70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ilk bidirimi yapayım bari :27:

başlangıç:69.7kg
geçen hafta:67.6kg
bu hafta:67.4kg
giden: 200gr
toplam giden: 2.3kg

-200g olmasına acayip sevindim kızlar çünkü dün arkadaşla buluştuk ve markete girip ne istediyse canımız aldık ona rağmen eksi olmama çok sevindim bakın neler yemiş kader eklenti yapamadım yazim bari bi tane bitter çikolata bi paket doritos bi tane de red bul içtim üstüne de eve gittim bi haşlanmış baget yedim :40: o yüzden çok şaşırdım tartıya bakınca iki kez çıktım aynıydı sonuç gerçi eve gitmeden yarım saat aletlerle spor yaptım yatmadan önce de 50 mekik çektim bide slim fit bandımı taktım ne çok konuştum sabah sabah :52:[/QUOTE
Brova sana seni kocaman :46::46::46::46::46:

Günaydın kızlarrr,
Kilo bildiririmim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo :66,2 kg
bu hafta kilo :65,2 kg
giden:1000 gr.
toplamda gelen :2400
hedef kilo : 55 kg
:32::32::32::32:Mineeeee-Kaderrrrr naber, uzun zamandan sonra ilk kez hem de 1000 gr. eksideyim oley:24::24::24::32::32:Çok mutluyum.
fadime tebrik ederim canım demekki işin sırrı spormuş u hafta da sana 3 gün spor var. Maşallah çok güzel bir rakam haftaya devam eder inşallah:46::46::46::46:
günaydıın
beklemeye fırsat bulamadan tartıldım :26:

başlangıç:73
geçen hafta:65.9
bu hafta:65.6
giden:300 gram
toplamda giden:7.4
hedef:58
tebrikler :46::46::46:

bende bildirimii yapayım hemen

başlangıç 73.8
geçen hafta 70.9
bu hafta 70.7
giden 200 gr
toplam giden 3.1 kg:21::21:
:46::46::46::46::46:tebrikler

bu arada bugün dünya diş hekimleri günü pek kimsecikler hatırlamıyo ama ben kutluyorum meslektaşım varsa burda:16: dişlerimize iyi bakalım bayanlar sağlık bu da sonuçta:46::46:
Gününüz kutlu olsun:46::46::46:

Günaydın canlar;

15.11.2013 cuma 77 kg
22.11.2013 cuma 74.90
Giden:-2.100 :8::8:

***KiLO BiLDiRiMiM***

Baslangic kilo:74
Gecen hafta kilo:70,4
Buhafta kilo:69,2
Giden kilo:1,2
Hedef kilo 60
Toplam giden kilo:4,800
güzel rakam tebrikler belliydi bu hafa menü ve spor çok iyiydi tekrar tebrikler:46::46::46::46:

günaydın kızlar :))

başlangıç 74
geçen hafta :?
bu hafta 71,2
giden :?
toplam giden :2,800 gr
terikler:46::46::46:

günaydıın hayırlı cumalr:)
kizlar gelemedim cook yogundum bugünde oyle malesef acilinden bildirim yapip cikmam lazim
kusura bakmayon lütfen :/
artik daha erken gidiyorum ise
istede internete giremiyirum
eve gelincede yemek is ... :(
nasil olucak boyle bilmiyorum girebilecegim kadar giricem olmadi tamamen birakicam arada merhaba demeye gelicem malesef...
ama bakalim bi nasil olucak artik ..
bildirimimi yapayim

başlangıç 79
geçen hafta 65.3
bu hafta 64.3
giden 1
toplamda giden 14.7
hedef 60

kizlar cepten mesaj zor oluyor lütfen benim bildirimi de yollarmisiniz ..şimduden tesekkur ediyorum...
öpüyorum hepinizii ..
tebrikler canım:46::46::46::46:

günaydın gençlik:3::3::3::3::3:

başlangıç 63
geçen hafta 63
bu hafta 62,7
giden 300 gr
toplamda giden 300 gr
hedef 58

üçyüs beşyüsss:51:
:46::46::46:terikler almaışsınya üzülme haftaya daha çok verirsin.

selam kızlar

başlangıç: 68,2
geçen hafta: 67,4
bu hafta: 67
giden 400
toplamda giden 1,2
hedef 60

sporda ölçü aldılar 2 ayda sadece 11 cm incelmişim kalça aynı duruyor bu ay kollarım 2 cm kalınlaşmış yoksa daha fazla çıkacaktı göbek incelmiş biraz
ama bana kalçanın incelmesi lazım
bugün akşam öğretmenler günü için yemeğimiz var pazar günü yine aynı nedenle kahvaltımız var
bol yemeli bir haftasonu olacakkkkk
terikler minecim 11 cm mütiş bir incelme. Aynı proğram bizde de var. yarın kahvaltı,pazar arkadaşlarla kahvaltı inşallah kendimize hakim oluruz.

tebrikler canim, baslangic kilonda bi yanlislik yokmu 62.8 yazmisinda ???

sanada tebrikelr canim bu arada gununuz kutlu olsun

tebrikler canim valla cok guzel vermissin bravo

tebrikler canim senin hedefine az kalmis darisi bizlere ins

bende cok sevincliyim bugun gecen hafta sonu asure yedim bu hafta asure maduru olurum zannediyordum ama olmadim tartim sevindirdi bugun beni

baslangic : 78.8
gecen hafta : 75.1
bu hafta : 74
giden 1.1
toplam 4.8

bu arada ben niye sari kafalari koyamiyorum anlamadim
tebrik ederim :46::46::46::46:

slm kızlar malunuz 2 gün ortada yoktum yurtl- programımım vardı malum teknoloji hak getire neyse kızlar yurt bana yaramadı ya halen aynı kilodayım iyi ki kilo aalmadım en azından
başlangıç 79
geçen hafta 75
şimdide aynı
birde şöyle bak en azından almaışsın

wauuww napptın ki böyyllleee:53:

sağlıklı bır yolla olduysa eger bu tebrık ederımmm :46:

bu hafta benım yerıme de ersnil vermiş :1: BANA CEZA VERMEYIN OLUR MUUU:18:
Branştaşım sen niye bildirim yapmadın ya da ben mi kaçırdım.

Kızlar ben sabah tartılmayı unuttum.Artık yarın sabah tartılır yazarım. Ama kendimden umudum yok. Duraklama evresideyim.

hmm anladim dogru sende haklisin, acaba bende mi oyle yazsaydim ben dogumdan sonra 72 ye dusmustum sonra kendimi 78 de buldum :30::30::22::22::22:
Canım nasıl istiyorsan öyle yap, kimse bişey demez, sana kalmış yani.

fadime tebrik ederim canım demekki işin sırrı spormuş u hafta da sana 3 gün spor var. Maşallah çok güzel bir rakam haftaya devam eder inşallah:46::46::46::46:

Kızlar ben sabah tartılmayı unuttum.Artık yarın sabah tartılır yazarım. Ama kendimden umudum yok. Duraklama evresideyim.

İnşallah canım, inşallah devam eder. Sen de sabah bildirirsin artık, olsun duraklamada da olsan devam et, o devreyi atlattın mı gerisi de gelir merak etme.:16:

Canım nasıl istiyorsan öyle yap, kimse bişey demez, sana kalmış yani.

İnşallah canım, inşallah devam eder. Sen de sabah bildirirsin artık, olsun duraklamada da olsan devam et, o devreyi atlattın mı gerisi de gelir merak etme.:16:

inşallah canım. Bu rakamlar benim için kabus oldu artık 69 görmek istiyorum. Ama zor gidiyor.Diyettikde okuyan bir tanıdığımı var.Bana yeme düzenimi değiştirmemi önerdi sabah daha geç kahvaltı yap diyor ama onu değiştirme şansım yaok ne yapcam diye düşünüyorum.

hayırlı akşamlar hanımlar sıteyı yenı kesfettım sımdıye kadar nasıl es geçmısım boyle bı sıteyı anlamıyorum nasıp sımdıyeymıs demekkı bende 78 kıloyum aranıza alırsanız benıde cok sevınırım
:54:

çok süper bi zayıflama olayı buldum süpperrr:21: yaşadık kızlar yaşadık :52:15 günde 7,5 kg vardim hiç sıkıntısız en son çok fenalardaydım 79 a çıkmıştım bi yere gittim arkadaş tavsiyesiyle ilk onbeş günde 7.5 devamında 70 kadar düştüm biraz mola veriyorum sonra kaldığım yerden yola devam merak edenler bekleyi beni :16:anaccııım

Hedefine ulasmadan nereyeeee? 14 kiloya ragmen hedefine ulasmayinca basarisiz sayilacaksin ona göre:36:

Sözüde aldik hadi bakalim:13:

verirsin verirsin merak etme :34:
yeter ki verdikten sonra alma :ssz::ssz:

canııımm :29:
olabildiğince girersin canını sıkma :34:
bırakmak yok günde bi kaç kere girsen de yeter
biz sana özet geçeriz artık :23:
1 kilo da çok iyi vermişsin tebrik ederim :46::46:

haklısın canım benim takılıyorum ben sadece :34:
daha iyi olcak inşallah evden bi çıkayım da hareket ettikçe hastanede kendime gelirim :31:

öyle de denebilir aslında ama dün akşam spor da yaptım bi kaç gündür yapıyorum gerçi bırakmicam faydası oluyorr sıkılaşmak için illa spor salonlarına gitmeye gerek yokki parktakilerde gayet iyi ben onları yapıyorum eve giderken mesela:8::8:bide şu hilohoplardan mı alsam napsam belim için :44:

tebrikler canımmm :46: sen bizi bırakmazsın yaa arada uğra boşlama bizi :5:

tebrikler canim, baslangic kilonda bi yanlislik yokmu 62.8 yazmisinda ???

sanada tebrikelr canim bu arada gununuz kutlu olsun

tebrikler canim valla cok guzel vermissin bravo

tebrikler canim senin hedefine az kalmis darisi bizlere ins

bende cok sevincliyim bugun gecen hafta sonu asure yedim bu hafta asure maduru olurum zannediyordum ama olmadim tartim sevindirdi bugun beni

baslangic : 78.8
gecen hafta : 75.1
bu hafta : 74
giden 1.1
toplam 4.8

bu arada ben niye sari kafalari koyamiyorum anlamadim

o beybiiiii:23::23::23:

tebrik ederim tatlımm:46:

selam kızlaarr:16::16::16::16:
hayırlı cumalar:54:
ben tartılmadım:31:
sonuç belliydi,daha fazla canım sıkılsın istemedim:17:

hepinizi tebrik ederim harikasınız:46::46::46:

başlangıç:69.7kg
geçen hafta:67.6kg
bu hafta:67.4kg
giden: 200gr
toplam giden: 2.3kg

-200g olmasına acayip sevindim kızlar çünkü dün arkadaşla buluştuk ve markete girip ne istediyse canımız aldık ona rağmen eksi olmama çok sevindim bakın neler yemiş kader eklenti yapamadım yazim bari bi tane bitter çikolata bi paket doritos bi tane de red bul içtim üstüne de eve gittim bi haşlanmış baget yedim :40: o yüzden çok şaşırdım tartıya bakınca iki kez çıktım aynıydı sonuç gerçi eve gitmeden yarım saat aletlerle spor yaptım yatmadan önce de 50 mekik çektim bide slim fit bandımı taktım ne çok konuştum sabah sabah :52:[/QUOTE
Brova sana seni kocaman :46::46::46::46::46:

Gününüz kutlu olsun:46::46::46:

güzel rakam tebrikler belliydi bu hafa menü ve spor çok iyiydi tekrar tebrikler:46::46::46::46:

terikler:46::46::46:

tebrikler canım:46::46::46::46:

:46::46::46:terikler almaışsınya üzülme haftaya daha çok verirsin.

terikler minecim 11 cm mütiş bir incelme. Aynı proğram bizde de var. yarın kahvaltı,pazar arkadaşlarla kahvaltı inşallah kendimize hakim oluruz.

tebrik ederim :46::46::46::46:

birde şöyle bak en azından almaışsın

Branştaşım sen niye bildirim yapmadın ya da ben mi kaçırdım.

sagolun canlarımm:16:
elimden geldigince gelmeye calisicam :26:
herkes iyi kotu ekside :21: süperiiiz:52:
bir an önce ulasalım insallahh hedeflerimize :16:
kizlar izine gitmeden önce aldığım 40 beden kotum bugün kaydi durdu yaa :52::52: :nazar:
yeni gelen ayyulduz galiba:26: hos geldin canim:3:
suziim nerelerdesin canim:26:

Hosbulduk canim sistem nasil yarisiyormuyz kilo bildiimi ne zaman

BMI gözüküyor canım:34:
bi görünüyor bi görünmüyor yaa
evet şimdi görünüyor ama gün içinde görünmüyordu
nedense :26:
Sevincimden naber dedim, hani 2 dilim pasta yemiştimya, yine de aslında sizin sayenizde oldu, biraz gaza geldim, yarışak mı ne dersiniz, belki biraz daha motvie oluruz haftaya 500 gr. için var mısnız yarışmaya?

:46::46::46: 11 cm. az bişey mi canım ya, beden farkedersin, niye öyle dedin? Kalça da kemik yapın iridir belki, ondan olmuyordur yani, çok da sıkma canını, öyle zaten abartı bir görüntün yok, fazlalığın yok.
olur ben varım
cumaya 500 versem varya süper ötesi olur :26:
11 cm az aslında ayda 50-60 cm incelenler var
çünkü bu toplamda 11 cm
yani kollar, bacaklar, kalça göşüs göğüsaltı göbek karın basen
1er santim nerdeyse incelme
oda biişe yaramıor
canım tek bir yerde değil 11 cm
bütün vücutta toplamı o
hiç yoktan iyidir gerçide

KIZLAR hayirli aksamlar, gecmisi okurken gordum masallah herkes cok guzel kilolar vermis herkesi tebrik ediyorum fakat cok az kisi msj atmis ben yarin aksama yapacagim insallah listeyi o nedenle eger unutan ya da bugun tartilmamis olanlar varsa yarin saat 5 e kadar bana bildirim yapabilirsiniz , bekliyorumm:16::16::16:

opuyorum simdilik:54::54::54::54:

:119::119::119::119::119::119:

Günaydınlar
güzel bir haftasonu diliyrum kızlar. Kaçamaklar az olur inşallah.ben biraz sonra 24 kasım dolaysıyla kahvaltıya gitcem gitmeden spor yapayım. Sonra görüşmek üzere hoşcaklın.
Kilo bildirimi
başlangıç:80
gecen hafta:72.3
bu hafta.72.3
giden.0
toplam giden:7.7
hedef :65
hiç verememişim aslında spor yapmıştım. Ama perşembe,cuma kaçamaklarım oldu. Inşallah haftaya telafi ederim.

bi görünüyor bi görünmüyor yaa
evet şimdi görünüyor ama gün içinde görünmüyordu
nedense :26:

olur ben varım
cumaya 500 versem varya süper ötesi olur :26:
11 cm az aslında ayda 50-60 cm incelenler var
çünkü bu toplamda 11 cm
yani kollar, bacaklar, kalça göşüs göğüsaltı göbek karın basen
1er santim nerdeyse incelme
oda biişe yaramıor

canım tek bir yerde değil 11 cm
bütün vücutta toplamı o
hiç yoktan iyidir gerçide
Anladım canım, ben de sandım ki, mesela bel 70 cm. ise 59 cm.oldu öyle? Tamam o zaman bu hafta yarışıyoruz, kim 500 gr. verecek, akşamları -kaçamak yapcağında aklına gelsin, hadi bakalım.

Günaydınlar
güzel bir haftasonu diliyrum kızlar. Kaçamaklar az olur inşallah.ben biraz sonra 24 kasım dolaysıyla kahvaltıya gitcem gitmeden spor yapayım. Sonra görüşmek üzere hoşcaklın.
Kilo bildirimi
bu hafta.72.3
giden.0
hiç verememişim aslında spor yapmıştım. Ama perşembe,cuma kaçamaklarım oldu. Inşallah haftaya telafi ederim.

Vücut direnme noktasına geldi demek ki, sakın moralini bozma, o direnci kıracaksın canım. Şimdiden kahvaltınız afiyet olsun, çok kaçırma:54::54:

Gunaydin hanimlar birazdan tartilip bildiririm olculerimi .son kez diywt yapiyorum 29 yasindayim 3 ay sonra 30 girecem ve Allahin izniy,Le en guzel yaslarim olacak evlendigimden beri kilolarimla mucadele ederim 80 cikar 70 lere iner bi surw sonra tekrar alirim ama kafaya koydum bu son insaalaah cunku kilo vernenin matemetigini cozdum baska bisitede kalori hesabi neder onu ogrenden simdi kalori hesabi yiyorum 1250 kaloriyi gecmezsem gunluk 200 kalori yakarsam ayda 5 kilo vericem hesaoplamalarima gore bu ay icin kalori hesabo t am bana gore hayatimdan cikaramiyacagim yiyecekleri bu sekilde yiyebiliyotum hesabini kitabini. Yaparak. Keyiflide bence 2 kilo verdim iki haftada kacamaklarina ragmen ayrica metoyu hizlandirici caya basladim tarcinlu su iciyorum bugunde maydonozlu kure basliyorum istahimi kontrol edebiliyorum artik

Kilo veren butun arkadaslari tebrik eddiyorum maasallah

Tartildim 78 kg
Hedef 59
Bu haftaki hedef 76 500 kgkg
Sıkı bi hafta olacak

Evet canım o siteye yemek tarifi gönderiyorum
o yemekleri yaptığım için kilo alıyorum aslında
ama yapım gereğide farklılığı seviyorum
hem iyi oluyor tarif göndermek için hep farklı şeyler yapıyorum

oooooooooooo geçmiş olsun canım
nasıl gidiyor kayınvalide evinde

eski arkadaşlar:44::44:
en eskiler biziz sanıyordum daha eskisidemi varmış :26:

pazar günü ödül ver ekndine canım

tebrikler canım
bende dün cips yedim daha eksi çıkardım ama ona bağladım :ssz:

tebrikler canım
niye öyle naber falan yazdınkiii :26: kıskanmadık şekerim mutlu olduk senin adına

tebrikler canım
adım adım hedefe doğru

gününüz kutlu olsun canım öyle bir gün olduğunu bilmiyordum

tebrikler, süper olmuş

bende geldim, yettim gari :1:

evet ödüllendireyim kendimi ama ardından sıkı bi spor yapmalıyım ki yakayım kilolarımı :8::8:

bende twist var güya hiç kullanmıyorum :31:
parklarda da olması lazım canım onu da kullanabilirsin

emekleye emekleye :ssz::ssz::ssz:

biliyorum canım evet var ama evde olan bişey omalı ki canım sıkıldıkça yapim süresiz olarak :8::8:

Günaydınlar
Kilo bildirimi
bu hafta.72.3
giden.0

almamakta iyi bişey canım üzülme bence de :13:

Gunaydin hanimlar birazdan tartilip bildiririm olculerimi .son kez diywt yapiyorum 29 yasindayim 3 ay sonra 30 girecem ve Allahin izniy,Le en guzel yaslarim olacak evlendigimden beri kilolarimla mucadele ederim 80 cikar 70 lere iner bi surw sonra tekrar alirim ama kafaya koydum bu son insaalaah cunku kilo vernenin matemetigini cozdum baska bisitede kalori hesabi neder onu ogrenden simdi kalori hesabi yiyorum 1250 kaloriyi gecmezsem gunluk 200 kalori yakarsam ayda 5 kilo vericem hesaoplamalarima gore bu ay icin kalori hesabo t am bana gore hayatimdan cikaramiyacagim yiyecekleri bu sekilde yiyebiliyotum hesabini kitabini. Yaparak. Keyiflide bence 2 kilo verdim iki haftada kacamaklarina ragmen ayrica metoyu hizlandirici caya basladim tarcinlu su iciyorum bugunde maydonozlu kure basliyorum istahimi kontrol edebiliyorum artik

hoşgeldin canım umarım hepimiz istediğimiz hedeflere kavuşuruzz :40:

günaydın kızlar kaç gündür menü paylaşmıyordum bugün ortalık sakinken dünkü menümü yazayım bari;

evden çıkarken;
3-4 tane kuru kayısı
üstüne 1 bardak su (bağırsaklarım tembelleşti ya):26:

sabah;
domates,salatalık,maydanoz karışımı
3 dilim çavdar
5-6 zeytin
bi kaç parça kaşar :31:

ara yok

öğle;
1 kase çorba
4-5 yemek kaşığı patlican musakka:19: (yağını suyunu almadım)
salata
1 diim kepek

ara;
5-6 kaşık yoğurt ve 2 dilim kepek

akşam;
4-5 kaşık tavuklu pilav:30:
1 bardak ayran

1,5 litre su içtim kızlar yedikçe yiyesim geliyor aç hissediyorum kendimi hep ondan ekmeklerim fazla oldu napcam bilmiyorum:50::50::50:

Son düzenleme:
Anladım canım, ben de sandım ki, mesela bel 70 cm. ise 59 cm.oldu öyle? Tamam o zaman bu hafta yarışıyoruz, kim 500 gr. verecek, akşamları -kaçamak yapcağında aklına gelsin, hadi bakalım.
ayyyy keşke öyle olsaydı
11cm değil 3-4 cm incelse havaya uçacam ki beden küçülür sanırım
tamam bakalım yarışıyoruz varsa yarışan katılsın aramıza
kaderi geçtim bu hafta :1:
Tartildim 78 kg
Hedef 59
Bu haftaki hedef 76 500 kgkg
Sıkı bi hafta olacak
thelog arkadaşımız var nickini doğrumu yazdım bilmiyorum ama ona mesaj atarsan listede olursun
günaydın kızlar kaç gündür menü paylaşmıyordum bugün ortalık sakinken dünkü menümü yazayım bari;

evden çıkarken;
3-4 tane kuru kayısı
üstüne 1 bardak su (bağırsaklarım tembelleşti ya):26:

sabah;
domates,salatalık,maydanoz karışımı
3 dilim çavdar
5-6 zeytin
bi kaç parça kaşar :31:

ara yok

öğle;
1 kase çorba
4-5 yemek kaşığı patlican musakka:19: (yağını suyunu almadım)
salata
1 diim kepek

ara;
5-6 kaşık yoğurt ve 2 dilim kepek

akşam;
4-5 kaşık tavuklu pilav:30:
1 bardak ayran

1,5 litre su içtim kızlar yedikçe yiyesim geliyor aç hissediyorum kendimi hep ondan ekmeklerim fazla oldu napcam bilmiyorum:50::50::50:
menün güzel canım
ama akşam pilav yemişsin yaa karbonhidrat olunca doyurmamış olabilir
aslında o an insan doymuş gibi oluyor ama sonra çabuk acıkılıyor

günaydııınnn:21:
iyi hafta sonlarıı:16:
kızlar bugün fırsat bulursam gideyimde 38 beden pantolonlardan deneyeyim diyotruum :52:
ay insallah olur :31:
gecmise bi bakayım :10:

ayyy cok sevindim az konuşmuşsunuz :38::1:

ayyulduz

canim elin geldigunce mönülerini paylaş
cuma günleride bildirim gunlerimiz:34:

minee
canim 11 cm incelmissin yanilmiyorsam bana iyi gibi geldi:26: birde bu arada yediklerine ikkat etmedin unutma:34:

kaderrr
ekmek ekmekkk ekmekkk :57:
:20:

Back
X