batuka dans canım youtube de videoları var çok eğlenceli eğlenerek kilo vermeyi sağlıyor her gün yapmaya çalışıyorum .. dayanacağızzzzz veeee başaracağızzzzzzzzzzzzz
bende diyorum bu batuka ne ki acaba baktım netten baya eğlenceliymiş hemde
Benim bugun çok karışık oldu ya 
Sabah:
Yumurta kırdım (yağsız)
1 dlm tam buğday ekmek
peynir - zeytin
Ara:
Çay (şekersiz)
Kuru Kayısı ( 2 adet)
Öğlen:
1 domates- 1 patlican dolması ( küçük)
1 kase yoğurt çorbası
2 kaşıkçık makarna (arkadaşın tabağından) 
yoğurt
Ara: yok
Akşam:
Salata
patlamaya hazır bomba gibiyim şiştim yahu
Teşekkür ederim darısı tüm sarıkafası olmayanlara
arkadaşın tabağından diyince bende dayanamayım kardeşim patates kızatmasından yedim sabah azıcık aklıma getirdin

menünü beğendim canım ama bu arada yeni ayakkabın hayırlı olsun
ay geçmişe dneyim dedim dön dön bitmedi benim başım döndü onun yerine çok fazla alıntılayamadım o yüzden menüleri genel olarak beğendim belirteyim
bu arada ayran detoksu yapan hanımlar nasıl hissediyorlar çok açlık falan yapıyomu bende denemek istiyorum

ya deniycemde tek sıkıntım akşama kadar ayran çorbası yemek şu an kafamı karıştırıyor ben evde ders çalışıyorum hafta içileri uykum gelir diye yoğurdu bile az yiyorum geçen yoğur yedim uykudan gidiyodum ders çalışmaya çalışınca:26: neyse artık ama yinede bir ara düşünüyorum birde sonuçları yorumları ve hissiyatları bekliyorum
menümü de yazayım gelmişken

sabah:1 haşlanmış yumurta, yarım dilim ekmek peynir maydonoz 1 bardak çay
öğlen: bir kepçe nohut yemeği 2 yemek kaşığı bulgur pilavı

ara: yeşilçay ve yarım kase aşure

annem yapmıştı bende çok severim napayım dün yapmıştı bu öğleni bekliyodum

akşam: 1 kase çorba salata

öğlen yediklerim yetti zaten

birde kızlar saat 6 buçuk gibi kardeşim çekirdek getirdi bende daldım bir avuç yemişim halbuki iki tanecik çitliycektim

çok kalorisi varmı ya bilemedim :18:
şimdiye kadar 1,5 lt su içtim 2 ye tamamlarım

sporda 25 dk jillian kickbox workout diye bişey var ondan yaptım 30 mekik çektim yatmadan 20 mekik daha yapmayı düşünüyorum

bu arada maydonoz limon kürü yapıyorum sabahları yarın son 2 gün ara vericem henüz farklılık hissetmedim kötü yönde hatta tadını çok sevdim c vitamini falan iyi oluyo yani