70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim oglan durmuyor kactim geri :52: yarin onun okul yok resim cizecez :37: aklim fikrimde hep yemekde :43: bugünü atlatsa baska birsey istemem aksam yedigim 2 köfte 1 tane de lahana sarmasi bi yanim sismesin diye :5: o degilde 2 dilim baklava var git gel git gel gözüme carpip duruyor mutfakda yemiycem insallah yemek istemiyorum cok istersem sabah yiyeyim ama dimi yok bu saatde yemiycem :14: sütümde yok kalmamis ne sütlü tarcin yapabilcem ne kahve :43: sucukmu yesem acaba birsey eksik sanki icimde yok ya yemiycem hadi öptüm hepicinizi 2 gün kaldi ona göre kizlar :52::54::10:

ballim kusura bakma seker
oglan durmuyor eger onu yatirir bende uyuya kalmasam yine ugramaya calisirim ama yarin is basi malesef bana
senin yarin frei mi
cuma günü tatil ya bizim burda
sizinde mi tatiliniz var :27:
neyse kactim :54::54::10::10::10:

Son düzenleme:
selam kızlar uğramayalı o kadar çok oldu ki geçmişe dönmem imkansız. diyet yapmak beni mutsuz ediyor bunu bir kere daha gördüm kilo versem de bir süre sonra bi bıkkınlık hiçbir şeyden zevk almama durumları yaşıyorum. bayramda bıraktım diyeti ya da o kadar dikkat etmiyorum diyelim, ne bileyim böyle bir boşluk hissi...
kendime gelince tekrar yazarım.. hepinize iştahsız, bol hareketli günler...

canım ben sizler kadar sıkı diyet yapamam malesef:( ağustosta doğum yaptım kızım nerdeyse 3 aylık oldu irademe çok sahip biriyimdir. hamile kalmak için tedavi sürecinde 70 kiloya çıktım sonra hamile kaldım. 68 e düştüm ve 80kğ ile doğuma girdim. doğumdan 20 gün sonra tekrar 70 kğdım. emzirdiğim için malesef yemeği çok kısamıyorum. ancak ekmeği azaltıp yağlı şeylerden uzak durmaya çalışıyorum. günlük de spor yapmaya başladım 20 mekik 15 dk bisiklet ve 20 dakika yürüyüş yapıyorum. henüz 3.günüm diyette emzirdiğim için sürekli acıkma ve tatlı krizi olabiliyor tüm çikolata yemek yerine ufak bir parça yiyorum. burası bana destek olur diye katıldım. umarım beni yanlış anlamazsınız

Sen bilirsin tatlım ben senin için söylüyorum , tatlı yedikçe tatlı krizlerin sürecek ama malesef :26:

bende yediklerimi yazayim

sabah: 2 dilim:44: kara tost ekmegi :1: 1 dilim salam 1 dilim light kasar peyniri 1 tane domates
ara: elma
öglen: 1 tabak dolusu salata icindekiler(beyaz peynir salatalik 5 zeytin cerry domates maydonoz marul sogan)
ara: surda bi elma duruyor onu yerim birazdan :1: yada meyveli cilekli bar var 82 kcal sanirsam onu yerim
aksam: dünden corba var sehriyeli yanina üsenmesem salata yapacam ama saat 18 e kadar calisiyorum herhalde sade corba ile kapatirim günümü :44:
aksamlari kahve yapiyorum arada kahve ictigimde canim yiyecek birsey istemiyor :26:hepmi kahve icsem saldirmim diye acaba:52:

Suzi kahve gerçekten işteh kapatıyor , ayran ve soda da öyle , her akşam kahveye saldırma bu sefer selülitler yüzünden fena olursun bacım :ssz:

uyyy yirim ben seni allah bi ömür boyu mutlu etsin insallah :16::16::16:
senin faceninde varmi resmi :23:bi gizli gözetleyeyim enistemizi :1:
ay betülüm bi nisan elbiseleri var bi nisan elbiseleri var hic sorma hepsine bayiliyorum :103:tekrar nisanlanip evlenesim geliyor resmen :69:
sen karar vermeden bize nasil birsey düsündügünü ekle biz durum degerlendirmesi yapalim :124:

bir sürü kıyafet baktım suzim. elemelere başlıcam artık :9: tam tarih belli olsun da devamını hallederiz inşallah.. evde küçük bişey olur zaten muhtemelen nişan. bu yüzden sade ve şık bişeyler düşünüyorum ama bakalım :31:
ben sana resim yollarım :23:

Of be roman gibi olmuş, çok da hızlı gidiyor, inşallah herşey gönlünce olsun.

valla nasıl oldu ben bile anlamıyorum ama ilerliyor ben bile farketmeden :16: Allah hayırlısını versin..

ayyyyyyyy :52::52:
okurken heyecanlandimm kizzz :52::52::52:
ne güzel seyler yaaa :31:
Rabbim bozmasin ömür boyu huzur mutluluk versin insallaahhhh :46:
ay kocisle benim o zamanlarimiz geldi aklima :31:
pesimden ayrilmazdi :1:
mutfaga gitsem bi bahane bulur hemen gelirdi :1:
gelince neler yaptigini ne sen sor ne ben söliyeyim bacim :9::9::9:
daha kücüksün nisan olunca ögrenirsin :9:

ay ne güzel olursun Allah izin verirse nisanliklar icinde sen canimmmmmm :54::54::54:
senide seviyorum inanki :29::38:
burada seni görünce ne sevindim bi bilsen :52:
gitme bi dahaaa :57:

evet çok güzel çok şükür.. insanın kendini değerli hissetmesi çok hoş.
ilgiler şunlar bunlar güzel oluyor :51:
Rabbim bozulmasına izin vermesin inşallah..
bende seniiii :16::16:
ve çok da merak ediyorum gerçek hayatta tanışmayı çok isterim..
eskisi kadar sık olmasa da gelicem inşallah artık canım :34:

diğeri sanki daha zayıf gösteriyor gibiydi tatlım ama fotoğrafla ilgili de olabilir
yakışmış ama görümce seni :34:
benim düğüne de kıyafet düşün :52::52:

Günaydın yafrulaaaarrr !!!

:119::119::119::119::119::119::119::119:

Hemen işe kaçıyorum ordan yine buraya bağlanıyorum, dükkanı açayım dedim :10::10::10::10:

hello balli sende mi burdasin :27: napiyon tek basina topikde :23: bende elbiseyi eklim diye geldim ama fotoda güzel durmadi sankim yaa :26: canli daha güzel duruyor gibiydin :44: yani daha güzel duruyor sankim :26:
kiz ben iki yildir burdayim :37:
yettim garii :52:cagirislarini cigrislarini duydum geldim :60::60::60:
:9::9:

suzim bende ababababaaaaa:37: gibi düsündüm sanki mavi dahami zayif gösterdi :26:
bununda icine söyle güzel bi korse giy canim :34:

benim oglan durmuyor kactim geri :52: yarin onun okul yok resim cizecez :37: aklim fikrimde hep yemekde :43: bugünü atlatsa baska birsey istemem aksam yedigim 2 köfte 1 tane de lahana sarmasi bi yanim sismesin diye :5: o degilde 2 dilim baklava var git gel git gel gözüme carpip duruyor mutfakda yemiycem insallah yemek istemiyorum cok istersem sabah yiyeyim ama dimi yok bu saatde yemiycem :14: sütümde yok kalmamis ne sütlü tarcin yapabilcem ne kahve :43: sucukmu yesem acaba birsey eksik sanki icimde yok ya yemiycem hadi öptüm hepicinizi 2 gün kaldi ona göre kizlar :52::54::10:
bi ayran yapip ic canim öyle cok aciktigin zamanlarda kahveyi zaten biliyosun :34:

ballim kusura bakma seker
oglan durmuyor eger onu yatirir bende uyuya kalmasam yine ugramaya calisirim ama yarin is basi malesef bana
senin yarin frei mi
cuma günü tatil ya bizim burda
sizinde mi tatiliniz var :27:
neyse kactim :54::54::10::10::10:
asil sen kusura bakma canim telefondaydim bi türlü yazamadim sonrada cay felan derken sende gittin zaten :5:
yok canim calisiyorum bugün cuma bizimde tatilde ben zaten cuma calismiyorum :31:

selam kızlar uğramayalı o kadar çok oldu ki geçmişe dönmem imkansız. diyet yapmak beni mutsuz ediyor bunu bir kere daha gördüm kilo versem de bir süre sonra bi bıkkınlık hiçbir şeyden zevk almama durumları yaşıyorum. bayramda bıraktım diyeti ya da o kadar dikkat etmiyorum diyelim, ne bileyim böyle bir boşluk hissi...
aleykümselam canim :3:
neden öyle oluyo ki cokmu skiyosun acaba :26:
kilo verdikce mutlu olmuyormusun :26:
ani bende zorlaniyorum ama kilo verdigimi görünce mutlu oluyrum :34:

bir sürü kıyafet baktım suzim. elemelere başlıcam artık :9: tam tarih belli olsun da devamını hallederiz inşallah.. evde küçük bişey olur zaten muhtemelen nişan. bu yüzden sade ve şık bişeyler düşünüyorum ama bakalım :31:

valla nasıl oldu ben bile anlamıyorum ama ilerliyor ben bile farketmeden :16: Allah hayırlısını versin..

diğeri sanki daha zayıf gösteriyor gibiydi tatlım ama fotoğrafla ilgili de olabilir
oyy canimm :48: bakarsin o da olur bi gün :31:
dügüne geliyomusuz ay düsünsene :52: :31:

günaydiiiiiiiiiiinnnnnnn :21::21:
dana gibi yedigim bir günün ardindan herkese günaydinlar efenim :42:
nutella ve kasik elime yapisti dün :53:
birde yaninda ne yedigimi bir bilseniz :18:
bende sir olarak kalicak :37:
ooff off bu hafta artidayim kesin :ssz:
haftayada tam sis oldugum zaman :5:
öyle iste :6:

dedigin gibi olmamis canim :27:

aha iyi gecti bitti bari :9: aci varmi aci :18::1: hay masallah fadimem 17 sene :nazar::nazar::nazar: sagol fadimem abiye giycez bogazimizi tutmamiz lazim dügün olana kadar ot benim arkadasimdir artik bundan sonra :1:
Cuma tekrar gidicem canım, ben kaplama diş yaptırmıştım da o ağrıdı, onu tekrar açıp baktı, dişetine değen yeri problme çıkarmış, biraz daha düzeltti falan bakalım.

birde patateslere gelince bak onu unuttum :68: öglen yemisdin sanirsam birde firinda birseycik olmaz bence :34:affiyet olsun fadimem :54:
sağolll canım.
off daha 1 saatim var mesaimin bitmesine aklim yemekde can sIkIntIsIndaN BUGÜN ALMAN GAZETEsinde tüyo vermisler aman üsendim büyük yazilari geri kücültmeye yanlislikla basmisim :1: neyse okudugum seyi paylasayim sizle :68:

cani sIkILan insanlar chips pasta keklere uzaniyor elleri :1: aman :52:napim idare edin artik kizlar :1: ben tercümeyi beceremiyom dogru düzgün :37:

mesela pazar aksamlari can sIkIntIsIndan daha cok birseylere saldirmaya yatkiniz diyo :9:

sakin can sIkIntIsIna rahatli a izin vermeyin en büyük düsmanimiz diyor :27:aslinda dogru :44:bak simdi canim sIkILiyor ve aklima direk yemek geldi :52:

alternativ bulun yürüs yapin veya birini arayin ki akliniza abur cubur gelmesin diyor :28:
ayakkabi alin güzel bir banyo yapin müzik dinleyin yani kendinizi baska seylerle oyalayin diyo :1:

yani ben de dedim simdi can sIkIntIsindan arkami dönüp buzdolapina bakana kadar size bunlari yazarak oyalanayim :1:
Ay canım benim sağolasın, gerçekten çok doğru:54::54:
sabah

1 yumurta
bir büyük bardak süt tarcınlı
az peynir
yarım dilim börek
yarım mandalina

ara
15 20 üzüm

aksam

1 tane lahana dolması
2 kasık yogurt çörek otlu
1 kasık nohut
5 yemek kasıgı kırmızı et
3 tane peynirli çubuk
Akşam epey karışık olmuş:26:

yavrum bu agza implanti yap yap bitmez :30:
sen direk mermer kestir otuttur agzinin icine anca :9::9::9::9:
ohhh afiyet olsunnn :21:

kizzz ne solariyumu :ssz: yatma ya eskiden di o :34:
süpersiiiiiiiiiiiiinnnn :52::52::52: :38::38: :nazar::nazar::nazar:

keske köfte yaninda salata felan yeseydin canim daha iyi olurdu :34:
ona buna öpücük yollarsan olacagi buydu :57:

he bacim biz torunlara kazak örek gel :6: :6:

öglende olaymis eyiymis :1: aksamda yogurt ve salata ye canim :34:

simdi suzim pazar aksami saat 22 23 arasi benim canim skildi
birseyler yememek icin ne yapicam kocise dönüp
bana para ver kocacim :26:
ben ayakkabi almaya gidiyommu dicem :37::9::9:
olmadi legeni alip oturma odasinin ortasina koyup cimsemmi acaba :44:
:9::9::9:
:52::52::52:

Canım bence de sanki mavi daha mı iyiydi??:26::26:

kızzzz ne yedin akşam:20::20::20::20:
Hoşgeldin canım tekrar başlarsın.

Hayırlısı olsun canım:16::16:

Günaydın yafrulaaaarrr !!!

:119::119::119::119::119::119::119::119:

Hemen işe kaçıyorum ordan yine buraya bağlanıyorum, dükkanı açayım dedim :10::10::10::10:
Günaydın canım:16::16:

Yok kız saat 2 deydi, gittim geldim, sen yanlış anladın galiba. Bekliyoz mutlaka fotonu. Patatesler çoktu canım ya, 5-6 dilim vardı:17::17:Fırında ama neyseki.

Afiyet olsun canım.

Of be roman gibi olmuş, çok da hızlı gidiyor, inşallah herşey gönlünce olsun.

Afiyet olsun Suzim, güzel gözüküyor.

Biz bakmayalım mı:27:

Geçmiş olsun canım, afiyet olsun, menü süper.

Biz 17 seneyi doldurcaz canım:24::24:

aşk olsunnn canım benim herkeste bakabilir tabiii ben daha mutlu olurum hem:52: ama o an sadece Suzim onlinedı fikrini almak istedim :16::16:

Günaydın kızlar
nasılsınız bakalım :))

sabah peynirli,domatesli,biberli,zeytinli,maydonuzlu çok sağlıklı bir kahvaltı yaptım :))

QUOTE=NorA_;32441533]Çikolatalı ekmek, pomelo , kek :20::20::20:
Tatlım en azından bir tanesi olsun menünde, tatlı iştah açar bunu unutma :20:
Ama onun dışında menü güzel , 2 lt su dan dolayı da öpüldün :46::46::46:

Hoşgeldin bebelak dün aklımdan sen geçtin ya topiğe bakarken
:13:, kilo durumları ne alemde , keyfin nasıl ?? :31:

Aaaaa
:63::63:

Kızlar utanacak ne var bunda, lütfen pisluq ( adını yaz bana beybisi pisluq misluq olmuyo bak
:9:) cuma günleri aç karnına eczaneye uğra tatlım yada yok mu tartısı olan biri, obez değilsiniz bir şey değilsiniz !!!
Şu ana odaklanıp negatif şeyler düşünmeyin lütfen, 1-2 ay sonra gururla çıkacaksınız o tartılara ama şimdide kaçmayın sakın
:20:

Ra_punzel , menülerini yazıyor musun buraya canım sen, bende hep kilo aldım verdim ama sen biraz fazla problem haline getirmişsin bak psikolojik olarak güçlü değilsin şu an da senlen özel olarak ilgilenmek istiyorum topikte izin verirsen
:23:
Lütfen bugün menünü yaz :21:[/QUOTE]

:)) dönem dönem pozıtıf ya da negatıf olabılıyorum canım bu konuda :) bazen asırı takıyorum bazen umursamıyorum ...
menümü paylaşmadım hiç...
özel bi diyet yapmıyorum sadece dıkkat etmee calısıyorum.
bugün ki listemi yazarak başlayayım madem :

Sabah (7'de)
1 elma
yarım tane kaşarlı gözleme (kaşar yaglı oluyor dıye yag surdurmedım:)

arada 2 küçük kuru kayısı yedım (9'da)

çalışıyorum eve 1 gibi giderim herhalde ama ne yiyeceğime hala karar veremedım :/

Öğlen olmıck gıbı gelıyorzaten suan :))

NORA bu arada ben bucuk yıl kadar once ben yıne buralardaydım oradan hatırlıyorum ben senın adını :)) tabı baska bısı hatırlayamıyorum cok oldu :) bıraz kılo verdıkten sonra ben tatıle gıttım agustos ayından 1 ay kaldım ondan sonra koptum forumdan :( sımdı tekrar geldım ...

aşk olsunnn canım benim herkeste bakabilir tabiii ben daha mutlu olurum hem:52: ama o an sadece Suzim onlinedı fikrini almak istedim :16::16:
şaka yaptım kızzz, güle güle kullan canım:16::16:

günaydın fadimemm :3::3::3::3:
günaydın kızlaarrr :3::3::3::3:
Günaydın canım:16:

Günaydın kızlar
nasılsınız bakalım :))

sabah peynirli,domatesli,biberli,zeytinli,maydonuzlu çok sağlıklı bir kahvaltı yaptım :))
Günaydın canım,
Afiyet olsun:16:

Back
X