- 6 Mayıs 2013
- 3.825
- 3.130
- 133
ohh süper kilo veriyo valla ben yine umutsuzluğa düştüm dayanamdım sanırım başaramıcam çok korkuyorum ama çokta istiyorum zayıflamak napcam çok çaresizim
bence de süper nasıl olsa tekrar alcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh süper kilo veriyo valla ben yine umutsuzluğa düştüm dayanamdım sanırım başaramıcam çok korkuyorum ama çokta istiyorum zayıflamak napcam çok çaresizim
tesekkurler canim ben mayis 18de basladim 3ayi biraz gecti diyete baslayalimrb canım adım ahsen kilo çizelgeni gördüm 75 ten 59 a ulaşmışsın. benim kilom şuan 75 ve hedef 60.seni görünce hoşuma gitti ve ben de böyle olabilirim dedim.tebrik ederi darısı başım.bide ne kadar sürede verdin bu kiloları
tebrikler tugbabaşlangıç:62.7
geçen hafta:62.7
bu hafta:61.7
giden:1.000
hedef:59
Eki Görüntüle 784306
hedefimi tutturucamı biliyordumda bu kadarda denk getireceğimi tahmin etmezdim azcık daha fazla vereydim ya yahuu![]()
tebrikler canim tekrar yaptigin yerden yapman gerekiyor kendinden ilerlemiyorarkadaşlar başlangıç kilo 82
geçen hafta 75.5
bugün 74.8
hedef 60
kızlar kilo değişikliğimi çizelgeme yansıtamıyorum yardım lütfen
tesekkurler canim insaallah kalici olurlarHaftaya verirsin canım.
Tabii ki, hoşgeldin canım.
İradene hayranım canım, inşallah kalıcı kilolar olur bunlar da, hep ideal kilonda kalırsın, ben kalamadım uğraşıyorum maalesef
Tebrikler canım, ben sana yapmaya çalışayım.
canim kontrol paneline basiyorsun ordan Profil duzenleye giriyosun ordanda cizelge yazan yere kaydediyorsunmerhaba
Ben ne profılımde ne de kontrol panelinde imza butonu göremedim. Yardımcı olabilir misiniz
canim sende yazmissin bende tekrarladimÖnce kullanıcı kontrol paneline gir
Profil düzenleye gir
sağ tarafta aşağı doğru inince Çizelge diye bir alan var.
gidicek kilolar dert etme canimslm canlarım alıntı yapmak isterdim ama net yine gitti..gelirse ilgilencem..bildirimi yapayım.sabah annemler sürpriz yapıp bana geldiler ondan yazamadım we o ara net gltmiş.
Başlangıç:87
geçen hafta:61.400
bu hafta:61.400
gelen giden:yok
hedef:55
kızlar bu çizelgeye çok sinirlendim.yeniden bi çizelge hazırladım sayfayı kaydettim üzerinde kilo değişikliğimi yapabilmek için.ama olmadı .yahu kilo vermeyi bırakıp bu çizelgeye takıldım.ne çizelgeymiş ayol
amin canim cok sagol ececimbundan böyle zayıflamamaya karar werdim..yicem bıktım walla..yok weremiyorum artık..sen yarın 59larda olacaksın buna adım gibi eminim..bense 61den aşağı olmayacağım..kaç haftadır aynı yerde duruyorum yok artık ümidim falan yok benim..
umitsizlik yok canim suzinin dedigi gibi duraklama doneminde olabiliriz 3 4 hafta surebilirmis duraklama donemi
nice mutlu senelere suzim rabbim oglunla esinle bi omur mutlu Hayat nasip etsin
senin dedigin gibi duraklama donemindeyiz herhalde sabretmek lazim
bende eskiden gunde bir bardak icmezdim okadar azdi yani simdi 1litrelik siselerle iciyorum yoksa git habire bardak doldur o eziyet Sabah uyaninca iciyorum bardakla gun icindede sisemle
suzi benimde kabizlik sorunu vardi Sabah sicak su icmeye basladim baya iyi geldi tavsiye ederim banada annem demisti
cok sagol tatlimheyecan falan kalmadı canım bende geçen haftaki kilomdan fazla çıkacağım için ..
walla canımben diyet yaptığım halde gitmiyor...
yeni yaşın hayırlu olsun suzim..götürmezmiyim sen gel hele...
benim kiloda bi durakladı yani aylardır duruyor..![]()
cok sagol fadimecim canim arkadasimAhsenciğim yağamadıysan bilgilerini bana özel mesaj at, ben düzenlerim.
Hoşgeldin canım, yaşın küçükmüş senin metabolizmayı hızlandırmamız lazım, yeme düzenini değiştirmemiz lazım, verirsin kilolarını muhakkak.
Haftaya verirsin canım, sakın moralini bozma, bu hafta vermediysen haftaya 2 katını vereceğini düşün ve de daha çok motive ol.
Suziiiiiiiiii doğum günün kutlu olsun canım, mutlu yıllar sana
Eki Görüntüle 783933
tatil kilolari verirsin haftaya insallahGünaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
bu hafta kilo :64,4 kg
gelen:1600 gr.
Kendime![]()
tebrikler canim ramazanda genelde kilo aliniyor canim geri verecez insallah aldiklarimiziGünaydın kızlar
başlangıç:78
geçen hafta :69
bu hafta:68,200
giden:800 gram;
toplam giden : 9,800
off off 65 e kadar indim ramazanda yine aldıminsan verdiği kiloları nasıl geri alır yaa
![]()
haftaya eksi cikariz insallah canimbıldırım
baslangc 79
gecen hafta 68.6
bu hafta 68.6
gelen gıden 0
toplam gıden 10.400
hedef 60
2haftadr yermde seyredıyorum
tebrikler canimGünaydın kızlar. Bildirim sabahı hayırlı olsun herkese
baslangc 75,1
gecen hafta 75,1
bu hafta 73,8
gıden 1,3
toplam gıden 1,3
hedef 65
cok sagol zerram insallahsevdiklerinle beraber sağlıklı mutlu nice yıllar dilerim suzim...
günaydın canım tatil bizi altüst etti
haftaya veririz inşallah
günaydın canım tebrikler
maalesef bendede aynı durum var
almamanda başarı canım
günaydın tebrikler canım
olsun zerrram gezdin geldin insallah verecegizgünaydın hayırlı cumalar herkese...
bildirim
baş:63.2
bu hafta:62.5
hedef:57
ramazanda ne güzel 59.2 yi görmüştüm![]()
hosgeldin canim aramizanolur yaa ben hiç irademe sahip olamıyorum 77 ile hamile kaldım 85 ile doğum yaptım doğumdan bi kaç ay sonra 75 e düştüm şimdi tartı 77.5 i gösteriyo boyum 1,63 nolur yardım edin bende hayatımda bi kez olsun 38 beden kıyafet giymek istiyorum hangi kıyafeti beğendiysem büyük bedeni varmı diye araştırmak istemiyorum eşime güzel görünmek istiyorum yardımlarınızı ve motivasyon bekliyorum çok çaresizim yedikçe mutlu oluyorum ama sonra büyük bi kabusa dönüşüyo
tebrikler canimGünaydn Kızlar
Bende 19unda Basladım diyete, Bildirimimi yapayım İlk Defa
Başlangıç Kilo: 72
Bu Hafta: 70.8
Giden: 1.200
Hedef Kilom: 60 (İsallah)
tü tü tü masallah ececim sanaKilo bildirimim
baslangic 75.2
gecen hafta 60.6
buhafta 59.9
giden 700gr
toplamda giden 15.3
hedef 58
sonunda 60in altini gorebildim
beraber verecegiz insallah canimyaa ben kilo veremiyorumbir ara burada düzenli durdum sonra bıraktım.Açlık-tokluk şekere bakıldı, tiroidlere bakıldı, gerekli kan testleri yapıldı sağlıklı çıktım.Seksenin altına bir inemiyorum.Özellikle bel çevremde toplandı kilolar aşağı-yukarı ilerlemeye devam ediyor.Eskiden hırslıydım verirdim şimdi tık yok.Bir de kilolu değilde iri duruyorum o daha kötü yaa at gibi:26:
sIkma canini haftaya verelim insallahKilo bildirimi:
geçen hafta . 79.4
bu hafta: 79.8
harikasin ececimsagol canim sonunda gordum Eki Görüntüle 784222
insallah devamida gelir esimle girdigim iddeayi kazanmis oluyorum guzel yani bu oldu![]()
tabii hosgeldin canimmerhaba
79,6 kg olarak beni aranıza kabul eder misiniz?
birde kendim uygulayabilsemben tum hamileligim boyunca simdi yalan olmasin ama hergun 100grlik paketlerden goturuyodum bitane dogum yaptim esim biliyoya ciko sevdigimi cicekle birlikte 2paket
Eki Görüntüle 784296 bunlardan getirmisti bunun iki cesitinden ben tabi bi baktim paketin biri bitmis sonra kizimda eve gelince 10kilo gitmisti oglumda oyle olmadi sadece 5 Kilo civari gitti bide ben yemege devam ettim Taki trde herkes laf edene Kadar turkiyedede 5kilo aldim 75 oldum geldigim gunun ertesinde diyete girdim ogun bugun diyetteyim simdi ekimde gidicem ve niyetim 55 olmak ama oncelikle gobegin biraz daha azalmasi sok gecircekler benim trdeyken bi ara Doktor hipoglisemi demisti ama sonra oyle olmadigi cikti bende ciko gorunce dayanamiyordum simdi kendimi durdurdum
suziyle tanistinizmi bilmiyorum ama
onun dedigini bende sana soyleyeyim
hicbir yiyicek aynadaki bizden daha fazla mutlu etmez bizi
oyuzden kendimiz icin bi guzellik yapiyoruz ve bir sure cikolari unutuyoruz
tam tutturdun tugbis tebriklerbaşlangıç:62.7
geçen hafta:62.7
bu hafta:61.7
giden:1.000
hedef:59
Eki Görüntüle 784306
hedefimi tutturucamı biliyordumda bu kadarda denk getireceğimi tahmin etmezdim azcık daha fazla vereydim ya yahuu![]()
tebrikler canimarkadaşlar başlangıç kilo 82
geçen hafta 75.5
bugün 74.8
hedef 60
kızlar kilo değişikliğimi çizelgeme yansıtamıyorum yardım lütfen
ben arada form cayi iciyorum gün icinde de isirgan otu yesil cay ama bu aralar birakdim tekrar baslasam iyi olacakkızlar aranızda bana ödem atmak için karışım çay vs önerebilcek biri var mı :26:
olsun canim 1 kilo cok güzel ben verdigim her gramm icin seviniyorumarkadaşlar başlangıç kilo 72
geçen hafta 71
bugün 70
hedef 52
sadece 1 kilo verdim![]()
arti degilsin ya eninde sonunda kirip bu rakamin altina da düseceksin müzzeyencimslm canlarım alıntı yapmak isterdim ama net yine gitti..gelirse ilgilencem..bildirimi yapayım.sabah annemler sürpriz yapıp bana geldiler ondan yazamadım we o ara net gltmiş.
Başlangıç:87
geçen hafta:61.400
bu hafta:61.400
gelen giden:yok
insallah canim insallahKilo veren herkesi tebrik edrim kızlar..vermeyenlerde üzülmesin önümüzdeki hafta verirsiniz.bende yeni başladım diye buhafta 1,3 kg gitti ama sürekli böyle gitmeyeceğini biliyorum.umarımda devam eder.kurbanda incecik olalım hepimiz inşallah..
olmus herhalde :44:kızlar bu çizelgeye çok sinirlendim.yeniden bi çizelge hazırladım sayfayı kaydettim üzerinde kilo değişikliğimi yapabilmek için.ama olmadı .yahu kilo vermeyi bırakıp bu çizelgeye takıldım.ne çizelgeymiş ayol
hosgeldin canim aramizahayırlı akşamlar hanımlar 20 ağustosta yediklerime dikkat etmeye başladım bende bir çok kere başladım ve bıraktım umarım bu seferde öyle olmaz ...uzun zaman diyet yapmak nefsime zor geliyor tatlılara olan düşkünlüğümden dolayı 27 yaşındayım ve bu kiloyla yaşlanmak istemiyorum 80.7 ile başladım diyete bugün 4 günüm 79.2 oldum ilk günler biraz fazla gidiyor sonra duruyor...hiç görmediğim kiloları gördüm artık dur deme zamanı tekrar geldi dedim,destek almaya geldim aranıza...![]()
Kilo veren herkesi tebrik edrim kızlar..vermeyenlerde üzülmesin önümüzdeki hafta verirsiniz.bende yeni başladım diye buhafta 1,3 kg gitti ama sürekli böyle gitmeyeceğini biliyorum.umarımda devam eder.kurbanda incecik olalım hepimiz inşallah..
hayırlı akşamlar hanımlar 20 ağustosta yediklerime dikkat etmeye başladım bende bir çok kere başladım ve bıraktım umarım bu seferde öyle olmaz ...uzun zaman diyet yapmak nefsime zor geliyor tatlılara olan düşkünlüğümden dolayı 27 yaşındayım ve bu kiloyla yaşlanmak istemiyorum 80.7 ile başladım diyete bugün 4 günüm 79.2 oldum ilk günler biraz fazla gidiyor sonra duruyor...hiç görmediğim kiloları gördüm artık dur deme zamanı tekrar geldi dedim,destek almaya geldim aranıza...![]()
ay kizlar bugün cok güzeldin baya götürdüm pata dir abur cuburdur ama kardesim bizim müstakbel gelinle süpriz yapti bana
abla yukariya gel yemek hazirliycakdik sana ama makarnanin sosu pat pat etti hertaraf bati mervenin gözüne gelince o silemedi yardim et dedigittim yukariya arkadaslarimi toplamis masa hazirlamislar pastayla birlikde ay cok duygulandim cok hosuma gitti
amin canim cok sagol ececimgörmüssün 5li rakamlari cok sevindim ececim gözümün önünde eriyip gittin gii
keske sana takilip bende senin pesinden gelseydim cok sevindim ve bize cok güzelde örnek oldun isteyince oluyor gercekden
cok sagol tatlimgötür beni gidigin yere
sende de gidecek insallah canim bak gör
cok sagol fadimecim canim arkadasim
tatil kilolari verirsin haftaya insallah
tebrikler canim ramazanda genelde kilo aliniyor canim geri verecez insallah aldiklarimizi
haftaya eksi cikariz insallah canim
tebrikler canim
cok sagol zerram insallah
olsun zerrram gezdin geldin insallah verecegiz
hosgeldin canim aramiza
tebrikler canim
tü tü tü masallah ececim sana
beraber verecegiz insallah canim
sIkma canini haftaya verelim insallah
harikasin ececim
tabii hosgeldin canim
birde kendim uygulayabilsem
tam tutturdun tugbis tebrikler
tebrikler canim
ben arada form cayi iciyorum gün icinde de isirgan otu yesil cay ama bu aralar birakdim tekrar baslasam iyi olacak
olsun canim 1 kilo cok güzel ben verdigim her gramm icin seviniyorum
arti degilsin ya eninde sonunda kirip bu rakamin altina da düseceksin müzzeyencim
insallah canim insallah
olmus herhalde :44:
hosgeldin canim aramiza![]()
bildirimmimi de yapayim unutmadan
baslangic:77.1
gecen hafta:73.3
bu hafta:73.4
gelen:100 gramm
toplam giden:3,7
haftaya daha güzel sonuclar görürüüz insallah![]()
tekrardan nice mutlu senelere canim
tesekkur ediyorum bu arada
esim yok diyo ben gorucem tartinin ustunde 59 lu sayiyi nerden bileyim diyo bavullari ust uste koyupda o kilolari cikarmadigini
tesekkurler canim ben mayis 18de basladim 3ayi biraz gecti diyete baslayali
tebrikler tugba
tebrikler canim tekrar yaptigin yerden yapman gerekiyor kendinden ilerlemiyor
tesekkurler canim insaallah kalici olurlar
canim kontrol paneline basiyorsun ordan Profil duzenleye giriyosun ordanda cizelge yazan yere kaydediyorsun
canim sende yazmissin bende tekrarladim
gidicek kilolar dert etme canim
Dayan canim umutsuzluk yok zayif olucagiz istedigimiz kiyafeti alicaz oyle dusun ben s aliyorum ve sahane bi duygu oyle diyeyim
çok sağol canım bende istediğim kıyafeti almak bi kez olsun 38 beden belden oturtma kıyafet giymek istiyorum kendimi billdim bileli kiloluyum sadece 2009 senesinde 63 kilo ydum sonra evlenene kadar 70 evlendikten hamile kalana kadar 77 oldum 85 le doğum yaptım şuan 77 yim bi ara 75 olmuştum offf
şu beyinde bitirme işi nasıl oluyor eşim bana bi tuhaf bakmaya başladı artık göbeğime bakıp dalga geçiyor
sabırlı ol canım..
zamanla nasıl beslenmen gerektiğini öğreneceksin
yediklerini paylaş buralarda ol emin olki herhengi bir sağlık problemin yoksa kilolar gidecektir
pzt 64 tümde çok şükür evime dönünce barsaklarım düzenli çalışmaya başladı
çok sağol canım bende istediğim kıyafeti almak bi kez olsun 38 beden belden oturtma kıyafet giymek istiyorum kendimi billdim bileli kiloluyum sadece 2009 senesinde 63 kilo ydum sonra evlenene kadar 70 evlendikten hamile kalana kadar 77 oldum 85 le doğum yaptım şuan 77 yim bi ara 75 olmuştum offf
şu beyinde bitirme işi nasıl oluyor eşim bana bi tuhaf bakmaya başladı artık göbeğime bakıp dalga geçiyor
kizlar cocuklari uyuttum 3makine camasir yikamistim onlari katladim kizimla katlamak mumkun olmuyor ben katliyorum o bozuyo
hic sevmiyorum ya camasir katlamayi utu yapmayida baska sevmeyende varmi
ececim resimlerini atarmsın belki daha fazla motive oluruz
bende hiç sevmiyorum ne katlamasını nede ütülemesini ayrıca asmasınıda sevmiyorum kurutma aldım çok faydasını gördüm tavsiye ederim asma derdiyle uğraşmıyorsun:))
ben hep zayif sayilirdim 59la hamile kaldim kizimda 78le doguma gittim ve 1sene dolmadan verdim aldigim kilolari sonra keyfini bile cikaramadan zayifligin bidaha hamile kaldim tamam dedim bu sefer okadar Kilo almiycam ama 20ninde ustunde aldim simdi onlari vermeye ugrasiyorum benim esim hamileyken ben cikolari goturuyodum oda ye nede olsa dogumdan sonra verirsin diyodu ama ben busefer yemege devam ettim sen veremiyceksin kilolarini mideni buyuttun hep yiyosun felan dedi ama simdi sadece diyebildigi gobegin biraz kalmis onuda hallet nasil gidicek diyorum hergun 3kere ben merkezden uzak oturuyorum merkeze yuru eve gel erir diyo yuh dedim tabi merkeze gidip eve donmem 5km gunde 3defa yapsam 15 km eder ben sadece bikere gidiyorum![]()