70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy kızlar bir rüya gördüm milyonlarca rüyaya bedel gecenin yarısında durmadan koşuyorum elimde bir su sonradan bi ev gibi biyere geliyorum böyle insanın yağlarını eriten bi makine var ayy onu üstümde deniyorum vücudum birden bozuluyor eski orantısını kaybediyordu ne kabustu ama sabah kalkar kalmaz kendimi yokladım :1::1::1::1:
neyse bugünkü menüm tatlışlarım
sabah dediğim saat 12 de uyandım :(
azıcık patates tavası az buz reçel
ara yeşil çay
öğle
mercimik çorbası
yoğurt
ara yeşil çay
akşam gene çorbaya talim ve dolma:43::43:

akşam dolma yerine salata ve yoğurt yesen nasıl olur canım, dolmada pirinç varya, akşam tercih etmiyoruz, yiyeceksen de fazla yememeye çalış canım. Rüyan da süpermiş, uykuda bile rahat yok desene:52::52::52:

tam takip edememişsin topiği canım çünkü thelog arkadaşımız bana msj atmayı unutmayın diye uyarı da bulunmuştu artı cuma günü bende alıntıladım ve hatırlattım topik sakinlerine diğer konu için ise zaten ilk haftası olduğu için listeye giremezdim yanılmıyorsam bizde böyle başladık çünkü ikinci haftadan sonra listeye girdik :40:

ARKADASIM SANA GERCEKTEN COK TESEKKUR EDERIM, CUNKU GECEN HAFTALARDA DA BUNA BENZER SEYLER YAZDILDI CIZILDI HEM DE BENIM BUTUN UYARILARIMA RAGMEN, SONRA BANA KUSMEYIN UZULUYORUM DEMEME RAGMEN, GERCEKTEN COK SAOL, :16:

doğrusun canım, ayrıca özel mesaj atamayanlar rica eder, biz theolog arkadaşımıza bildirirdik, çünkü balkaymak dedi yapıverin diye, ben onunkini de gönderdim. Bazıları geliyo, bildirim yapıp gidiyo, sonra neden listede yokum, e takip et bir topiği, kime neye bildirim yapılıyor diye.

FADIME ABLACIM SANA DA TESEKKUR EDIYORUM, SAG OL VAR OL EMI :16:

SIMDIDE BEN NE DUSUNDUGUMU YAZMAK ISTIYORUM; ARKADASLAR SIMDI YAZACAKLARIMI BUTUN TOPIK SAKINLERININ MUMKUN OLDUGUNCA IYI NIYETLI OKUMASINI RICA EDIYORUM. ONCELIKLE BEN IKI YILI ASKIN BIR SUREDIR BU TOPIKTEYIM BENI BILENLER BILIR, BEN DE HERKES GIBI BU TOPIGE KILO VERMEK AMACIYLA DAHIL OLDUM, KATILIR KATILMAZ DA YAPTIGIM ILK SEY BU TOPIGIN KURALLARINI VE DUZENINI OGRENMEK OLDU. O ZAMAN SEVGILI DILEK ARKADASIMIZ VARDI, SAGOLSUN HEPIMIZLE AYRI AYRI ILGILENIR, MORAL VERIR VE HAFTALIK LISTEMIZI YAPARDI, BEN YENI UYE OLDUGUM ICIN ONA OZEL MSJ ATMAYA SAYIM YETMEDI ILK HAFTA BENDE OTURDUM BIGUN 100 MSJ HAKKIMI DOLDURDUM TOPIGE SUREKLI YAZIP, KIMSEYE KIRILMADIM KUSMEDIM NEDEN LISTEDE YOKUM DIYE AKSINE DILEK ARKADASIMIZA HEP SUREKLI TESEKKUR ETTIM KIYMETLI VAKTINI AYIRIP BIZE LISTE YAPTIGI ICIN. SONRA BU TOPIKTE LISTE YAPACAK BIRI ARANINCA DA HEMEN GONULLU OLDUM CUNKU DILEGE COK MUTESEKKUR IDIM ZAMANINDA BIZE LISTE YAPTIGI ICIN BENDE BU SEKILDE YARDIMCI OLMAK ISTEDIM. LISTE YAPTIGIM ILK IKI HAFTA HEP DEDIM KI LUTFEN ARKADASLAR BANA OZEL MSJ ATIN AMA 5 KISI DISINDA KIMSE ATMADI. BENDE SAYFA SAYFA GEZIP BILDIRIM TOPLADIM, LISTE YAPTIM. FAKAT SONRAKI HAFTA TEKRAR YAZDIM ARKADASLAR LUTFEN DIKKATLI OLUP UNUTMADAN MSJ ATIN DIYE AYRICA SUZIM SAOLSUN BILDIRIMLERI SAYFA SAYFA TOPLAYIP BANA GONDERDI , LISTE YAPILDI. AMA KIMSE BANA " MADEM O ZAMAN LISTE YAPMA" DEMEDI, HERKES ELINDEN GELEN IYI NIYETI GOSTERDI VE YARDIM ETTI CUNKU BIRBIRIMIZE DESTEK OLMAK ICIN BURUDAYDIK. BEN GURBET ELLERDE BIR OGRENCIYIM, HERKES ICIN OLDUGU GIBI VAKIT BENIM ICINDE COK KIYMETLI AMA LISTE YAPMAYI ZOR BIR IS OLARAK GORMUYORUM CUNKU HEM BANA HEM HIC TANIMADIGIM AMA ARKADAS KABUL ETTIGIM SIZLERE FAYDASI OLUYOR, BEN 16 KILOYU BURANIN SAYESINDE VERIP ESKI HALIME DONDUM, MUTLU OLDUM HERKES AYNI SEKILDE MUTLU OLSUN ISTIYORUM. CUMA GECESI VEYA CUMARTESI GECIP BILGISAYARIN BASINA GECIP MSJ KUTUMU ACIP BANA BILDIRIM YAPANLARI BIR KAGIDA NOT EDIP LISTE HAZIRLIYORUM SONRA DA TOPIGIN SAYFASINDA LISTE YAPIYORUM, LISTEYI YAPMAKTAN HAFTANIN BIRINCISINI KENDIM BIRINCI OLMUS GIBI BUYUK BIR MUTLULUKLA ILAN ETMEKTEN DOLAYI DA AYRICA MUTLUYUM, AMA HIC KOTU NIYETLI OLMADIGINI BILDIGIM BIR ARKADSIM CIKIP TA BANA SIRF KIRILDIGI ICIN "LISTE YAPILMASIN O ZAMAN" DERSE , SIZCE DE KIRILMAYA HAKKIM YOK MU?? SIZ OLSANIZ UZULMEZMISINIZ? ICINIZ BURKULMAZ MI? ZATEN SORUNLARLA DOLU HAYATIN ICINDEN KACIP, BURAYA GELIYORUZ, HIC TANIMADIGIMIZ INSANLARLA ARKADASIP OLUP, SIKINTILARIMIZDAN UZAKLASMAK BELKI EN YAKIDAKILERIMIZE BILE SOYLEYEMEDIKLERIMIZI PAYLASMAK ICIN.

LUTFEN IYI NIYETIMIZI KORUYALIM, BIRBIRIMIZE DESTEK OLALIM, YANLIS ANLASILMALARA MUSADE ETMEYELIM, HEPIMIZ ARKADASLIK VE KARDESLIK ICIN BURDAYIZZ, UNUTMAYALIM KI SU DUNYADA EN ZOR SEY KIRILAN BIR KALBI ONARMAK, SEVELIM VE SEVILELIM OLAR MI
:16::16::16:

BU DA BENDEN HEPINIZE GELSIN:

Dokunma (Seksendört) - YouTube

Son düzenleme:
tam takip edememişsin topiği canım çünkü thelog arkadaşımız bana msj atmayı unutmayın diye uyarı da bulunmuştu artı cuma günü bende alıntıladım ve hatırlattım topik sakinlerine diğer konu için ise zaten ilk haftası olduğu için listeye giremezdim yanılmıyorsam bizde böyle başladık çünkü ikinci haftadan sonra listeye girdik :40:

doğrusun canım, ayrıca özel mesaj atamayanlar rica eder, biz theolog arkadaşımıza bildirirdik, çünkü balkaymak dedi yapıverin diye, ben onunkini de gönderdim. Bazıları geliyo, bildirim yapıp gidiyo, sonra neden listede yokum, e takip et bir topiği, kime neye bildirim yapılıyor diye.

[
aynen ablacım biz kimsenin mağdur olmasını istemeyiz ki biraz takip edilse göz atılsa topiğe halolcak herşey...liste de olmak eksi veya artı dahi olsan insanı motive ediyor bi şekilde hırs geliyor :ssz:kimse yanlış anlamasın ama arkadaşımıza hesap sorar gibi yorum yapmak benim şahsen zoruma gitti sonuçta gönüllü yapıyor o kadar işinin arasında:ssz:

Tüm bunlari bana mi diyorsunuz:53: siz öncelikle beni anlamamissiniz ben zaten direk kendime kizdim unuttum diye parantez olarakta keske gördüyseniz alsaydiniz dedim..yeni oldugumuz icin aliskanlik kazanmadigimdan unutmusum tamamen..ben zaten kendime kizdim ama haksizlikta yapmak istemiyorum kendime cok yogundum..

Sizkendinizde demissiniz anatkh listede olmak sadece motive karsilikli yarisarak sakaladarak isi eglenceli hale getirmek...benimb urayi tercihe tmemdeki amacta bu,,yarismadaki kati kurallar... Ama size ne oluyorki ben sadece ballikaymaga yazmisken bir sorun varmis gibi böyle yaziyosunuz?
Dediginiz gibi diger konuya gelincede bilmiyordum ilk haftadan listeye girilmedigini vs ...cunku geldigim ilk bafta özel msj atan herkes girdi..bilmiyordum soylediniz bitti

Burada kim kime hesap soruyor pardon? Hangi mesajimdan öyle bir sey cikardiniz? Böyle bir arkadas savunmasina gectiniz? Ben saka olarak ben verseydim haber ben olurdum hihhh gibi yazdim...siz kendinize is cikarmissiniz

Geldigimden beri sayfada aktifim yazdiklariniza acikcasi sasirdim...

Ben 3 haftadir giriyorum buraya ,, listeye bakiyorumda bu 3 hafta icinde hic görmedigim yazismadigim isimler hafta ici hic paylasimda bulunmayip cuma gunu bildirim yapimca oluyosa bizde öyle yapalim ,,,

Ama mevzuda bu degil ,,ben sadece kendime sinirlendim,,haftasonu girmeyi ce teologun yazdigi 2. msji görmedim görseydim hatirlar yollardim,,,ben kendime kizarken siz niye böyle alingalik yapiyosunuz,,,ve disaridan mudahil olup arkadaslarimiza hesap sorulmasini kabul edemedim gibi sozlerle ortami geriyosunuz ki anlamadim,,,burada hic mi kimse birsey demiycek,,konusuruz tartisiriz hatta yanlisda anlasilir ama panter gibi atlamaya gerek var mi?

Iyi hos diyosunuzda 3 haftadir bir milim bile mesafe kat edememisim ki ben( arkadaslik, paylasim adina) bir anda 3. sahis gibi
Muhatap alinmadan gaipden biriymisim gibi. Böyle olmamasi lazim ,,soyle denmemesi lazim ,, böyle yapiyolar fln

Tüm bunlari bana mi diyorsunuz:53: siz öncelikle beni anlamamissiniz ben zaten direk kendime kizdim unuttum diye parantez olarakta keske gördüyseniz alsaydiniz dedim..yeni oldugumuz icin aliskanlik kazanmadigimdan unutmusum tamamen..ben zaten kendime kizdim ama haksizlikta yapmak istemiyorum kendime cok yogundum..

Sizkendinizde demissiniz anatkh listede olmak sadece motive karsilikli yarisarak sakaladarak isi eglenceli hale getirmek...benimb urayi tercihe tmemdeki amacta bu,,yarismadaki kati kurallar... Ama size ne oluyorki ben sadece ballikaymaga yazmisken bir sorun varmis gibi böyle yaziyosunuz?
Dediginiz gibi diger konuya gelincede bilmiyordum ilk haftadan listeye girilmedigini vs ...cunku geldigim ilk bafta özel msj atan herkes girdi..bilmiyordum soylediniz bitti

Burada kim kime hesap soruyor pardon? Hangi mesajimdan öyle bir sey cikardiniz? Böyle bir arkadas savunmasina gectiniz? Ben saka olarak ben verseydim haber ben olurdum hihhh gibi yazdim...siz kendinize is cikarmissiniz

Geldigimden beri sayfada aktifim yazdiklariniza acikcasi sasirdim...

Ben 3 haftadir giriyorum buraya ,, listeye bakiyorumda bu 3 hafta icinde hic görmedigim yazismadigim isimler hafta ici hic paylasimda bulunmayip cuma gunu bildirim yapimca oluyosa bizde öyle yapalim ,,,

Ama mevzuda bu degil ,,ben sadece kendime sinirlendim,,haftasonu girmeyi ce teologun yazdigi 2. msji görmedim görseydim hatirlar yollardim,,,ben kendime kizarken siz niye böyle alingalik yapiyosunuz,,,ve disaridan mudahil olup arkadaslarimiza hesap sorulmasini kabul edemedim gibi sozlerle ortami geriyosunuz ki anlamadim,,,burada hic mi kimse birsey demiycek,,konusuruz tartisiriz hatta yanlisda anlasilir ama panter gibi atlamaya gerek var mi?

Arkadasim yine ifade ediyorum butun iyi niyetimle ve samimiyetimle uslubunuz cok sikintili, arkadaslar da bu sikintiyi ifade etmisler lakin arkadasimiza tekrar "panter gibi atlamak" demek hic hos degil, gercekten siz de sakin dusununce bence bunun farkina varacaksiniz....

Size özel yazmayi unutmusum :(( keske gördüyseniz alsaydiniz listeye

Hah ben özel msj atmadigim icin 1. oldun:19:

Daha yeniyim ve buraya yazdiktan sonra aklima gelmedi özel yazacagim
Cok yogun bir haftasonuydu,,genel olarakta zaten kimse girmiyor diye girmedim ve sonuc!!!..sinir bozucu:59::59::59:

Yazilan msj budur!, burada hangi satirda arkadasiniza hesap sorulma var sevgili anatkh ve neresi zorunuza gitti ?

İlk menumu yaziyim
Sabah 1 bardak maydonoz kuru
Kahvalti 3 ceviz 2. Dilim t.b ekmegi
25 gr beyaz peynir 25 g lor 1 cay kasigi tereyag ile yapilmis yumurta 4 zeytin 1 y.k tahin pekmez domates salatalik
Ara bitki cayi greyfurt
Aksam 2 kepce sehriye corbasi 200 gr kurufasulye yemegi 200 gr yogurt salata 1 dilim t.t ekmek 1 yemek kasigi tahin pekmez
Ara 7 kuru uzum cay 2 adet biskuvi
Ara1 adet meyve
2,5 lt tarcinli su
45 dk yuruyus

menun guzelmis canim yanliz bi sorum olucak hani yanlis anlama meraktan :44: neden tahin pekmez yiyosun ozel bi sebebimi var???

ayy ayyy ayyyy:21:
birinci olmuşuumm:52:
ay darisi bu cumaya insallaahh:8:
thelegog muydu telegol mu yoksam:37: ellerine sağlik :16:

kaderr
ye beni :23: ekmegine sürde ye benii yee yedee kafani kirayim :57: bu hafta gormeyim oyle mônude ekmek fln:56:
bi firinda var o kadar ekmek bi senin monulerde :57:
:9::9:

ayyulduz
canim monune yorum yapicam ama
ben ne desem anlamsiz gibi geldi bana :26: cunku kalori hesavi yapiyorsun :44: bilemedim canim ya
ama sanki sabah ara oglen ara aksam ara tarzinda yapsan daha iyi olur gibi geliyor bana yani burda bir cogumuz oyle verdik :31:

rapunzel
sende hatanin farkindasin zaten toparlarsin insallh bu gafya canim:13:

ya bi monu daha vardi ama unuttum:26:
cepden anca bukadar:26:
tebrikler icinde tesekkurler16::16:

güzel bir hafta ilsun insallahh haydi bakalim:8::8::16:

suzimmmmm özledim amaa:5:

balkaymakim kutlarim canim seni

Merhaba arkadaslar benide araniza alirmisiniz???
9 ay once dogum yaptim dunya tatlisi bir kizim var doguma 15 kilo alarak girdim ve malesefki hala kilo veremedim... doguma 75 kilo ile girdim hala daha 70 kiloyum...bebegime kendim bakmak istedim isimden istifa ettim evdeyim...evde oldugum icin elim hep abur cubura gidiyor...butun kiyafetlerimi yeniden aldim eskilere bakip uzuuyorum...yazin bainda fitness yazildim ama tatildi yazlikti toplamda 5 gun gittim o da olmadi...dun aksam 2013 mart anneleri topiginde bir arkadasim buradan bahsetti kizimi uyuttum bende hemen buraya geldim..
Ben artik zayiflamak istiyorum zaten tum gun evdeyim,kiloluyum,kendimi sevmemeye basladim banada yardim edermisini....yasim 31,yasadigim sehir bursa,70 kiloyum utopya ama 55 kilo olmak istiyorum....

hosgeldin canim aliriz tabikide aramiza neden almayalim.

ayy kızlar bir rüya gördüm milyonlarca rüyaya bedel gecenin yarısında durmadan koşuyorum elimde bir su sonradan bi ev gibi biyere geliyorum böyle insanın yağlarını eriten bi makine var ayy onu üstümde deniyorum vücudum birden bozuluyor eski orantısını kaybediyordu ne kabustu ama sabah kalkar kalmaz kendimi yokladım :1::1::1::1:
neyse bugünkü menüm tatlışlarım
sabah dediğim saat 12 de uyandım :(
azıcık patates tavası az buz reçel
ara yeşil çay
öğle
mercimik çorbası
yoğurt
ara yeşil çay
akşam gene çorbaya talim ve dolma:43::43:

menun guzel canim, sanslisin saat 12ye kadar uyuyabiliyosun. Ben unuttum coktan saat 12ye kadar uyumalari hafta icide hafta sonuda Sabah 6da uyaniyorum :19::19:

kizlar valla bende ozel mesaj atamadim theolog arkadasimiza sadece bildiri yapmistim cuma gunu cunku mesaj atmama izin verilmedi :20::20::20: saglik olsun ama tabloda ismini gormek insanin hosuna gidiyo en onemlisi motive oluyoruz.

bende bugunku menumu yazayim
Sabah : 1 yumurta + 1dilim peynir + 1dilim ekmek + tomates + salatalik + maydonoz
ara : limonlu cay + 10 tane findik
oglen : patates yemegi + 3 tane kofte + salata + yogurt
ara : 1 yogurt + 1tane mandalina
aksam : mercimek corbasi + salata

bu aksam spor yapmaya calisicam

Arkadasim yine ifade ediyorum butun iyi niyetimle ve samimiyetimle uslubunuz cok sikintili, arkadaslar da bu sikintiyi ifade etmisler lakin arkadasimiza tekrar "panter gibi atlamak" demek hic hos degil, gercekten siz de sakin dusununce bence bunun farkina varacaksiniz....

Yazimdan sonra yazilanlari gorunce sikildim elbette o kadar basit bir mesaja muhatabima saka olarak ben yazdim ben olacaktim diyorum dil cikariyorum,,,bunda ne var..
Sonra yazilanlara olay yokken olay cikarmak denir kusura bakmayin

Ilk msjimin neresinde sikinti vardi? Ben sonraki diyaloglar uzerine yazdim msji...lütfen basindan takip edin

Beni listeye alinmadigi icin sorun cikaran kimse konumuna düsürüyorsunuz..cok kirici

ARKADASIM SANA GERCEKTEN COK TESEKKUR EDERIM, CUNKU GECEN HAFTALARDA DA BUNA BENZER SEYLER YAZDILDI CIZILDI HEM DE BENIM BUTUN UYARILARIMA RAGMEN, SONRA BANA KUSMEYIN UZULUYORUM DEMEME RAGMEN, GERCEKTEN COK SAOL, :16:

FADIME ABLACIM SANA DA TESEKKUR EDIYORUM, SAG OL VAR OL EMI :16:

SIMDIDE BEN NE DUSUNDUGUMU YAZMAK ISTIYORUM; ARKADASLAR SIMDI YAZACAKLARIMI BUTUN TOPIK SAKINLERININ MUMKUN OLDUGUNCA IYI NIYETLI OKUMASINI RICA EDIYORUM. ONCELIKLE BEN IKI YILI ASKIN BIR SUREDIR BU TOPIKTEYIM BENI BILENLER BILIR, BEN DE HERKES GIBI BU TOPIGE KILO VERMEK AMACIYLA DAHIL OLDUM, KATILIR KATILMAZ DA YAPTIGIM ILK SEY BU TOPIGIN KURALLARINI VE DUZENINI OGRENMEK OLDU. O ZAMAN SEVGILI DILEK ARKADASIMIZ VARDI, SAGOLSUN HEPIMIZLE AYRI AYRI ILGILENIR, MORAL VERIR VE HAFTALIK LISTEMIZI YAPARDI, BEN YENI UYE OLDUGUM ICIN ONA OZEL MSJ ATMAYA SAYIM YETMEDI ILK HAFTA BENDE OTURDUM BIGUN 100 MSJ HAKKIMI DOLDURDUM TOPIGE SUREKLI YAZIP, KIMSEYE KIRILMADIM KUSMEDIM NEDEN LISTEDE YOKUM DIYE AKSINE DILEK ARKADASIMIZA HEP SUREKLI TESEKKUR ETTIM KIYMETLI VAKTINI AYIRIP BIZE LISTE YAPTIGI ICIN. SONRA BU TOPIKTE LISTE YAPACAK BIRI ARANINCA DA HEMEN GONULLU OLDUM CUNKU DILEGE COK MUTESEKKUR IDIM ZAMANINDA BIZE LISTE YAPTIGI ICIN BENDE BU SEKILDE YARDIMCI OLMAK ISTEDIM. LISTE YAPTIGIM ILK IKI HAFTA HEP DEDIM KI LUTFEN ARKADASLAR BANA OZEL MSJ ATIN AMA 5 KISI DISINDA KIMSE ATMADI. BENDE SAYFA SAYFA GEZIP BILDIRIM TOPLADIM, LISTE YAPTIM. FAKAT SONRAKI HAFTA TEKRAR YAZDIM ARKADASLAR LUTFEN DIKKATLI OLUP UNUTMADAN MSJ ATIN DIYE AYRICA SUZIM SAOLSUN BILDIRIMLERI SAYFA SAYFA TOPLAYIP BANA GONDERDI , LISTE YAPILDI. AMA KIMSE BANA " MADEM O ZAMAN LISTE YAPMA" DEMEDI, HERKES ELINDEN GELEN IYI NIYETI GOSTERDI VE YARDIM ETTI CUNKU BIRBIRIMIZE DESTEK OLMAK ICIN BURUDAYDIK. BEN GURBET ELLERDE BIR OGRENCIYIM, HERKES ICIN OLDUGU GIBI VAKIT BENIM ICINDE COK KIYMETLI AMA LISTE YAPMAYI ZOR BIR IS OLARAK GORMUYORUM CUNKU HEM BANA HEM HIC TANIMADIGIM AMA ARKADAS KABUL ETTIGIM SIZLERE FAYDASI OLUYOR, BEN 16 KILOYU BURANIN SAYESINDE VERIP ESKI HALIME DONDUM, MUTLU OLDUM HERKES AYNI SEKILDE MUTLU OLSUN ISTIYORUM. CUMA GECESI VEYA CUMARTESI GECIP BILGISAYARIN BASINA GECIP MSJ KUTUMU ACIP BANA BILDIRIM YAPANLARI BIR KAGIDA NOT EDIP LISTE HAZIRLIYORUM SONRA DA TOPIGIN SAYFASINDA LISTE YAPIYORUM, LISTEYI YAPMAKTAN HAFTANIN BIRINCISINI KENDIM BIRINCI OLMUS GIBI BUYUK BIR MUTLULUKLA ILAN ETMEKTEN DOLAYI DA AYRICA MUTLUYUM, AMA HIC KOTU NIYETLI OLMADIGINI BILDIGIM BIR ARKADSIM CIKIP TA BANA SIRF KIRILDIGI ICIN "LISTE YAPILMASIN O ZAMAN" DERSE , SIZCE DE KIRILMAYA HAKKIM YOK MU?? SIZ OLSANIZ UZULMEZMISINIZ? ICINIZ BURKULMAZ MI? ZATEN SORUNLARLA DOLU HAYATIN ICINDEN KACIP, BURAYA GELIYORUZ, HIC TANIMADIGIMIZ INSANLARLA ARKADASIP OLUP, SIKINTILARIMIZDAN UZAKLASMAK BELKI EN YAKIDAKILERIMIZE BILE SOYLEYEMEDIKLERIMIZI PAYLASMAK ICIN.

LUTFEN IYI NIYETIMIZI KORUYALIM, BIRBIRIMIZE DESTEK OLALIM, YANLIS ANLASILMALARA MUSADE ETMEYELIM, HEPIMIZ ARKADASLIK VE KARDESLIK ICIN BURDAYIZZ, UNUTMAYALIM KI SU DUNYADA EN ZOR SEY KIRILAN BIR KALBI ONARMAK, SEVELIM VE SEVILELIM OLAR MI

BU DA BENDEN HEPINIZE GELSIN:

Dokunma (Seksendört) - YouTube
Canım bir yanlış anlaşılma oldu herhalde, sen sıkılma oldu mu, birşekilde burası motive olma yerimiz, canımızı sıkmayalım, sonuçta kimse mecbur değil burada liste yapmaya, o yüzden ellerine emeğine sağlık.

Son düzenleme:
Ilk msjimin neresinde sikinti vardi? Ben sonraki diyaloglar uzerine yazdim msji...lütfen basindan takip edin

Beni listeye alinmadigi icin sorun cikaran kimse konumuna düsürüyorsunuz..cok kirici
Bu yazılanlar genel olarak ifade edildi canım, her hafta oluyor bu tür sıkıntılar, o yüzden sen de hepsini üstüne alınma lütfen, kırılacak bişey yok burada, hepimiz bir amaç için burdayız.:16::16:

AMA HIC KOTU NIYETLI OLMADIGINI BILDIGIM BIR ARKADSIM CIKIP TA BANA SIRF KIRILDIGI ICIN "LISTE YAPILMASIN O ZAMAN" DERSE , SIZCE DE KIRILMAYA HAKKIM YOK MU?? SIZ OLSANIZ UZULMEZMISINIZ? ICINIZ BURKULMAZ MI? ZATEN SORUNLARLA DOLU HAYATIN ICINDEN KACIP, BURAYA GELIYORUZ, HIC TANIMADIGIMIZ INSANLARLA ARKADASIP OLUP, SIKINTILARIMIZDAN UZAKLASMAK BELKI EN YAKIDAKILERIMIZE BILE SOYLEYEMEDIKLERIMIZI PAYLASMAK ICIN.

[/url]

Arkadasim ,teoloji okuyorsaniz icerisinde sosyal bilimlerde, edebiyatta iletisimde hersey girer,,,yazinizin bu bölümünü yeni fark ediyorum benim " liste yapilmasin " süzüme mi kirildiniz

Halbuki kelimenin siyag ve sebakina( teolojide kullanilir bu tabirler kelimelerin gelis gidisine öncesine ve sonrasina da bakmalisiniz
Tarafimdan mevzu aynen söyle gelismistir

Ben listeye alinmadigim icin üzülünce, sevgili ballikaymak ammaan onemli olan vermek canim niye uzuluyosun tarzinda beni teseli etmeye calisinca,, bende ona ama insan motive oluyor listede onemlidegilse yapilmasin ama üzüldüm kiiiiiii önemliiiiii bizi motive eden gazlayan o tatli rakabet!... Diyorum ...cumlemin manasi budur!,,

Yani liste yapilmasinda bir mecaz var önemsizse yapilmasin madem ama onemli ve yapilmali ve bu listede kilolarimizi takipe tmeliyiz aksi halde buranin ne önemi anlami var... Sizle hic bir alakasi olmayan bu seye kirilmissiniz teolog

Gercekten saskinim

Canım bir yanlış anlaşılma oldu herhalde, sen sıkılma oldu mu, birşekilde burası motive olma yerimiz, canımızı sıkmayalım, sonuçta kimse mecbur değil burada liste yapmaya, o yüzden ellerine emeğine sağlık.

sikilmadim kuzum merak etme sadece iyi niyetle ne dusundugumu hepinizle paylasmak istedim :16::16::16:

Size özel yazmayi unutmusum :(( keske gördüyseniz alsaydiniz listeye
Hah ben özel msj atmadigim icin 1. oldun:19:

Daha yeniyim ve buraya yazdiktan sonra aklima gelmedi özel yazacagim
Cok yogun bir haftasonuydu,,genel olarakta zaten kimse girmiyor diye girmedim ve sonuc!!!..sinir bozucu:59::59::59:

O isin sakasi canim

Ben kendime sinir oldum ilk defa bi haftasonu girmedim ondada listeye girmedim
Ayrica1. Bende degilim daha fazla kilo verenler var ..ama onada yeni oldugu halde kimse özel msj yazmalisin demedi..kilo bildirdigi halde listede degil..liste bukadar önemli degilse yapilmasin:))

yazdığınız o rencide edici yazınıza cevap vermek istemezdim ama açıklama gereği duydum sizin yazdıklarınızdan anladığım arkadaşımıza msj gönderilipte o yapmamış gibi tarzda olduğu için durumu izah ettim ben ne sizi ne de theolog arkadaşımızı yakından tanırım sadece ortada yanlış bi durum vardı kendimce onu savundum ki arkadaşımız da bu durumdan dolayı az da olsa rahatsız. ayrıca burası herkese açık bi topik tabiki size yanıt yazcam var mı öyle şey siz sadece balkaymaklım la konuşcaksınız öyle olmasını istiyorsanız msj atarsınız efendim okuyorsak yorum yapıyorsak bizim suçumuz mu? neyse ilk ve son cevabım iyi muhabbetler size.

yazdığınız o rencide edici yazınıza cevap vermek istemezdim ama açıklama gereği duydum sizin yazdıklarınızdan anladığım arkadaşımıza msj gönderilipte o yapmamış gibi tarzda olduğu için durumu izah ettim ben ne sizi ne de theolog arkadaşımızı yakından tanırım sadece ortada yanlış bi durum vardı kendimce onu savundum ki arkadaşımız da bu durumdan dolayı az da olsa rahatsız. ayrıca burası herkese açık bi topik tabiki size yanıt yazcam var mı öyle şey siz sadece balkaymaklım la konuşcaksınız öyle olmasını istiyorsanız msj atarsınız efendim okuyorsak yorum yapıyorsak bizim suçumuz mu? neyse ilk ve son cevabım iyi muhabbetler size.

Tabiki yazabilirsiniz, yorumy apabilirsiniz..Ama yanlis anlamissiniz ve anladiginiz yanlisi savunmussunuz ve savunmaya devam ediyorsunuz..özür dileyeceginiz yerde..özgürum yorum yapicamyazicam diye de olmayan seyleri var gibi gösteripte geremezssiniz ortami..buda olmayan hakkiniz,,,

Ben bu konu hakkinda susuyorum ve rica ediyorum yeni yorumlar yapmayalim üzerine

Sonucta yeniyim ve kimsenin adil yorum yapmasini beklemiyorum

bende birbirmizi kirmaya hic gerek yok, theolog arkadasimiza bende cok tesekkur ediyorum zaman ayirip tabloyu yaptigi icin, buraya eglenerek kilo vermek icin geliyoruz birbirimize yanlislarimizi dogrularimizi soylemek icin gereksiz tartismalara gerek yok bence:29::29:

Bu yazılanlar genel olarak ifade edildi canım, her hafta oluyor bu tür sıkıntılar, o yüzden sen de hepsini üstüne alınma lütfen, kırılacak bişey yok burada, hepimiz bir amaç için burdayız.:16::16:

Yapici

Yikici

Onca izahima ragmen teolog arkadasimizda bu msji begeniyor...msja bakildiginda hala baskasi adina " arkadaşımız da bu durumdan dolayı az da olsa rahatsız" yazmaya devam ediyor,,sorunda tamda buradan cikiyor malesef
Kendisi yanlis anliyor ve baskarininda böyle anlamasi icin yön gösterip caba harciyor..evet beni tanimiyorsun..o yuzden bunun icin mesai harcamani anlamiyorum,,kasit oldugunuda düsünmüyorum ,,ters bir anina denk gelmis olabilir..ama bunu anlayisla karsilayabilirimde es gecip fikrimi yorumumu yazmiycak kadar olgun degilim henuz

Offhhhh neyse peki müsade o halde bana

kusura bakma canım mesajını yeni gördüm gördüm geçmişe dönmemiştim:17: çok zararlı olmaz tek seferde ama beyazlatma yapıldıktan sonra belli bir süre sonra tekrar aynı renge dönmeye başlıyor yiyecekler çay kahve derken kişiye göre değişir bu süre 1 yıl da oluyo bazen daha erkende daha geçte tekrar tekrar yaptırmak zarar verir ama zamanla özellikle kısa sürelerde yaptırmamak lazım birde eğer çok sarı geliyorsa sana yaptırabilirsin ama normalde dişler öyle reklamlardaki gibi bembeyaz olmuyo zaten hafifi sarımtırak olması normal çok bir sarılık yoksa çokta gerek yok ama diştaşı temizliği yapılıyor biliyorsundur orda fırçayla macun tarzı maddeyle dişler temizlenir işlemden sonra o yiyecek renklenmelerini gideririyor mesela gidip muayene olmuş olursun hem bilgi alırsın dediğim gibi dişinin rengine de bakmak lazım gerekli olursa beyazlatma yapılır:34:

yok zaten dişlerim öyle sarı değil ama öyle işte bembeyaz olsun istiyorum nişanımda düğünümde :31:
yoksa çok dikkatli ederim hele evdeysem günde 3-4 defa fırçaladığım olur
ben en iyisi krem dişlerimi sevmeye bakayım :31:

canlarım canlarım :16::16:
her zaman dediğim gibi
burda bir sürü kişiyiz
yazarak zaten düşüncelerimizi ya da söyleyiş şeklimizi tam olarak ifade edemeyebiliriz
biz tatlı tatlı yazarız ama karşı tarafın iyi gününe denk gelmez o an ters şekilde okuyuverir vs. vs..
bi taraf tutarak yazmıyorum bunları sadece böyle şeyler olabilir birbirimizi kırmayalım demek istiyorum
anlayışlı olmak gerek, her şeyin iyi niyetle yazıldığını düşünmek gerek
ve normal hayatta nasıl anlaşamadığımız insanlar varsa burda da olması çok çok normal
burda olmamızın bir hedefi var sonuçta
bunun yanında günlük hayattan, dertlerimizden konuşma kısmı işin rahatlaması
kırılmayalım birbirimize zayıflamaya devam edelim :54:
olur böyle şeyler, yanlış anlaşılmalar da olabilir
diğer topiklere göre bizim topiğin neredeyse hiç kuralı yok gibi bişey
sadece haftada bir bildirimimiz var
buna da dikkat edelim o kadar tamam :34:

theolog eline sağlık tatlım liste için :16:
kadınlığın anatomisi canım sen de burda yenisin olur böyle şeyler bir dahaki haftalarda aklında bulunmuş olur
yoksa çok güzel kilo vermiştin zaten :16:
ilk haftalarda böyle şeyler olması çok normal
öpüldünüz hepiniz :54::54::54:

baya bi gecmise gittim bi yerde takili kaldim artik alinti almayinca sonra bidaha gideyim gelemedim bi türlü hep birseyler cikti kizlar ama negüzel sohbetler etmissiniz kitap okur gibi sizi okudum :1::54::16:

Balli kaymak heseyi yazmis,,harfiyyen katiliyorum,,sende yazmissin son care diye..benimde telefonunu aldigim olmustu..ins düzelir cnm kac cocugun var abisi ablasi? Onlarla iletisim ,,aile ici programlar da cocugu rahatlatiyor.

Offf ne varsa toplaaaa :)) pazarlari cok seviyorummmm
Az önce görüncem aradi onlarin orada pazar kuruluyor benim oturdugum yerde yok..atla gel cok guzel seyler var dedi..ama yeni alisveris yapmistim gitmedim,,ama tr deki pzara keyfi cok baska,,bol bol kis sebzesi al bence canim1 haftalik

:)))

Amin amin amin
E yine vermisssin buna sükür

Bicok sebze olur nerdeyse hepsi ... sebzeler duman koku yapmaz bildigim etlerde yagliysa yapar heralde duman..izgara derken nasil yapicaksin gercek atestemi firin yada elektirikli izgarada mi?

Bingoooo cok guzel dusunmussun olucak olan olucak,,o yuzden ona takilip uzme kendini

Vay vay vay reglim ümidim yok fln ama giden 1 kilo:19:

Hadi gecmis olsun regl olmana ragmen arti cikmamisssin buda birsey;)

Hahaha kiyamammm peki o zaman bir daha yapmasssin bu saydiklarini oldumuuuu:emir_bebek: tamam miii:emir_bebek:

Ay bende severim öyle seyleri suzi bana sorsunlar ben anlatayim da anlatayim:))

Wcye cikamadiysan bi kac gundur ondandir canim artinin sebebi..asure evet becede saglikli iyide ,,anacim bize bi kepce yetmiyor ki tadinda biraksak bir kere yemeyle birsey olmazda

Incelmekte önemli ama demeee..bizde veremediysekte inceldik demee:13:
bende adam aradi konusdukda konusduk sonra bunlari reportajda da anlatirmissiniz dedi ben yine tirsdim düsünün olumlu olursa arayin lütfen dedi ariycam herhalde bilemedim :27:
bende gecen hafta bütün hafta sabah aksam asure yedim :17:
Suziim nolcak böyle senle ben almaya devam ediyoruz maşallah :20:

hani yarına kadar 69 olacaktın haniii gerçi benim daha vahim 60 olacaktım :37:
bizim bu alşam kına yarın düğün var ikimiz içinde eğlenceli bi haftasonu olur inşallah :24::24::24: bakarsın aldıklarımızı bi günde vermişiz :1: bu arada ben napmışım napmışım diyorsun bilmiyor musun ballı kaymağın hamile olduğunu çocuğunda senden olduğunu:30::30:ballı kaymak duymasın çok üzülürr yazık daha yeni anne o :30:
ben kabul etmiyorum :52:o cocuk kimin :27:bi öpücükden hamile kalamaz ki :9:

ah suzim vah suzim biz ne olacağız böyle?
Bu arada yarın için şimdiden iyi eğlenceler:54::54:
ay bilmiyorum ki fadimem :ssz: gec oldu sagol canim benim :16:

aynen canım
doktor gidip konuşmuş bide
şikayet etmeyin diye yalvarmış diyorlar
allah rahmet eylesin olan çocuğa oldu

benideeee benideeee :24::24::24::24:
eller vermediiiii benim ellerim yaptııııııı
yaktı beni aşureeeee

bende şaşırdım canım
ama şişnkilik olabilir
dün az su içmiş olabilirsin
wcye çıkamamış olabilirsin ödem olabilir belkiii

canım akıl verir gibi olmasın ama bilgisayarı ve telefonu yasaklamak hiç doğru değil
ben son çare olarak bile bakmıyorum olaya
tam ters etki yapar
okulda görüyorum kendi telleri elinden alınıyor arkadaşlarının ceb teliyle görüşüyorlar
okula tel getirmek yasak değil artık

ıspanak al bence
temizlesin

bence güzel olmuş balım
tebrikler
dualarınada amiiiin diyorum yüekten

sana link vereyim hemen
Tost Makinasında Çöp Şiş - Nefis Yemek Tarifleri çok az zeytinyağıyla bir gece önceden soslayarak deneybilirsiniz koku falanda olmuyor

hakkınızda hayırlısı canım
bende evlenme teklifi almadım
çokta takılmıyorum öyle şeylere
zaten evleneceğimiz belli ne gerek var öyle seremonilere değilmi ama :27:

süpersin canım tebrikler

yazdıklarına harfi harfine katılıyorum canım
keşke her anne senin gibi olsa
ben lisede çalıştığım için biliyorum aileler bilinçli olsa çocuklarda problem bir yere kadar
esrar kullanan öğrencim var annesine diyorumki oğlunuzun otla falan işi olurmu diyorum yokyaa bira içiyor o ondan baygın bakıyor diyor
bira , alkol iyi bişey sanki mantığa bak :53: böyle kaldım bende bu lafa

ayyy anlayamamıştım suzi naptı diye
neyse çocuk olayı hatırladım :49::49::49:

:20::20::20::20::20::20:

ayy kandırdılarmı seniiiiiii
hem kocişi özle hemde aldat seni seniiiiii :20::20:

hatırladım seni, hoşgeldin
biyerde dur demek lazım artık

hakkınızda hayırlısı canım
arkadaşla irtibatı kes dersen ona daha çok yakınlaşır
onun hatalarını kızının görmesi lazım o şekilde uzaklaştıramazsınız
birde hayır demeyi öğrenmesi lazım canım
tamam problemli bir çocuk olabilir o arkadaşı
ama dersten kaçalımmı deyince hayr demesi lazım belki oda yola gelir hem
gençlik çok kötü durumda
beterin beteri var ablacım biz neler görüyoruz varya
çok problemli bir okuldayım aklına gelecek herşey var
onun için panik yapma kızını takip et ama sakın hissettirme
bana güvenmiyorlar benden beklentiler bu diye bakarsa olaya çabalamaz kesinlikle

çocuk sahibi oluyorsun ahberin yok :27:

haftaya inşallah suzim
incelmek önemli ama bırakma sakın
asiri yemek yedim minem :ssz:hep karbonhydrat yedim ama kilo almamissim hayret ben 80 olmussumdur diye düsünüyordum birde :26:
3-4 gündür kalp carpintisi var minem bugün isden agri doktora ugriycam kiloda almadim belki guatre ile ilgi olabilir dedi arkadaslarim :59:
kadecim iyi eğlenceler
Suzim sanada iyi eğlenceler
:1::1: canım Suzim ya o da anlamamış kii naptım ben diyordu sabah :1::1:
nebileyim hamile biraktigimi :9: bana gayri mesur cocuk veriyorsunuz gibime geliyor :9:
regl felan da yok :50: bişiler oldu da noldugunu çözemedım umarım gecıc bır haldir bbu da dıger dıyetlere benzemesın :( en uzun surenı buydu zıraa 3 haftadır dıkkat edıyorum :44:
birakma canim illa gidecek :29:
suziimm kazasız belasız atlatin insallahh:16:
çabuk gell:43:

est. canım elbette bizdede sorunlar oluyor
ama rabbim betrtinden korusun
cok zor minecim cook yani nasıl bir zaman bu anlamıyorum :50: neler oluyor neler..
gelemedim ballim özür dilerim arkadasim :5:
kizlar kusura bakmayin giremedim birturlu kkye
oncelikle trde herkes sok gecirdi tebrik ettiler azmimden oturu
gelememe nedenime gelince trye gittik cocuklar aninda hava degisimi oldugu icin hasta oldular gittigimden pek bisey anlamadim yani kac kere hastaneye gittik hatirlamiyorum bile ogluma antibiyotik kizima Serum verdiler malesef ikiside iylesemedi gelene Kadar bide butun aksilikler ust uste geldi 8 37de havaalanindaydimama 10 25deki ucaga yetisemedim ilk defa Sabiha gokceni okadar kalabalik gordum duyuyorum anonsu son cikisa gelin diyolar ama yok yetisemedik ucagi goruyorum orda ama kapilari kapali diye almadilar sonra kabus basladi tabi okadar cok ugrastirdilarki Ucak buraya geldi ben hala havaalaninda islemleri halletmeye calisiyodum en sonunda ertesi gune tekrar bilet aldik hayirlisiyla geldik ama cocuklar hastaydilarya burdada gecnedi burdada doktora tekrar gittik ve oglum bogaz iltihabi kizim Kulak iltihabi olmus oksurukleride cok uzun sure devam etti ama allaha sukure iylestiler sonunda
sizde neler var herkes iyidir umarim
cok gecmis olsun canim ya cocuklar hasta olunca daha bi kötü oluyor :50:
yine geldiginde detailli anlatirsin biraz dinlen gel geri aramiza :38:
Cnm emzirmek çok acıktırıyor saat başı acıkıyorum :((( b
Bu gün dikkatli yedim şimdi de spora gidicem
ozaman sIk sIk az az yemelisin canim :54:
kusura bakmayın canlarım böyle pek vakit ayıramıyorum size..
buraya takılınca her şeyi takip etmem gerektiğini düşünüyorum ama olmuyor
hepiniz çok sağolun yazdığınız cevaplar için :16:
iyi ki varsınız :16:

suzim nişan 22 aralıkta inşallah
düğün belirsiz...
az kaldi betülüm :52::21::23::54:
herkesten çok güzel tepki aldım bakalım sizler de beğenecek misiniz kızlar:17:

Eki Görüntüle 864179 Eki Görüntüle 864176
harika olmussun canim ya :12::16::16::16:
günaydin kizlar
guzel bi hafta olsun insallahh
benim gunumun icine ettiler:47:
oyle sinirliyimki:ssz:
yan binada oturan biri var
kopekleri var burda kopegi tasmasiz gezdirmek yasak
gecen birakmis kopegi bende ise gidiyorum
kopek bi kosttun bana:53: dondum kaldim
durdum yerimde Allahdan birsey yapmadi ama deymedigi yerimde kalmadi:19:
benim yerimde bi cocuk olsa korksa ve kossa kopekde onun pesinden ki baska kopeklerle benim kizimin basina
kac kere geldi :47:
boyleleri yuzunden kopek de sevmez oldum:47:
bu adama dedimki yaptiginiz yasak tasmasiz birakanazsiniz kopeginizi
adam gicik gicik siritiyo :47:
neyse kizimi okula birakdim bugun
neseli neseli geliyorum tam park edicem arabayi yine bu
beyinsiz :47: kopegi tutmaya calisiyo bende kafami salladim olamaz gibi buda bana biseyler soyluyo
actim cami anlamiyosunuz demi yasak dedim
kim demis onu diyo cikisiyo bana simdi polisi ararim onlar soyler sana dedim
ara hadi bekliyom diyo ve yanlis duymadiysam salak felan dedi:53: oylemi dedim bekle!
arabayi park ettim buda bana hakaret ediyo yanilmiyosam
ama benim nasil elim ayagim bosaldi :50:
polisi aricam resmen numarayi unuttum:53:
ellerim titriyo teli acamiyorum:26:
cevirdim 115 i ne cikarsa dedim turkceaini bilmiyorum
ordnungsamt galiba zabitami oluyo :26: cikti dedim neresi
kadin soyledi dedim yanlis ne oldu dedi anlattim tamam dedi biz ilgileniyoruz Allahtann
adam hala disarda konusuyo :47:
adresi verdim geliyoruz dediler
dedim adama hadi bakalim geliyolar bekle
adam bekliyom felan dedi
baktim gidiyo nereye dedim hadi beklesene
kopegi eve birakicam dedi
ben bekliyir bu cikti bi baktim bindi arabaya
gitti :53: evini biliyorum ama soy isimlerini bilmiyom
ay iyice sinir oldum:19:
20 dakikaya aamlar geldi
anlattim yasak dedi ama simdi gitmis birsey yapamayiz
adres verdi buraya mektup yazin sikayet edin ozaman biz onu takibe alicaz dedi:47:
ay sabah sabah basima gelene bakin:47:
basima agri girdi tabikide :50:
simdide korkuyorum kizgin ya park yerinde arabama zarar verir diye goremezsemde hic birsey ispat edemem
adamda o potonsiyel var karisiyla kavgalarini ta yan bida alt katta konsu duyuyordu; :26:
bu kadar zormu yani su tasmayi takmak :47:
bu yuzden almanyda bir kucuk turk cocugu oldu ya dusunun :47::47:
bazilari cok sorumsuz oluyor burda da öyle ballim ben hep elimde canta hazir olda bekliyordum cocuk kücükken simdilerde bibergasim var acimam sIkarim hem köpege hem sahibine :19:

Kadercim süper görünüyorsun azzzzicik cok azicik fazlaligin kalmis onlardanda kurtuldun mu
Dügünde prensesler gibi olursun

Ballikaymak canim sakin ol:29:

Sende mi almanyadasinnnnnnn,,,neresindeeee

Ya evet sinirr bozucu ama kolay cözüm adresini ögrenip direk oraya yönlendirmen...
Bizi de bir türk komsumuz var beagle cinsi köpegi tasmasiz ve kendisi basinda yokken saliyor...yesillikte bi tavsan vardi ölü meger o köpek yapmis cildirdim cildirdimmmmm
O köpekler zaten agresiv simarik bizde cok yesillik biryerde oturuyoruz tavsanlar oluyor
Tam camimin onunde olmus o esnada cocuklar sahit olabilirdi olaya...sonra unuttum sikayet etmedim..köpekte buyudu biraz uslandi

Ama ne desen haklisin bizim bir ara komsumuzda danua bulldog 3-4 tane hepsi bi arada :)))) normalde cok seviyorum köpekleri ama onunda bi adabi var canim

Minderbob burda mobesa kamera olayi yok hic...belki buyuk sehirlerde istasyonlarda fln vardirda onun disinda hic kamera muhabbeti yok:44:
ben cok diyorum keske türkiyedeki gibi mobese kameralari olsa keske :31:bizim burdaki toplumun özel hayatina giriyor diye istemiyorlar bildigim kaderi ile :19:

İşde bu ben...

Benden vazgeçmeyen sezeryanlı göbişim vede basenim...

İkisinede elveda diyeceğim :7:

Eki Görüntüle 864761 Eki Görüntüle 864762
benim gibi göbek bölgende fazlalik canim :31:
Selam herkese kizlar ugun yazmakta epey bi gec kaldim hafta sonuda hic giremedim evdeki internet calismadi ceptende giremedim anlamadim neden, bugunde isler baya bi yogundu giremedim bide hastayim grip olmusum basim acaip agriyo
bende bugunki munumu yazayim ama hafta sonu annem asure yapinca dayanamadim 2 kase yedim :47:
Sabah :
1dilim cavdar ekmegi
1 dilim peynir
ara : kahve + 10 tane findik
oglen
etli bruxcelle lahanasi yemegi ( havuc ve patatesli )
yogurt
2dilim cavdar ekmegi
ara : 1 armut + ayran
aksam : brokoli var dolabimda onu haslayip yogurtlu sos yapip yemeyi dusunuyorum. :46::46: ins baska bisey kacirmam
gecmis olsun canim :26:
kız hem dopiç hem dişsizmi olacan daha fena :27:

beyendümmm seni facete gördüm fıstık gibin olmuşun:16::23:

yaslandikca heryerim dökülüyor handem :52::37:ben hic begenmedim handem kocakariya benzedim :14: ne sacimi ne elbisemi cok da kilolu göstermis hepsi beni :14:

SELAM KIZLAR
Nasılsınız. Ben yine çok yorgunum. Galiba ben yaşlandım. Bu ara çok yorulur oldum. Bu gün velilerim öğretmenler günü için sınıfıma geldiler. çok güzel bir saat alışlar. çok utandım. çok zahmet etmişler sağolsunlar. sonra okulda pasta yedik sadece 2 catal aldım.

Sonra kızım hasta .Kayınvalidem allah razı olsun sabah doktora götrdü. Bademcikleri şişmiş kuzumun gece hiç uyumadı. Antibiytik başladık yine canım sıkıldı .

Pazara gittim alışveriş yaptım. Evime geldim.Çok acıkmıştım. Akşamdan kalan sütlü tatlıyı götürdüm. sonra 1 avuc fıstık yedim. üstüne de tahrana corbası içtim. Ayy çöp kovası gibi herşeyi yutmuşum. kızdım kendime

Bu arada sayfaları okudum. hiç yakışmamız yazılanlar sayfaya .Hiç alıntı yapmak istemiyorum. Bence kimse kişiselleştirmesin.
Liste yapan arkadaş zaman harcıyor eline sağlık. Ben de küstüm demiştim sadece şakaydı nedicede çocuk değiliz. Bu hafta listede olursun haftaya olmasın çok önemli değil.Bence uzatmadan haytımıza devam edelim.

Back
X