70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah aşırı derecede yedim kahvaltıda
ona rağmen 11 gibi okuldan geldim
kendime büyük çay bardağında şekersiz türk kahvesi yaptım
ve şekersiz türk kahvesiyle beraber kocaman o dikdörtgen çikolatalar var ya
onlardan yedim :53:
yarım kilo da meyveli yoğurt :53:
biri içimdeki öküzü durdursun diyorum :53:

çizelgendeki kilo benim geçen cuma günkü kilom işte..
anlamıyorum o 2.5 ayda 10 kilo veren betül nereye gitti :53:
zerre iradem kalmadı ya... sürekli kilo alma halindeyim.
sebebini biliyorum gerçi de işte uğraşamıyorum :31:
bütün gün evdeyim sürekli yatıyorum nerdeyse..
hiç enerjim yok sanki..
öff püfff yani kısacası :31::31::31:

çizelgeni ben göremiyorum canım
benim pcdemi sorun var acaba? kaç kilo aldınki benim kadar olamazsın
bende veremiyorum hep yemek istiyorum
şekersiz türk kahvesi yapıpta yanında çiko yemek ayrı bir olay
denegelemişsin :1:

okurken doyum kızz :9: yarım kilo meyveli yoğurdu nasıl yedin şişirmedi mii ben cacık götürdüm öğlen o kadar şişim ki patlicam nerdeyse :26:
ya da bi bana mı dokunuyor yoğurt ayran vs. anlamadım yaa :53:

çizelgeni ben göremiyorum canım
benim pcdemi sorun var acaba? kaç kilo aldınki benim kadar olamazsın
bende veremiyorum hep yemek istiyorum
şekersiz türk kahvesi yapıpta yanında çiko yemek ayrı bir olay
denegelemişsin :1:

bende göremiyorum çizelgeyi kuzumm sende sorun yok yani canım:6:
çikolata olarak bitter yememiz gerekiyor kızlar bilirsunuz dimi o da sadece 4 karecik :27:
bende de akşamları oluyor o doymama hissi gündüz tutabiliyorum bi şekilde kendimi akşam aynısı devam
edebilse sürekli eminim daha da vercem ama 1 gün yapıyor 2 gün kaçırıyorum :56::17::17:

o kadar şişim ki 5 kilometre falan koşasım varr
su,su,,su,, üstüne cacık offff :5::5:

$3004_7359_17042008_10.webp

bende göremiyorum çizelgeyi kuzumm sende sorun yok yani canım:6:
çikolata olarak bitter yememiz gerekiyor kızlar bilirsunuz dimi o da sadece 4 karecik :27:
bende de akşamları oluyor o doymama hissi gündüz tutabiliyorum bi şekilde kendimi akşam aynısı devam
edebilse sürekli eminim daha da vercem ama 1 gün yapıyor 2 gün kaçırıyorum :56::17::17:

aynen canım bendede akşam oluyor
dün mesela çok güzel yedim salata ağırlıklı yemekten kıstım falan
sonra şeytan dürttü açtım dolabı çok az cips yedim baktım çikoda var poşette 1 tanede ondan yedim sonra nohut haşlamıştım fırınladım onu ondan yedim 1-2 avuç kadar
benim akşam yemeğinden kısma fikrim yalan oldu böylece
ama bugün bozmıycam :37:

memnun oldum Alev bende Kader 27 yaşındayım 1.63 boyundayım ve verecek bi 10 kilom var :52: doğum sonrası 64 kilo da olman bence çok iyi ben daha evli bile değilken o kilonun üstündeyim:9: Allah yardımcımız olsun :8::8::8:
bende hafta sonu abiye alcam kendime o yüzden bu detoksa çok ihtiyacım var inşallah istediğimiz sonuçları alırız :52::52:

Bende memnun oldum :) Cnm ben hep 55 kiloydum şimdi 64 hiçbir kıyafetim olmuyor. Tabi bu iyi halim doğumdan sonra 76ydım

aynen canım bendede akşam oluyor
dün mesela çok güzel yedim salata ağırlıklı yemekten kıstım falan
sonra şeytan dürttü açtım dolabı çok az cips yedim baktım çikoda var poşette 1 tanede ondan yedim sonra nohut haşlamıştım fırınladım onu ondan yedim 1-2 avuç kadar
benim akşam yemeğinden kısma fikrim yalan oldu böylece
ama bugün bozmıycam :37:

nolcak böyle halimiz bizim akşamlara bir dur demeliyiz artık bu akşam annem ıspanaklı börek yapacakmış misafir var diye diyorum ben diyetteyken ıspanaklı börek yapma diye dinletemiyorum napcam ben akşam şimdi :50::50:

Bende memnun oldum :) Cnm ben hep 55 kiloydum şimdi 64 hiçbir kıyafetim olmuyor. Tabi bu iyi halim doğumdan sonra 76ydım

maşallah vermişsin yine ah gençliğim ahhh en kilolu halim 54tü benim de spora giderdim çok kiloluyum diye 4 sene öncesine kadar şimdi ise ona ulaşmak için debeleniyorumm tek sebep ne biliyor musun oturarak çalışmak :5::5:

cnm menun cok guzel ama ekmek fazla kıloların gıtmesını istıyorsan ekmegı azaltmalısın bide biskuvi ne kadar yulaflı olursa olsun faydası olmuyor dıyet urunlerının bunlara dıkkat edersen emınım zayıflarsın.. :16:

ekmek beyaz unlu degil, çavdar ekmegi yiyorum cunku ben bundan 4 ay once tam 1 ay boyunca karatay diyetini uyguladim agzima 1 lokma bile ne ekmek ne pilav koymadim ama 1 kilo bile veremedim sonra dieteticien e gittim ekmeksiz olmaz yani baklagillersiz olmaz dedi bir ogunde bitane baklagil olucak mutlaka dedi bende boyle yapiyorum. yanlismi yapiyorum bilmiyorumki o kadar cok kafaya takiyorumki artik ne yapacagimida ne dusunecegimide sasirdim :20:

ekmek beyaz unlu degil, çavdar ekmegi yiyorum cunku ben bundan 4 ay once tam 1 ay boyunca karatay diyetini uyguladim agzima 1 lokma bile ne ekmek ne pilav koymadim ama 1 kilo bile veremedim sonra dieteticien e gittim ekmeksiz olmaz yani baklagillersiz olmaz dedi bir ogunde bitane baklagil olucak mutlaka dedi bende boyle yapiyorum. yanlismi yapiyorum bilmiyorumki o kadar cok kafaya takiyorumki artik ne yapacagimida ne dusunecegimide sasirdim :20:

cnm ekmek tabı yıyeceksın ama az gunde 2 dılım cunku bılıyorsundur vucudumuzun ekmege su gıbı ıhtıycı var :16:

:52::52: cansın ya iyi geldi sabah sabah sesli güldüm millet noldu diyo gel de açıkla :52:

:1::1: yeşil çay dedin mi akla bizden başka kim gelebilirki :1::1: sana da günaydınn :3::3:
:37:

selam kızlar
kaçak geldi :17::17:
kal artiik:4:
kilo mu aldık neee:27::27:
hos geldon bacuum :3:

günaydin kizlar :16:
dünde gelmeye calisdim ama islerim cok yogun gelemiyorum kac zamandir :5: dün isden sonrada kosusturma vardin yine tersiye gittik hastaneye gittik yeni dogan bebis gördük ay ne tatli ya :emir_bebek::nazar:
cocugun okul dersleri falan filan isde hersey cok gelmeye basladi yine bana cok cabuk bunaliyorum :ssz:

regl oldum cok sükür :1: gecmise gitcem simdi :27:nezaman cikabilirim allah bilir :9: yerinizden kiprasmayin geliyom bi kac sat sonra :52::10:
suzi:54: bende istiyom bebeek :43:

selamlar herkese,
nasil gidiyo kizlar rejim. ya ben bisey sorucam ben rejimdeyken cok strese giriyorum ve ne kadar dikkat etsemde hic gitmiyo. ben bu stresten nasil kurtulabilirim ya
neyse bugunku menumu yazayim ben
Sabah :
1yumurta
1 dilim peynir
tomates salatalik maydanoz
2dilim ekmek
ara
yesil cay sekersiz + 8 tane findik
oglen
firinda karnibahar + yogurt + 2dilim ekmek
ara
yesil cay + 2tane yulafli biscuit
aksam
corba + salata + yogurt
aslinda monunde guzel
oglen ekmegi azalt istersen:34:

78 kilodan 83 e cıktım ultra hersey dahil tatıl yuzunden şimdi 81,5 oldum hala benı kabul eder mısınız
hosgeldiiin:3:

kızlar ya zayıflamak ıstıyorum :47: 73 e ınmıstım 77 ye cıkmısım :50: offff kurtulucam bu kılolardan :kkk: tıckerımı gerı almaya elım varmıyor
hosgeldiin:3:

kızlar ben yaklaşık 1,5 aydır spora gidiyorum plateste yapıyorum normal egzersizde
yemeden kısamıyorum ama azda olsa sıkılaşmam gerekmiyormu
1. ayın sonunda ölçü aldılar ben 1 kilo artı çıktım
ölçülerimdede toplamda sadece 7 cm incelmişim
yani 7 bölgeden 1er santim
sanki iyice göbeklendim
çok canım sıkılıyor yaaaa
ben zamanında nasıl vermiştim bu kiloları :ssz:
bugün iyi gidiyorum akşam yazcam menümü
söz
canim belki spora gitmesen daha fazla alirdin:26:

yoğunluktan daha kahvaltımı yapamadım çay ve suyla idare ediyorum :47::47:

Açken ben ben değilim
:41:birini öldürcem şimdi genç yaşımda açlık krizinden hapse gircem :41::41:
ay canim zor ya:26:

benim icimdeki öküzlen seninkini everekmi :9:bõylelikle kurtuluruz onlardan :9:
ama bizim kiz pek nazli yerinden memnun pek gidecegi
yok:27:

nolcak böyle halimiz bizim akşamlara bir dur demeliyiz artık bu akşam annem ıspanaklı börek yapacakmış misafir var diye diyorum ben diyetteyken ıspanaklı börek yapma diye dinletemiyorum napcam ben akşam şimdi :50::50:

maşallah vermişsin yine ah gençliğim ahhh en kilolu halim 54tü benim de spora giderdim çok kiloluyum diye 4 sene öncesine kadar şimdi ise ona ulaşmak için debeleniyorumm tek sebep ne biliyor musun oturarak çalışmak :5::5:

:( bence yine 54 olursun. Ne iş yapıyorsun?

of alinti yapmak da zor oluyor burdan:6:
bidee ben eski moduma donmek istiyoruummm:36:
kocisim is gezisine gidicek 2 hafta yok ay ne olur bi el atin kizlaaaar :kkk: onu bi sasirtiyim :31: saç baş girişmenize
şaplak yapiştirmaniza ihtiyacim var lütfen iki şaplagi
esirgemeyin benden :26:

bak tatlımm burda tam tariff var :1: yapalım valla yarından itibaren başlayalım salı tartılalım :1::1:

Merhabalar,

Bugün size hem karnınızı tok tutacak hem de 2 günde 2 kilo vermenizi sağlayacak bir diyetten bahsedicem. Ayran detoksu diyetinin en güzel tarafı yağdan kilo vermenizdir yani su kaybetmez bunun yerine gerçek kilo kaybı yaşarsınız. Ayrıca bu diyet ile hiç aç kalmazsınız aksine 2 saatte bir yemek yersiniz. İşte diyetmiz;
2 lt kadar az yaglı yogurttan yapılan ayran içine :
2 salatalık
8 kaşık buğday ( kuru hali) haşlanarak konacak
4 kaşık haşlanmış nohut
2 orta boy salatalık rendelenecek
Nane serpilecek.

Bu bir günlük kür, 2. gün tekrar taze hazırlanacak.

Yag ve tuz eklenmeyecek .

Kahvaltı bir dilim esmer ekmekle az yaglı peynir , domates salatalık ve 1 haşlama yumurtayla yapılır . Saat 10 dan itibaren 2 saat arayla bu soğuk çorba aksam 8 de son ögün olacak sekilde küçük kaseler halinde tüketilir. Gün boyunca bol su , yeşil çay vs. tüketebilirsiniz.
Kahve önerilmiyor.

Şok diyet oldugundan 2 günden fazla yapılması ve ayda sadece 1 kez yapılması öneriliyor.

————————-

sabah09.00-10.00 gibi kahvaltı ediyorsunuz
1 haşlanmış yumurta
1 dlm kepekli ekmek
domates-salatalık-beyaz peynir

12.00-14.00-16.00-18.00-20.00-22.00 saatlerinde 2 saatte bir olmak üzere ayranlı çorbadan 1 er kase yiyorsunuz.

500 gr veya 650 gr yağsız yoğurt(ben ev yoğurdunu kaymaksız kullanıyorum)
4 yk kuru nohut
4 yk kuru yeşil mercimek
4 yk kuru bulgur
bakliyatları 1 gece önceden ısatıp ertesi gün haşlıyoruz(ben düdüklüye atıyorum nohutla mercimeği ayrı ayrı)
bulguruda haşlıyorum

yapılışı:
yoğurdun içine haşlanmış bulgur nohut ve yeşil mercimeği karıştırıyoruz ve ayran kıvamında olacak şekilde su ekliyoruz.ben biraz koyu kıvamda ayran şeklinde göz kararı ekliyorum
istenirse içine 2 salatalık rendelenebilir.
nane ve baharat ekleyebilirsiniz ama TUZ yasak

kuru mazlemeler 2 günlüktür.istenirse günlük hazırlamak için yine 500 gr yoğurt ve 4 yk haşlanmış olan bakliyatlardan ekleyip hazırlayabilirsiniz.
kuru olanlar haşlanınca 8 yk kadar 2 günlük çıkıyor.

yeşil çay çay serbest.kafeinli içecek ve meyve yenilmiyor.
su en az 2 lt tüketilecek 52::52::52:
kahvalti yapacan ondan sonra sadece bunumu yiycen :23:
ay çok sinirli bir hatunum şekerçim:47::. spor yapıyom.:21: su içiyom. az yiyom:56:. Cumadan cumaya tarılıyom:40:. Hadi itiraf edeyim. Bazen dayanamayıp arada bir tartılıyom. ama kilo veremiyom. Ben sinirli olmayyım da kim olsun:47::47:
kas kilodan daha agir diyorlar canim belki spor yaptigindan kilon fazla gitmiyordur :26:
mantıklııı çarşamba perşembe yapalım hile ile kilo verelim ama kimse bilmemelii :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
iple çekiyorum şimdi cumayı :52::52::52:

tamam kuzucum anlaştık. Şimdi bu listeyi kaydediyorum. Biz bu hafta diyetimize ve sporumuza devam etcez. Bunu araya atalım. şu metobolizmamızı çanlandıralım. armızda kalsın . kimse duymasın.
:52::52::52::52::52:

:27: yakaladim sizi :52: yarin bende yapacam banane banane :33::33::33:
Annnam bu nasıl bir liste olmuş böyle kızlar idare edin. Ben çok acemiyim ya ama benim yaptığım liste böyle değildi:20:
yinede ugrasmissin sagol canim :16:
oyyy kendimi paraladım kilo vericem diye ne pis bişey bu ya :D spor yapcam diye belimi ağrıttım kızlar :52::52::52: iki büklüm geziyorum evin içinde nasıl oldu onuda anlamadım ki yıllardır sürekli yaparım bişeyler esneğimdir de ne yaptıysam artıkın bir kaç gün ara vericem mecburen.bu gün nelerde yedim ve daha ne yicem onları da yazayım

sabah : domates peynir zeytin yeşillik (dereotu maydonoz lahana)yarım limon sıkılmış
ara : yeşil çay
öğlen :4 adet kaymaklı bisküvi
ara :kahve şekersiz
akşam :kısır yaptım birazdan dalmayı düşünüyorum :D 10 kaşığı 600 kaloriymiş :D :20::20::20::20: yesemde sonra hoplasam zıplasam olurmu olmaz belim ağrıyo :21::21::21::21:
gecmis olsun canim ya :26:
[TABLE="class: grid, width: 900, align: center"]
[TR]
[TD]:nazar:[/TD]
[TD]NICK[/TD]
[TD]BASLANGIC KILO[/TD]
[TD]GECEN HAFTA[/TD]
[TD]BU HAFTA[/TD]
[TD]GIDEN GELEN[/TD]
[TD]TOPLAMDA GIDEN[/TD]
[TD]HEDEF[/TD]
[TD]:16::16::16:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]K. Anatomisi[/TD]
[TD]74 kg[/TD]
[TD]71.6 kg[/TD]
[TD]70.5 kg[/TD]
[TD]1.1 kg[/TD]
[TD]3.5 kg[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]:46::46::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]gulecdizayn[/TD]
[TD]83 kg[/TD]
[TD]76 kg[/TD]
[TD]75.1 kg[/TD]
[TD]900 gr[/TD]
[TD]7.9 kg[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]deadline[/TD]
[TD]73.8 kg[/TD]
[TD]71.9 kg[/TD]
[TD]71.4 kg[/TD]
[TD]500 gr[/TD]
[TD]2.4 kg[/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]gulanne[/TD]
[TD]84.5 kg[/TD]
[TD]77.9 kg[/TD]
[TD]77.6 kg[/TD]
[TD]300 gr[/TD]
[TD]6.9 kg[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]zayifla[/TD]
[TD]80 kg[/TD]
[TD]73.5 kg[/TD]
[TD]73.2 kg [/TD]
[TD]300 gr[/TD]
[TD]6.8 kg[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]hakuda[/TD]
[TD]79 kg[/TD]
[TD]67.9 kg[/TD]
[TD]67.9 kg[/TD]
[TD]0 gr[/TD]
[TD]11.1 kg[/TD]
[TD]63[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]ftemiz[/TD]
[TD]62.8 kg[/TD]
[TD]65 kg[/TD]
[TD]65.1 kg[/TD]
[TD]+100 gr[/TD]
[TD]+2.3 kg[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD]:19::4::34:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]balkaymak[/TD]
[TD]79 kg [/TD]
[TD]65 kg[/TD]
[TD]65.2 kg[/TD]
[TD]+200 gr[/TD]
[TD]13.8 kg[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]theolog[/TD]
[TD]76 kg[/TD]
[TD]63 kg[/TD]
[TD]63.2 kg[/TD]
[TD]+200 gr[/TD]
[TD]12.8 kg[/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]anakth018[/TD]
[TD]69.7 kg[/TD]
[TD]66.1 kg[/TD]
[TD]66.3 kg[/TD]
[TD]+200 gr[/TD]
[TD]+1.3 kg[/TD]
[TD]56[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]bensuzi[/TD]
[TD]77.1 kg[/TD]
[TD]72.6 kg[/TD]
[TD]73.1 kg[/TD]
[TD]+500 gr[/TD]
[TD]4 kg[/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

BU HAFTA KADINLIGIN ANATOMISI ARKADISIMIZ BIRINCI OLMUSTUR TEBRIK EDER KUTLARIZ:nazar::65::65::65::119::46::46:
ILK DEFA BILDIRIM YAPIP LISTE ALTI OLAN ARKADASLAR ABABABA, RAPUNZEL, NORA, UMUDUMVAR01 VE SELIBELI YE HOS GELMISLER DIYORUZ HAFTAYA SIZI LISTEDE GORMEK UZERE:34::16::16:

HERKESE BOL BOL MORAL OLSUN INSALLAH BU HAFTA SONU, GUZEL MENULER YIYELIM:56: SAGLIKLI ZAYIFLAYALIM:8::21: SEVELIM SEVILELIM :16::52: OPULDUNUZ:54::54::54:
elline saglik zeynepcim :54:
çok sağolun kılzar allh kimseye göstermesin:6:

geçtimi suzm dişin bağlayaydın kaıya hızlan kapataydı çıkaydı dişin:27:

bu arada alıntılayamadığım betüş ballı suzim çok sağolun allah kimseye hırsız göstermesin:ssz:
gittim canim disciye yeni dolgu yapti ama dün ve bugün yine agrimaya basladi biktim artik :14: seytan diyor hepsini söktür takma tak gitsin :37:

:( bence yine 54 olursun. Ne iş yapıyorsun?

inşallah canım ya düğünüme kadar o kiloya varayımm tatlı dağıtıcam hepinize :27:arşiv dökümantasyonlara bakıyorum bi de yanında sekreterlik yapıyorum yani anlicağın pc ve telefon başındayım sürekli :24:
of alinti yapmak da zor oluyor burdan:6:
bidee ben eski moduma donmek istiyoruummm:36:
kocisim is gezisine gidicek 2 hafta yok ay ne olur bi el atin kizlaaaar :kkk: onu bi sasirtiyim :31: saç baş girişmenize
şaplak yapiştirmaniza ihtiyacim var lütfen iki şaplagi
esirgemeyin benden :26:

:4::4: gel bakim sen kampa alalım seni ama iki haftada verecegin max. kilo 3-4tür canım spor yaparsan sıkılaşır daha da belli edersin zayıfladığını bide saçlarının rengini falan değiştirirsen baya bi şaşırabilir eşin :52:

suzimmm o lacivert elbisey,imi aldın beyendim:6:
sagol bebegim yok ama onu almadim lila rengi dün elbiseye baktim resimde kahverengi gibi gözüküyor baktim iste dedim ay bu lilaymis kahverengi degil :9:
aman allahim bu neydin :52:alinti yaptim ama neydin unuttum :30::1:
neyi deniyon gii :27:
sütyenli olanları ben pek kullanamadım ya garip geldi hep bana. bu çok rahat bulabilirsen tavsiye ederim :34:

eline sağlık tatlım :16:
ya sade tonlular var yada tüm :37: bunun gibisini bulamadim ama halen aramakdayim betülüm :52:
Merhaba kızlar ben de size katılabilir miyim
gel yavrum hosgeldin :1:

günaydın kızlarrr :3:
bu pazartesileri bana hiç yaramıyor ya yine hastayım ben :ssz::ssz::5:
gecmis olsun kuzu :26:
günaydın kadınlar kulübünün

irade sahibi, bol hareketli, çok enerjik bayanları

çok çok güzel bir hafta diliyorum size :32::32::32::32:

yakılan kalorileriniz çok olsun inşallah
insalllaaahh :1::54:
merhaba kızlar aranıza katılabilir miyim?
katil canim hosgeldin :3:
Selam kizlar hergun güncelleme yapmam gerekiyordu ama bi 3 -4 gün yazamadim kusuruma bakmayin olurmu askerden sevdicegim izne gelmişti ondan vakit bulup yazamadim kizlar üzgünüm :(
ay ne güzel canim :16:niye üzülüyon biz biryere gitmiyoruz zaten :29:
bu arada kızlar ben bu hafta maydonoz limon kürü var onu yapmaya başladım sabah aç karnıma yarım su bardağı içiyorum aslında 10 gün içip 3-4 gün ara veriliyomuş ben hafta sonları sabah erken kalkıp kursa gittiğimden içemem ama hafta içi 5 gün içip 2 gün içmeme şeklinde modifiye ettim bakalım nasıl sonuçlar alıcam sonuçları haber veririm:3: zaten limonu çok sevdiğimden ve maydonozuda tadı benim hoşuma gitti bakalım neler olacak:1:
merak ettim anlat canim :7:
Suuuuzzzziiimmm nerdesiiinn uyku da mı kaldın kız yoksaa bugün pazartesiiiiii iş günüydüüüü Suziiiimm sesime gel kuzumm :52::52::52:

Eki Görüntüle 848844
uyyy yirim seni :48::48::48: dün cok yogundun canim gelemedim geldim ama cikmak sorunda kaldim yetistiremedim alintilari :52:
baş ağrısı ve mide bulantısıydı canım ama çok şükür geçti :8::8:

teşekkür ederim tatlımmmm :54:
gectigine sevindim seker :38:
teşekkür ederim bebişimmm :16::16: çarşambayı unutmadın dimiii??:8::8::8:
bende unutmadim :1:
kızlar haftasonu azıcık abarttım yemeği :(( ama birazda mecburi oldu sütüm azalmaya başladı birden o yüzden mecburen biraz fazla kaçırdım. dikkat etmeye çalışacağım ama menu olarak paylaşmak istemiyorum. yapacağım ekmeği azaltıp şekerli şeylerden uzak durmak olacak. ve spor yapmaya calışacağım ama her cuma kilo bildiriminde bulunacağım umarım beni anlayışla karşılarsınız
bebis ön planda :16:yavas olsun ama olsun sIkma canini :29:
Güne Başlarken:
1 Elma (küçük)

Sabah 11:00
1 yumurta
zeytin peynir domates salatalık (hepsi dozunda)
Şekersiz Çay

Ara: yok ( unuttum yoğunluktan)

Öğlen: 15:30
Special K meyveli
4 kaşık yoğurt

Ara: 10 badem

Akşam:
Salata

Toplamda 2 Litre su
Başım çok ağrıyor kızlar kafamı duvarlara vurasım var :50::50:
hic sorma bende de basagrisi halsizlik hat safada busecim :ssz:
Arkadaşlar maydonoz limon olayını perşembe akşamı denedim kayınvalidemle beraber ona hiç bişey olmadı ama benim sindirim sistemi tansiyon gitti 2 günde 2 kilo verdim umarım siz benim gibi olmazsınız arkadaşlar halen kendime gelemedim.
:26:
:53::53::53::53::53:

Yavrucum sen zaten bizimle dengeli beslensen gayet güzel kilo vereceksin yapmayın kızlar yaa :50:

Geçmiş olsun tatlım , doktora gitseydin bi :26:
busecim sende icmiyormuydun bi ara maydonoz suyu :44:
gelmişken biraz motivasyon arttırcak birşeyler yapalım mesela forum oyunları gibi:9:
hedefiniz olzn kiloya ulaştınız diyelim yapmak istediğiniz ilk şey ne olurdu?:52::52: hadi bakalım cevapları bekliyorum hem düşünüp motive olabiliriz:4:

ilk cevap benden:6: hemen bir mağazaya gidip almak istediğim ama şu an yakışmayan renkli dar paça kotlardan almak ve üstünede güzel bir gömlek almak istiyorum kışsa tabi birde deri ceket:21: yok şuram çıktı buram çıktı demeden evet istiyorum o yüzden pes etmek yok:32::32:
bende cok sey istiyorum ama ne istiyorum hersey giyince üstüme yakismasini istiyorum :86:
selamunaleykum:3:
kizlar hafta sonu alisveris misafir
felan derken gelemedim :31:
bugunde misafirim vardi kahvaltiya felan filan iste :34:
bu arada tlf aldim fena degil en azindan yazabiliyorum
msj larima felan bakiyorum ...her nekadar pc gibi olmasada iyi :34:
kizlar uzuunca bir surede sadece cepden girebilicwm :26:
onun icinde istedigim gibi gecmise gidemeye bilirim ,alinti yapamam ve bazi aeyleri
gozden kacirabilirim oyle biraey olursa kusu
ra bakmayin artik:31: idare etcez gariii :1:
güle güle kullan ballim kaymagim telini :16:hangisinden aldin :23:
Günaydın kadınlar :9:

Ayyy çok güzel bir gün olsun :52::52::52:

:119::119::119::119::119:
insallah :16:

bende limonlu su içerim sabahları çok şükür de bişey olmadı dediğin gibi tansiyon düşüklüğü de olabilir ya :26:

memnun oldum Alev bende Kader 27 yaşındayım 1.63 boyundayım ve verecek bi 10 kilom var :52: doğum sonrası 64 kilo da olman bence çok iyi ben daha evli bile değilken o kilonun üstündeyim:9: Allah yardımcımız olsun :8::8::8:

bende hafta sonu abiye alcam kendime o yüzden bu detoksa çok ihtiyacım var inşallah istediğimiz sonuçları alırız :52::52:
ne abiyesi kuzu nisan icinmi :23:
aboovv alıntıda yaptım :32:
masallah ballima :9::54::16:
telefon bakmaya gittiğimde çalışan bana soruyor hangi
özellikler olsun nasil birşey istiyosunuz diye ben
ka dedim kaldim ay adama kadinlar kulübüne
rahat rahat girebileceğim.. dicektim :37::1:
kem küm ne diiceğimi şaştım
:37:
:9: iyiki gelebiliyorsun arkadasim :16::16::16:

günaydın gençlikkk:3::3::3:
yeşilçayımı aldım elime aklıma siz geldiniz :52::52:
nasılsınız bakalımm:54:
hello :3:naber fistik :23:anlat bakim ne var ne yok niye gelmiyon :48:
selam kızlar
kaçak geldi :17::17:
hosgeldin minem :16: ehliyeti de almissin ya gii niye demiyon :52:senin adina cigköfte partisi yapartim :9: hayirli ugurlu olsun :16:
Suziii sen nerdesin yaaa merakta bırakmyın böyle ama yaa :5::5::5:
imdattt diye bagiriyomda duymuyon be kuzum :9::9::9:
olsunnn buraye gelin ki verelim iştee :8:

ama siz olmadan tadı tuzu yokki buranın :26::26:hepimiz alıyoruz veriyoruz bende 2 haftadır artıştayımm ama hiçte gitmedim :4::4:
uyyy yirim seni bende yogunlukdan birkac gün uzak kaldim tatlim yoksa ben burda yaslanacam öyle görünüyo :37::9:
ayy Suziimm nerelerdesiiin sen ya iki günde özleim seni bi daha kaybolma emii??:16::16::16::16::54::54::54:
canimsin :16:geldim seker :16::16::16:

78 kilodan 83 e cıktım ultra hersey dahil tatıl yuzunden şimdi 81,5 oldum hala benı kabul eder mısınız
ultra hersey tatiller mahfediyor bizi :9: bize diyetlik tatil lazim :9: bi bakiyormussun garson eline vuruyor yeme diye :30::9:
hosgeldin canim cabuk gelen cabuk gider sIkma canini :29:
kızlar ya zayıflamak ıstıyorum :47: 73 e ınmıstım 77 ye cıkmısım :50: offff kurtulucam bu kılolardan :kkk: tıckerımı gerı almaya elım varmıyor
4 kiloyu ne ara aldin canim ya :52:

gelirim diyorum sonra biyoğunluk oluyor kalıyor öyle
söz veremiyorum o yüzden

çok almamışsın yaaa senin kilonda olmak için neler vermezdim

selam suzim
yoğunluk bendede var yaa hem anneysen hem çalışıyorsan hemde evliysen işler hiç bitmiyor
dogru diyorsun minem kendi kendimize stress yaratiyoruz herbirseye yetismeye calisiyoruzda ondan :31:
nerelerdesiniz siz dicem ama hiiiç yüzüm yok :17:
doktor civanimim doktor doktor civanim :24: ay icimden geldi :1: betül soracakdim bak aklima gelmisken sorayim :28:sen hala o kizlarla mi kaliyorsun ayni evde :27:

yoğunluktan daha kahvaltımı yapamadım çay ve suyla idare ediyorum :47::47:

Açken ben ben değilim
:41:birini öldürcem şimdi genç yaşımda açlık krizinden hapse gircem :41::41:
ana öglene kadar birsey yiyemedinmi canim ya :52::52::52:

sen sinirlisi ama ben güldüm
aynen bende açken ben değilim
gerçi benim doyma hissimde yok
ben genelde ben değilim kısacası
yemek yemegi unutsak ama nerde unutulmuyor ki ben unutamiyorum yani :52::9:

senin icindeki öküz gitti sanediyordum :52:buldumu yoksa geri seni :30:hain öküz :9:

o kadar şişim ki 5 kilometre falan koşasım varr
su,su,,su,, üstüne cacık offff :5::5:

Eki Görüntüle 850540
alemsin sende a :9::9::9:

yeme kiz kader sakin:45: ispanakli börek :52: cok canin cekiyorsa avuc ici kadar ayir kendine kahvaltida ye ama aksam yag yapar kuzu :52: yedin 3 böregi unutma :9::9::9:

kahvalti yapacan ondan sonra sadece bunumu yiycen :23:

kas kilodan daha agir diyorlar canim belki spor yaptigindan kilon fazla gitmiyordur :26:

:27: yakaladim sizi :52: yarin bende yapacam banane banane :33::33::33:

yinede ugrasmissin sagol canim :16:

gecmis olsun canim ya :26:

elline saglik zeynepcim :54:

gittim canim disciye yeni dolgu yapti ama dün ve bugün yine agrimaya basladi biktim artik :14: seytan diyor hepsini söktür takma tak gitsin :37:

yapsana Suziiimm bak yarın yapıoz biz haftaya dğünümüz var biraz verelim ki korse giymek zorunda kalmayalım en azından :1::1:

hello :3:naber fistik :23:anlat bakim ne var ne yok niye gelmiyon :48:

hosgeldin minem :16: ehliyeti de almissin ya gii niye demiyon :52:senin adina cigköfte partisi yapartim :9: hayirli ugurlu olsun :16:

imdattt diye bagiriyomda duymuyon be kuzum :9::9::9:

uyyy yirim seni bende yogunlukdan birkac gün uzak kaldim tatlim yoksa ben burda yaslanacam öyle görünüyo :37::9:

canimsin :16:geldim seker :16::16::16:

ultra hersey tatiller mahfediyor bizi :9: bize diyetlik tatil lazim :9: bi bakiyormussun garson eline vuruyor yeme diye :30::9:
hosgeldin canim cabuk gelen cabuk gider sIkma canini :29:

4 kiloyu ne ara aldin canim ya :52:

dogru diyorsun minem kendi kendimize stress yaratiyoruz herbirseye yetismeye calisiyoruzda ondan :31:

doktor civanimim doktor doktor civanim :24: ay icimden geldi :1: betül soracakdim bak aklima gelmisken sorayim :28:sen hala o kizlarla mi kaliyorsun ayni evde :27:

ana öglene kadar birsey yiyemedinmi canim ya :52::52::52:

yemek yemegi unutsak ama nerde unutulmuyor ki ben unutamiyorum yani :52::9:

senin icindeki öküz gitti sanediyordum :52:buldumu yoksa geri seni :30:hain öküz :9:

alemsin sende a :9::9::9:

yeme kiz kader sakin:45: ispanakli börek :52: cok canin cekiyorsa avuc ici kadar ayir kendine kahvaltida ye ama aksam yag yapar kuzu :52: yedin 3 böregi unutma :9::9::9:

iyiki geldin Suzimmm benimm yaa sensiz olmuyo valla :52::52::52:
unutmuyorum o 3 böreği bende sen gibi en son onları sanırım boğazımdan geçen :52::52:
olmadı bende sabah yerim dicem ama yarın ayran detoksu vaaarr olmaaazz :53::53:

Back
X