Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet orda kişisel bilgiler denen mor ana başlık var ya orda da çizelge yazan alt başlık var oraya kopyalayıp yapıştır http ile başlasın .png ile bitsin [png] yazan yerleride sil başta ve sonda varya bu kadar![]()
günaydın canım. Kolay gelsin can sıkıcı bir drum.günaydın kızlarrr
Bayram bayram çalışmanın burukluğunu yaşayanlardanım o yüzden hiiç iş yapasım yok![]()
gunaydinn
güne kötü basladim kizim sabah sabah cikolatali ekmek sürünce canim istedi bir dilimde ben yedim
Ama ihtiyacimda vardi dun gece 2 de yattim basim agriyordu..halada agriyor
ben bunlarla hayatta doymasdim[/color]1 tane muz
nescafe
[/b]aksam
5 6 yemek kasıgı nohut
2yemek kasığı et kavurma
![]()
cok degilmi canim 40 g az degilmi :26:Kızlar danışmak istediğim birşey var size;
"Dr. Oetker Vitalis Knusper Plus" bademli ve ballı olanından var elimde. Çok lezzetli beni tok tutuyor. Bilgiler Almanca, 40 g sütle 190 kcal diyor.
Neden tok tutuyor beni bu kadar? Kalorisi çok mu ya?
canim o ekledigin resmin daha altinda asagiya dogru git :44:4 tanemi ama abartmisssin bundan sonra topkekin topuyla oynayabilirsin ancak canim nasil kilo vereceksin böyle
ay ne guzel..dalindan saglikli seyleri cok severim..bizim burada ciflikler var sütümü yumurtami hep taze alirim elma toplariz mevsiminde patates cilek fln..cok guzelmis..o catlayan narlarida degerlendiriyorsunuzdur bol bol sikip sikip icin neguzeeell
fotosunu cekersen ben yardimci olabilirim..ama sorun 190 kalori cokmu diye soruyorsan sadece..ana ögünse cok degil canim araysa biraz fazla birde bakalim o kadarla kaliyomusun:)) 4 topkekden sonra sormliyiz sana hep:))
bende cok seviyor kullaniyorum onlari oama secerken ürünü az yagli az sekerli diye olanlari tercih et
ya arkadaslar bende cizelge olmuyor yapmasi zor karisik deil yani cizelgeyi yapistiricagim imza alani yok bende..ipadde olmuyorsa diye laptapdan girdim yine yok..acaba yeni uye oldugum icin henuz öyle alanlarim mi yokki anlamadim hatta sayfanin resmini cekip yolliyayim
ama önce yemek:))
dünde diyecekdim kuzu ne o sendeki avatar agliyo icim parcalaniyor gördükcesana da geçmiş olsun Suzim korkma dişçiden bende hep önyargılıydım ama şimdi alıştım gidegele![]()
fadimenin dedigi gibi internetden bulursun insallah canimmalesef ki yok![]()
cuma günleri canimselam kizlar bugun sabah tartildim 71.9 u gordum sonunda 1.5 kilo verdim gecen hafta 73 tum ama tarti gunu hangi gun bilmiyorum aydinlatirmisiniz![]()
begendim güzel canim affiyet olsunSelam hanımlar,
Bugünkü menümü veriyorum efenim buyrun;
Sabah
1 haşlanmış yumurta
5 adet zeytin
Kibrit kutusundan az büyük beyaz peynir
3 dilim salam
Ara
1 topkek
1 kase sütlü Klfeks
İkindi
1 tas naneli yoğurt
Birazdan akşam yemeği yiyeceğim;
3 ızgara köfte
1 domates, 1 salatalık ve marul salatası
1 dilim tam buğday ekmeği
Nasıl bayanlar?
ohh ohh ne güzelAyy beybiler napıyonuz
Ben artık 60lardayım çok şükür ama buraya geleceğim artık
Özledim laaaan![]()
napim her gidigimde tirsiyorum isteKız bebelak korkma o çektiğin ağrılardan daha fazla acı çekmeyeceksin suzimmm:26:
aynen disciye giderken baktim agri kesildi acaba iptal etsemmi diye aklimdan gectiGeçmiş olsun. Benimde gitmem lazım ama cesaret edemiyorum :44:
Hatunlar yarın görüşürüz :))
Yeni hatunlarla da tanışalım, ben kısaca Nora , 23 yaşımdayım, 2 senedir forumdayım , 89 ile başlamıştım şu an 69-70 arası gidip geliyorum, bunu başarmam da bu topiğin hakkı büyüktür...
Burası yeniden eskisi gibi olsun, bayanlar incecik olsun istiyorum, öptüm herkesi kendinizden bahsederseniz sevinirim
Ayy bi de ben sigarayıda bıraktım bayanlaar![]()
bende eskilerden kaldim herzaman korkuyorumGecmis olsun..disciden korkulmazzzzz cooooook eskidendi oooooo
Canim cizelgeyi yapiyorum..cizelgenin linkini kopyaliycak imza bölümünu bulamiyorum profilimde
O topkekler 4 degilmiydi canim? Sabahlari ekmek yemiyormusun hic?
Selam ben yeniyim ben 36 yasindayim aslinda 35:) yani 7-8 ay var daha dogum gunumude neysehh
Benim 3 tane kuzucugum askim var .. 3. cocugumdan sonra kilo vermekte zorlandim ve burdayim 70 kilo flnim suan
sagol canim bilgiler icinsize faydalı bilgiler aktarmak istiorummmmbugün ögrendim paylasayım dedim
her sabah bir çay kasıgı çörek otu yiyn zayıflamaya yardımcıymıss
suynuzun içine günde 3 defa bir parça elma kabugu bir tane kabuk tarçın çok az rendelenmis zencefil ve bir dilim limonkoyup için istahı çok azaltıyormus arkadasım denemis![]()
onun dahada altinda canim
ozaman öyle en iyisi tatlim zorlamaninda anlami olmazben öglen kahvaltı yapıorum mecburen aslında çok erken kalkardım eskiden ama simdikkk bebegim çok geç yatıyor bende ancak kahvaltımı 11de 1130 yapıorum ee bu kez aksam öglen gibi oluo zaten 7den sonra da bisiler yersem hayatta veremem kiloları![]()
güzel canim affiyet olsunMenüm
Sabah: 1 kase light sütle bademli az yagli gevrek
Ara:7-8 altin cilek, yarim kohlrabi(turpgillerden)
Ögle: 2 dilim firinda kabak mücver,bir parca firinda tavuk 3 yk yogurt
Ara: ceyrek pomelo
Aksam:1 kase corba, 1 mücver,3yk yogurt
2 lt su
Spor
20dk dove men care incelme programi
20dk dove men care kalca bacak programi
100 mekik
dogru canim kökünde problem olmus off su dis problemlerimiz olmazsamerhaba hoşgeldin bende 23 yaşındayım 72 kiloyum şu an yeniyim daha ama yaşıt birini görünce sevindimsigarayı bıraktığın çok iyi olmuş umarım hedefine ulaşırsın ayrıca
ya aslında diş hekimlerinden korkacak bir şey yok hep ön yargılarçok uzun süren tedailer biraz yorucu oluyorlar ama sonuçta korka korka gitmedikleri için insanlar iyice şiddetleniyolar gerçi sen kontrole gitmişsin herhalde bu da dişeti problemide olabilir ya da sinirlerin etkilenip etkilenmemesi hemen anlaşılmıyor çok ağrı varsa özellikle üstünde bişey yiyince artıyorsa sinirlerle alakalı olma ihtimali yüksek:26: çok geçmiş olsun diş ağrısı çok pis oluyor ya umarım önemli birşey yoktur:26:
günaydin fadimemGünaydın kızlarr,
29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun.
Ben yine işbaşındayım, evde olanlara iyi tatiller![]()
10 tane findik iyi canim ara olarakBugün klasik kahvaltı mönüme 10 tane fındık ekledim. Yoksa karbonhidrat krizine tutulacaktım.
Aşırı derecede tatlı yemek istiyorum.
Allahım sabır ver.
sanada tesekkürler canim bilgilendirdigin icin ben zaten cörekotunu yiyemiyom eksime yapiyor bendeBir ara çörek otunu bala karıştırıp tüketiyordum. Yüzümdeki tüyler kararmaya başlayınca bıraktımBelki bende böyle bir etkisi olmuştur bilemiyorum ama haberiniz olsun hanımlar :26:
Sütüm bitmiş, alınca deneyeceğim, teşekkürler. Allahım tatlı yemeği ne kadar seviyorum![]()
günaydin tatlimHerkeze kocaman günaydın.Bu gün Antalyada yine yazdan kalma harika bir gün var. Ben evimdeyim. Bütün arkadaşlarımı bayramını kutluyorum.Biraz sonra kızımla parka gitcez. Sonra Türk yıldızlarının gösterisine gideceğiz.
Menüm:
Sabah: peynir,zeytin,domates,salatalık,roka,2 dilim etimek,yeşil çay
Ara:1 tane yeşil elma
Öğle: ızgara tavuk,salata,ayran
Ara: Nar
Akşam: ne pişireceğime karar varemedim. kabağım var ya mücver yaparım veya zeytinyağlı kabak veya dolma ne yapsam ki
Spor: kızım parkta oynarken ben 40 dak. yürüyeceğim,20 dak parktaki spor aletlerini yapacağım.
kızlar acayip iştahım acık. Gece fındık,fıstık yedim. sonra kendime çok kızdım.
ay insallah tatlim ya dügün var kardesimin 4üncü ayda artik nisana kadar 69 olamam herhalde ama bari dügünde 6lilarla katilabilsemSUZİM CANIM GÜNAYDIN
Bu hafta birinici olmuşsun seni kocaman
Hadi gayrat 69 az kaldı
günaydın canım. Kolay gelsin can sıkıcı bir drum.![]()
ben bunlarla hayatta doymasdim
cok degilmi canim 40 g az degilmi :26:
canim o ekledigin resmin daha altinda asagiya dogru git :44:
dünde diyecekdim kuzu ne o sendeki avatar agliyo icim parcalaniyor gördükcevalla disdoktoru yeni dolgu yapti oda kalin olmus simdi oda rahatsiz ediyor
fadimenin dedigi gibi internetden bulursun insallah canim
cuma günleri canim
begendim güzel canim affiyet olsun
ohh ohh ne güzel![]()
napim her gidigimde tirsiyorum iste
aynen disciye giderken baktim agri kesildi acaba iptal etsemmi diye aklimdan gecti
nasil biraktin zorlanmadinmi yani canin hic istemiyormu
bende eskilerden kaldim herzaman korkuyorum
sagol canim bilgiler icin
ozaman öyle en iyisi tatlim zorlamaninda anlami olmaz
güzel canim affiyet olsun
dogru canim kökünde problem olmus off su dis problemlerimiz olmazsabazilarinin güclü disleri güclü dis etleri var benimkide en ufak seyde disci gerektiriyor
günaydin fadimemcumhuriyet bayramimiz kutlu olsun hepimizin
sanada gecmis olsun tatlim disinle
alintilamisdim ama cikmamis :44:
10 tane findik iyi canim ara olarak
sanada tesekkürler canim bilgilendirdigin icin ben zaten cörekotunu yiyemiyom eksime yapiyor bende
günaydin tatlimmücver iyi tatlim yanina yogurt mis
ay insallah tatlim ya dügün var kardesimin 4üncü ayda artik nisana kadar 69 olamam herhalde ama bari dügünde 6lilarla katilabilsem![]()
ben bunlarla hayatta doymasdim
cok degilmi canim 40 g az degilmi :26:
canim o ekledigin resmin daha altinda asagiya dogru git :44:
dünde diyecekdim kuzu ne o sendeki avatar agliyo icim parcalaniyor gördükcevalla disdoktoru yeni dolgu yapti oda kalin olmus simdi oda rahatsiz ediyor
fadimenin dedigi gibi internetden bulursun insallah canim
cuma günleri canim
begendim güzel canim affiyet olsun
ohh ohh ne güzel![]()
napim her gidigimde tirsiyorum iste
aynen disciye giderken baktim agri kesildi acaba iptal etsemmi diye aklimdan gecti
nasil biraktin zorlanmadinmi yani canin hic istemiyormu
bende eskilerden kaldim herzaman korkuyorum
sagol canim bilgiler icin
ozaman öyle en iyisi tatlim zorlamaninda anlami olmaz
güzel canim affiyet olsun
dogru canim kökünde problem olmus off su dis problemlerimiz olmazsabazilarinin güclü disleri güclü dis etleri var benimkide en ufak seyde disci gerektiriyor
günaydin fadimemcumhuriyet bayramimiz kutlu olsun hepimizin
sanada gecmis olsun tatlim disinle
alintilamisdim ama cikmamis :44:
10 tane findik iyi canim ara olarak
sanada tesekkürler canim bilgilendirdigin icin ben zaten cörekotunu yiyemiyom eksime yapiyor bende
günaydin tatlimmücver iyi tatlim yanina yogurt mis
ay insallah tatlim ya dügün var kardesimin 4üncü ayda artik nisana kadar 69 olamam herhalde ama bari dügünde 6lilarla katilabilsem![]()
calismiyorsan biraz yat uzan benimki yatmadan gecmiyor kafa agrisi gecmis olsunGunaydinn
Güne kötü basladim kizim sabah sabah cikolatali ekmek sürünce canim istedi bir dilimde ben yedim
Ama ihtiyacimda vardi dun gece 2 de yattim basim agriyordu..halada agriyor
bizede bayram yok kuzugünaydın kızlarrr
bayram bayram çalışmanın burukluğunu yaşayanlardanım o yüzden hiiç iş yapasım yok![]()
selam öğretmen hanımm nasıl gidiyor zayıflama?![]()
Kuzu bende hiç anlamam nasıl eklenir. Ama elbiseyi merak ettim.kizlar resim ekliycekdim isyerinden beceremedim dün bi elbise buldum kardesimin nisani icin ayirtirdim bugün almaya gidecem almadan önce sizin fikirleri duymak istiyordum ama olmadi![]()
sauna veya hamamin iyi geldigini terledikce incelmene yardimci oldugunu duymusdum ama sade onlan olmaz ama onuda diyetine sporuna eklersen güzel etki eder diye düsünüyorum ben :44:kizlar aranizda Sauna veya hamam buhar banyosuna giderek zayiflayan varmi ??
ay insallah tatlim yacanım bence nisana kadar cok rahat hedefine ulaşırsın. Bu arada dişin ağrıyormuş nasıl oldun bu gün inşallah geçmiştir.
düzelir herhalde kuzuyeni olduğu için rahatsız ediyordur canım zamanla oturur merak etme :13: avatarıma gelecek olursak kilo artışımdan dolayı yaptım ne zmanaki geri vermeye başlicam zaman değiştircem kuzu![]()
Kuzu bende hiç anlamam nasıl eklenir. Ama elbiseyi merak ettim.
Günaydın. Bu ara bende yeme kirizlerindeyim. Yakında reğle olcam ondandır diye düşünüyorum değilse vay halime :18::18::18:
günaydın kızlarrr
bayram bayram çalışmanın burukluğunu yaşayanlardanım o yüzden hiiç iş yapasım yok![]()
kizlar aranizda Sauna veya hamam buhar banyosuna giderek zayiflayan varmi ??
simdi birde cepden deniycem bakalim alsammi almasammi kararsiz kaldim ama kac dükkana gittim kendime göre bulamadimbu oldu gibi dur bi deneyeyim insallah ekleyebilirim cepden
![]()