kızlar aranızda bana ödem atmak için karışım çay vs önerebilcek biri var mı :26:
Form çayı içebilirsin canım, maydanoz suyu içenler var ama bunları bilinçli yapmak lazım, fazlası zarar verebilir.
arkadaşlar başlangıç kilo 72
geçen hafta 71
bugün 70
hedef 52
sadece 1 kilo verdim

kızlar bu çizelgeye çok sinirlendim.yeniden bi çizelge hazırladım sayfayı kaydettim üzerinde kilo değişikliğimi yapabilmek için.ama olmadı .yahu kilo vermeyi bırakıp bu çizelgeye takıldım.ne çizelgeymiş ayol
Yapamadın mı hala canım, boyunu söyleseydin yapacaktım ben sana, akşam bekledim söylemedin, ben de çıkmak zorunda kaldım, yeni bir çizelge yap öğreninceye kadar.
hayırlı akşamlar hanımlar 20 ağustosta yediklerime dikkat etmeye başladım bende bir çok kere başladım ve bıraktım umarım bu seferde öyle olmaz ...uzun zaman diyet yapmak nefsime zor geliyor tatlılara olan düşkünlüğümden dolayı 27 yaşındayım ve bu kiloyla yaşlanmak istemiyorum 80.7 ile başladım diyete bugün 4 günüm 79.2 oldum ilk günler biraz fazla gidiyor sonra duruyor...hiç görmediğim kiloları gördüm artık dur deme zamanı tekrar geldi dedim,destek almaya geldim aranıza...
Hoşgeldin canım, gün içinde yediklerini paylaş, yardımcı oluruz canım.
ay kizlar bugün cok güzeldin baya götürdüm pata dir abur cuburdur ama kardesim bizim müstakbel gelinle süpriz yapti bana

abla yukariya gel yemek hazirliycakdik sana ama makarnanin sosu pat pat etti hertaraf bati mervenin gözüne gelince o silemedi yardim et dedi

gittim yukariya arkadaslarimi toplamis masa hazirlamislar pastayla birlikde ay cok duygulandim cok hosuma gitti
hosgeldin canim aramiza
Çok sevindim senin adına, insana sürpriz yapılması ne kadar hoş, hep sevenlerin yanında olsun inşallah.
çok sağol canım bende istediğim kıyafeti almak bi kez olsun 38 beden belden oturtma kıyafet giymek istiyorum kendimi billdim bileli kiloluyum sadece 2009 senesinde 63 kilo ydum sonra evlenene kadar 70 evlendikten hamile kalana kadar 77 oldum 85 le doğum yaptım şuan 77 yim bi ara 75 olmuştum offf
şu beyinde bitirme işi nasıl oluyor eşim bana bi tuhaf bakmaya başladı artık göbeğime bakıp dalga geçiyor
İnanacaksın 38 beden olacağına, dolabına bir de38 beden kıyafet asacaksın, hergün ona bakıp seni giyeceğim mutlaka diyeceksin, hem zayıf olanların ne üstünlüğü var, ben de yapıcam diyeceksin, yıllarca tatlı-abur cuburları yedim ne kazandırdı bana diyeceksin?
kizlar cocuklari uyuttum 3makine camasir yikamistim onlari katladim kizimla katlamak mumkun olmuyor ben katliyorum o bozuyo
hic sevmiyorum ya camasir katlamayi utu yapmayida baska sevmeyende varmi
Kolay gelsin canım.
Merhaba kızlar aranıza katılmak istiyorum bana da yer var mı acaba :)
Hoşgeldin canım, tabii ki yer var.
bunlar kadınları saf sanıyorlar herşeyi yapan biz yoğun tempo hergün stres yapan onlar ben hamileyken 8 kilo aldım eşim benmle birlikte 15 kilo aldı inanabiliyomusun ama beni zayıf görmek istiyo bide şu var eşim akşamları ek iş yapıo teknede halk oyunları ekibinde ee tabi dansözde çıkıyor birsürü dansçıda var güzel kızlar rus turistler benim işim zor valla bide benim arkadaşlarımın hepsi zayıf bi şişko benim off onlarıda gördükçe belki benimkarımda zayıf olsa diyodur
İşin zormuş canım, sırf bu neden bile hırslanman için yeter sana, ordaki kızları düşünüp zayıfla sen de.
arkadaslarrrr
baslangic kilom 75.2
suanda 74.3
verilen 700 gr
hedef 60

herkese günaydın

dün annemlerdeydim netim yoktu.bildirim yapamadım.şimdi desem olur mu acaba?
bi de bu yarışma nasıl bşe hani kilo alırda kötü etki eersem diye söylüyorum.
benim menülerim henüz oturmadı çünlü kısıtlı vaktim var kendime özel bişeyler hazırlayamıyorum.ama ben de ekmeği kestim desem yeridir.bir dilim yemedim bile tam olarak.tatlı çikolata ve kuruyemişi de kesince ben başladım eksilmeye.
Olur canım yap bildirimini, hemen öyle moral bozmak yok tatlım, kötü düşünme, muhakkak vericeksin o fazlalıkları inan bana.