hafta 75,1
bu hafta 73,8
gıden 1,3
toplam gıden 1,3
hedef 65
Maalesef hepimiz aynı durumdayız canımGünaydın kızlar
![]()
Almaman da başarıbıldırım
baslangc 79
gecen hafta 68.6
bu hafta 68.6
gelen gıden 0
toplam gıden 10.400
hedef 60
baslangc 75,1
gecen hafta 75,1
bu hafta 73,8
gıden 1,3
toplam gıden 1,3
hedef 65
Ah hiç sorma, sen yine iyisin canım, ben neyime yiyorsambendede durumlar harika değil canım..
ben kendimden ümidimi baya kestim artık..60.300 e indim ama 59a inemeden o zamanki yediğim 1 simit 2 haftadır beni geri adım attırmıyor..
aynı canım..
![]()
Başlangıçtan azsın en azındangünaydın hayırlı cumalar herkese...
bildirim
baş:63.2
bu hafta:62.5
hedef:57
ramazanda ne güzel 59.2 yi görmüştüm![]()
Hoşgeldin canım,nolur yaa ben hiç irademe sahip olamıyorum 77 ile hamile kaldım 85 ile doğum yaptım doğumdan bi kaç ay sonra 75 e düştüm şimdi tartı 77.5 i gösteriyo boyum 1,63 nolur yardım edin bende hayatımda bi kez olsun 38 beden kıyafet giymek istiyorum hangi kıyafeti beğendiysem büyük bedeni varmı diye araştırmak istemiyorum eşime güzel görünmek istiyorum yardımlarınızı ve motivasyon bekliyorum çok çaresizim yedikçe mutlu oluyorum ama sonra büyük bi kabusa dönüşüyo
sabırlı ol canım..nolur yaa ben hiç irademe sahip olamıyorum 77 ile hamile kaldım 85 ile doğum yaptım doğumdan bi kaç ay sonra 75 e düştüm şimdi tartı 77.5 i gösteriyo boyum 1,63 nolur yardım edin bende hayatımda bi kez olsun 38 beden kıyafet giymek istiyorum hangi kıyafeti beğendiysem büyük bedeni varmı diye araştırmak istemiyorum eşime güzel görünmek istiyorum yardımlarınızı ve motivasyon bekliyorum çok çaresizim yedikçe mutlu oluyorum ama sonra büyük bi kabusa dönüşüyo
Maalesef hepimiz aynı durumdayız canım
Almaman da başarı
Ah hiç sorma, sen yine iyisin canım, ben neyime yiyorsam
Başlangıçtan azsın en azından
Hoşgeldin canım,
Ben de senin gibiydim canım burayla tanışmadan önce, yıllarca 44-46 bedenlerde gezindim, taa ki burayla tanıştım, o gün miladım oldu, 5 ayda 10 kg. verdim 70 ile başladım 59 a kadar indim, spor da yaptım, çok rahat 38 bedenlere girdim canım, moralini bozma ve kendine inan yapabilirsin.![]()
sabırlı ol canım..
zamanla nasıl beslenmen gerektiğini öğreneceksin
yediklerini paylaş buralarda ol emin olki herhengi bir sağlık problemin yoksa kilolar gidecektir
pzt 64 tümde çok şükür evime dönünce barsaklarım düzenli çalışmaya başladı
sabırlı ol canım..
zamanla nasıl beslenmen gerektiğini öğreneceksin
yediklerini paylaş buralarda ol emin olki herhengi bir sağlık problemin yoksa kilolar gidecektir
pzt 64 tümde çok şükür evime dönünce barsaklarım düzenli çalışmaya başladı
ama nasıl yapıcağımı nerden başlamam gerektiğini bilmiyorum aynada bi dev görüyorum yediklerimi yazmakla başlayım en iyisi
sabah : yarım ceviz yarım muz bir pincik kasar peyniri 3 kasık seftali pürresi:= yarım dilim ekmek
haftaya gider insallah canimGünaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
Kendime![]()
Günaydın kızlar
![]()
baslangc 75,1
gecen hafta 75,1
bu hafta 73,8
gıden 1,3
toplam gıden 1,3
hedef 65
kilolar gidicekte gec gidiyolar canimgünaydın hayırlı cumalar herkese...
bildirim
baş:63.2
bu hafta:62.5
hedef:57
ramazanda ne güzel 59.2 yi görmüştüm![]()
Günaydn Kızlar
Bende 19unda Basladım diyete, Bildirimimi yapayım İlk Defa
Başlangıç Kilo: 72
Bu Hafta: 70.8
Giden: 1.200
Hedef Kilom: 60 (İsallah)