70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabırlı ol canım..
zamanla nasıl beslenmen gerektiğini öğreneceksin
yediklerini paylaş buralarda ol emin olki herhengi bir sağlık problemin yoksa kilolar gidecektir

pzt 64 tümde çok şükür evime dönünce barsaklarım düzenli çalışmaya başladı

ama nasıl yapıcağımı nerden başlamam gerektiğini bilmiyorum aynada bi dev görüyorum yediklerimi yazmakla başlayım en iyisi
sabah : yarım ceviz yarım muz bir pincik kasar peyniri 3 kasık seftali pürresi:= yarım dilim ekmek
Sabahları tam buğday ekmeği 2 dilim, 5 zeytin, 1 dilim peynir, sınırsız domates-salatalık-biber, haşlanmış yumurta yiyebilirsin.

haftaya gider insallah canim

:46::46::46:

kilolar gidicekte gec gidiyolar canim

İnşallah canım sağol.

Kilo bildirimim

baslangic 75.2
gecen hafta 60.6
buhafta 59.9
giden 700gr
toplamda giden 15.3
hedef 58

sonunda 60in altini gorebildim
:46::46::46::nazar:

f temiz ben buraya yeni katılıyorum ve verdiği kiloların kalıcı olmasını istiyorum siz bir günün toplamında nasıl besleniyosunuz kaç ana kaç ara öğün yiyosunuz ve kilo çizlgesini nasıl yapabilirm
:18::18::18:

sabırlı ol canım..
zamanla nasıl beslenmen gerektiğini öğreneceksin
yediklerini paylaş buralarda ol emin olki herhengi bir sağlık problemin yoksa kilolar gidecektir

pzt 64 tümde çok şükür evime dönünce barsaklarım düzenli çalışmaya başladı

verdiğin kilolar sabit kaldımı peki sende bide neler yapıyosun gün içerisnde neler yiyorsun:18::18::18:

yaa ben kilo veremiyorum:50: bir ara burada düzenli durdum sonra bıraktım.Açlık-tokluk şekere bakıldı, tiroidlere bakıldı, gerekli kan testleri yapıldı sağlıklı çıktım.Seksenin altına bir inemiyorum.Özellikle bel çevremde toplandı kilolar aşağı-yukarı ilerlemeye devam ediyor.Eskiden hırslıydım verirdim şimdi tık yok.Bir de kilolu değilde iri duruyorum o daha kötü yaa at gibi:26:

Gözünaydın canım, düzenli beslenmeye geçmek lazım.

sağol canım kesinlikle öyle..
tatiller biz mahvediyor

berenerva tebrikler canım 5 leri görmüşşsün
ben iki yıldır sürünüyorum

yusufeymen nikini ilk gördüğümde benim kardeşim sandım
oda 3 ay önce doğum yaptı 79 kilolarda
sonra boyu ve 2012 i görünce tamam dedim bu değil
yosa senmisin
ama o 168 boyunda yusuf eymende 3 aylık

canım ben 79 kilolardan buralara geldim..
yavaş verdim dengeli beslenerek verdim
kalıcı olduğunu düşünüyorum
1.5 yılfır aynı kilolardayım kalan son bikaç kilo için debeleniyorum
arkadaşımız ftemiz nasıl beslenmemiz neler yememizle alakalı arada güzel bilgiler yayınlıyor
bikaç sayfa geriye gidersen görürsün canım

f temiz ben buraya yeni katılıyorum ve verdiği kiloların kalıcı olmasını istiyorum siz bir günün toplamında nasıl besleniyosunuz kaç ana kaç ara öğün yiyosunuz ve kilo çizlgesini nasıl yapabilirm
:18::18::18:

yaa ben kilo veremiyorum:50: bir ara burada düzenli durdum sonra bıraktım.Açlık-tokluk şekere bakıldı, tiroidlere bakıldı, gerekli kan testleri yapıldı sağlıklı çıktım.Seksenin altına bir inemiyorum.Özellikle bel çevremde toplandı kilolar aşağı-yukarı ilerlemeye devam ediyor.Eskiden hırslıydım verirdim şimdi tık yok.Bir de kilolu değilde iri duruyorum o daha kötü yaa at gibi:26:

Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.

Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2-Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.

Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

sağol canım kesinlikle öyle..
tatiller biz mahvediyor

berenerva tebrikler canım 5 leri görmüşşsün
ben iki yıldır sürünüyorum

yusufeymen nikini ilk gördüğümde benim kardeşim sandım
oda 3 ay önce doğum yaptı 79 kilolarda
sonra boyu ve 2012 i görünce tamam dedim bu değil
yosa senmisin
ama o 168 boyunda yusuf eymende 3 aylık

canım ben 79 kilolardan buralara geldim..
yavaş verdim dengeli beslenerek verdim
kalıcı olduğunu düşünüyorum
1.5 yılfır aynı kilolardayım kalan son bikaç kilo için debeleniyorum
arkadaşımız ftemiz nasıl beslenmemiz neler yememizle alakalı arada güzel bilgiler yayınlıyor
bikaç sayfa geriye gidersen görürsün canım

sagol canim sonunda gordum $20130823_094201.webp
insallah devamida gelir esimle girdigim iddeayi kazanmis oluyorum guzel yani bu oldu:1:

Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.

Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2-Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.

Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

cokkk teşekkürler f.temiz az önce dayanamayıp ne yazıkki çpk utanarak söylüyorum 1 buçuk kıymalı pide yedim çok pişmanım:2::2::2::2:

süper ya beren erva ya ben şuan senin kilon da olsam varya bi fakir bi çocuğu giydiririm herhalde sevincimden

ismim ece canim ece diyebilirsin nick uzun oluyor
ben 18mayistan beri diyetteyim ve sadece bu gune Kadar 5kere kacamak ya yapmisimdir yayapmamis son 1 haftaya Kadar 3haftadir bi inip bi cikiyodum bende SIKILDIM son bir haftadir biseyler yemege basladim ama yinede allaha sukur 50li sayilari gordum 2 cocugum var oglum 7aylik oldu dun dogum kilolariydi yani kilolar gidiyorda hala mutlu degilim normal gobekte azaldi ama alt karin sinirimi bozuyor hala gitmedi simdi ogitsin istiyorum

insaallah seninde bu kilolara indigin gunler gelicek sadece biraz azim gerekiyor canim beim esim Pasta borek baklava sever yaptim ama bazilarinin tadina bile bakmadim bu Kilo verme yuzunden

ben 18mayistan beri diyetteyim ve sadece bu gune Kadar 5kere kacamak ya yapmisimdir yayapmamis son 1 haftaya Kadar 3haftadir bi inip bi cikiyodum bende SIKILDIM son bir haftadir biseyler yemege basladim ama yinede allaha sukur 50li sayilari gordum 2 cocugum var oglum 7aylik oldu dun dogum kilolariydi yani kilolar gidiyorda hala mutlu degilim normal gobekte azaldi ama alt karin sinirimi bozuyor hala gitmedi simdi ogitsin istiyorum

insaallah seninde bu kilolara indigin gunler gelicek sadece biraz azim gerekiyor canim beim esim Pasta borek baklava sever yaptim ama bazilarinin tadina bile bakmadim bu Kilo verme yuzunden

ohh süper ececim keşke bende verebilsembak heyecanlandım şimdi bi umut doğdu içime inşallah başarıcam benim sorunum çikolatayı görünce gözümün dönmesi kan şekerim çok düşükmüş zaten

canım bişey sorcam bu kilo çizelgesini nasıl yapıyosun

canım bişey sorcam bu kilo çizelgesini nasıl yapıyosun

simdi linki bulup atarim ordan yaparsin canim benim kiz internetin fislerini cekti onlari yapmaya calisiyodum kac dakikadir kizimda 2yasinda canim 2kucuk cocukla ugrasiyorum
bide eger emziriyosan kilolar daha kolay gidiyor
Allah bagislasin oglun 9aylikmis
yusuf kardesimin eymen yegenimin ismi bian ne oluyoruz ya dedi bizim gelin olamaz o simdi hamile herhalde hamile kalip ender Kilo verenlerdendir resmen surunuyomus zavalli simdiden 57 kiloya inmis

Back
X