70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam canım. Bu hafta 400 gr gitmiş .Hafta sonu çok yoğundum Çumartesi misfirim vardı. pazar günü arkadşlarla kahvaltıya gittik. Ayran detoksu yapmadım. Sen ne yaptın denedinmi.
Bu arada bayramda fena kaçırmışsın :20::20::20::20:gözümden kaçmadı. Hadi bu hafta toparlanma haftası olsun

denemedim canım hafta sonu bende kuzenimin düğünü yaklaştı onun evini düzeltmeye yardıma gittim dünde bu yüzden hastaydım tüm gün ceset gibi dolandım iş yerinde :ssz::ssz: aslına bakarsan bayramda kaçırmadım ben ne yapılan etlerden kavurmalardan yedim nede baklava börek türü memleket havası yaradı bana sanırım ne yesem yaradı :30::30: ama inşallah bu hafta eski kiloma dönerim bu durum acayip mporalimi bozuyo çünkü :43:

Cevapların çok uzun olunca alıntı yapamadım :1:

Fındıkları ara öğün olarak yemedim. Kahvaltıma ekledim. Dün tam tahıllı buğday ekmeği aldım.

Kutunun üzerinde 40g yazıyordu. Banada az geldi aslında. İş yerinde kupaya döküyorum 200 ml süt alıyor.

Hayırlısı bakalım. Öğle yemeğinde yine taze fasulye var :37:

Eşim evde olmayınca bitiremiyorum ki yemekleri :31:...

aslinda güzel besleniyorsun :34: öglen yemeyin de güzel affiyet olsun aksamlarida dikkat ettinmi kilo vermene engel birsey kalmaz bence :29:

kizlar resim ekliycekdim isyerinden beceremedim dün bi elbise buldum kardesimin nisani icin ayirtirdim bugün almaya gidecem almadan önce sizin fikirleri duymak istiyordum ama olmadi :25:

ayy kuzu bende merak ediorum 16 kasımda bizimde kuzenin düğünü var fikir olur bana daa tekrar denesene tatlım eklenti ekleden dosya ekle bölümünü seç ki sen biliyorsun ya az mı ekledinn :9::9:

denemedim canım hafta sonu bende kuzenimin düğünü yaklaştı onun evini düzeltmeye yardıma gittim dünde bu yüzden hastaydım tüm gün ceset gibi dolandım iş yerinde :ssz::ssz: aslına bakarsan bayramda kaçırmadım ben ne yapılan etlerden kavurmalardan yedim nede baklava börek türü memleket havası yaradı bana sanırım ne yesem yaradı :30::30: ama inşallah bu hafta eski kiloma dönerim bu durum acayip mporalimi bozuyo çünkü :43:

Kuzucuğum dikkat edersen hemen verirsin. çünkü o kilo yerleşmiş kilo değil. bence hiç moralini bozma. Bu iş de moral mativasyon çok önemli. Motivasyonu sakın kaybetme. Bu arada geçmiş olsun. Bence avatırınıda değştir. ağlama kız gül artık. Sen hayata nasıl bakarsan hayatta sana öyle bakar. kontumcular öyle diyor. :40::40:

Bende aynı durumdayım. Diyete başladığım gün sabahtan un helvası yapmıştım. Çokta güzel olmuş. Ara olarak yoğurt yedim içine nane ve pulbiber katarak. 2 çay kaşığıda un helvasından yedim. Dayanamadım ne yapayım :31:

Anlıyorum canım. Ben evdeyim ama sınav var Perşembe günü ona çalışmaya çalışıyorum. Çok stresliyim çoook :18:

Ben denemedim ama çok duydum. Yalnız yağ değil su kaybına neden oluyormuş. Uzun vadede sağlıklı değil diye duydum. Söyleyenlerin yalancısıyım :40:

ben bayagidir gidiyorum selülüte faydasi oldu beni zayiflatmadi ama annemi zayiflatti :9::16::56:

Suzim resmi koymuş ben daha neler diyorum :9::9:
bence hatların biraz daha gözükseydi kuzum çok bol değil mi elbisen?
:26:

İlk önce hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun :72:
kahvaltıda yediklerim :
3 tane yeşil zeytin
3 kaşık patates püresi
6-7 dilim salatalık
4-5 dilim domates
1 dilim beyaz peynir

Akşam yemeğinde ne yiyeceğimi bilmiyorum onuda yazarım buraya :27:

Canım elbise güzel ama korsajlı birşeyler alsaydın karın bölgeni sıkardı. Daha ince gösteriyor öyle kıyafetler...
16sina kadar biraz daha kilo verirsem icimide korse giysem diyorum :17: birde kabinde cekindim dün disciden sonra nasil bi piskologiyse benimkide sis dudakla elbise bakmaya ciktim :1: spor ayakkabilar var altimda birde topuklu giysem takip takistirsam görümceyim kuaförede gidecez güzelde bi sac modeli yapsa olmazmi :26: valla zor buldum canim kendime göre :25: gögüzden dolayi fermuanlar kapanmiyor kac dükkan gezdim e sunun surasida 17 gün kaldi kafam karisti alsammi almasammi diye :26:

ayy kuzu bende merak ediorum 16 kasımda bizimde kuzenin düğünü var fikir olur bana daa tekrar denesene tatlım eklenti ekleden dosya ekle bölümünü seç ki sen biliyorsun ya az mı ekledinn :9::9:
isyerinde eklemeyi kitlemisler sifre istiyor :47: ama cepden iyi kötü ekledim kuzu :1:
canım elbise çok güzel. Ben mavi rengi çok severim. üzeride şık duruyor. göbek ,basan vb hiç görünmüyor.Sende de abartı bir kilo görünmüyor suzim.
sagol canim :38: esimede mavi takim elbise aldik kari koca birbirimize uyalim dedim :1: ay sagol ya cok tesekkür ederim biraz olsun rahatlatin beni :16:iyice depresyona girecem kilo yüzünden :25:

kızlar ben kızceme parka gidiyom. Dün işe giderken çocuğum çok ağladı. Anne gitme bu gün anne kız günü yapalım diye. Akşama anca eve dönebildim. Çocukla hiç ilgilenemedim ama ben de çok üzüldüm. Bu günüm ona ayırdım. Canı ne isterse onu yapıyoruz. Sabah sulu boya yaptık. puzzle yaptık. şimdi park saati. O oynar bende sporumu yaparım. Sonra görüşmek üzere hoşcakalın

Kuzucuğum dikkat edersen hemen verirsin. çünkü o kilo yerleşmiş kilo değil. bence hiç moralini bozma. Bu iş de moral mativasyon çok önemli. Motivasyonu sakın kaybetme. Bu arada geçmiş olsun. Bence avatırınıda değştir. ağlama kız gül artık. Sen hayata nasıl bakarsan hayatta sana öyle bakar. kontumcular öyle diyor. :40::40:

canımsın yaaa valla moralim yerine geldi sayende o zman hemen değiştireyim avatarımı ben :52::52::52:

Suzim resmi koymuş ben daha neler diyorum :9::9:
bence hatların biraz daha gözükseydi kuzum çok bol değil mi elbisen?
:26:
bol mu duruyor kuzum :26:cuval gibimi durdu yoksa :30: ay napcam ben ya tek bu kalmis ayirtirdim almazsam giderse elbise bulamazsam birde bugün annem ve arkadasim da gelcekler tekrar onlarin yaninda deniyecem bakalim onlar ne diyecek :31:

İlk önce hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun :72:
kahvaltıda yediklerim :
3 tane yeşil zeytin
3 kaşık patates püresi
6-7 dilim salatalık
4-5 dilim domates
1 dilim beyaz peynir

Akşam yemeğinde ne yiyeceğimi bilmiyorum onuda yazarım buraya :27:
cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun :72: kahvaltin güzel canim aksama ispanak :28:tavuk :28:balik :28:sebze yemegi olabilir :56:

kızlar ben kızceme parka gidiyom. Dün işe giderken çocuğum çok ağladı. Anne gitme bu gün anne kız günü yapalım diye. Akşama anca eve dönebildim. Çocukla hiç ilgilenemedim ama ben de çok üzüldüm. Bu günüm ona ayırdım. Canı ne isterse onu yapıyoruz. Sabah sulu boya yaptık. puzzle yaptık. şimdi park saati. O oynar bende sporumu yaparım. Sonra görüşmek üzere hoşcakalın

benim yerime de koş tatlımm :8::8::8: bizi de ihmal etme :16:

hadi bakalim anali kizli güzel bir gün gecirim :21: bazen ne yaziki cocuklarimiza yeteri kadar zaman ayiramiyoruz bende bu duruma cok üzülüyorum :50:

cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun :72: kahvaltin güzel canim aksama ispanak :28:tavuk :28:balik :28:sebze yemegi olabilir :56:

Yurtta kaldığım için ne yiyecem bilmiyorum ama bakarım birazdan çizelgeye büyük ihtimal pilav ve makarna , çorba , nohut ve benzeri şeyler var yavaş yiyeceğim öz yiyeceğim :32:

bol mu duruyor kuzum :26:cuval gibimi durdu yoksa :30: ay napcam ben ya tek bu kalmis ayirtirdim almazsam giderse elbise bulamazsam birde bugün annem ve arkadasim da gelcekler tekrar onlarin yaninda deniyecem bakalim onlar ne diyecek :31:

bebeğim hevesini kırmak değil niyetim üstüne güzel durmuş sadece kıvrımarın gözüksün istedim o kadar canım üst kısım falan iyi oturmuş yoksa yanlış anlama

Herkeze kocaman günaydın.Bu gün Antalyada yine yazdan kalma harika bir gün var. Ben evimdeyim. Bütün arkadaşlarımı bayramını kutluyorum.Biraz sonra kızımla parka gitcez. Sonra Türk yıldızlarının gösterisine gideceğiz.
Menüm:
Sabah: peynir,zeytin,domates,salatalık,roka,2 dilim etimek,yeşil çay
Ara:1 tane yeşil elma
Öğle: ızgara tavuk,salata,ayran
Ara: Nar
Akşam: ne pişireceğime karar varemedim. kabağım var ya mücver yaparım veya zeytinyağlı kabak veya dolma ne yapsam ki
Spor: kızım parkta oynarken ben 40 dak. yürüyeceğim,20 dak parktaki spor aletlerini yapacağım.

kızlar acayip iştahım acık. Gece fındık,fıstık yedim. sonra kendime çok kızdım.
Bence zeytinyağlı kabak yap güzel olur diyette.

Günaydın canım. Senin bayramın da kutlu olsun. Sana kolay gelsin. Bu arda bu hafta kilo verdiğin için seni kutluyorum.
Teşekkür ederim.

Gunaydinn

Güne kötü basladim kizim sabah sabah cikolatali ekmek sürünce canim istedi bir dilimde ben yedim :27:

Ama ihtiyacimda vardi dun gece 2 de yattim basim agriyordu..halada agriyor
Geçmiş olsun, 1 dilimden bişey olmaz, devamı gelmezse..

günaydın kızlarrr :3::3:

bayram bayram çalışmanın burukluğunu yaşayanlardanım o yüzden hiiç iş yapasım yok :47::47::47:
Ben de burdayım canım:16:

kizlar aranizda Sauna veya hamam buhar banyosuna giderek zayiflayan varmi ??
Tabii ki faydası olur, imkanın varsa düzenli git bence.

Bence güzel canım, yakışmış.:54::54:
Dişin için de geçmiş olsun.

16sina kadar biraz daha kilo verirsem icimide korse giysem diyorum :17: birde kabinde cekindim dün disciden sonra nasil bi piskologiyse benimkide sis dudakla elbise bakmaya ciktim :1: spor ayakkabilar var altimda birde topuklu giysem takip takistirsam görümceyim kuaförede gidecez güzelde bi sac modeli yapsa olmazmi :26: valla zor buldum canim kendime göre :25: gögüzden dolayi fermuanlar kapanmiyor kac dükkan gezdim e sunun surasida 17 gün kaldi kafam karisti alsammi almasammi diye :26:

Olur tabi. Ama saçlarını toplat bence daha güzel olur. Birde kemer gibi işlemeli kısmı varya elbisenin bence gümüş rengi sallantılı küpe taksan yeter. "Kendimi Bugün Ne Giysem" deki gibi hissettim ya :1:

Bugün klasik kahvaltı mönüme 10 tane fındık ekledim. Yoksa karbonhidrat krizine tutulacaktım :1:.

Aşırı derecede tatlı yemek istiyorum.

Allahım sabır ver :31:.

Yeme tatlım tut kendini, kuru kayısı tavsiye ederim iyi geliyor, aslında yenmesi tabi ki yasak değil ama ufak bir parça çikolatadan sonra bile hem daha fazla acıkacak hemde yine tatlı isteyeceksin, kuru kayısı çok güzel bastırıyor :23:

Yersen dayak yersin bak
:22: biz eskiden topikde tatlı yiyenleri dövüyorduk :9:

Back
X