70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar uğramayalı o kadar çok oldu ki geçmişe dönmem imkansız. diyet yapmak beni mutsuz ediyor bunu bir kere daha gördüm kilo versem de bir süre sonra bi bıkkınlık hiçbir şeyden zevk almama durumları yaşıyorum. bayramda bıraktım diyeti ya da o kadar dikkat etmiyorum diyelim, ne bileyim böyle bir boşluk hissi...
kendime gelince tekrar yazarım.. hepinize iştahsız, bol hareketli günler...
ben seni hatirliyorum canim niye umutsuzluga kapiliyorsun ki arada bende de git geller oluyor ama nebileyim insanin icinde sevinecegi birseyler hedefledigi seyler olmali hayatinda bu sadece kilo verme degil tabii ama seni mutsuz kendinden vazgecmis gördüm sankim :26:

Sen bilirsin tatlım ben senin için söylüyorum , tatlı yedikçe tatlı krizlerin sürecek ama malesef :26:

Suzi kahve gerçekten işteh kapatıyor , ayran ve soda da öyle , her akşam kahveye saldırma bu sefer selülitler yüzünden fena olursun bacım :ssz:
kahve selülitleri artiriyormu :30: ama cok sükür bende selülit problemi yok benim bi arkadasim incecik ama cok fazla selüliti var kiloya bakmiyor herhalde :44:
hayirdir tatlim :1:
bir sürü kıyafet baktım suzim. elemelere başlıcam artık :9: tam tarih belli olsun da devamını hallederiz inşallah.. evde küçük bişey olur zaten muhtemelen nişan. bu yüzden sade ve şık bişeyler düşünüyorum ama bakalım :31:
ben sana resim yollarım :23:

valla nasıl oldu ben bile anlamıyorum ama ilerliyor ben bile farketmeden :16: Allah hayırlısını versin..

evet çok güzel çok şükür.. insanın kendini değerli hissetmesi çok hoş.
ilgiler şunlar bunlar güzel oluyor :51:
Rabbim bozulmasına izin vermesin inşallah..
bende seniiii :16::16:
ve çok da merak ediyorum gerçek hayatta tanışmayı çok isterim..
eskisi kadar sık olmasa da gelicem inşallah artık canım :34:

diğeri sanki daha zayıf gösteriyor gibiydi tatlım ama fotoğrafla ilgili de olabilir
yakışmış ama görümce seni :34:
benim düğüne de kıyafet düşün :52::52:
o biraz kalitesiz di betülüm görünüsde aslinda daha güzel görünüyor cekemedim dogru düzgün hem yakindan cektim öbürünün arka bel kisminda fazlaliklarim pörtlüyordun strecli oldugundan 16 günüm var biraz daha kilo versem cok daha güzel olur tabii :26:
Günaydın yafrulaaaarrr !!!

:119::119::119::119::119::119::119::119:

Hemen işe kaçıyorum ordan yine buraya bağlanıyorum, dükkanı açayım dedim :10::10::10::10:
hello beybi günaydin :54:
kiz ben iki yildir burdayim :37:

:9::9:

suzim bende ababababaaaaa:37: gibi düsündüm sanki mavi dahami zayif gösterdi :26:
bununda icine söyle güzel bi korse giy canim :34:

bi ayran yapip ic canim öyle cok aciktigin zamanlarda kahveyi zaten biliyosun :34:

asil sen kusura bakma canim telefondaydim bi türlü yazamadim sonrada cay felan derken sende gittin zaten :5:
yok canim calisiyorum bugün cuma bizimde tatilde ben zaten cuma calismiyorum :31:

aleykümselam canim :3:
neden öyle oluyo ki cokmu skiyosun acaba :26:
kilo verdikce mutlu olmuyormusun :26:
ani bende zorlaniyorum ama kilo verdigimi görünce mutlu oluyrum :34:

oyy canimm :48: bakarsin o da olur bi gün :31:
dügüne geliyomusuz ay düsünsene :52: :31:
mavi made in cina idi :1: bu made in turkey ondan daha hosuma gitti herhalde :1: olsun yine bulusuruz buluruz birbirimizi bi sekil :54:
günaydiiiiiiiiiiinnnnnnn :21::21:
dana gibi yedigim bir günün ardindan herkese günaydinlar efenim :42:
nutella ve kasik elime yapisti dün :53:
birde yaninda ne yedigimi bir bilseniz :18:
bende sir olarak kalicak :37:
ooff off bu hafta artidayim kesin :ssz:
haftayada tam sis oldugum zaman :5:
öyle iste :6:
günaydin ballim kaymagim :38::16: kiz o neymis yedigin catlarim meraktan ne yedin söyle hemen :57:
Cuma tekrar gidicem canım, ben kaplama diş yaptırmıştım da o ağrıdı, onu tekrar açıp baktı, dişetine değen yeri problme çıkarmış, biraz daha düzeltti falan bakalım.

sağolll canım.

Ay canım benim sağolasın, gerçekten çok doğru:54::54:
Akşam epey karışık olmuş:26:

:52::52::52:

Canım bence de sanki mavi daha mı iyiydi??:26::26:

kızzzz ne yedin akşam:20::20::20::20:

Hoşgeldin canım tekrar başlarsın.
Hayırlısı olsun canım:16::16:

Günaydın canım:16::16:
tekrar gecmis olsun fadimem :38: aldim artik fadimem :26:yine resim eklerim nisandan bakalim ozaman nasil duracak :26:
günaydın kızlarrr:16::16::16:
günaydin canim :38:
günaydın fadimemm :3::3::3::3:
günaydın kızlaarrr :3::3::3::3:
günaydin kuzu :54:

tatlım lila demiştin sanki rengine benim laptop kahve gibi gösteriyor da :26:
bide diğer kızlarla aynı fikirdeyim sanırım mavi daha zayıf göstermişti seni :26::26::26:
kahve rengine benziyor dimi :44: isik fazla yoktun annemgilin yatakodasindan cektim :1: idare edeyim artik napalim :26:

simdi elbiseyi aldim ama altina nasil bi ayakkabi gider kizlar yardimci olun koyu reng siyah alsam bogarmi :44:
beyaz yakismaz cok acik herhalde :26: boncuklu da abarti olur offf napcam :ssz:

dün pek başarılı bir gün değildi benim için :( kızım huysuzdu yemek yapmaya fırsat bulamadım. evde kavurma vardı onunla geçti günüm desem yeridir. evet dünkü yediklerim
sabah
2 dilim ekmek biraz kavurma
şekersiz 2 çay
arada
1 elma 1 minik çikolata(napolitenin içinden 1 tane)
öğlen
2dilim ekmek az kavurma
1 bardak ayran
ikindi
1 adet mandalina
akşam
1 dilim ekmek biraz kavurma domates maydonoz
gün içinde en az 3 litre su içmişimdir
20 tanede mekik çekebildim

biliyorum başarısızdım ama kız huysuz olunca yemek yapamadım kavurma vardı mecburen ondan yedim ama toplasan hepsini 1 tabak ancak yemişimdir

ben seni hatirliyorum canim niye umutsuzluga kapiliyorsun ki arada bende de git geller oluyor ama nebileyim insanin icinde sevinecegi birseyler hedefledigi seyler olmali hayatinda bu sadece kilo verme degil tabii ama seni mutsuz kendinden vazgecmis gördüm sankim :26:

kahve selülitleri artiriyormu :30: ama cok sükür bende selülit problemi yok benim bi arkadasim incecik ama cok fazla selüliti var kiloya bakmiyor herhalde :44:

o biraz kalitesiz di betülüm görünüsde aslinda daha güzel görünüyor cekemedim dogru düzgün hem yakindan cektim öbürünün arka bel kisminda fazlaliklarim pörtlüyordun strecli oldugundan 16 günüm var biraz daha kilo versem cok daha güzel olur tabii :26:

mavi made in cina idi :1: bu made in turkey ondan daha hosuma gitti herhalde :1: olsun yine bulusuruz buluruz birbirimizi bi sekil :54:

günaydin ballim kaymagim :38::16: kiz o neymis yedigin catlarim meraktan ne yedin söyle hemen :57:

tekrar gecmis olsun fadimem :38: aldim artik fadimem :26:yine resim eklerim nisandan bakalim ozaman nasil duracak :26:

kahve rengine benziyor dimi :44: isik fazla yoktun annemgilin yatakodasindan cektim :1: idare edeyim artik napalim :26:

simdi elbiseyi aldim ama altina nasil bi ayakkabi gider kizlar yardimci olun koyu reng siyah alsam bogarmi :44:
:9: delüü suzim yakindan daha farklidir burdan rengi bile farkli :31:
ay ne renk ayakkabi olur ki onun altina bilemedim ya :44:
ne mi yedimm dememmm :36::36::36:

gel istanbula canım yazdan kalma günler valla güneş yok ama sıcak üşürsen hatta klimamı açarım sana :34::34:
sadece klimami var evinizde :26:
cikolataa :52: pasta :52: kek :52: kurabiye :52: pohaca :52: kisir :52: ......:52::52::52::52::52:
ikram etmicenmi kiz misafirine :57:
bunlar benim icimi disimi herrryerimi istirrr :52: :27:

dün pek başarılı bir gün değildi benim için :( kızım huysuzdu yemek yapmaya fırsat bulamadım. evde kavurma vardı onunla geçti günüm desem yeridir. evet dünkü yediklerim
sabah
şekersiz 2 çay
arada
öğlen
2dilim ekmek az kavurma
1 bardak ayran
ikindi
1 adet mandalina
akşam

biliyorum başarısızdım ama kız huysuz olunca yemek yapamadım kavurma vardı mecburen ondan yedim ama toplasan hepsini 1 tabak ancak yemişimdir
komple kuzuyu yutmusun bacim :9:
neyse toparlarsin bugün insallah :34:

:54::54: sana da günaydın Suzimm :54:sıkma canını sakın diğeri açık renk olmasına rağmen daha zayıf göstermişti sadece :34: benim de kahve bi abiyem vardı altına altın rengi ayakkabı ve çanta ile kombinlemiştim çokta şık olmuştu ama senin uzzun elbisen belli olmayabilir ayakkabın o yüzden masraf etme derim ben elinde ayakkabın varsa tabi burda olsaydın benimkini verirdim bi kere giydim bi düğünde sadece öylece duruyo evde :6:

cikolataa :52: pasta :52: kek :52: kurabiye :52: pohaca :52: kisir :52: ......:52::52::52::52::52:
:52::52::52: eve gelince yaparım canımcım ama işteyim şuan ondan dedim :52::52: sen gel ben sana bal kaymak bile sürer veririm :52::52:
günaydin tatlim :16:

hic sorma benim ellerde buz gibi :ssz: benim regl gelmedi ya off :52:nisanda gelecek hain regl :18: senin niye karnin agriyor :26:

süperiz:32: harikayiz :21:sahaneyiz biz :9::9::9:
:52::52::52::52: en aktiff biziz kızlaaaarr o yüzden hakeetik kutlamayı :52::52:
ay hadi kutlayalimmm :52:
pasta keselimm :52: börekler yiyelim :52: kola icelimmm :52:
ay aklim baska biseye calismiyo beniiiiiiiimmm :52::52:

pasta değilde böreği bi özledim kii sormaa :56::56::56::56::56:

sabah
şekersiz 2 çay
arada
öğlen
2dilim ekmek az kavurma
1 bardak ayran
ikindi
1 adet mandalina
akşam

seker ekmek nasil ekmek beyaz degil dimi ekmekler fazla gibi yoksa gayet iyi :34:

gelirim o alamanyalara sacini basini yolarim cabuk diyiver :4::4::4::52::52::52::52:

molaya cikacam odayi terk etmek zorundayim :52:ülen fazla konusmayin hemen gelecem ona göre :9:

ay hadi kutlayalimmm :52:
pasta keselimm :52: börekler yiyelim :52: kola icelimmm :52:
ay aklim baska biseye calismiyo beniiiiiiiimmm :52::52:
pasta hamur :120: börek civik civik yag :120: kola da bi böcek varmis ama hangisi bilmiyom :9:
istemem kalsin :33:
komple kuzuyu yutmusun bacim :9:
neyse toparlarsin bugün insallah :34:
alemsin a :9: kuzu da problem göremedimde kuzuyu ekmege banmis ona takildi kafam :60::60::60:
:54::54: sana da günaydın Suzimm :54:sıkma canını sakın diğeri açık renk olmasına rağmen daha zayıf göstermişti sadece :34: benim de kahve bi abiyem vardı altına altın rengi ayakkabı ve çanta ile kombinlemiştim çokta şık olmuştu ama senin uzzun elbisen belli olmayabilir ayakkabın o yüzden masraf etme derim ben elinde ayakkabın varsa tabi burda olsaydın benimkini verirdim bi kere giydim bi düğünde sadece öylece duruyo evde :6:
göbek bölgesinde gümüs taki var yinede altin gidermi ki bilemedim ki canim ya uysun da istiyorum yirim seni beni de düsünüyorsun sagol kuzum :48::38::54:
benimde gelcek herhalde :ssz: bippppppp var gelsin gicikk :57:
yolcam ben bigün bunun sacini basini suziim :4: :37:
dimi cokda lazimdi sanki gicik :19:
farkındayım canım ya yazmaya utandım ama ne yapim bebek huysuz olunca hiç birşey yapamadım bugün danayı kesmezsem toparlayacağım :))) cuma sabahları tartılıp yazıyoruz değilmi birde cumadan cumaya çizelgede değişiklik yapılıyor sanırım
bayildim sizin konusmaya :9: danayi bensiz yeme sakin :9:
:52::52::52: eve gelince yaparım canımcım ama işteyim şuan ondan dedim :52::52: sen gel ben sana bal kaymak bile sürer veririm :52::52:
:52::52::52::52: en aktiff biziz kızlaaaarr o yüzden hakeetik kutlamayı :52::52:

:32::21::32::32::21::62::64::66: :9:

kactim kizlar gelirim insallah yine :54::10::10::10:

seker ekmek nasil ekmek beyaz degil dimi ekmekler fazla gibi yoksa gayet iyi :34:

canım malesef beyaz ekmekti bugünde beyaz ekmek :( akşam eşim gelirken buğday ekmeği alacak :) ben dışarı çıkamıyorum yarından itibaren daha düzenli olacak emin ol. dün kötüydü budgün daha iyi gidiyor yarından itibaren süper olacak :)) tekrar o tartıda kendimi 58 görecem ve eski kıyafetlerimi giyip gezecem :)))

farkındayım canım ya yazmaya utandım ama ne yapim bebek huysuz olunca hiç birşey yapamadım bugün danayı kesmezsem toparlayacağım :))) cuma sabahları tartılıp yazıyoruz değilmi birde cumadan cumaya çizelgede değişiklik yapılıyor sanırım
evet canim cuma günü sabah ac karnina tartiliyoruz
ama kalkarkalkmaz tartilma sislik olur wc ye git elinden geleni yap sonra :9:

aaaaaaaa terrrbiyesizzzz :57:
bana baksana sen ben senin bildigin kizlardan degili taammii :30:
öyle iki cikolataya pasta börege kanmamm :19:
sen bana nasil gel benim evime sana bisey vercem dersin haaa :57:
önce bi taniyalim birbirimizi:23: ikramlarda anlasalim:52:
sonra gelirim :37:
bi tepsi kiymali börek , cikolatali pasta , ekler , kremali kurabiye , cigköfte , manti ya anlasabiliriz :23:
ay ucuzami gidiyomki acaba :27: :9::9::9:

gelirim o alamanyalara sacini basini yolarim cabuk diyiver :4::4::4::52::52::52::52:
tamam o zaman söyle anlatayim ben olayin gerceklesme seklini :26:
sol elimde kavrulmus findik :26:
sag elimde kasik :26:
kasigin icinde bulundugu bir kavanoz :26:
o kavanozda nutella kavonozu :26:
simdi benim sag elimdeki kasik kavanoza daliyo :26:
sonra ordan cikiyo direk agzima :26:
tabi bunu gören sol el de doogru agzima yöneliyo :26:
iceriye bir kac findik salliyo :26:
sonra agzim onlari icerisinde iyice bi harmanlayip :26:
findiklari ezip nutellayi eriterekden :26:
yutuyo :26: öyle iste :17:

molaya cikacam odayi terk etmek zorundayim :52:ülen fazla konusmayin hemen gelecem ona göre :9:

pasta hamur :120: börek civik civik yag :120: kola da bi böcek varmis ama hangisi bilmiyom :9:

alemsin a :9: kuzu da problem göremedimde kuzuyu ekmege banmis ona takildi kafam :60::60::60:

göbek bölgesinde gümüs taki var yinede altin gidermi ki bilemedim ki canim ya uysun da istiyorum yirim seni beni de düsünüyorsun sagol kuzum :48::38::54:

kiz bu ara böcegi görsem lööp diye yutucam kolada olsa kac yazar :60:
he suzim kiz koca kuzuyu yutmus sen ekmek beyazmiydi diyon :60::60:
koyun karaymis ekmek beyaz :60::60:

bensuzi elbiseni beğendim ben söyleyim buradan ama dikkat et kilo almamaya çalış kiloyu hemen belli edebilir :1: bu arada mavi olanı da gördüm iyiki onu almamışsın türkiyenin tüm bölgelerinde heryerde olan bir model o sen nerdesin bilmiyorum bu sene mezuniyetim vardıda elbiseler konusunda baya yer dolaştım:1: ay her yerde ondan vardı birazda ucuz sanırım kısa kollusu da var onların işte beğenmiştim onu ay sonra baktım herkes onu denemiş sonra bir baktım her mağazada var yok dedim almayım ben başka bişey aldım ordan biliyorum güle güle giy bende rengi buran koyu görüyorum ama resimden de olabilir:34:

kızlar çok geçmişe dönemedim kusura bakmayın baya bir sayfa ilerlemişiz zira işim var çıkmam lazım dün bunu görmüştüm yorum aklımda kalmış yorum yapayım dedim bensuzi için:21:

bu arada hazırmıyız yarın büyük gün bakalım kimler ne durumdaymış:27: ay inşallah tartıda artı görmeyiz çok meraklandım şu ana:18::18:

Son düzenleme:

gümüşte olur canım elbiseyi aldığımda ya gümüş yada altın al demişlerdi ben altın aldım ayakkabı çok şıktı diye şöyle burnu açık olan gümüş canlandırdım gözümde süper olur yani :52::52:

evet canim cuma günü sabah ac karnina tartiliyoruz
ama kalkarkalkmaz tartilma sislik olur wc ye git elinden geleni yap sonra :9:

aaaaaaaa terrrbiyesizzzz :57:
bana baksana sen ben senin bildigin kizlardan degili taammii :30:
öyle iki cikolataya pasta börege kanmamm :19:
sen bana nasil gel benim evime sana bisey vercem dersin haaa :57:
önce bi taniyalim birbirimizi:23: ikramlarda anlasalim:52:
sonra gelirim :37:
bi tepsi kiymali börek , cikolatali pasta , ekler , kremali kurabiye , cigköfte , manti ya anlasabiliriz :23:
ay ucuzami gidiyomki acaba :27: :9::9::9:

tamam o zaman söyle anlatayim ben olayin gerceklesme seklini :26:
sol elimde kavrulmus findik :26:
sag elimde kasik :26:
kasigin icinde bulundugu bir kavanoz :26:
o kavanozda nutella kavonozu :26:
simdi benim sag elimdeki kasik kavanoza daliyo :26:
sonra ordan cikiyo direk agzima :26:
tabi bunu gören sol el de doogru agzima yöneliyo :26:
iceriye bir kac findik salliyo :26:
sonra agzim onlari icerisinde iyice bi harmanlayip :26:
findiklari ezip nutellayi eriterekden :26: