70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kuzum saolasin ben biraz kart bir ogrenciyim, doktora yapiyorum universitede degilim yani:51::51:

gecmisi okudum herkescikler cok iyi begenilerimi yaptim ama hepsini alintilayamadim hizlica okuyayim diye:1::1: ben bugun oglumla gezdim tozdum :) menu de soyle

sabah domates ince dlm peynir zeytin sekersiz cay 1 dlm ekmek

ara firsat yoktu

oglen buyuk bir tavuk gogsuyle yapilmis hamburger sandivic arasi bisey patates(firinda) gazoz:19:

ara mandalina 1 donut

aksam corba domates zeytin (aslinda aksam yemegi yemicektim ogle yemegi bayagi doyurmustu beni ama sonra oglumla acikinca hadi dedik tarhanayi isitip yiyelim :))

ara 1 kuru incir

kizlar bu sefer yani bu hafta cuma herkesin bildirimini

BASLANGIC KILO
GECEN HAFTA
BU HAFTA
GIDEN
TOPLAMDA GIDEN
HEDEF

olacak sekilde ozel msj olarak bekliyorum, listeyi yapacagim insallah, lakin liste bu sefer sadece msj gonderenlerden olusacak gibi duruyor zira pazartesiye yetirstirmem gereken bir onemli odev var :31::31::52::52::18::18:

herkesi opuyommmmmm:54::54::54:

bu kilo bildirimi nasıl yapıyoruz ne zaman yani mesela yeni katıldığım için bu hafta yapacakmıyım bende msj atayımmı yada:44:

bu arada kimseye denk gelmiyorum akşam 5 tan sonra girdiğim için ama tüm yazılanları okudum:9: bu arada leslieden bahsetmişsiniz bugün yaptım bnede 1 millik olandan gayet güzelmiş arada yapmayı düşünüyorum teşekkürler öneri için:10:
ama bugün annem peynirli çörek yapmış bnede 2 tane yemişim:20::20: o yüzden 1 mil daha leslie yapıp kendime ceza veriyorum böylece bir daha yemem belki:26:

bu gün ilk kez yazabildim..ama motivasyonumu kaybettim yaa yardımmm :(
bu gün tartıldım 3.günüm 800 gr falan vermişim 1kg bile değil yaa:(
çok mutsuz oldum..saçmalayıp sabah kahvaltısında 1 paket küçük hoşbeş yedim..öğlen sadece çorba ve 1dilim kepek ekmeği arada 1 elma ve akşammm az makarna ve 1 parça çikolata :(((
o verdiğim 800 grı da geri almışımdır kesin..offf :(

siz haftada 1 kez mi tartılıyorsunuz kızlar???

hosgeldin canim :3:

hosbuldummm :48: canim sagol :54:
ya laptopum bozuldu kocisde yoktu sonrada izine gittim geldim derken anca bacim :6:
iyiyim cok sükür :16:katilicam insallah :31:
söyle bi 6 7 kilo daha vereyim insallah diyorum baklim :21:
sen nasilsin neler yapiyosun :6:

ay ay ayyy :23::23::23::23:
bugün olmaz suzi basim agriyo :37:
neyse konuya dönelim menüleri göreyim :51:
dedigim ekmekden almadinmi kiz sen :57:
bak yeter artik gelmeyim orayaaa :20::20::20:
yiteeeeeeeeeerrrrrrrrrrr :57:
yedin ömrümü :4::4:
3 hafta az degil bak istesen en az 4 kilo verirsin hadi suzim lütfen :38:

kime bakmistiniz buyrun :51:
:54:

var canim bi tatli ye bak ben seni ne yapiyom :51:
:4::4::4::4: sakinn ama sakin duymayayim :57: :20::20:
sen yiyince buraya yaziyosun biz yoluyoz sonra hadi bakalim birdaha ye :51:
:27:

afiyet olsun :34:

abow ballı gelmiş hoşgelmiş gözümüz yolarda kaldı:16::16::16:
herkese potansiyel ballı gözüylen bakmaya başladım:6:
hatta yanında 14 yaşlarında kızı olan biri vardı kadınınkocası kızına dediki kızım beyendiğin şeyi almanyaya dönünce alacaz:6:
bende bi şimşek çaktı kadını mağazada gezdiği boyunca takip etiim:28::9:
kasaya geldi ay dedim almanyalımısınız:6:
evet dedi tatile geldik:6:
dedimki biağzını yoklayam bakem ne diycek:6:
dedim benimde bi arkadaşım var almanyalı orda heykel sanatıylan uğraşıyor:6::9::9:
çok memnun çok güzelmiş almanya dedim:6:
baktım kadında şaşkın bi yüz ifadesi var dedim bu değil:9::9::9::9::9::9::9:
suzide dedi ki bi tartı al mağazaya her geleni ölç:6::9::9:
yani çok bilindik bir avmdeyim gelmiş olabülürsün die bacım:9::9::9:
gelbi sarılam:16::16::16::16::16:

topigi canlandirmak lazim bencede birseyler yapmali hem eglenceli hem keyifli kilo verelim insallah :31:

gercekden senin menülerin cogu cok güzel o yüzden dikkat etmeye devam edersen zaten illakki gidecek diye düsünüyorum o yüzden canini sIkma bence :38: görüsürürz canim :54:

ya ne güzel olurdun desek hadi hepimiz 6 da bulusalim spor yapalim yakin olsaydik keske :97:

hosggeldin canim :3:

süper canim :46:bence spor da yapdigin icin cok daha güzel kilolar vereceksin :29:

menü biraz kacamakli olmus ama aksam toparlamissin geri tatlim :1: tamam kuzum cuma günü özel msj gönderelim :42::54:

insallah kuzu günaydin :54::16:

evet minem topik eskisi gibi degil bi hareketlilik lazim :31:

uyyyy yirim seni :48::54:3 dilim börek yiyen kadercim :9: ay hic unutmam nasil seni ispiyonlamisdim :9:

Eski günlerimizi istiyom bennnn, keşke yine öyle olsak. İlerde kitap falan basarmışsın, olur mu olur. Portakal ağacı mesela ilk başlarda amatördü sanırım şimdi profesyonel oldu, dergi yöneticiliği falan da yapıyor sanırım. Keşke ben de başka bişeyler yapabilseydim, yıllarca tıkıldım kaldım, değişiklik şart.

Tabii ki canım hoşgeldin. Günlük menülerini paylaş bizimle, eksik fazlalarını öğrenirsin hem.

Günaydın canım:16::16:

Günaydın şekerim:16::16:

Öğlen geçiştirmişsin yine canım, sabah da öyle, menülerini yeşillikle çeşitlendirmeye çalışsan iyi olur sanırım:16::16::16:
napsak napsak acaba fadime abla yaw koptukgittik:31:

canım haklısın bayramda giremedim
onun dışındada kimse bişey yazmıyor kendi kendine konuşuyor bazıları nebilim öyle yaniii
hep belli kişiler alıntılıyor

bence süper olur
motivasyon şart
menüleri yazalım ve herkes yorumlasın lütfen
yeni başladım diye bişey yok belkide araştırdı yeni başlıyorum diye çok şey biliyor
herkes bilgilerini paylaşsın
:42::42::42:

iyi canım ne olsun
300 geçti işte :27:
ama sırf orası için yapmıyorum sonuçta evde bişeyler pişiyor
bende hep farklı şeyleri yapmayı severim aynı şeyler sıkar beni
böylecede bisürü tarif çıkıyor ortaya
keki kurabiyeyi misafirim gelmeden yapmıyorum artık :37:
ben yazacam ama vaktim olmuyor can atıyorum gelmek için ama gece evde 11 de oluyorum sabahta 8 bucukta evden çıkıyorumsen düşün:37::37:
Nasıl gidiyor yemek tarifleriyle aran, maşallah bayağı bir tarifin oldu sanırım, yapması yemesi iyi de bir de kilo durumu olmasa değil mi? Ben de bayramda baklava yapayım dedim, ahhh ah gerisini sen düşün:17::17::17:

Olur bazen öyle canım, sen geldiğinde yaz yine biz sana cevap veririz.

Güzel canım menün afiyet olsun.:46::46:

:7::7::7:

Evet haklısın, biraz başıboşluk var maalesef ama kimse de mecbur değil ki, herkese cevap yazmaya, herkesin farklı sorumlulukları var, geçen senelerde Dilek vardı kızçem, burda aylarca herkese cevap yazdı, hiç bıkmadan usanmadan, ondan sonra da Suzim kaldı işte herkese yorum yapmaya çalışan, ama devamlı gelen, birbirine alıntı yapan kişi sayısı azınlıkta olunca, otomotikman motivasyon sorunu da oluyor tabii ki. Koçluk konusu güzel fikir olabilir aslında haklısın da, becerebilmek mesele, takip etmek mesele. Spor konusunda da haklısın, hergün bugün spor yapacağım diye eve gidiyorum, tv karşısında çekirdek çıtlıyorum:17::17::17: Eski kilolu günlerime döndüm, olmuyoır böyle:5::5::5::5:
bende kilo aldım hemde 4 kilo birden:53::53:

çok mutsuz oldum..saçmalayıp sabah kahvaltısında 1 paket küçük hoşbeş yedim..öğlen sadece çorba ve 1dilim kepek ekmeği arada 1 elma ve akşammm az makarna ve 1 parça çikolata :(((

ya bence 800 gr çok iyi yani 3 günde verdiysen niye motivasyonunu bozuyorsun ki ayrıca bence hergün tartılmamalısın:24: bir yerde okumuştum hergün tartılmak stres yapıyomuş oda kilo vermeyi engelliyomuş ah bu stres:20: ben de yeni başladım gerçi ama haftada bir tartılıyorum ilk başta hergün tartılıyodum sonra dediğim gibi bıraktım moralim bozuluyo:2: bakalım cuma tartılcam bende neler olacak:10: birde normal olan bir haftada 1-1.5 kg veriliyo zaten daha fazlası sağlıklı olmayabilir moral bozmak yok devam:10:
ayrıca menün kalori olarak fena değil çikolata olmasymış daha iyi olurmuş ama sağlıklı şeyler öneririm ben nerdeyse hep karbonhidrat ağırlıklı ona dikkat et derim:1:

Son düzenleme:
desteğin için teşekürler canım..ben de kendimi tutup her gün tartılmıcam.yoksa stresten kilo alıcam..

artık cumaya kadar sabredicem...hepimize Allah kolaylık-karın ve göz tokluğu versin :)

simdi gelelim zurnanin sirt dedigine :1:öylemi deniyordun :9:

dün yediklerim :
2dilim kara ekmek visne receli ile
ara: 1 elma
öglen: öglen ne yedim ben ya :44: :26::30: ayyy heyvah napcam dün yedigimi unuttum :26: ha :28: 1 ekmek arasi peynir yedim :17:
ara: cabuk corba ictim mantarli
1 sira findikli cikolata :17:
aksam: 3 kürdan kebapi yanina yogurt 1 dilim kara ekmek

tuhaf bi menü dimi kizlar:44: :ssz:

yok kuzum cok tuhaf degil arada olur boyle ama hemen ertesi gunu toparlamak lazim, :51: yediklerinin miktarlari fazla degil yani

canim birde cizelge yap istersen kendine kilo verdigini cizelgende gördükce daha cok mutlu olursun :29:

bugün düzeltim kahvaltimi fadimem haklisin :38:aslinda önceden hazirlayip evden getirmen lazim ki düzgün beslenebilmek icin yoksa olmuyor :31:

canim her cuma sabah ac karnina tartilip kilomuzu yaziyoruz yani bildiriyoruz su sekilde
baslangic kilo
gecen hafta
bu hafta
gelen veya kilo verdiysen giden :40:tabiiki giden daha iyi bizim icin:1:
toplam giden:
hedef:
böyle yani sonra theolog arkadasimiz sagolsun bize liste hazirliyor ve en cok kilo veren 1inci oluyor verdigin kiloya göre siralaniyor yani :34: karisikmi anlatim :44:anlatabilmissimdir umarim :1:

:9::9::9::9: alemsin Suzim valla :9::9: bide theolog arkadaşımıza msj atmamız gerekiyor Suzicim en önemlisi de unutmayalım :1:

hayyy sen yasa emi :27::27::27:
Selam canım,
Tekrar aramıza hoşgeldin, biz topiğin müdavimleri olduk:52::52::52:Bebişin hayırlı uyurlu,, uzun ömürlü olsun inşallah, Allah analı babalı büyütsin.

bende mudavimim yaww bende 2 seneyi gecti topikteyim, baska bir yerede ugradigim yok zaten:37:
Kızlar ben spora kaıyorum. Sonra yine uğrarım. Zaten kendim çalıp,kendim oynuyorum:10::10::10::10:
hay masallah hadi azmin sonu basaridir:nazar::72:
bu kilo bildirimi nasıl yapıyoruz ne zaman yani mesela yeni katıldığım için bu hafta yapacakmıyım bende msj atayımmı yada:44:

kuzum simdi daha once yazdigim sekilde

BASLANGIC KILO
GECEN HAFTA
BU HAFTA
GIDEN KILO
TOPLAMDA GIDEN KILO
HEDEF KILO

seklinde hem buraya yani topigin sayfasina yazabilirsin diger arkadaslarla paylasmak icin hemde bana ozel msj atmalisin listeye girebilmek icin, eger msj sayin, ozel msj atmaya yeterli olmazsa buraya KOCAMANNNN harflerl yaz ben gormeye calisirim:32: veya bir arkadasa rica et, o senin bildirimide bana msj ativersin bi zahmet:1: arkadaslik booyle gunler icin

bende menu

sekersiz cay yarim avacado, 1 dlm ekmek

ara 1 elma

ogle (gec kahvalti ettim diye yemedim, kahve bitter ciko (pek minik. minicik)

ara ananas

aksam yogurt firinda sifir yagla mucver

optummmmmmm:54::54::54::54:

BASLANGIC KILO
GECEN HAFTA
BU HAFTA
GIDEN KILO
TOPLAMDA GIDEN KILO
HEDEF KILO

seklinde hem buraya yani topigin sayfasina yazabilirsin diger arkadaslarla paylasmak icin hemde bana ozel msj atmalisin listeye girebilmek icin, eger msj sayin, ozel msj atmaya yeterli olmazsa buraya KOCAMANNNN harflerl yaz ben gormeye calisirim:32: veya bir arkadasa rica et, o senin bildirimide bana msj ativersin bi zahmet:1: arkadaslik booyle gunler icin

bende menu

ara 1 elma

ara ananas

menün güzel olmuş ben meyve yemeyi hiç sevmem normalde ama bu aralar yemeye çalışıyorum sonuçta vitamin ve kalorisi az :34: teşekkür ederim bu arada ben cuma sabah buraya yazarım artık umarım birşeyler vermişimdir tartılmıyorum bilerek bakalım ne surprizler bekliyo :10:

bu arada kimseye denk gelmiyorum akşam 5 tan sonra girdiğim için ama tüm yazılanları okudum:9: bu arada leslieden bahsetmişsiniz bugün yaptım bnede 1 millik olandan gayet güzelmiş arada yapmayı düşünüyorum teşekkürler öneri için:10:
ama bugün annem peynirli çörek yapmış bnede 2 tane yemişim:20::20: o yüzden 1 mil daha leslie yapıp kendime ceza veriyorum böylece bir daha yemem belki:26:
Aramıza hoşgeldin canım, cuma günü sabah aç karnına tartılıp buraya bildirimde bulunursan, ilk hafta liste altı olursun, haftaya da lsitede olursun canım. Leslie ve jillian yapıyorum ben de, çok güzel, dışarda vakti olmayanlar için ideal özellikle. Kendini de tanıtır mısın bize bu arada?

Aaaaa 800 gr. az mı canım, hem öyle anlık tartılma ki, stres olmasın vücudun, biz cumadan cumaya tartılıyoruz, doğrusu da bu zaten, çünkü vücudun ödem tutmuş olabilir vs. bir sürü neden artı veya eksi çıkmamıza neden olur, moral bozmak yok, bugün tekrar düzenli beslnemeye başlamalısın canım.:16:

hatta yanında 14 yaşlarında kızı olan biri vardı kadınınkocası kızına dediki kızım beyendiğin şeyi almanyaya dönünce alacaz:6:
dedim benimde bi arkadaşım var almanyalı orda heykel sanatıylan uğraşıyor:6::9::9:
Ay Handem kız, ilahi alemsin, ahhh ah keşke hep gelsen de bizi böyle güldürsen:54::54::54:

yok kuzum cok tuhaf degil arada olur boyle ama hemen ertesi gunu toparlamak lazim, :51: yediklerinin miktarlari fazla degil yani

bende mudavimim yaww bende 2 seneyi gecti topikteyim, baska bir yerede ugradigim yok zaten:37:

BASLANGIC KILO
GECEN HAFTA
BU HAFTA
GIDEN KILO
TOPLAMDA GIDEN KILO
HEDEF KILO

bende menu

ara 1 elma

ara ananas

Kahvaltı nerde ben göremedim, sabah 1 dilim ekmek var sadece:20::20::20: Öğlen de yok, bugün nasıl yaşadın kuzum sen:20::20:

Merhaba arkAdaslar bende 71 72 kiloyum
Hangi bölüme gireyim bilemedim..cunku diyete basladiginda ilk kilolar cabuk gidiyor ya..nasil yapayim arkadaslar fikir verirmisiniz:)
hoşgeldin canım, sorun değil sen 60 kg. dayken de bizle takılabilirsin, ben başlangıçtan beri hep burdayım, bırakamadım bir türlü.:54::54:

günaydiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn :16::16:
güzel ve kalorisiz bir gün olsun insallahhhhhh :16:
gelemiyorum kizlar yogunum :26:
izin sonrasi böyle oluyor anca camasirlar,yerlesme, temizlik..... :31:
daha yoluna sokamadim :ssz:
hallederim insallah :31:
yarin bildirim günü kime bildirim yapiyoruz ?

gecmise bir gideyim :10:

Çok süpersin canım, tebrikler:46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Darısı benim başıma, ahhh ah, toparlanmam lazım.
sagol canim :16:aminn
ya aslinda sende 62 ile cok sayilmazsin kacla baslamisdin fadimecim sen birde boyun kac :6:

canım tebrik ederim darısı başımıza olsun inşallah..kaç kilo ile başlamıştın sen?

bu gün öğle arası yemekte az çorba mı içeyim tam mı içeyim diye terdeddütte kalıp şeyana uydum tam çorba aldım sonraa elimi tepsiye bi vurdum çorbanın yarısı döküldü.. :) iyi de oldu..bi de bi pake etiform yedim çalıştığım için ara öğün yapamıorum da şimdiden yedim :)
sagol canim aminn :16:
canim 78 küsür 79 iste :30:
hay elin dert görmesin :9:

68-70 kilolarda balkaymakim vardı onu aramıştım ama yok sanırım
:31::31:

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

süpersin kısçem yaaaa
nasıl yaptın bakalım sen oralara gel
tebrikler canımmm darısı başımıza

ben burdayım okuyorum yazayım derken bişey çıkıyor

suzim sende bişeyler yazmıştın alıntılamamışım kuzum benim
dönüp geliyoruz kürkçü dükkanına
sohbetinizi özlüyorum
yok bacim ya elimizde kalmadi ondan :27:
65 lik var onu verelim :37:
sagol canimm :16: aminn
kiz senmi soruyon nasil yaptim diye buralarda zirlaya zirlaya verdim iste :9:
sende gel artik yaa :4::4::54:

KIZLAR
Bizim grupda biraz mativasyon sorunumuz var. Mativasyonu artırmak için koçluk sistemini öneriyorum. En çok kilo veren an az kilo verenin koçu olsun.Onunun menüsünü ve sporunu kontorol altında tutsun.
Birde spor konusunda çok boş veriyoruz .Bence haftada an az3 gün spor zorunlu olsun. Herkez hangi sporu kaç dakkika yaptığınıda günlük menüsüne eklesin.
canim güzel bir fikir olabilir ama bunun icin düzenli girmek lazim
ben malesef onu yapamiyorum :26:

biz de eşimle yürüyüşe başlıcaktık akşamları ama nerdeee..dün battaniyenin altından çıkamadıkı soğuktu..bu gün yakmışlar kaloriferleri ama ayakkabılar ayağımı vurdu eve nasıl gidicem diye düşünüyorum spor bu gün de yattı...keşke aynı şehirde olsak da toplaşıp spor yapsak ne eğlenceli olurdu :)))
aaa bizde esimle yürüyüse basliycagiz :52: tam bir yildir :9::9:
ama hala umudum var :37:sende yitirme umudunu bacim :9::9::9:

beni de aranıza alır mısınızz.75 kiloyum boyum 1.70 vee 65 kilo olmak ıstıorumm:18:
hosgeldin caniim :3:

öncelikle hoşbuldum alıntılamayı yapamamışım yaptım sanıyodum neyse bir sonraki sefere :34:
bir kere çayımı çok şekerli içtiğimi farkettim bir çay bardağına 3 kesme şeker koyuyomuşum ben bile yeni farkettim:45: 3 4 gündür şekersiz içiyorum çayları tamamen bıraktım ilk başta çok acı gelmişlerdi ama şu an tadı güzel gelmeye başladı çay falan değil şekerli su içiyomuşum:20: çikolata tatlı falan kesinlikle yememeye çalışıyorum çok sevmeme rağmen ama arada kahvaltıda tahin helvası yiyorum küçük bir parça ondan vazgeçemedim :2:
bende bugün yediklerimi yazayım
kahvaltıda: 2 dilim ekmek biraz peynir 3 tane zeytin 1 haşlanmış yumurta( yumurtaya limon sıkıyorum dilimleyip yoksa çok kuru geliyo) domates işte bir parça helva:18: ve 1 bardak şekersiz çay
öğlen yemeği yemedim çünkü kahvaltıyı 10.30 da yapmıştım arada 1 mandalina ve diğer arada 2 tane mısır ve prinç patlağı varya yağsız olan ondan yedim baya bastırıyo yeme isteğini bende:9:
akşamda: 5 buçuk gibi yedim yarım kase çorba balık ve salata
bu arada ben iki haftadır düzenli olarak yürüyorum kursa gidiyorum 12 gibi haftaiçi 15 dk önceki durakta inip orda biniyorum dönüşte yarım saat yürümüş oluyorum :1:
kızlar bir de ben sabah kalktığımda 100 adım yerimde koşuyorum yere yatıp 50 bisiklet sürme hareketinden yapıyorum 10 mekik çekiyorum birde ayakta durduğum yerde 50 kulaç atma hareketi yapıyorum ve 10 dk mı almıyo öneririm zaten o yüzden yazdım:34:
canim sekeri birkman süper olmus :46:
ama menünü biraz daha düzene soksan daha iyi olur :34:
kahvaltini 10 kadar halledip öglen yemegini atlama bence
menülerini paylas elimizden geldigince yardimci olalim :34:

kızlar ben de aranıza katılabilir miyim, en son 70 tim galiba ama bayramdan sonra tartılmadım, herhalde 71-72 olmuşumdur, hedefim 55, boyum 1.58 , yaşım 30, 6,5 aylık bi kızım var, artık doğum kilolarımdan kurtulmak istiyorum, çok denedim ama olmadı, motiveye ihtiyacım var, yapamıyorum, yapamadıkça moralim daha çok bozuluyor, çatlaklarım da var:(, eşim beni beğenmiyor artık bunu hissediyprum, herkes kilomla dalga geçiyo, 18 kilo aldım hamilelikte 80le gittim ,70tim işte bi ara kendi çabalarımla hamilelik öncesi 62ydim, ama o zaman da kiloluydum hedefim 55
önce Rabbim anali babali büyütsün bebegini saglikli uzun ömür versin :16:
buraya düzenli gel canim bak dogum kilolarin cok yeni büyük ihtimalle emziriyorsundurda
bunlar senin icin cook büyük bir avantaj bu firsati iyi degerlendir ve hemen kurtl kilolarindan insallahh :16:
simdi gelelim zurnanin sirt dedigine :1:öylemi deniyordun :9:

dün yediklerim :
2dilim kara ekmek visne receli ile
ara: 1 elma
öglen: öglen ne yedim ben ya :44: :26::30: ayyy heyvah napcam dün yedigimi unuttum :26: ha :28: 1 ekmek arasi peynir yedim :17:
ara: cabuk corba ictim mantarli
1 sira findikli cikolata :17:
aksam: 3 kürdan kebapi yanina yogurt 1 dilim kara ekmek

tuhaf bi menü dimi kizlar:44: :ssz:
hic birsey demiyorum sana suzi :19::19::19:

geçen sene burdaydım eskilerden ftemiz ve suziyi gördüm mutlu oldum 75 den 63 kadar düsmüstüm hamile kaldım ve doğurdum bebeğim 4 aylık oldu ve ben yine 75 kiloyum hedefim 50 ye düsmek beni tekrar aranıza alın birbirimize destek olalım ve bu yağları atalım :4:
hosgeldin canim bebegini güle güle büyüüt :16:
ay ben seni hatirlamadim :26:

Allah iyiligini :9: canim 3 günde 800 gr. azmi olur hic
gayet iyi haftada o kadar vermen bile cok iyi :34:

baktım kadında şaşkın bi yüz ifadesi var dedim bu değil:9::9::9:
yani çok bilindik bir avmdeyim gelmiş olabülürsün die bacım:9:
gelbi sarılam:16::16::16:
handemmmmmmmmmmm :48:
kiz özledimm :54:
yok yavrum ben bütün izin boyunca boynumda sanat pozisyonunda kücük iki heykelcikle dolastim
olurda sana rastlarimdiye gerci altta olan heykel pek görünmüyodu ama :9::9::9:

Hangi bölüme gireyim bilemedim..cunku diyete basladiginda ilk kilolar cabuk gidiyor ya..nasil yapayim arkadaslar fikir verirmisiniz:)
hos geldin canim bize buyurmazmiydiniz :1:

sabah 11 30
az yağlı bir yumurta
bir dilim ekmek
5 zeytin
200 gram yağsız peynir

arada

1 parça sütlü çikolata
2 tane mandalina

aksam

1 tabak etli bamya yemeği

gün boyu 10 bardak su

simdilik spor yapmıyorum 65 olunca baslıcam hem o zamana kadar bebeğimde 6 aylık olur
:56:
öglen yokmu canim :26: aksami güzel kapatmissin :54:
olsun canım beraber veririz ins benimde hamilelikte bütün kilolar hoop geri geldi zaten çocuklardan vakit buldukça gircem ve bu kilolarda kurtulmaya çalıscam kilo insanın özgüvenini sosyal hayatını esi ile iliskisini herseyini elinden alıyor o bu kadar bana zarar verirken benim onları üzerimde tutmaya niyetim yok:10:
dogru diyorsun canim dün bunu yine yasadim ve anlatim kilo bizi mutsuz ediyor :50:

ayyy Suzim sen öpme ben barışırım senle ne kadan da çirkin bişeysin sen öyle yaa :52::52::52::52::52::52::52:
ask olsun :9: icimden geldi öpüverdim :33:
Selam kızlar
Ben geldim, ne var yok,nasılsınız. Ben iyiyim çok şükür.
Menüm:
Sabah: haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,domates, saltalık,maydonoz,semizotu,1 dilim tam tahıllı ekmek,yeşilçay
Ara:yeşilçay
Öğle: ızgara et ,salata,ayran,1 dilim cavdar ekmeği
Ara: 1 Elma
Akşam: salata Kaç gündür öğle yeeğini çok geç yiyorum. Akşam o yüzden acıkmıyom.
Spor: lesile 3 mil yapacağım:45 dakika sürüyor,sonra 20 dakikada göbek ,simit çalışacağım
:46::nazar:
suzim dünkü menünde cok çıslar varmmış. Kürdan kababı çok yağlıdır. İnşalah patlıcanlrını yememişsindir. Yağda kızartılmış patlıcanla yapılış kürdan kababı ise çok kalorilidir.Unutma 69 olacan
hakklisin canim yedim :25: ben 69 göremicem :14:
zamanında dukan yapmıştım ma bu tarifi ilk kez duyuyorum saol tatlım yazdığın için :16::16:

bende sürekli bakıyorum sayfaya iki dakka kapattık mı yazan yazanaa bi denkleşemiyoruz ya gelen zile bassın bari :9::9:
face deki gibi dürtmek lazim :1:

yeme canim yeme :ssz: 5 dakikada yiyoruz sonra pisman oluyoruz :25:

ahh keske bende 800 gramm versem ben verdigim her gramma mutlu olurum :31:
catlak kizce :9::9::9::9:
napsak napsak acaba fadime abla yaw koptukgittik:31:

ben yazacam ama vaktim olmuyor can atıyorum gelmek için ama gece evde 11 de oluyorum sabahta 8 bucukta evden çıkıyorumsen düşün:37::37:

bende kilo aldım hemde 4 kilo birden:53::53:
dün abiyeler denedim 42 nin fermuani kapanmadi :14: 44 olacak oda yok bulamiycam kendime :14:
ya bence 800 gr çok iyi yani 3 günde verdiysen niye motivasyonunu bozuyorsun ki ayrıca bence hergün tartılmamalısın:24: bir yerde okumuştum hergün tartılmak stres yapıyomuş oda kilo vermeyi engelliyomuş ah bu stres:20: ben de yeni başladım gerçi ama haftada bir tartılıyorum ilk başta hergün tartılıyodum sonra dediğim gibi bıraktım moralim bozuluyo:2: bakalım cuma tartılcam bende neler olacak:10: birde normal olan bir haftada 1-1.5 kg veriliyo zaten daha fazlası sağlıklı olmayabilir moral bozmak yok devam:10:
ayrıca menün kalori olarak fena değil çikolata olmasymış daha iyi olurmuş ama sağlıklı şeyler öneririm ben nerdeyse hep karbonhidrat ağırlıklı ona dikkat et derim:1:
en zararli karbonhydratlar zaten :ssz:vazgece bilsek keske sunlardan :25:
desteğin için teşekürler canım..ben de kendimi tutup her gün tartılmıcam.yoksa stresten kilo alıcam..

artık cumaya kadar sabredicem...hepimize Allah kolaylık-karın ve göz tokluğu versin :)
amin canim :54:

BASLANGIC KILO
GECEN HAFTA
BU HAFTA
GIDEN KILO
TOPLAMDA GIDEN KILO
HEDEF KILO

bende menu

ara 1 elma

ara ananas

iyice umutsuz oldum :14:
gel canim bize hosgeldin :3:
Günaydın kızlarrr:16::16::16:
Güzel bir gün olsun inşallah.:54::54::54:
günaydin fadimem :16::16::16:
günaydiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn :16::16:
güzel ve kalorisiz bir gün olsun insallahhhhhh :16:
gelemiyorum kizlar yogunum :26:
izin sonrasi böyle oluyor anca camasirlar,yerlesme, temizlik..... :31:
daha yoluna sokamadim :ssz:
hallederim insallah :31:
yarin bildirim günü kime bildirim yapiyoruz ?

gecmise bir gideyim :10:
günaydin ballim kaymagim :38::16::16::16:

Slm kizlar eskiler yeniler hepinize merhaba ben en son pc kirildi ve uzun sure giremedim ama yaza kadar dikat eyim 77 'den 72'ye dustum ama tatl ve sonrasi jepsini geri aldim susn77.5 im umarim bu sefer basaririm yeni bir baslangica merhaba diyorum

Slm kizlar eskiler yeniler hepinize merhaba ben en son pc kirildi ve uzun sure giremedim ama yaza kadar dikat eyim 77 'den 72'ye dustum ama tatl ve sonrasi jepsini geri aldim susn77.5 im umarim bu sefer basaririm yeni bir baslangica merhaba diyorum

hosgeldin canim tekrar aramiza :38: sen fransadaydin duymussundur bizim akrabalarin olayini :50:adam karisini cocuklarini vurdu 2 oglu öldü bayramdan 1 gün önce :50:

ballimmm yaaa $36_35_7.gif :84::84::84::84:

dün abiyeler denedim 42 nin fermuani kapanmadi :14: 44 olacak oda yok bulamiycam kendime :14:

günaydin ballim kaymagim :38::16::16::16:

sen hala kara ekmek ye suzim
hic yesillik yeme , recel ye ....:4:
ahh suzim ya inan cok üzülüyorum bak ne kadar zaman oldu :26:
kiziyorum artik sana bak sen artik dogrulari yanlislari biliyosun
ama uygulamiyorsun suzim ya :26:
ne olur kizma bana ama uzun zaman oldu ver artik suzim lütfen dikkat et artik :26:

hosgeldin canim tekrar aramiza :38: sen fransadaydin duymussundur bizim akrabalarin olayini :50:adam karisini cocuklarini vurdu 2 oglu öldü bayramdan 1 gün önce :50:

Slm suzim yok ya hic duymadim ama cok aci bir durum basiniz sagolsun insan ne diyecegini bilmiyor

Back
X