70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biz de eşimle yürüyüşe başlıcaktık akşamları ama nerdeee..dün battaniyenin altından çıkamadıkı soğuktu..bu gün yakmışlar kaloriferleri ama ayakkabılar ayağımı vurdu eve nasıl gidicem diye düşünüyorum spor bu gün de yattı...keşke aynı şehirde olsak da toplaşıp spor yapsak ne eğlenceli olurdu :)))

öncelikle hoşbuldum alıntılamayı yapamamışım yaptım sanıyodum neyse bir sonraki sefere :34:
bir kere çayımı çok şekerli içtiğimi farkettim bir çay bardağına 3 kesme şeker koyuyomuşum ben bile yeni farkettim:45: 3 4 gündür şekersiz içiyorum çayları tamamen bıraktım ilk başta çok acı gelmişlerdi ama şu an tadı güzel gelmeye başladı çay falan değil şekerli su içiyomuşum:20: çikolata tatlı falan kesinlikle yememeye çalışıyorum çok sevmeme rağmen ama arada kahvaltıda tahin helvası yiyorum küçük bir parça ondan vazgeçemedim :2:
bende bugün yediklerimi yazayım
kahvaltıda: 2 dilim ekmek biraz peynir 3 tane zeytin 1 haşlanmış yumurta( yumurtaya limon sıkıyorum dilimleyip yoksa çok kuru geliyo) domates işte bir parça helva:18: ve 1 bardak şekersiz çay
öğlen yemeği yemedim çünkü kahvaltıyı 10.30 da yapmıştım arada 1 mandalina ve diğer arada 2 tane mısır ve prinç patlağı varya yağsız olan ondan yedim baya bastırıyo yeme isteğini bende:9:
akşamda: 5 buçuk gibi yedim yarım kase çorba balık ve salata
bu arada ben iki haftadır düzenli olarak yürüyorum kursa gidiyorum 12 gibi haftaiçi 15 dk önceki durakta inip orda biniyorum dönüşte yarım saat yürümüş oluyorum :1:
kızlar bir de ben sabah kalktığımda 100 adım yerimde koşuyorum yere yatıp 50 bisiklet sürme hareketinden yapıyorum 10 mekik çekiyorum birde ayakta durduğum yerde 50 kulaç atma hareketi yapıyorum ve 10 dk mı almıyo öneririm zaten o yüzden yazdım:34:

Aramıza hoşgeldin canım, yaşın da gençmiş, sabırla ve azimle istediğin kiloya inersin eminim. Sınavını da umarım en güzel şekilde başarırsın canım.:16:

Selam canım, sen derslerine çalış, alıntı falan mühim değil, bu arada ne okuyorsun canım?
Liste için de ayrıca teşekkür ederim, o hafta yazamadım sanırım, ellerine sağlık.

Balkaymakım gelmiş, hoşgelmiş sefalar getirmiş, kız bir gittin kayboldun, neler yapıyorsun, nasıl geçiyor hayatın, artık aramıza düzenli katılacak mısın? Bırakma bizleri emi:54::54:

Aramıza hoşgeldin canım, çok güzel boyunun 1,70 olması, hep imrenmişimdir uzun boylara, benim de maalesef 1,52 boy, 65 kg.:19::19: Biz burada takım olarak değil de, birbirimize yardımcı olarak kg. vermeye çalışıyoruz, cuma günleri de listemiz çıkıyor.

kuzum saolasin ben biraz kart bir ogrenciyim, doktora yapiyorum universitede degilim yani:51::51:

gecmisi okudum herkescikler cok iyi begenilerimi yaptim ama hepsini alintilayamadim hizlica okuyayim diye:1::1: ben bugun oglumla gezdim tozdum :) menu de soyle

sabah domates ince dlm peynir zeytin sekersiz cay 1 dlm ekmek

ara firsat yoktu

oglen buyuk bir tavuk gogsuyle yapilmis hamburger sandivic arasi bisey patates(firinda) gazoz:19:

ara mandalina 1 donut

aksam corba domates zeytin (aslinda aksam yemegi yemicektim ogle yemegi bayagi doyurmustu beni ama sonra oglumla acikinca hadi dedik tarhanayi isitip yiyelim :))

ara 1 kuru incir

kizlar bu sefer yani bu hafta cuma herkesin bildirimini

BASLANGIC KILO
GECEN HAFTA
BU HAFTA
GIDEN
TOPLAMDA GIDEN
HEDEF

olacak sekilde ozel msj olarak bekliyorum, listeyi yapacagim insallah, lakin liste bu sefer sadece msj gonderenlerden olusacak gibi duruyor zira pazartesiye yetirstirmem gereken bir onemli odev var :31::31::52::52::18::18:

herkesi opuyommmmmm:54::54::54:

Fadimem nasılsın kızcem. Senle hiç karşılaşmıyoruz.Bence koşluk meselesini deneyelim. Birbirimizi dürtklersek anca gider bu kilolar. Sporuda ihmal etmeyelim. Yaptığımız sporları menüye eklersek birbirmizi gaza getiririz.
İyiyi canım sağolasın, hızlı bir şekilde başladık işte işe güce. Dün sen beni gaza getirdin valla, eve gittim 27 dakika jillian yaptım, ohhh sefam olsun, baklavaların üstüne çoktan hakettim ben bunu. Koçluk meselesi iyi hoş da, herkes devamlı girmiyor ki, nasıl olacak?
Ben varım.. Bu gün nöbetciydim. Çok yoruldum. Spor yapmadım. Fadime beni gaza getirki spor yapayım
İnşallah yapmışındır sporunu. Kendini 38 beden jeanların içinde hayal et canım.

biz de eşimle yürüyüşe başlıcaktık akşamları ama nerdeee..dün battaniyenin altından çıkamadıkı soğuktu..bu gün yakmışlar kaloriferleri ama ayakkabılar ayağımı vurdu eve nasıl gidicem diye düşünüyorum spor bu gün de yattı...keşke aynı şehirde olsak da toplaşıp spor yapsak ne eğlenceli olurdu :)))

beni de aranıza alır mısınızz.75 kiloyum boyum 1.70 vee 65 kilo olmak ıstıorumm:18:
Tabii ki alırız, hoşgeldin canım.
öncelikle hoşbuldum alıntılamayı yapamamışım yaptım sanıyodum neyse bir sonraki sefere :34:
bir kere çayımı çok şekerli içtiğimi farkettim bir çay bardağına 3 kesme şeker koyuyomuşum ben bile yeni farkettim:45: 3 4 gündür şekersiz içiyorum çayları tamamen bıraktım ilk başta çok acı gelmişlerdi ama şu an tadı güzel gelmeye başladı çay falan değil şekerli su içiyomuşum:20: çikolata tatlı falan kesinlikle yememeye çalışıyorum çok sevmeme rağmen ama arada kahvaltıda tahin helvası yiyorum küçük bir parça ondan vazgeçemedim :2:
kahvaltıda: 2 dilim ekmek biraz peynir 3 tane zeytin 1 haşlanmış yumurta( yumurtaya limon sıkıyorum dilimleyip yoksa çok kuru geliyo) domates işte bir parça helva:18: ve 1 bardak şekersiz çay
öğlen yemeği yemedim çünkü kahvaltıyı 10.30 da yapmıştım arada 1 mandalina ve diğer arada 2 tane mısır ve prinç patlağı varya yağsız olan ondan yedim baya bastırıyo yeme isteğini bende:9:
bu arada ben iki haftadır düzenli olarak yürüyorum kursa gidiyorum 12 gibi haftaiçi 15 dk önceki durakta inip orda biniyorum dönüşte yarım saat yürümüş oluyorum :1:
kızlar bir de ben sabah kalktığımda 100 adım yerimde koşuyorum yere yatıp 50 bisiklet sürme hareketinden yapıyorum 10 mekik çekiyorum birde ayakta durduğum yerde 50 kulaç atma hareketi yapıyorum ve 10 dk mı almıyo öneririm zaten o yüzden yazdım:34:
Aramıza hoşgeldin canım.
İnternetten leslie var yürüyüş yaptırıyo olduğun yerde, onun 20 dakika-35 dakika-45 dakika-60 dakika gibi çeşitli videoları var canım, bir de jillan michalle var 27 dakika ama süper bir kadın, bunları tavsiye ederim sana.

kuzum saolasin ben biraz kart bir ogrenciyim, doktora yapiyorum universitede degilim yani:51::51:

gecmisi okudum herkescikler cok iyi begenilerimi yaptim ama hepsini alintilayamadim hizlica okuyayim diye:1::1: ben bugun oglumla gezdim tozdum :) menu de soyle

ara firsat yoktu

oglen buyuk bir tavuk gogsuyle yapilmis hamburger sandivic arasi bisey patates(firinda) gazoz:19:

ara mandalina 1 donut

aksam corba domates zeytin (aslinda aksam yemegi yemicektim ogle yemegi bayagi doyurmustu beni ama sonra oglumla acikinca hadi dedik tarhanayi isitip yiyelim :))

ara 1 kuru incir

BASLANGIC KILO
GECEN HAFTA
BU HAFTA
GIDEN
TOPLAMDA GIDEN
HEDEF

olacak sekilde ozel msj olarak bekliyorum, listeyi yapacagim insallah, lakin liste bu sefer sadece msj gonderenlerden olusacak gibi duruyor zira pazartesiye yetirstirmem gereken bir onemli odev var :31::31::52::52::18::18:

Anladım canım öğrenmenin yaşı mı var, okumak okumaktır, Allah emeklerini boşa çıkartmasın inşallah. Menün de güzel gözüküyor, afiyet olsun. Mesaj atmaya da dikkat ederim canım.:16::16:

Suzi canım cuma gününe kadar devam edeceğim. Baktım olmuyor cumartesi-pazar ayran detoksu yapcam.
güle güle canım yarın görüşürüz.

selam canım bu ayran detoksu nasıl oluyor ayran çok seven biri olarak işime yarar diye dikkatimi çekti benle de paylaşır mısın tatlım:6:

beni de aranıza alır mısınızz.75 kiloyum boyum 1.70 vee 65 kilo olmak ıstıorumm:18:

hoşgeldin aramıza canımm sen benim kilomda olmak istiyorsun bende senin boyunda olmak isterdim ahh ahh :31:

geri tam dönmüyorsunuz ki :43:bi bakiyom yine kaybolmussunuz :43:
canım haklısın bayramda giremedim
onun dışındada kimse bişey yazmıyor kendi kendine konuşuyor bazıları nebilim öyle yaniii
hep belli kişiler alıntılıyor
KIZLAR
Bizim grupda biraz mativasyon sorunumuz var. Mativasyonu artırmak için koçluk sistemini öneriyorum. En çok kilo veren an az kilo verenin koçu olsun.Onunun menüsünü ve sporunu kontorol altında tutsun.
Birde spor konusunda çok boş veriyoruz .Bence haftada an az3 gün spor zorunlu olsun. Herkez hangi sporu kaç dakkika yaptığınıda günlük menüsüne eklesin.
bence süper olur
motivasyon şart
menüleri yazalım ve herkes yorumlasın lütfen
yeni başladım diye bişey yok belkide araştırdı yeni başlıyorum diye çok şey biliyor
herkes bilgilerini paylaşsın
:42::42::42:
Nasıl gidiyor yemek tarifleriyle aran, maşallah bayağı bir tarifin oldu sanırım, yapması yemesi iyi de bir de kilo durumu olmasa değil mi? Ben de bayramda baklava yapayım dedim, ahhh ah gerisini sen düşün:17::17::17:
iyi canım ne olsun
300 geçti işte :27:
ama sırf orası için yapmıyorum sonuçta evde bişeyler pişiyor
bende hep farklı şeyleri yapmayı severim aynı şeyler sıkar beni
böylecede bisürü tarif çıkıyor ortaya
keki kurabiyeyi misafirim gelmeden yapmıyorum artık :37:

kızlar ben de aranıza katılabilir miyim, en son 70 tim galiba ama bayramdan sonra tartılmadım, herhalde 71-72 olmuşumdur, hedefim 55, boyum 1.58 , yaşım 30, 6,5 aylık bi kızım var, artık doğum kilolarımdan kurtulmak istiyorum, çok denedim ama olmadı, motiveye ihtiyacım var, yapamıyorum, yapamadıkça moralim daha çok bozuluyor, çatlaklarım da var:(, eşim beni beğenmiyor artık bunu hissediyprum, herkes kilomla dalga geçiyo, 18 kilo aldım hamilelikte 80le gittim ,70tim işte bi ara kendi çabalarımla hamilelik öncesi 62ydim, ama o zaman da kiloluydum hedefim 55

kızlar ben de aranıza katılabilir miyim, en son 70 tim galiba ama bayramdan sonra tartılmadım, herhalde 71-72 olmuşumdur, hedefim 55, boyum 1.58 , yaşım 30, 6,5 aylık bi kızım var, artık doğum kilolarımdan kurtulmak istiyorum, çok denedim ama olmadı, motiveye ihtiyacım var, yapamıyorum, yapamadıkça moralim daha çok bozuluyor, çatlaklarım da var:(, eşim beni beğenmiyor artık bunu hissediyprum, herkes kilomla dalga geçiyo, 18 kilo aldım hamilelikte 80le gittim ,70tim işte bi ara kendi çabalarımla hamilelik öncesi 62ydim, ama o zaman da kiloluydum hedefim 55

selam canım hoşgeldin aramıza burda rahatlıkla verirsin kilolarını merak etme ayrıca kilolu değilsin sadece fazlalığın var ve onu gönderceksin:21: bende senin kilonla başladım ve 5i gitti 9u kaldı Allah'ın izniyle o da gidecek inşallah hedeflerimiz aynı ve ben çok zor kilo veren biriyim hareketsiz + boğazına sahip olamayan biriyim o yüzden ben veriyorsam sen gibi küçük bi bebeği olan hayi hayli verir tek yapman gereken bizi takip etmek inan faydasını göreceksin sayfamızın kefiliyim :52::52::52:

Nasıl gidiyor yemek tarifleriyle aran, maşallah bayağı bir tarifin oldu sanırım, yapması yemesi iyi de bir de kilo durumu olmasa değil mi? Ben de bayramda baklava yapayım dedim, ahhh ah gerisini sen düşün:17::17::17:

Olur bazen öyle canım, sen geldiğinde yaz yine biz sana cevap veririz.

Güzel canım menün afiyet olsun.:46::46:

:7::7::7:

Evet haklısın, biraz başıboşluk var maalesef ama kimse de mecbur değil ki, herkese cevap yazmaya, herkesin farklı sorumlulukları var, geçen senelerde Dilek vardı kızçem, burda aylarca herkese cevap yazdı, hiç bıkmadan usanmadan, ondan sonra da Suzim kaldı işte herkese yorum yapmaya çalışan, ama devamlı gelen, birbirine alıntı yapan kişi sayısı azınlıkta olunca, otomotikman motivasyon sorunu da oluyor tabii ki. Koçluk konusu güzel fikir olabilir aslında haklısın da, becerebilmek mesele, takip etmek mesele. Spor konusunda da haklısın, hergün bugün spor yapacağım diye eve gidiyorum, tv karşısında çekirdek çıtlıyorum:17::17::17: Eski kilolu günlerime döndüm, olmuyoır böyle:5::5::5::5:
topigi canlandirmak lazim bencede birseyler yapmali hem eglenceli hem keyifli kilo verelim insallah :31:
Suzi canım cuma gününe kadar devam edeceğim. Baktım olmuyor cumartesi-pazar ayran detoksu yapcam.
güle güle canım yarın görüşürüz.
gercekden senin menülerin cogu cok güzel o yüzden dikkat etmeye devam edersen zaten illakki gidecek diye düsünüyorum o yüzden canini sIkma bence :38: görüsürürz canim :54:
ya ne güzel olurdun desek hadi hepimiz 6 da bulusalim spor yapalim yakin olsaydik keske :97:
hosggeldin canim :3:
süper canim :46:bence spor da yapdigin icin cok daha güzel kilolar vereceksin :29:

ara firsat yoktu

ara mandalina 1 donut

ara 1 kuru incir

BASLANGIC KILO
GECEN HAFTA
BU HAFTA
GIDEN
TOPLAMDA GIDEN
HEDEF

menü biraz kacamakli olmus ama aksam toparlamissin geri tatlim :1: tamam kuzum cuma günü özel msj gönderelim :42::54:
günaydın hatunlarr :3::3::3:

güzel bi gün olsun inşallah :24::24::24::24::24::24::24:
insallah kuzu günaydin :54::16:

onun dışındada kimse bişey yazmıyor kendi kendine konuşuyor bazıları nebilim öyle yaniii

bence süper olur
motivasyon şart
yeni başladım diye bişey yok belkide araştırdı yeni başlıyorum diye çok şey biliyor

iyi canım ne olsun
evet minem topik eskisi gibi degil bi hareketlilik lazim :31:
hosgeldin canim :3:

günaydın can Suzimm :3::3::3:
bi git gel bakim bekliorum seni burda :9::9:
uyyyy yirim seni :48::54:3 dilim börek yiyen kadercim :9: ay hic unutmam nasil seni ispiyonlamisdim :9:

simdi gelelim zurnanin sirt dedigine :1:öylemi deniyordun :9:

dün yediklerim :
2dilim kara ekmek visne receli ile
ara: 1 elma
öglen: öglen ne yedim ben ya :44: :26::30: ayyy heyvah napcam dün yedigimi unuttum :26: ha :28: 1 ekmek arasi peynir yedim :17:
ara: cabuk corba ictim mantarli
1 sira findikli cikolata :17:
aksam: 3 kürdan kebapi yanina yogurt 1 dilim kara ekmek

tuhaf bi menü dimi kizlar:44: :ssz:

selam canım hoşgeldin aramıza burda rahatlıkla verirsin kilolarını merak etme ayrıca kilolu değilsin sadece fazlalığın var ve onu gönderceksin:21: bende senin kilonla başladım ve 5i gitti 9u kaldı Allah'ın izniyle o da gidecek inşallah hedeflerimiz aynı ve ben çok zor kilo veren biriyim hareketsiz + boğazına sahip olamayan biriyim o yüzden ben veriyorsam sen gibi küçük bi bebeği olan hayi hayli verir tek yapman gereken bizi takip etmek inan faydasını göreceksin sayfamızın kefiliyim :52::52::52:

canımmmmmm:)
çok saol ya şimdiden faydasını gördüm işte yazınla:)
yarından itibaren başlıyorum cuma da bildirim yaparım,ben de spor yapamıyorum, ne güzel vermişsin tebrik ederim,takipteyim artık;)

topigi canlandirmak lazim bencede birseyler yapmali hem eglenceli hem keyifli kilo verelim insallah :31:

gercekden senin menülerin cogu cok güzel o yüzden dikkat etmeye devam edersen zaten illakki gidecek diye düsünüyorum o yüzden canini sIkma bence :38: görüsürürz canim :54:

ya ne güzel olurdun desek hadi hepimiz 6 da bulusalim spor yapalim yakin olsaydik keske :97:

süper canim :46:bence spor da yapdigin icin cok daha güzel kilolar vereceksin :29:

menü biraz kacamakli olmus ama aksam toparlamissin geri tatlim :1: tamam kuzum cuma günü özel msj gönderelim :42::54:

uyyyy yirim seni :48::54:3 dilim börek yiyen kadercim :9: ay hic unutmam nasil seni ispiyonlamisdim :9:

hoşbulduk canım, saol:)

bence süper olur
motivasyon şart

iyi canım ne olsun
Eski günlerimizi istiyom bennnn, keşke yine öyle olsak. İlerde kitap falan basarmışsın, olur mu olur. Portakal ağacı mesela ilk başlarda amatördü sanırım şimdi profesyonel oldu, dergi yöneticiliği falan da yapıyor sanırım. Keşke ben de başka bişeyler yapabilseydim, yıllarca tıkıldım kaldım, değişiklik şart.

Tabii ki canım hoşgeldin. Günlük menülerini paylaş bizimle, eksik fazlalarını öğrenirsin hem.

hello günaydin sekerler:3: toplanti vardin gelemedim bi gecmise gideyim geliyom geri :54::10:
Günaydın canım:16::16:

günaydın hatunlarr :3::3::3:

güzel bi gün olsun inşallah :24::24::24::24::24::24::24:
Günaydın şekerim:16::16:

simdi gelelim zurnanin sirt dedigine :1:öylemi deniyordun :9:

dün yediklerim :
2dilim kara ekmek visne receli ile
ara: 1 elma
öglen: öglen ne yedim ben ya :44: :26::30: ayyy heyvah napcam dün yedigimi unuttum :26: ha :28: 1 ekmek arasi peynir yedim :17:
ara: cabuk corba ictim mantarli
1 sira findikli cikolata :17:
aksam: 3 kürdan kebapi yanina yogurt 1 dilim kara ekmek

tuhaf bi menü dimi kizlar:44: :ssz:
Öğlen geçiştirmişsin yine canım, sabah da öyle, menülerini yeşillikle çeşitlendirmeye çalışsan iyi olur sanırım:16::16::16:

Teşekkür ederim :), ama ben şu cuma yarışması bildirim falan nasıl yapılıyor bir bilgim yok,rica etsem biri bana açıklayabilir mi? Teşekkür ederim :)

hoşbulduk canım, saol:)
canim birde cizelge yap istersen kendine kilo verdigini cizelgende gördükce daha cok mutlu olursun :29:
Eski günlerimizi istiyom bennnn, keşke yine öyle olsak. İlerde kitap falan basarmışsın, olur mu olur. Portakal ağacı mesela ilk başlarda amatördü sanırım şimdi profesyonel oldu, dergi yöneticiliği falan da yapıyor sanırım. Keşke ben de başka bişeyler yapabilseydim, yıllarca tıkıldım kaldım, değişiklik şart.

Tabii ki canım hoşgeldin. Günlük menülerini paylaş bizimle, eksik fazlalarını öğrenirsin hem.

Öğlen geçiştirmişsin yine canım, sabah da öyle, menülerini yeşillikle çeşitlendirmeye çalışsan iyi olur sanırım:16::16::16:
bugün düzeltim kahvaltimi fadimem haklisin :38:aslinda önceden hazirlayip evden getirmen lazim ki düzgün beslenebilmek icin yoksa olmuyor :31:
Teşekkür ederim :), ama ben şu cuma yarışması bildirim falan nasıl yapılıyor bir bilgim yok,rica etsem biri bana açıklayabilir mi? Teşekkür ederim :)
canim her cuma sabah ac karnina tartilip kilomuzu yaziyoruz yani bildiriyoruz su sekilde
baslangic kilo
gecen hafta
bu hafta
gelen veya kilo verdiysen giden :40:tabiiki giden daha iyi bizim icin:1:
toplam giden:
hedef:
böyle yani sonra theolog arkadasimiz sagolsun bize liste hazirliyor ve en cok kilo veren 1inci oluyor verdigin kiloya göre siralaniyor yani :34: karisikmi anlatim :44:anlatabilmissimdir umarim :1:

canımmmmmm:)
çok saol ya şimdiden faydasını gördüm işte yazınla:)
yarından itibaren başlıyorum cuma da bildirim yaparım,ben de spor yapamıyorum, ne güzel vermişsin tebrik ederim,takipteyim artık;)

:52::52: :52: ayy şımardım valla canım :17:

bak Suzime bakk söyle söyleki yeni gelenler de duysunn :19: :19:

:16::16:

Back
X