70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

30.10.2013

*Güne Başlarken :
1 Kuru kayısı
Şekersiz Türk Kahvesi
50 Mekik

*Sabah:
1 yumurta
1 domates 2 salatalık
Biraz zeytin peynir (hiç hesaplamadım:9:)

*Ara:
7 badem - şekersiz çay

*Öğlen:
Haşlanmış erişte (maydanozlu)
Haşlanmış tavuk
yoğurt

*Ara:
1 Elma
Şekersiz kahve

*Akşam:
Yoğurt çorbası ve salata

*Yatmadan önce 1 bardak ayran , 50 mekik

***Bugün erişte yediğim için ekmek bulundurmuyorum menüde, ayrıca 2 lt su :23:

:29::29::29::29::29:

Son düzenleme:
hadi 50 lere insallah :34:

herseyi acikliyabilirim bir dakika :110:

sen dün disciye gittin ye su dislerini tamir ettirmisindir diye düsünmüstüm :31:

öyle hayal ettim seni ve aska geldim :26:

ama sen gercegi bana gösterince :30: :30:

öyle iste :26:
implant yaptirayim ozaman :28::1:
adet öncesi insanllikdan cikiyorum resmen :53:
benim yediklerimi normal bir insan yiyemez herhalde :26:
bu hafta artidayim belli oldu :ssz::ssz:
ben suan cerrytomatesli beyaz peynirli siyah zeytinli salatalikli soganli salata yiyom :9:
kaciyorum kizlar :54: :10::10:
görüsüürüz bebegim benimde isler yogun :5:

Canım çok güzel olmuş ama tek tek öğünleri yazma ki hepsini görelim, eğer belli değilse akşam yaz, ve kendin unutmamak için telefonuna yada bir not defterine not al :23:

İyiyim çok şükür bebeğim, 60ları gördüm bende sonunda :52:

tamam canım öyle yaparım :42::42::1:

menün güzel canim affiyet olsun :34:

valla dis agrisindan yemek düsünememisdim fadimecim :26:

hosgeldin canim aramiza :29:

sagol canim :54:

fena degil tatlim aksamida güzel kapatmissin :27:

ay ballim annem ve arkadasim begenmediler ve cok daha baska bi abiye aldim ama cok zarif durdu sankim :17: fotograf cektirmediler cünkü cekip baska yerde diktiriyorlarmis mi ne :37: ama aksam giyerim belki sizlen paylasmak istiyorum cok pahaliydin ama napalim :ssz: daha dikilecek ayakkabi bulmam lazim ama önce ceksemde siz bana ayakkabi konusunda yardimci olursunuz :54: bende acik sacik istemiyorum zaten bu aldigimda acik degil ama iyikide simdiki aldigimi almissim görünce hakk vereceksiniz zayif gösterdi hem :23:

disim agriyinca yiyemedim bebegim ondan öyle az oldu :54:

ay hic sevmem regl i benimkide gelmeliydin gelmedi :30: ay bana kötü süpriz yapip kardesimin nisaninda gelmesin nolur :5:

günaydin kuzu :16:

günaydin fadimem:16: insallah :16:

:1: bazen bende unutuyorum ne yedigimi :1:
Geçmiş olsun Suzicim benim de 14 de randevum var. elbisen de hayırlı olsun, fotolarını bekliyoruz.
Ben de bekliyom regliyi ağrıyo karnım ama görünen yok ortalıkta.
Oh Ballının sümüklüde çıktı ortaya, ama neyseki yemeğimi yedikten sonra gördüm.

Son düzenleme:
implant yaptirayim ozaman :28::1:

ben suan cerrytomatesli beyaz peynirli siyah zeytinli salatalikli soganli salata yiyom :9:

görüsüürüz bebegim benimde isler yogun :5:
Afiyet olsun canım, salata candır, köfte-patates-yanında yoğurt salata+mercimek çorbası içtim ben de. Amma çok yemişim be yav yazınca utandım, çorba içmesemiymişim ne, ama 1 kaseydi:26::26::26::17::17::17:

Hoşgeldin tatlım :3:
Çok güzel anlamışsın fakat menüleri tam yaz lütfen belli değilse şu an akşam yaz, öğün öğün yazarsan kaçırabiliriz göremeyebiliriz .
Kahvaltın çok güzel ve yerinde.

* Arada tatlı yeme lütfen, tatlı iştah açar ve canın tekrar tatlı ister, eğer tatlı düşkünü değilsen ye ama aldığın kiloların en büyük sebebinden bir tanesi aşırı tatlı tüketimiyse, unut lütfen tatlıyı yavaş yavaş :29:

canım ben sizler kadar sıkı diyet yapamam malesef:( ağustosta doğum yaptım kızım nerdeyse 3 aylık oldu irademe çok sahip biriyimdir. hamile kalmak için tedavi sürecinde 70 kiloya çıktım sonra hamile kaldım. 68 e düştüm ve 80kğ ile doğuma girdim. doğumdan 20 gün sonra tekrar 70 kğdım. emzirdiğim için malesef yemeği çok kısamıyorum. ancak ekmeği azaltıp yağlı şeylerden uzak durmaya çalışıyorum. günlük de spor yapmaya başladım 20 mekik 15 dk bisiklet ve 20 dakika yürüyüş yapıyorum. henüz 3.günüm diyette emzirdiğim için sürekli acıkma ve tatlı krizi olabiliyor tüm çikolata yemek yerine ufak bir parça yiyorum. burası bana destek olur diye katıldım. umarım beni yanlış anlamazsınız

30.10.2013

*Güne Başlarken :
1 Kuru kayısı
Şekersiz Türk Kahvesi
50 Mekik

*Sabah:
1 yumurta
1 domates 2 salatalık
Biraz zeytin peynir (hiç hesaplamadım:9:)

*Ara:
7 badem - şekersiz çay

*Öğlen:
Haşlanmış erişte (maydanozlu)
Haşlanmış tavuk
yoğurt

*Ara:
1 Elma
Şekersiz kahve

*Akşam:
Yoğurt çorbası ve salata

*Yatmadan önce 1 bardak ayran , 50 mekik

***Bugün erişte yediğim için ekmek bulundurmuyorum menüde, ayrıca 2 lt su :23:

:29::29::29::29::29:

güzel bebis:54: affiyet olsun :56:
Geçmiş olsun Suzicim benim de 14 de randevum var. elbisen de hayırlı olsun, fotolarını bekliyoruz.
Ben de bekliyom regliyi ağrıyo karnım ama görünen yok ortalıkta.
Oh Ballının sümüklüde çıktı ortaya, ama neyseki yemeğimi yedikten sonra gördüm.
sagol fadimem baya gecmis senin randevu :26: ay cabuk atlatirsin insallah canim ya :38:
sagol fadimem :16: bizim gelinkizda merak ediyor :1: dedim göstermiycem süpriz :9:
aksamlari koysun söyliyekde :9: etki yapar bize belki :9:
Afiyet olsun canım, salata candır, köfte-patates-yanında yoğurt salata+mercimek çorbası içtim ben de. Amma çok yemişim be yav yazınca utandım, çorba içmesemiymişim ne, ama 1 kaseydi:26::26::26::17::17::17:
yok be fadimem ekmek yememissin zaten affiyet olsun :56:

selam fadimem güzel yemişsin valla :1: bende ilk defa bugün az yedim bi tabak salata+ bi kase yoğurt+2 dilim kepek ekmeği+3 çatal patates püresi(hiçte güzel yapmamışlardı ağzımın tadını bozdu :25: )

canım ben sizler kadar sıkı diyet yapamam malesef:( ağustosta doğum yaptım kızım nerdeyse 3 aylık oldu irademe çok sahip biriyimdir. hamile kalmak için tedavi sürecinde 70 kiloya çıktım sonra hamile kaldım. 68 e düştüm ve 80kğ ile doğuma girdim. doğumdan 20 gün sonra tekrar 70 kğdım. emzirdiğim için malesef yemeği çok kısamıyorum. ancak ekmeği azaltıp yağlı şeylerden uzak durmaya çalışıyorum. günlük de spor yapmaya başladım 20 mekik 15 dk bisiklet ve 20 dakika yürüyüş yapıyorum. henüz 3.günüm diyette emzirdiğim için sürekli acıkma ve tatlı krizi olabiliyor tüm çikolata yemek yerine ufak bir parça yiyorum. burası bana destek olur diye katıldım. umarım beni yanlış anlamazsınız

canim bizde okada sIkI diyet yapmiyoruz kati kuralarimiz yok yani korkma :34:sen menülerini paylas bizde bakariz :29:benimde yeri geliyor canim cok tatli istiyor aksam yiyecegime sabah ögle arasi yemeye calisiyorum :34:

canim bizde okada sIkI diyet yapmiyoruz kati kuralarimiz yok yani korkma :34:sen menülerini paylas bizde bakariz :29:benimde yeri geliyor canim cok tatli istiyor aksam yiyecegime sabah ögle arasi yemeye calisiyorum :34:

tamam canım:) diyet bölümünde olunca hani daha yeni doğum yapmışsın bebeği düşünmüyormusun tarzında bir yaklaşımla karşılaşmaktan korkuyorum. o yüzden açıklama gereği duydum bebeğim benim en değerlim sütümü azaltmamak için mecburen yemem gerek. ama sütü azaltmadan yediklerime biraz dikkat edip spor yaparak kilo verebilirm yada enazından emziriyorum diye kilo almaktan kendimi alıkoymuş oluyorum. menüleri akşam paylaşacam parça parça yazmak pek istenmiyor anladğım kadarıyla gün içinde ne yiyeceğimi bilmediğim içinde sabahtan yazamıyorum. :) tatlıyı bende gündüz az yiyiyorum. akşam tatlı krizi için tvde duydum bir bardak liğt süte tarçın atıp için dedi tatlı ihtiyacını gideriyormuş onu denemeye başlayacağım

tamam canım:) diyet bölümünde olunca hani daha yeni doğum yapmışsın bebeği düşünmüyormusun tarzında bir yaklaşımla karşılaşmaktan korkuyorum. o yüzden açıklama gereği duydum bebeğim benim en değerlim sütümü azaltmamak için mecburen yemem gerek. ama sütü azaltmadan yediklerime biraz dikkat edip spor yaparak kilo verebilirm yada enazından emziriyorum diye kilo almaktan kendimi alıkoymuş oluyorum. menüleri akşam paylaşacam parça parça yazmak pek istenmiyor anladğım kadarıyla gün içinde ne yiyeceğimi bilmediğim içinde sabahtan yazamıyorum. :) tatlıyı bende gündüz az yiyiyorum. akşam tatlı krizi için tvde duydum bir bardak liğt süte tarçın atıp için dedi tatlı ihtiyacını gideriyormuş onu denemeye başlayacağım
mesela sebze istedigin kadar yiyebilirsin salata et tavuk balik bunlar cok faydali yiyecekler kilo aldiranlar genelde ekmek makarna pilav tarzi seyler tabii tatlida asiri yersen kilo yapar canin cektiginde aksam degilde öglen arasi yerssin birseycik olmaz :34: tabiiki bebisini düsüneceksin anneyiz biz tatlim :emir_bebek::nazar::16:
bende gündüz de yaziyorum öglende yaziyorum yediklerimi sonra aksam veya ertesi sabah topluca yaziyorum fark etmez ama sonradan toplu yazdinmi dengeleyip dengelemedigini görebiliyoruz onun icin yani :34:
bak o sütlü tarcin gercekden bana fayda ediyor:28: istahimi kapatiyor hem böylelikle gereksiz seyler yemiyorum :29:

Gel benim dobiğim göbeğime süreyim sen,, ben de bir göbüş oldu ki sorma, hep aynı durumdayız demek ki:ssz::ssz:

Allah tamamına erdirsin canım, hayırlı olsun.

çok göbişliyim ama ben :26: bugün kuaföre gittim "kilo mu aldın sen" dedi resmen kadın bana :50:
incecik kızdın noldu sana diyo :31:

ah sormayın başıma neler geldi
perşembe gecesi eve hırsız girdi:14:
allah tarafından her yeri didik didik etmiş ama takıları bulamamış 3-5 parça bişeyler almış laptopta gitmiş burada:26:
aldıkları bişey değilde inanın iç çamaşırlarımı çeyizlerimi gelinliğimi yerlerde görünce inan gönlüm dayanmadı:14:
sinirlerim çok bozuk:14:
evde kalamadım duvara tırmanmın terbiyesiz:14:
zaten kocişte askere gidecek kiralık evde bulamadık şimdilik kaynanamla yaşıcam evi oraya taşıcam:14:
bulaşık makinası aspiratör kibrit kutuları ne gelirse aklınıza bakmış:14:
gümüş çay tepsimi bile almış bir öbek yapmış oda ortasına götüreceklerini:14:
sanırım eve erken geldik ön odaya daha yeni geçmiş biz evin dayınık halini görünce kaçtık tekrar evden polis çağırdık :14:
oda sanırım o arada kaçmış
ne bir iz ne bir bir şey var :14:
poliste dediki bu tanıdık ay çok kötüyüm:14:
çok zor bişeymiş allah o hırsızı bile hırızlan cezalandırmasın dolapplarımı kırmış
ay bi süre gelemeyebilirim
hepinizi öptüm:43:

tatlım çok geçmiş olsun. size bir şey olmamış ya şükür. :50:

senin gibi tatli kiza küsülürmü hic ama cok merak ettim cidden :48:tesekkür ederim betülüm :17: kader de yeni citir adaylarimizdan minnak bi kuzucuk :1:

ana ne güzel haberler :23::52: desene dügün var yakinda :32: anlat biraz sekerim :23:eniste bey nasil biri :23:nerde tanisdiniz :52:

dedüğüm gibi ben kıskanç bi hatunum :20:
belli olmamakla beraber seneye eylül gibi düğün olabilir
hazırlıklı ol :23:
ballım da sormuş durun ikinize birden anlatırım :23::23:

Hatunlar yarın görüşürüz :)):kkk:

Yeni hatunlarla da tanışalım, ben kısaca Nora , 23 yaşımdayım, 2 senedir forumdayım , 89 ile başlamıştım şu an 69-70 arası gidip geliyorum, bunu başarmam da bu topiğin hakkı büyüktür...
Burası yeniden eskisi gibi olsun, bayanlar incecik olsun istiyorum, öptüm herkesi kendinizden bahsederseniz sevinirim :17::17:

Ayy bi de ben sigarayıda bıraktım bayanlaar :52::52::52::52::52:

hoşgeldin canım :3: sigarayı bırakmana sevindim :23:

bu da hoşmuş canım kilolu görünmüyosun resmen :34: ama yenisini de merak ettim akşam ekle olur mu..
ben de nişan kıyafeti bakıyorum bu aralar.. anca karar veririm diye :31:

:3::3::3:
gelemedim bir türlü kizlar :16:
laptopum bozuk kocisde kendininkini ise götürüyor :ssz:
telefondan okuyorum ama yazamiyoruum :19: :ssz:
böylede motive olamiyorum yaaa :43:
suzimm canim bu hafta seninle ilgilenicektim :26:
en cokda ona üzüldüm canim kusura bakma lütfen :5:
yediklerini gördüm az ama güzel canim süpersin :38:
ama ne olur sen yine benim dedigim sekilde yap olurmu ben ilgilenemesemde :ssz:
gecmise gitmicem cok fazla aklimda kalanlari yazayim :126:
handeeemcok gecmis olsun canimm :26:
gelen mala gelsin artik :26:Rabbim birdaha yasatmasin :38:
ababababaababaa:37: canimm hayirlisi olsun Rabbim tamamina erdirsin hayirlisi olsun insallahh :16:
anlat kiz :6: neyin nesi :6:
kimin fesi :6:
ne is yapiyor :6:
ay nasil tanistiniz :6:
:52::52::52:
ha bide sey dikkatimi cekti suzi daymatla ilgili bir sürü soru sormus :19:
ay ne merakli yaaa :30: :19::19:
suzim elbiseni telden gördüm canim :31:
güzel canim cokda yakismis vücuduna :31:
ayrica hicde kilolu görünmüyorsun arkadasimm :52:
ve sunuda söylemeden gecemiycem acik sacik kiyafet görmekden midem bulandi :19:
dügüne bi gidiyorsun et pazari sanki olan olmayan herkes acmis :19:
seninki gayet hos rengide güzel :31:
bak ne dicem eger o kemerin oraya sabit degilse altin lada kombinliyebilirsin :28:
mavi ve altin güzel olur :31:
altin dümdüz kemerler oluyo ya ondan takarsin
yine altin düz bir bileklik ve altin hani düz bayunluklar oluyo ondan :21:
saclarinida topuz ohhhhh :21::21::21::21::21:

ay baska baskaaa :44:gelmiyo aklima yaa :26:

neyse yarin kocisim laptopu götürmüyor sabah görüsürüz insallahh :16:

sağol şekerim :54:
tamam tamam anlatıyorum :6:
şimdiikk..
benim sevdicekle aynı hastanedeyiz :6:
kendileri asistan :6:
bir gün nöbet tutuyordur :6:
ben hiç tanımıyorum onu :6:
nöbette hastanın başına gitti :6:
ben de peşinden gittim :6:
bana bi baktı hemen yüzünü çevirdi :6:
dedim bu beni hiç iplemedi odama gittim oturdum :6:
meğer böyle bi şaşırmış o bakışta bişiler olmuş da ondan çaktırmamak için çevirmiş :6:
hiç de inanmazdım ilk görüşte aşka :6:
varmış meğer :53:
sonracııma :6:
bizim bi arkadaşa sormuş beni:6:
o da demiş abi görüştüğü biri yok ama bence böyle bişey düşünmüyodur :6:
istersen biraz bekle daha sonra söylersin kıza demiş :6:
bu arada bu beni facebooktan ekledi :6:
böyle bi konuşmaya çalışıyor filan :6:
ben anladım tabii niyetini :6:
çünkü başkası ekli değil bizim kızlardan bi tek beni eklemiş :6:
neysem sonra bu dayanamamış :6:
bizim arkadaşa demiş ben dayanamıyorum söylücem diye :6:
o da demiş abi yapma etme dur yarın konuşuruz :6:
olmaz demiş kızın yüzüne bakamıyorum artık konuşmam lazım demiş :6:
öyle işte anlattı filan :6:
ben dedim seni tanımıyorum böyle bi karar veremem :6:
ama dedim tanışırız :6:
o da olsun dedi tanışsan da yeter :6:
öyle böyle işte.. ban babişime sordum danıştım :6:
işler ilerledi filan bayramda ailesiyle geldiler tanıştı iki aile :6:
onun babasına kalsa bi kaç haftaya nişan yapacak da :6:
dedim noluyoz ben hazırlanamam :6:
ay ne uzun anlattım..
ama böyle işte bi kaç ay içinde nişanlanabiliriz..
başka bişi sormuş muydunuz :26:

suziiiiiiiiiiiiiiiiiii suziiiiiiiiiimmmmmmmmmm :109::109:

seviyom seni uleeeeeeeeyyyynnnn Eki Görüntüle 843713

seviyoooooooooomm :54::54::54::54: :9:

beni de sevsenize :26:

bende yediklerimi yazayim

sabah: 2 dilim:44: kara tost ekmegi :1: 1 dilim salam 1 dilim light kasar peyniri 1 tane domates
ara: elma
öglen: 1 tabak dolusu salata icindekiler(beyaz peynir salatalik 5 zeytin cerry domates maydonoz marul sogan)
ara: surda bi elma duruyor onu yerim birazdan :1: yada meyveli cilekli bar var 82 kcal sanirsam onu yerim
aksam: dünden corba var sehriyeli yanina üsenmesem salata yapacam ama saat 18 e kadar calisiyorum herhalde sade corba ile kapatirim günümü :44:
aksamlari kahve yapiyorum arada kahve ictigimde canim yiyecek birsey istemiyor :26:hepmi kahve icsem saldirmim diye acaba:52:

Menülerinin dozları çok iyi fakat besinler yanlış..

* Öncelikle kahvaltında mutlaka domates, salatalık, maydanoz vb. sebzeler sana eşlik etsin mutlaka

* ara öğünde bisküvi yerine 5-10 arası fındık yada badem yiyebilirsin , protein almış olursun, metabolizman hızlanır

* Öğlen menüsünde meyve gördüm :20: Öğünlerine meyve koyma, meyve acıktıran besinlerden

* öğlen yediğin meyveyi bu öğüne yerleştirebilirsin ama yanında mutlaka kahve, soda yada ayran tarzı bir sıvı tüket

* akşam menüsü süper , et yemeği ihmal etme ama lütfen :29:

Günde ne kadar sıvı tüketiyorsun ?
Spor yada hareket durumun nasıl gün içerisinde ?

ay cok tsk ederim verdigin bilgiler icin. spor yapamiyorum cunku Sabah 7de evden cikiyorum 2 cocugumu okula ve creche birakiyoum sonrada otobus tren tam 1 saatimi aliyo is yerine gelmem aksam donuste gene 1 saat yolculuk ccocuklari al eve git, etc.. spor yapmaya mecalim kalmiyo. is yerimi sorarsan canim masa basinda calisiyorum yani aksama kadar oturuyorum:34:

Hoşgeldin :3:

Öncelikle bunu sakın kendine dert haline getirme göz açıp kapayıncaya kadar baya bir incelmiş olacaksın, bizlerle devamlı iletişim içinde ol, menülerini yaz ve yazılan menülere bak, güzel fikirler gelir aklına, ve lütfen cuma günü bizimle tartıl sadece, tartıdan uzak dur tatlım, kilo çizelgesi hazırlarsan kendine bizdekiler gibi güzel olur :40:

canim ben nasil yapicam o cizelgeyi hic yapmadim yardimci olurmusun

çok göbişliyim ama ben :26: bugün kuaföre gittim "kilo mu aldın sen" dedi resmen kadın bana :50:
incecik kızdın noldu sana diyo :31:

tatlım çok geçmiş olsun. size bir şey olmamış ya şükür. :50:

dedüğüm gibi ben kıskanç bi hatunum :20:
belli olmamakla beraber seneye eylül gibi düğün olabilir
hazırlıklı ol :23:
ballım da sormuş durun ikinize birden anlatırım :23::23:

hoşgeldin canım :3: sigarayı bırakmana sevindim :23:

bu da hoşmuş canım kilolu görünmüyosun resmen :34: ama yenisini de merak ettim akşam ekle olur mu..
ben de nişan kıyafeti bakıyorum bu aralar.. anca karar veririm diye :31:

sağol şekerim :54:
tamam tamam anlatıyorum :6:
şimdiikk..
benim sevdicekle aynı hastanedeyiz :6:
kendileri asistan :6:
bir gün nöbet tutuyordur :6:
ben hiç tanımıyorum onu :6:
nöbette hastanın başına gitti :6:
ben de peşinden gittim :6:
bana bi baktı hemen yüzünü çevirdi :6:
dedim bu beni hiç iplemedi odama gittim oturdum :6:
meğer böyle bi şaşırmış o bakışta bişiler olmuş da ondan çaktırmamak için çevirmiş :6:
hiç de inanmazdım ilk görüşte aşka :6:
varmış meğer :53:
sonracııma :6:
bizim bi arkadaşa sormuş beni:6:
o da demiş abi görüştüğü biri yok ama bence böyle bişey düşünmüyodur :6:
istersen biraz bekle daha sonra söylersin kıza demiş :6:
bu arada bu beni facebooktan ekledi :6:
böyle bi konuşmaya çalışıyor filan :6:
ben anladım tabii niyetini :6:
çünkü başkası ekli değil bizim kızlardan bi tek beni eklemiş :6:
neysem sonra bu dayanamamış :6:
bizim arkadaşa demiş ben dayanamıyorum söylücem diye :6:
o da demiş abi yapma etme dur yarın konuşuruz :6:
olmaz demiş kızın yüzüne bakamıyorum artık konuşmam lazım demiş :6:
öyle işte anlattı filan :6:
ben dedim seni tanımıyorum böyle bi karar veremem :6:
ama dedim tanışırız :6:
o da olsun dedi tanışsan da yeter :6:
öyle böyle işte.. ban babişime sordum danıştım :6:
işler ilerledi filan bayramda ailesiyle geldiler tanıştı iki aile :6:
onun babasına kalsa bi kaç haftaya nişan yapacak da :6:
dedim noluyoz ben hazırlanamam :6:
ay ne uzun anlattım..
ama böyle işte bi kaç ay içinde nişanlanabiliriz..
başka bişi sormuş muydunuz :26:

beni de sevsenize :26:

uyyy yirim ben seni allah bi ömür boyu mutlu etsin insallah :16::16::16:
senin faceninde varmi resmi :23:bi gizli gözetleyeyim enistemizi :1:
ay betülüm bi nisan elbiseleri var bi nisan elbiseleri var hic sorma hepsine bayiliyorum :103:tekrar nisanlanip evlenesim geliyor resmen :69:
sen karar vermeden bize nasil birsey düsündügünü ekle biz durum degerlendirmesi yapalim :124:

BEN GELDİM. ÇOK YORULDUM. BOĞAZIM AĞRIYOR. Ben artık konuşmak istemiyorum. tel susmuyor.
MENÜM:
Sabah: haşlanmış yumurta,1 kk peynir,zeytin,domates,salatalık,1 dilim cavdar ekmeği,yaşil çay
ara:1 tane muz
öğle:1 Dilim küçük kabak mücver,2 tane köfte,ayran,1 dilim ekmek
Ara:2 tane kuru incir
Akşam: sebzeli güvec,ayran

Back
X