Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olabilir belki yanlislikla basiyorum arada diger gruplara sonra bakiyorum kimseyi tanimiyorum hemen kaciyorum
öyle canim ev es cocuk zor oluyor olsun elinden geldigince gelirsin paylasimda bulunursun canim problem degil![]()
tamam tatlim öglen den sonra biraz azalir insallah isyerinde islerim hepsini toplar gönderirim theolog ao zaman bildirimi tekrar yapayım başlangıç:73.3
şimdiki71.2
giden:2.1
boy:170
öyle canim napacan ama onlarin bi gülücügü yetiyor zaten yorgunlugumuza degiyoryeminle bebği uyutmadan oturduğum olmuyor evde hiç saat 9 uyutuyorum hemn çay faslı arkasından güpppp yatakkkkkk oleyy uyku modunda oluyorummm![]()
tebrikler tatlimbaslangıç 74.500
su anda 72.400
giden 2100 gr
![]()
kafam karistigi icin hepsini toplayip theolog arkadasimiza gönderdim lütfen bakin gözden kacirmis olabilirim belki :26:
anatkh018
balangıç: 69.7kg
2 hafta önce:65.0kg
bu hafta: 66.1 kg
gelen:1100gr
toplam gelen:1100gr
toplam giden:3600gr
hedef:56
gulanne
başlangıç:84.5
önceki hafta:78.3
bu hafta:77.9
giden:400
toplam giden:6.6
hedef:65
zazez
Pzrtesi başladım 79.9 la bugün 78.7 yim 1.2 kilo vermişim hedefim 65😞
hakuda
baslangic 79
gecen hafta 67.200
bu hafta 67,800
giden 000000gr
gelen 600gr
t. giden 11,200
hedef 63
ftemiz
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo :65,2 kg
bu hafta kilo :65 kg
giden:200 gr.
toplamda gelen :2200
hedef kilo : 55 kg
melisrose
başlangıç kilom 73.3
şimdiki kilom71.2
giden2100gr
deadline
baslangic 73.8
gecen hafta 72.800
bu hafta 71.900
giden 900 gr
gelen -
t. giden 1.900 gr
hedef 55
BenSuzi
baslangic:77.1
gecen hafta: 73.2
bu hafta: 72.6
giden: 600 gramm
toplam giden: 4.5 kilo
hedef:55
balkaymakim
baslangic :79
bu hafta :65
pazartesi 65.3 düm
ay hadi gelsin 60 insallahhh
OZLEMELEK
baslangıç 74.500
su anda 72.400
giden 2100 gr
Bu haftaki bildirimlere göre yaparız, öyle olmayacak mı?valla kuzum :44lmadi bizden biri yapiverir problem degil
ben bi fadimeyle konusayim oda eskilerden cünkü
bi akil tanisayim
menü paylasmamiz o yönden cok iyi zaten canim buraya yaziyoruz diye okdar kacamak yapmiyoruz
kolay gelsin balim petegimbugün cuma oldugu halde bende yogunum yetisemiyorum yazilanlara
tamam ballim fadimeylen konusup bi yol buluruz sen islerine bak
ozaman nasil olcak fadimem :44:
ayy agzindan bal damliyoryirim senin o agzini
fadimem napcaz bildirimleri bi akil ver kafam iyice karisti :26: theologun yani zeynepinde dersleri var gecmise gidemiyecek herhalde :26:
Hoşgeldin canımtamam anlaştıkkk
doğumdan önce 60 lı gruptaydım belki oradan görmüş olabilirsin. 70 li kilolar ilk benim için inşa da son olurrr
bu akşam menü paylaşımıyla birlikte ben katışıyorum inş. ben ancak işte olduğum zamnlar da yazabiliyorum
evde bebekten hiç fırsatım olmuyor malesef
beni koymasan da olurdu kuzu bide millet görsün diye liste başı yapmışsın![]()
olurmu bak bas taci yapmissim birde senibeni koymasan da olurdu kuzu bide millet görsün diye liste başı yapmışsın![]()
kafam karisti hepsini toplayip gönderdim artik zeynepe kaldiBu haftaki bildirimlere göre yaparız, öyle olmayacak mı?
Hoşgeldin canım![]()
ne o kız utandın mı, hiç güleceğim yoktu vallaHaftaya verirsin şekerim, ilk bildirimi sen yapmışındır ondan denk gelmiştir
![]()
Haftaya da kilo veren olarak liste başı olman için gaz olsun bu sana![]()
tamam tatlim öglen den sonra biraz azalir insallah isyerinde islerim hepsini toplar gönderirim theolog a
öyle canim napacan ama onlarin bi gülücügü yetiyor zaten yorgunlugumuza degiyor
tebrikler tatlim![]()
Bu haftaki bildirimlere göre yaparız, öyle olmayacak mı?
Hoşgeldin canım![]()
kizlar molaya cikiyorum zerrami gördümöptüm görüsürüz
![]()
baslangıç 74.500
su anda 72.400
giden 2100 gr
![]()
evet ilk o yapmis ondan öyle oldu![]()
ne o kız utandın mı, hiç güleceğim yoktu vallaHaftaya verirsin şekerim, ilk bildirimi sen yapmışındır ondan denk gelmiştir
![]()
Haftaya da kilo veren olarak liste başı olman için gaz olsun bu sana![]()
olurmu bak bas taci yapmissim birde seni
kafam karisti hepsini toplayip gönderdim artik zeynepe kaldigerci o önceki listeye bakarak yapar sanirsam :44:
aranıza katlmak isterim bende zayıflamak istiiyorum çok şey denedim olmadı bebek tedavisi gördükten çok kilo aldım şimdide veremiyorum napmam lazım
:26:
günaydiiiiiiiiiiinnnn
hayirli cumalaar
Rabbim dualarimizi kabul etsiin
günahlarimizi affetsin
hakkimizda herseyin hayirlisini nasip etsin
dogru yoldan ayirmasin
bekarlara hayirli esler evlilere hayirli evlatlar hepimize saglik huzur mutluluk nasip etsin
peygamber efendimizin sefatine nail olanlardan olalim insallahh
veeeeeeeee saglikla bir sekilde en kisa zamanda zayiflayalim insallahhhhhhhhhhhh
merhabalr ben de aranıza katılmak istiyorum
doğum yapalı 7 ay oldu ama doğumda aldığım kiloları henüz veremedim 10 kilo fazlam var
şu 76.2 kiloyum üzülerek söylüyorum çünkü doğumdan çıkınca 74 kiloydum üstüne kilo aldım. emziriyorum bir de
lütfen bana yardımcı oun arkadaşlar((((((((((((
aranıza katlmak isterim bende zayıflamak istiiyorum çok şey denedim olmadı bebek tedavisi gördükten çok kilo aldım şimdide veremiyorum napmam lazım
:26: