70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar h.sonu aranıza katılanlardanım. menüler paylaşılıyor ve cuma günleri tartılıp bildiriliyor çizelge yapılıyor öyle anladım yazılanlardan. umarım bende burda kilo verebilirim.
sabah menüm
2 dilim ekmek
azıcık kavurma :)
domates salatalık
şekersiz 2 bardak çay

arada:
napoliten çikolatalar varya içinde minik minik olanlar kahve yanında verilenler onlardan 1 tane yedim
şimdide türk kahvesi yapıp içmeyi planlıyorum. uykusuzum ayılmam gerek

günaydiiiiiiiiiiiiinnn :52:
nesesi coook :52:
sagligi cooook:52:
mutlulugu boooooool:52:
huzuru cookkk :52:
kalorisi az :45:
bir gün olsun insallahhhhhhhhh :21::21::21:
aminnnnn aminnn yirim seni ben :16::16::16:
günaydın kızlaaarr:16::16::16:
bu hafta dikkat edicem dedim ama ne yazık olmadı + dayım galiba:31:benim ufaklık rahatsızdı,ne diyet yaptım,nede yürüyüş:30: habire yedim durdum :ssz: ne olacak benim halim:18:
handecim çok geçmiş olsun canım,benimde 20 günlük gelinken altınlarım çalınmıştı,hiç kullanmamıştım biliyonmu:ssz:canınız sağolsun:26:
alaca ,black&white geldiğinize çok sevindim,hoşgeldiniz:16::16:
yeni gelenler sizlerde hoşgeldiniz:16::16:
günaydin tatlim :16:
günaydin canim :3:
kuzunda gecmis olsun :26: bende artdayim :26: :ssz::ssz:

afiyet olsun :31:
bende artidayim :26:
canim benim onlar canli canli görüyolar vardir bi bildikleri :34:
ay merak ettim kizz :52:
ne renk nasil anlat bari :52:
fotograf niye cektirmiyolar ki sanki dünyada sadece bir tanemi dikilmis o elbiseden :19:
zaten satin almadinmi elbise senin artik neden cektirmiyolar :4:
diyemedin mi balkaymak merak eder cenesi durmaz cekemem lazim diye :57:
:ssz:
:1: dimi ama cook güzel be ballim ya:12: fiyatida güzel 230 euro :30:kardesim yüzünden iflas bayragini cekecem yakinda :37:aksam cekecem insallah :1:ayakkabi bulmam lazim evdekilerle bi deneyeyim 2 tane var olmadi almam lazim :31:
Merhabalar herkese, ben araniza yeni katiliyorum. 2 çoçuk annesiyim ve hamileliklerimden kalan kilolarla basim dertte. 2 senedir hep diyetteyim ama diyetlerim fazla uzun surmuyor bikip birakiyorum sonta tekrar bastan sonuc hep husran. siteye daha onceden uye olmustum ama girmeye vaktim olmuyodu simdi 4seneden sonra tekrardan is hayatina geri dondum kilo vermem artik kacinilmaz oldu 2 aydir diyetteyim ama strestenmidir nedir kilo vermek yerine 2 kilo daha almisim ise baslayalim bunca kosusturmanin arasinda nasil oluyo anlamis degilim :50: aklima tekrardan siteye girmek geldi artik hergun buraya neler yedigimi yazmak ve sizlerin sayesindede ins kilo vermek istiyorum yardimlarinizi ve yorumlarinizi esirmeyin lutfen herkese basarilar. ha bu arada 77.5 kiloyum

hosgeldin canim aramiza :3:canim birde cizelge yap kendine daha motive eder kilo verdikce :34:

suziiiiiiiiiiiiiiiiiii suziiiiiiiiiimmmmmmmmmm :109::109:

seviyom seni uleeeeeeeeyyyynnnn $2845sumuklu(1)[1].webp

seviyoooooooooomm :54::54::54::54: :9:

günaydınn canım geçmiş olsun 1 kuru kayısı ile dayanabiliyorsun valla helal olsun sana :8::8:

Hayır hayır kahvaltım değil o sakın öyle anlaşılmasın :20::20::20::20:

Kahvaltınızı sağlam yapın kızlar ben yazacağım menümü birazdan ,lütfen herkes yazsın :29:

ayyyy Suzimm valla bende merak ettim şimdii akşam unutma resmini çek emi? :21::21:

hoşgeldin canım inşallah elbirliğiyle kurtulcaz fazlalıklarımızdan :8::8::8::8:
tamam kuzum :16::16::16:
ben kahvaltilarimi hep hafife aliyorum belkide en buyuk hatam burda.
bende bugun ne yedigimi ve yiyecegimi yazayim.
Sabah : 2 dilim ekmek uzerine peynir
ara : kahve kafeinsiz + 3 tane kepekli biscuit
oglen : firinda karnibahar + 1 elma yiyecem + 1 natur yogurt
ara : 2 tane kepekli biscuit
aksam : salata + 1 case yogurtlu çorba.

yanlislarim varsa lutfen soyleyin.
kahvaltini bol yaparsan dah güzel olur tabii mesela yanina 1-2 domates salatalik eklesen maydonoz 3-5 zeytin ama güzel yani menün :34:
günaydın kızlar h.sonu aranıza katılanlardanım. menüler paylaşılıyor ve cuma günleri tartılıp bildiriliyor çizelge yapılıyor öyle anladım yazılanlardan. umarım bende burda kilo verebilirim.
sabah menüm
2 dilim ekmek
domates salatalık
şekersiz 2 bardak çay

arada:
napoliten çikolatalar varya içinde minik minik olanlar kahve yanında verilenler onlardan 1 tane yedim
1 tane yediysen ara niyetine problem degil canim :34:ama fazla yeme ondanda ben bi kalorisine bakmisdim baya var onunda kalorisi :18:
suziiiiiiiiiiiiiiiiiii suziiiiiiiiiimmmmmmmmmm :109::109:

seviyom seni uleeeeeeeeyyyynnnn Eki Görüntüle 843713

seviyoooooooooomm :54::54::54::54: :9:
uyyyyy bende seni seviyommmm yavrummmmm:16::16::16::16::54:
Eki Görüntüle 843718

mönün güzel aslinda canim kahvaltina biraz yesillik ,dometes felanda eklersen süper olur :34:
birde öglen yemeginde degilde ara olarak elma yersen dahada iyi olur :31:
sabah menüm
2 dilim ekmek
domates salatalık
şekersiz 2 bardak çay

arada:
insallah hepberaber veririz canim :52:
sabah yediklerin güzel bence :31: dedigin cikolatayi bilmiyorum eger kücükse iyi :34:

aminnnnn aminnn yirim seni ben :16::16::16:

günaydin tatlim :16:

bende artidayim :26:

:1: dimi ama cook güzel be ballim ya:12: fiyatida güzel 230 euro :30:kardesim yüzünden iflas bayragini cekecem yakinda :37:aksam cekecem insallah :1:ayakkabi bulmam lazim evdekilerle bi deneyeyim 2 tane var olmadi almam lazim :31:

hosgeldin canim aramiza :3:canim birde cizelge yap kendine daha motive eder kilo verdikce :34:
taki takilirken yanlarinda dur cebine ati ver bi kac altin :27: :9:
eger elbisen güzelse 230 deger canim ya ne yapican iste gece kiyafeti olunca :31:
ne renk kiz anlatsana biraaaz :4:

tamam kuzum :16::16::16:

kahvaltini bol yaparsan dah güzel olur tabii mesela yanina 1-2 domates salatalik eklesen maydonoz 3-5 zeytin ama güzel yani menün :34:

1 tane yediysen ara niyetine problem degil canim :34:ama fazla yeme ondanda ben bi kalorisine bakmisdim baya var onunda kalorisi :18:

uyyyyy bende seni seviyommmm yavrummmmm:16::16::16::16::54:
Eki Görüntüle 843718

ay bu fotonu görünce vazgectim suzim ya sevmiyom galiba :26: :9::9::9::9::9:

mönün güzel aslinda canim kahvaltina biraz yesillik ,dometes felanda eklersen süper olur :34:
birde öglen yemeginde degilde ara olarak elma yersen dahada iyi olur :31:
insallah hepberaber veririz canim :52:
sabah yediklerin güzel bence :31: dedigin cikolatayi bilmiyorum eger kücükse iyi :34:

taki takilirken yanlarinda dur cebine ati ver bi kac altin :27: :9:
eger elbisen güzelse 230 deger canim ya ne yapican iste gece kiyafeti olunca :31:
ne renk kiz anlatsana biraaaz :4:

iyi fikir :27: ay birde taki var :52:bunlar iyice costular :30:
hmm rengi koyu lila kollari uzun dantelli ay ben anlatmayi beceremem ki :37:

günaydın kızlarr :3::3:
sabahki menüm;
1 yumurta
1 adet domates
5-6 adet zeytin
2 dilim buğday ekmeği
1 kupa çay başka bişey yoktu sanırım ya yarım saat önce yediğimi unuttum :26::26::26:

Canım çok güzel olmuş ama tek tek öğünleri yazma ki hepsini görelim, eğer belli değilse akşam yaz, ve kendin unutmamak için telefonuna yada bir not defterine not al :23:

hosbulduk canim :3:iyim sükür :31: sende iyisin umarim :34:
kilomda 65 lerde sükür insallah vermeye devaamm :21:

İyiyim çok şükür bebeğim, 60ları gördüm bende sonunda :52:

Canım çok güzel olmuş ama tek tek öğünleri yazma ki hepsini görelim, eğer belli değilse akşam yaz, ve kendin unutmamak için telefonuna yada bir not defterine not al :23:

İyiyim çok şükür bebeğim, 60ları gördüm bende sonunda :52:

hadi 50 lere insallah :34:

hani beni her halimle seviyordun yalandi dimi yalandi :43::44::26:
herseyi acikliyabilirim bir dakika :110:

sen dün disciye gittin ye su dislerini tamir ettirmisindir diye düsünmüstüm :31:

öyle hayal ettim seni ve aska geldim :26:

ama sen gercegi bana gösterince :30: :30:

öyle iste :26:

Merhabalar herkese, ben araniza yeni katiliyorum. 2 çoçuk annesiyim ve hamileliklerimden kalan kilolarla basim dertte. 2 senedir hep diyetteyim ama diyetlerim fazla uzun surmuyor bikip birakiyorum sonta tekrar bastan sonuc hep husran. siteye daha onceden uye olmustum ama girmeye vaktim olmuyodu simdi 4seneden sonra tekrardan is hayatina geri dondum kilo vermem artik kacinilmaz oldu 2 aydir diyetteyim ama strestenmidir nedir kilo vermek yerine 2 kilo daha almisim ise baslayalim bunca kosusturmanin arasinda nasil oluyo anlamis degilim :50: aklima tekrardan siteye girmek geldi artik hergun buraya neler yedigimi yazmak ve sizlerin sayesindede ins kilo vermek istiyorum yardimlarinizi ve yorumlarinizi esirmeyin lutfen herkese basarilar. ha bu arada 77.5 kiloyum

Hoşgeldin :3:

Öncelikle bunu sakın kendine dert haline getirme göz açıp kapayıncaya kadar baya bir incelmiş olacaksın, bizlerle devamlı iletişim içinde ol, menülerini yaz ve yazılan menülere bak, güzel fikirler gelir aklına, ve lütfen cuma günü bizimle tartıl sadece, tartıdan uzak dur tatlım, kilo çizelgesi hazırlarsan kendine bizdekiler gibi güzel olur :40:

adet öncesi insanllikdan cikiyorum resmen :53:
benim yediklerimi normal bir insan yiyemez herhalde :26:
bu hafta artidayim belli oldu :ssz::ssz:

Son düzenleme:

Menülerinin dozları çok iyi fakat besinler yanlış..

* Öncelikle kahvaltında mutlaka domates, salatalık, maydanoz vb. sebzeler sana eşlik etsin mutlaka

* ara öğünde bisküvi yerine 5-10 arası fındık yada badem yiyebilirsin , protein almış olursun, metabolizman hızlanır

* Öğlen menüsünde meyve gördüm :20: Öğünlerine meyve koyma, meyve acıktıran besinlerden

* öğlen yediğin meyveyi bu öğüne yerleştirebilirsin ama yanında mutlaka kahve, soda yada ayran tarzı bir sıvı tüket

* akşam menüsü süper , et yemeği ihmal etme ama lütfen :29:

Günde ne kadar sıvı tüketiyorsun ?
Spor yada hareket durumun nasıl gün içerisinde ?

sabah menüm
2 dilim ekmek
domates salatalık
şekersiz 2 bardak çay

arada:

Hoşgeldin tatlım :3:
Çok güzel anlamışsın fakat menüleri tam yaz lütfen belli değilse şu an akşam yaz, öğün öğün yazarsan kaçırabiliriz göremeyebiliriz .
Kahvaltın çok güzel ve yerinde.

* Arada tatlı yeme lütfen, tatlı iştah açar ve canın tekrar tatlı ister, eğer tatlı düşkünü değilsen ye ama aldığın kiloların en büyük sebebinden bir tanesi aşırı tatlı tüketimiyse, unut lütfen tatlıyı yavaş yavaş :29:

Back
X