70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

minderbob menusunu sunarrrrr:42::42::42::42:

sabah
Eki Görüntüle 864906
dereotu,maydonoz,yumurta,peynir,zeytin,salatalik ve ekmek
kahvaltidan sonra
1 kupa sutlu filtre kahve

ara
yesilcay
1 elma

ogle
Eki Görüntüle 864913
brokolili sebze yemegi
1 roll ekmek
yogurdun yarisini yedim

Eki Görüntüle 864912
asurenin yarisini yedim:17::17::17:

asure yiyince ara yapmadim

aksam
Eki Görüntüle 864915 Eki Görüntüle 864916 Eki Görüntüle 864914
tembel corbasi yaptimm:9::9::9::9:
kemikli et,havuc,biber,sogan koydum tencereye hepsini hasladim.sogani attim sonra..
3 kasik yogurdun icine dereotu,maydonoz ve nane dogradim.
veeeeee tursuuuuuu:17:

35 dk yurudum isten eve donerken:52::52::52::52:

simdi deee
Eki Görüntüle 864923 Eki Görüntüle 864924
dereotu,maydonoz ve nane ayaklamistim. artan kalanlari da cay yaptim balla karistirip iciyorummm:7::7::7:
bayiliyorum senin resimli menülerine :16:
kizlar bulasik makinasi deterjani ne kullaniyosunuz? fairy kullaniyorum ama plastik kaplari makinaya attigimda sanki deterjan tadi aliyomusum gibi geliyo..markayi degistirmek istiyorumm:31:
bende calgonit finish kulaniyorum bi kere pahali diye ucuz bir kapsul aldim hep bardaklarimi lekeli yapti o yüzden ondan baskasini kulanmaya korkuyorum :31:
Selamm önce menümü yazayim sonra gecmise bakayim

Sabah 2 brocin,1 yumurta,1 kk peynir,4 cherry domates, maydanoz, biraz fistik ezmesi

Ögle 1 dilim ekmek, zeytinyagli kereviz,1 bardak kefir

Ara 4 kuru erik

Aksam 1 dilim börek, 5-6 kasik asure

Spor
Jilian 2. level 2. gün
50 mekik
3 kalca basen hereketi 1 er set 15

Menüm kötü olmus farkindayim..ama bugun böyle olmus:26: reglde oldum hareketlide birgun gecirdim..karin agrisi bel agrisi oturuyorum öylece simdi
gecmis olsun diycemde :17:reglin bitmisdir ben geleyim diyene kadar :1:
suzimmmm
nerelerdesin kuzum neden gelmiyorsun
facede gördüm resmini ama mont vardı üzerinde
foto paylaşsana kız merak ettik gel anlat nasıl geçti
montlusunu görmedim ben :52: ay hic begenmedim kendimi evden yollayayim bi minem bildigin balina gibiyim :5:
saçını çekecektim sonra aşağıda gördüm günün vardı, bugünlük affedelim bakalım, diğer akşamları güzel geçirirsin inşallah.

kız ne ettin akşam akşam 1 portakal neyine yetmedi:20::20:

Ben finish kullanıyorum memnunum, tahta kaşıkları-teflon tavaları koymuyorum, plastikler de dediğin gibi olabilir, elde yıkasan onları:26::26:

ben gördümmm vardı nişan elbisesiyle fotosu 1 tane.

ay biliyom bu tarifi çok da güzel oluyor gerçekten teşekkürler tekrar hatırlatıığın için.

akşam nerde??aşure yemişin, aşure mahvetti bizi:18::18::18:

günaydın canımmm:54::54:
aminnnn
:17::5:

teşekkürler tarif için
bende yapıyorum böyle bişey kıymalı ama bide üstüne sarımsaklı yoğurtlu :56:

:33::33::33::33::33::33::33:

günaydın canım :3:

inşallah diğer günler güzel geçer
evet sonradan bende gördüm foto

ben cuma gününne göre artıyım ama canımı sıkmıyorum daha cumaya var çünkü
gitmez gitmez sonra birden gider bence hergün tartılma
nerde hata yapıyorum deyip motivasyonun düşerse kötü olur
:ssz:
fileli corap modasi bize daha ugramadim :9:
günaydııınnn:16:
güzel bir gün olsun insallahhh:54:
yağlarımız tavadaki tereyağı gibi erisin:21:
bellerimiz şööyyle iki karış olsun:31:
totolarımız minnak minnak amaa seksüü olsuun:23:
aman ikizler hiç başını eymesiinn:52:
baldırlar incelsin :32:
42- 40 beden donlar totomuzdan düşü düşü versiin:7:
bizi görenler :53::53: olsuun :12:
hanım efendi bakarmısınız bu bana büyük geldi:80:
36 bedenini getirirmisiniz lütfen diyeliim :124:
İNŞALLAHHHH:118::64::64::64::119::119::62::62::62::62::62::62:
:9::9::9: alemsin ballim

kizlar cikmam lazim ama daha 30 sayfam var :30:kafaya koydum bu hafta bitecek :27:ben gelene kadar yavas ilerleyin :52::9:
öptüm cok :54::10::10:

bayiliyorum senin resimli menülerine :16:

bende calgonit finish kulaniyorum bi kere pahali diye ucuz bir kapsul aldim hep bardaklarimi lekeli yapti o yüzden ondan baskasini kulanmaya korkuyorum :31:

gecmis olsun diycemde :17:reglin bitmisdir ben geleyim diyene kadar :1:

montlusunu görmedim ben :52: ay hic begenmedim kendimi evden yollayayim bi minem bildigin balina gibiyim :5:

:17::5:

:ssz:

fileli corap modasi bize daha ugramadim :9:

:9::9::9: alemsin ballim

kizlar cikmam lazim ama daha 30 sayfam var :30:kafaya koydum bu hafta bitecek :27:ben gelene kadar yavas ilerleyin :52::9:
öptüm cok :54::10::10:

hoşgeldin Suzimmm valla özledik senii :16::16:

Merhaba arkadaslar benide araniza alirmisiniz???
9 ay once dogum yaptim dunya tatlisi bir kizim var doguma 15 kilo alarak girdim ve malesefki hala kilo veremedim... doguma 75 kilo ile girdim hala daha 70 kiloyum...bebegime kendim bakmak istedim isimden istifa ettim evdeyim...evde oldugum icin elim hep abur cubura gidiyor...butun kiyafetlerimi yeniden aldim eskilere bakip uzuuyorum...yazin bainda fitness yazildim ama tatildi yazlikti toplamda 5 gun gittim o da olmadi...dun aksam 2013 mart anneleri topiginde bir arkadasim buradan bahsetti kizimi uyuttum bende hemen buraya geldim..
Ben artik zayiflamak istiyorum zaten tum gun evdeyim,kiloluyum,kendimi sevmemeye basladim banada yardim edermisini....yasim 31,yasadigim sehir bursa,70 kiloyum utopya ama 55 kilo olmak istiyorum....
hosgeldin canimm:3::3:
Aynen öyle Kadercim, neyse artık bundan sonra daha dikkat ederler umarım. Sabah ben de yürüyüşümü yaptım 30 dakika.
Sabah:light ekmekten tost+1 yeşil biber
1 domates
ara:
11 gibi 7 badem yedim.
Öğlen:1 tbk.semizotu+salata+yoğurt
1 kepçe de makarna:18:
makarna yemesem olurdu belki de, doymam diye yedim işte.
Akşama da karnabar var kızartmasını düşünüyorum ama, yanında önceden çorba vardı,
olmazsa 1 kase çorba içerim.
Aşure de var evde:26::26:kendimi tutmam lazım, azıcık yesem, olmaz mı:27::27::27:Cuma günü artı çıkmak da var işin ucunda, bitseydi şu aşureler biran önce:19::19::19:
fadime ablacim hic canini sikma:34: 1 kase makarna=2 dilim ekmek kadarmis.aksam kizartma yemeeee:26:
ayy kızlar bir rüya gördüm milyonlarca rüyaya bedel gecenin yarısında durmadan koşuyorum elimde bir su sonradan bi ev gibi biyere geliyorum böyle insanın yağlarını eriten bi makine var ayy onu üstümde deniyorum vücudum birden bozuluyor eski orantısını kaybediyordu ne kabustu ama sabah kalkar kalmaz kendimi yokladım :1::1::1::1:
neyse bugünkü menüm tatlışlarım
sabah dediğim saat 12 de uyandım :(
azıcık patates tavası az buz reçel
ara yeşil çay
öğle
mercimik çorbası
yoğurt
ara yeşil çay
akşam gene çorbaya talim ve dolma:43::43:
ruyan cok komikmis tatlimmm:9::9::9:keske oyle bisi olsaaaaa:31:tatlim kac kasik yazdigini yazarsan daha kolay yorumlayabiliriz..dolmayi ogle yemegine al..sabah ve ogle saglam yiyin aksam hafif yiyin:51:
menun guzelmis canim yanliz bi sorum olucak hani yanlis anlama meraktan :44: neden tahin pekmez yiyosun ozel bi sebebimi var???

balkaymakim kutlarim canim seni

hosgeldin canim aliriz tabikide aramiza neden almayalim.

menun guzel canim, sanslisin saat 12ye kadar uyuyabiliyosun. Ben unuttum coktan saat 12ye kadar uyumalari hafta icide hafta sonuda Sabah 6da uyaniyorum :19::19:

kizlar valla bende ozel mesaj atamadim theolog arkadasimiza sadece bildiri yapmistim cuma gunu cunku mesaj atmama izin verilmedi :20::20::20: saglik olsun ama tabloda ismini gormek insanin hosuna gidiyo en onemlisi motive oluyoruz.

bende bugunku menumu yazayim
Sabah : 1 yumurta + 1dilim peynir + 1dilim ekmek + tomates + salatalik + maydonoz
ara : limonlu cay + 10 tane findik
oglen : patates yemegi + 3 tane kofte + salata + yogurt
ara : 1 yogurt + 1tane mandalina
aksam : mercimek corbasi + salata

bu aksam spor yapmaya calisicam
menu guzel sekerrr:46:

minderbob menusunu sunar:42::42::42:

sabah
$1.webp $2.webp
3 minik dilim ekmek
dereotu,maydonoz
3-4 parca orgu peynir
3 dilim fume
hindi

ara
yok:17:

ogle
$3.webp
ogle saglam yedim:31:

ara
1 kupa yesilcay

35 dk yurudum

aksam
$4.webp
1,5 kepce zeytinyagli pirasa
maydonoz,dereotlu ve naneli yogurt..icine biraz da sarmisak tozu attim:56:
ve tursu...

acikirsam 1 portakal ve elma yiyebilirim..

opuldunuz kuzularr:54:

güne başlarken : 1 muz

sabah 3
dilim ekmek
yarım k.k beyaz peynır
1 küçük kase mercimek çorba

öğle
3 yk. bol sebzeli kısır
3 tane yağsız vanılyalı labne kurabıyesı ( 1 kare çikolata buyuklugunde her bırı)
1 kucuk dılım yeni keşif azıcık yağlı tarçınlı kek
1 mini patlıcanlı börek
:20: yine olmafdı bılıyorum ama menudende anlaşılacağı gıbı ev gezmesı halerı bidaha mısafırlıge de gıtmıcem ben iradesizmiyim neyim :50:

akşam
az yağda 1 yumurta
yarım dilim ekmek

baya bi gecmise gittim bi yerde takili kaldim artik alinti almayinca sonra bidaha gideyim gelemedim bi türlü hep birseyler cikti kizlar ama negüzel sohbetler etmissiniz kitap okur gibi sizi okudum :1::54::16:

bende adam aradi konusdukda konusduk sonra bunlari reportajda da anlatirmissiniz dedi ben yine tirsdim düsünün olumlu olursa arayin lütfen dedi ariycam herhalde bilemedim :27:
bende gecen hafta bütün hafta sabah aksam asure yedim :17:

ben kabul etmiyorum :52:o cocuk kimin :27:bi öpücükden hamile kalamaz ki :9:

ay bilmiyorum ki fadimem :ssz: gec oldu sagol canim benim :16:

asiri yemek yedim minem :ssz:hep karbonhydrat yedim ama kilo almamissim hayret ben 80 olmussumdur diye düsünüyordum birde :26:
3-4 gündür kalp carpintisi var minem bugün isden agri doktora ugriycam kiloda almadim belki guatre ile ilgi olabilir dedi arkadaslarim :59:

:16::16::16:

nebileyim hamile biraktigimi :9: bana gayri mesur cocuk veriyorsunuz gibime geliyor :9:

birakma canim illa gidecek :29:

gelemedim ballim özür dilerim arkadasim :5:

cok gecmis olsun canim ya cocuklar hasta olunca daha bi kötü oluyor :50:
yine geldiginde detailli anlatirsin biraz dinlen gel geri aramiza :38:

ozaman sIk sIk az az yemelisin canim :54:

az kaldi betülüm :52::21::23::54:

harika olmussun canim ya :12::16::16::16:

bazilari cok sorumsuz oluyor burda da öyle ballim ben hep elimde canta hazir olda bekliyordum cocuk kücükken simdilerde bibergasim var acimam sIkarim hem köpege hem sahibine :19:

ben cok diyorum keske türkiyedeki gibi mobese kameralari olsa keske :31:bizim burdaki toplumun özel hayatina giriyor diye istemiyorlar bildigim kaderi ile :19:

benim gibi göbek bölgende fazlalik canim :31:

gecmis olsun canim :26:

yaslandikca heryerim dökülüyor handem :52::37:ben hic begenmedim handem kocakariya benzedim :14: ne sacimi ne elbisemi cok da kilolu göstermis hepsi beni :14:

ben valla çok beyendim suzim derli toplu olmuş senin için genç bacım rengi falan elbisenin çok yakışmış cidden ba:16:
of çok özledim herkesi:ssz:

sabah 3
dilim ekmek
yarım k.k beyaz peynır

öğle
3 yk. bol sebzeli kısır
3 tane yağsız vanılyalı labne kurabıyesı ( 1 kare çikolata buyuklugunde her bırı)
1 mini patlıcanlı börek
:20: yine olmafdı bılıyorum ama menudende anlaşılacağı gıbı ev gezmesı halerı bidaha mısafırlıge de gıtmıcem ben iradesizmiyim neyim :50:

akşam
az yağda 1 yumurta
yarım dilim ekmek

evet biraz kacirmissin gercekten rejim doneminde bu ev gezmeleri hic iyi olmuyor ben simdi cok rahatim ise basladim oglen gezmeleri bitti :3::3:

Selam kizlar bende sizinle takilmak istiyorum dogum sonrasi kilolar bir sene oldu ancak basladim vermeye kisin karar verdim ara ara vszgectim amaaaaa simdi hizla ve ciddiyetle devam ediyorum kisin81 kiloydum sonra78 de duraklamistim yaklasik3haftadir 3 kilo verdim suanda 75 im hedefim kasim ayini 74 ile kapatmak ve nihayi olarak 60 kilo olmak insallah

kocis geldi laptopdan yaziyooommm :52:
alintilarimida yaptimmm :21:
kocisden firsat buldukca tabu zamanimda olunca :31: yazarim burdaan :8:
ay kizlar durun yazimin rengini degistireyim ohhhhhhh :21:
ay bide büyüteyimmm ohhh :64:
ay özlemisim :27:
eline sağlık canım eksilerle dolu bi liste gerçekten süper ama eksikler var maalesef 9 10 kişi değiliz en azından 30 kişi varızz biz niye msj atmıyorsunuz kii:26:

senin ve diğer öğretmenlerin öğreetmenler gnü kutlu olsunn canımm iyiki varsınız

toplasan yarım ekmek yapmazkiii ama yaa :23:hem ne var ki ballı kaymak çokta lezzetli olur 50lili kilolara bi gelim yicemm yedikçe de yazcamm ohh olsunn

bende Suzimi özledim ya umarım kötü bişey yoktur

şu msj bildirimlerinin gitmesi kötü oldu ya cevap yazanı göremiyoruz atlıyoruz ya geri gelsinnn bildirimlerimizz

ah be canım o kadar da yazdım kocaman kocaman yazdım msjı unutmayın diyee
50 li kilolara bi gel sen o zaman ye beni :23: :27:

Günaydın kızlarr :3:

hayırlı haftalar diliyorum ve dünkü menümü paylaşıyorum;

başlangıç:
3 kuru kayısı üzerine su

sabah:
1 yumurta tavada peynirle pişirdim
4-5 zeytin
3 dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay

öğle:
2 dilim pizza
1 kutu fanta:19:

akşam:
çorba
2 dilim çavdar ekmeği

belki kızıyosunuz bana benim gibi ama dışarda olduğum için ve partnerim onu istediği için eşlik ettim mecburen sabah tartıldım bu yüzden etkilemediğini gördüm çünkü dün akşam tempolu yürüyüş yaptım yarım saat yoksa kesin artı da olurdum :8:

bi de dün iki sinema birden izledim ömrümde ilk oldu bu
:27:
canim ya hadi öglen yedin pizza bari yaninda ayran icseydin fanta yerine :26:
ve 2 dilim pizzadan sonra aksam yine ekmek yiyorsun :20:
hadi artikkk toparlaann :4:

canım 11 santim tek bölgede olsa süper ötesi
toplamda olunca farkedilmiyor :ssz:

bende senin gününü kutluyorum
bizde cuma akşamı yemeğe gittik dün sabahta kahvaltıya
ama ben senin gibi cısslardan uzak duramadım

tebrikler canım darısı başımıza

kızmıyoruz canım arada öyle kaçamaklar olabilir ama ekmek gerçekten fazla gibi geldi bana
sabah 2 dilim öğlen ve akşam 1er dilim normali canım
hmmm anladim canim :26:
evt az gibi ama birde yediklerine dikkat ederek yap bakalim sporunu süper olur o zamann :16:

günaydın kızlar
sabah sabah tartılarak nerdeyse 2 kilo artı olduğumu görünce güne kötü başladım
haftasonu deli gibi yeyince sonuç bu
ama bugünden itibaren toparlıyorum tabiiii
cumaya iyi bir sonuç görmek dileğiyle
iyi bir hafta olur inşallah

kahve içmeye gidiyorum
öpüldünüz
oo ooo :26:
bende kocisin getirdigi börekelr yüzünden 2 günde +1 oldum :53:
hamur isi beni mahvediyor :19:

günaydın kızlar:16::16::16:
güzel bol eksili bir hafta olur inş.:16::16::16:
tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun:54::54::54:
theleog eline sağlık canım:54::54::54:
balkaymak tebrikler:54::54::54::54:
tüm kilo verenleri tebrik ederim:54::54::54:
herkese güzel ve kaçamaksız ve de boool sporlu bir hafta diliyorum.:8::8::8::8:
cumaya kadar bu topiğe giren herkes en az 500 gr. eksi görsün inşallah:8::8::8::8::7::7::7:
haydi herkes yeşilçaya:7::7::7:
sagol canimm :16:
kilo veren herkesı tebrık edıyoorummm :21::13:
ama bu hafta 2.5 kılo veren bırı vardı sankı yanlıs mı hatırlıyorum onu goremedım :) ?
aaa evet kimdi o :44:

Merhaba arkadaslar benide araniza alirmisiniz???
9 ay once dogum yaptim dunya tatlisi bir kizim var doguma 15 kilo alarak girdim ve malesefki hala kilo veremedim... doguma 75 kilo ile girdim hala daha 70 kiloyum...bebegime kendim bakmak istedim isimden istifa ettim evdeyim...evde oldugum icin elim hep abur cubura gidiyor...butun kiyafetlerimi yeniden aldim eskilere bakip uzuuyorum...yazin bainda fitness yazildim ama tatildi yazlikti toplamda 5 gun gittim o da olmadi...dun aksam 2013 mart anneleri topiginde bir arkadasim buradan bahsetti kizimi uyuttum bende hemen buraya geldim..
Ben artik zayiflamak istiyorum zaten tum gun evdeyim,kiloluyum,kendimi sevmemeye basladim banada yardim edermisini....yasim 31,yasadigim sehir bursa,70 kiloyum utopya ama 55 kilo olmak istiyorum....
hosgeldin canimm :3: bebegini güle güle büyüt :16:
Aynen öyle Kadercim, neyse artık bundan sonra daha dikkat ederler umarım. Sabah ben de yürüyüşümü yaptım 30 dakika.
Sabah:light ekmekten tost+1 yeşil biber
1 domates
ara:
11 gibi 7 badem yedim.
Öğlen:1 tbk.semizotu+salata+yoğurt
1 kepçe de makarna:18:
makarna yemesem olurdu belki de, doymam diye yedim işte.
Akşama da karnabar var kızartmasını düşünüyorum ama, yanında önceden çorba vardı,
olmazsa 1 kase çorba içerim.
Aşure de var evde:26::26:kendimi tutmam lazım, azıcık yesem, olmaz mı:27::27::27:Cuma günü artı çıkmak da var işin ucunda, bitseydi şu aşureler biran önce:19::19::19:
kizartmamii :20:

ayy kızlar bir rüya gördüm milyonlarca rüyaya bedel gecenin yarısında durmadan koşuyorum elimde bir su sonradan bi ev gibi biyere geliyorum böyle insanın yağlarını eriten bi makine var ayy onu üstümde deniyorum vücudum birden bozuluyor eski orantısını kaybediyordu ne kabustu ama sabah kalkar kalmaz kendimi yokladım :1::1::1::1:
neyse bugünkü menüm tatlışlarım
sabah dediğim saat 12 de uyandım :(
azıcık patates tavası az buz reçel
ara yeşil çay
öğle
mercimik çorbası
yoğurt
ara yeşil çay
akşam gene çorbaya talim ve dolma:43::43:
umarim dolma yememissindir :26:

ARKADASIM SANA GERCEKTEN COK TESEKKUR EDERIM, CUNKU GECEN HAFTALARDA DA BUNA BENZER SEYLER YAZDILDI CIZILDI HEM DE BENIM BUTUN UYARILARIMA RAGMEN, SONRA BANA KUSMEYIN UZULUYORUM DEMEME RAGMEN, GERCEKTEN COK SAOL, :16:

FADIME ABLACIM SANA DA TESEKKUR EDIYORUM, SAG OL VAR OL EMI :16:

SIMDIDE BEN NE DUSUNDUGUMU YAZMAK ISTIYORUM; ARKADASLAR SIMDI YAZACAKLARIMI BUTUN TOPIK SAKINLERININ MUMKUN OLDUGUNCA IYI NIYETLI OKUMASINI RICA EDIYORUM. ONCELIKLE BEN IKI YILI ASKIN BIR SUREDIR BU TOPIKTEYIM BENI BILENLER BILIR, BEN DE HERKES GIBI BU TOPIGE KILO VERMEK AMACIYLA DAHIL OLDUM, KATILIR KATILMAZ DA YAPTIGIM ILK SEY BU TOPIGIN KURALLARINI VE DUZENINI OGRENMEK OLDU. O ZAMAN SEVGILI DILEK ARKADASIMIZ VARDI, SAGOLSUN HEPIMIZLE AYRI AYRI ILGILENIR, MORAL VERIR VE HAFTALIK LISTEMIZI YAPARDI, BEN YENI UYE OLDUGUM ICIN ONA OZEL MSJ ATMAYA SAYIM YETMEDI ILK HAFTA BENDE OTURDUM BIGUN 100 MSJ HAKKIMI DOLDURDUM TOPIGE SUREKLI YAZIP, KIMSEYE KIRILMADIM KUSMEDIM NEDEN LISTEDE YOKUM DIYE AKSINE DILEK ARKADASIMIZA HEP SUREKLI TESEKKUR ETTIM KIYMETLI VAKTINI AYIRIP BIZE LISTE YAPTIGI ICIN. SONRA BU TOPIKTE LISTE YAPACAK BIRI ARANINCA DA HEMEN GONULLU OLDUM CUNKU DILEGE COK MUTESEKKUR IDIM ZAMANINDA BIZE LISTE YAPTIGI ICIN BENDE BU SEKILDE YARDIMCI OLMAK ISTEDIM. LISTE YAPTIGIM ILK IKI HAFTA HEP DEDIM KI LUTFEN ARKADASLAR BANA OZEL MSJ ATIN AMA 5 KISI DISINDA KIMSE ATMADI. BENDE SAYFA SAYFA GEZIP BILDIRIM TOPLADIM, LISTE YAPTIM. FAKAT SONRAKI HAFTA TEKRAR YAZDIM ARKADASLAR LUTFEN DIKKATLI OLUP UNUTMADAN MSJ ATIN DIYE AYRICA SUZIM SAOLSUN BILDIRIMLERI SAYFA SAYFA TOPLAYIP BANA GONDERDI , LISTE YAPILDI. AMA KIMSE BANA " MADEM O ZAMAN LISTE YAPMA" DEMEDI, HERKES ELINDEN GELEN IYI NIYETI GOSTERDI VE YARDIM ETTI CUNKU BIRBIRIMIZE DESTEK OLMAK ICIN BURUDAYDIK. BEN GURBET ELLERDE BIR OGRENCIYIM, HERKES ICIN OLDUGU GIBI VAKIT BENIM ICINDE COK KIYMETLI AMA LISTE YAPMAYI ZOR BIR IS OLARAK GORMUYORUM CUNKU HEM BANA HEM HIC TANIMADIGIM AMA ARKADAS KABUL ETTIGIM SIZLERE FAYDASI OLUYOR, BEN 16 KILOYU BURANIN SAYESINDE VERIP ESKI HALIME DONDUM, MUTLU OLDUM HERKES AYNI SEKILDE MUTLU OLSUN ISTIYORUM. CUMA GECESI VEYA CUMARTESI GECIP BILGISAYARIN BASINA GECIP MSJ KUTUMU ACIP BANA BILDIRIM YAPANLARI BIR KAGIDA NOT EDIP LISTE HAZIRLIYORUM SONRA DA TOPIGIN SAYFASINDA LISTE YAPIYORUM, LISTEYI YAPMAKTAN HAFTANIN BIRINCISINI KENDIM BIRINCI OLMUS GIBI BUYUK BIR MUTLULUKLA ILAN ETMEKTEN DOLAYI DA AYRICA MUTLUYUM, AMA HIC KOTU NIYETLI OLMADIGINI BILDIGIM BIR ARKADSIM CIKIP TA BANA SIRF KIRILDIGI ICIN "LISTE YAPILMASIN O ZAMAN" DERSE , SIZCE DE KIRILMAYA HAKKIM YOK MU?? SIZ OLSANIZ UZULMEZMISINIZ? ICINIZ BURKULMAZ MI? ZATEN SORUNLARLA DOLU HAYATIN ICINDEN KACIP, BURAYA GELIYORUZ, HIC TANIMADIGIMIZ INSANLARLA ARKADASIP OLUP, SIKINTILARIMIZDAN UZAKLASMAK BELKI EN YAKIDAKILERIMIZE BILE SOYLEYEMEDIKLERIMIZI PAYLASMAK ICIN.

LUTFEN IYI NIYETIMIZI KORUYALIM, BIRBIRIMIZE DESTEK OLALIM, YANLIS ANLASILMALARA MUSADE ETMEYELIM, HEPIMIZ ARKADASLIK VE KARDESLIK ICIN BURDAYIZZ, UNUTMAYALIM KI SU DUNYADA EN ZOR SEY KIRILAN BIR KALBI ONARMAK, SEVELIM VE SEVILELIM OLAR MI

BU DA BENDEN HEPINIZE GELSIN:

Dokunma (Seksendört) - YouTube
emgin icin tesekkür ediyoruzzz hakkini helal et :16:

menun guzelmis canim yanliz bi sorum olucak hani yanlis anlama meraktan :44: neden tahin pekmez yiyosun ozel bi sebebimi var???

balkaymakim kutlarim canim seni

hosgeldin canim aliriz tabikide aramiza neden almayalim.

menun guzel canim, sanslisin saat 12ye kadar uyuyabiliyosun. Ben unuttum coktan saat 12ye kadar uyumalari hafta icide hafta sonuda Sabah 6da uyaniyorum :19::19:

kizlar valla bende ozel mesaj atamadim theolog arkadasimiza sadece bildiri yapmistim cuma gunu cunku mesaj atmama izin verilmedi :20::20::20: saglik olsun ama tabloda ismini gormek insanin hosuna gidiyo en onemlisi motive oluyoruz.

bende bugunku menumu yazayim
Sabah : 1 yumurta + 1dilim peynir + 1dilim ekmek + tomates + salatalik + maydonoz
ara : limonlu cay + 10 tane findik
oglen : patates yemegi + 3 tane kofte + salata + yogurt
ara : 1 yogurt + 1tane mandalina
aksam : mercimek corbasi + salata

bu aksam spor yapmaya calisicam
sagol canim :34:
mönun güzel canim :34:

baya bi gecmise gittim bi yerde takili kaldim artik alinti almayinca sonra bidaha gideyim gelemedim bi türlü hep birseyler cikti kizlar ama negüzel sohbetler etmissiniz kitap okur gibi sizi okudum :1::54::16:

bende adam aradi konusdukda konusduk sonra bunlari reportajda da anlatirmissiniz dedi ben yine tirsdim düsünün olumlu olursa arayin lütfen dedi ariycam herhalde bilemedim :27:
bende gecen hafta bütün hafta sabah aksam asure yedim :17:

ben kabul etmiyorum :52:o cocuk kimin :27:bi öpücükden hamile kalamaz ki :9:

ay bilmiyorum ki fadimem :ssz: gec oldu sagol canim benim :16:

asiri yemek yedim minem :ssz:hep karbonhydrat yedim ama kilo almamissim hayret ben 80 olmussumdur diye düsünüyordum birde :26:
3-4 gündür kalp carpintisi var minem bugün isden agri doktora ugriycam kiloda almadim belki guatre ile ilgi olabilir dedi arkadaslarim :59:

nebileyim hamile biraktigimi :9: bana gayri mesur cocuk veriyorsunuz gibime geliyor :9:

birakma canim illa gidecek :29:

gelemedim ballim özür dilerim arkadasim :5:

cok gecmis olsun canim ya cocuklar hasta olunca daha bi kötü oluyor :50:
yine geldiginde detailli anlatirsin biraz dinlen gel geri aramiza :38:

ozaman sIk sIk az az yemelisin canim :54:

az kaldi betülüm

harika olmussun canim ya

bazilari cok sorumsuz oluyor burda da öyle ballim ben hep elimde canta hazir olda bekliyordum cocuk kücükken simdilerde bibergasim var acimam sIkarim hem köpege hem sahibine

ben cok diyorum keske türkiyedeki gibi mobese kameralari olsa keske :31:bizim burdaki toplumun özel hayatina giriyor diye istemiyorlar bildigim kaderi ile

benim gibi göbek bölgende fazlalik canim

gecmis olsun canim

yaslandikca heryerim dökülüyor handem ben hic begenmedim handem kocakariya benzedim :14: ne sacimi ne elbisemi cok da kilolu göstermis hepsi beni :14:
suzimmmmmmmmmm :38::16::54::54:
SELAM KIZLAR
Nasılsınız. Ben yine çok yorgunum. Galiba ben yaşlandım. Bu ara çok yorulur oldum. Bu gün velilerim öğretmenler günü için sınıfıma geldiler. çok güzel bir saat alışlar. çok utandım. çok zahmet etmişler sağolsunlar. sonra okulda pasta yedik sadece 2 catal aldım.

Sonra kızım hasta .Kayınvalidem allah razı olsun sabah doktora götrdü. Bademcikleri şişmiş kuzumun gece hiç uyumadı. Antibiytik başladık yine canım sıkıldı .

Pazara gittim alışveriş yaptım. Evime geldim.Çok acıkmıştım. Akşamdan kalan sütlü tatlıyı götürdüm. sonra 1 avuc fıstık yedim. üstüne de tahrana corbası içtim. Ayy çöp kovası gibi herşeyi yutmuşum. kızdım kendime

Bu arada sayfaları okudum. hiç yakışmamız yazılanlar sayfaya .Hiç alıntı yapmak istemiyorum. Bence kimse kişiselleştirmesin.
Liste yapan arkadaş zaman harcıyor eline sağlık. Ben de küstüm demiştim sadece şakaydı nedicede çocuk değiliz. Bu hafta listede olursun haftaya olmasın çok önemli değil.Bence uzatmadan haytımıza devam edelim.
gecmis olsun ..

minderbob menusunu sunar:42::42::42:

sabah
Eki Görüntüle 872977 Eki Görüntüle 872978
3 minik dilim ekmek
dereotu,maydonoz
3-4 parca orgu peynir
3 dilim fume
hindi

ara
yok:17:

ogle
Eki Görüntüle 872982
ogle saglam yedim:31:

ara
1 kupa yesilcay

35 dk yurudum

aksam
Eki Görüntüle 872983
1,5 kepce zeytinyagli pirasa
maydonoz,dereotlu ve naneli yogurt..icine biraz da sarmisak tozu attim:56:
ve tursu...

acikirsam 1 portakal ve elma yiyebilirim..

opuldunuz kuzularr:54:
oglen biraz cokmu olmus :26:
minder birde cok tursu yiyorsun gibi geliyo ban canim :26: o da tuz biliyosun :34:

sabah 3
dilim ekmek
yarım k.k beyaz peynır

öğle
3 yk. bol sebzeli kısır
1 mini patlıcanlı börek

akşam
az yağda 1 yumurta
yarım dilim ekmek
:19::19:

ben valla çok beyendim suzim derli toplu olmuş senin için genç bacım rengi falan elbisenin çok yakışmış cidden ba:16:
of çok özledim herkesi:ssz:
özledimmm:5:
Selam kizlar bende sizinle takilmak istiyorum dogum sonrasi kilolar bir sene oldu ancak basladim vermeye kisin karar verdim ara ara vszgectim amaaaaa simdi hizla ve ciddiyetle devam ediyorum kisin81 kiloydum sonra78 de duraklamistim yaklasik3haftadir 3 kilo verdim suanda 75 im hedefim kasim ayini 74 ile kapatmak ve nihayi olarak 60 kilo olmak insallah
hosgeldiiin :3: daha once gelmismiydin canim sen buralara sanki nickin tanidik geldi :44:

bende birseyler söylemek istiyorum...

bir kere listeyi yapan arkadasimiz zaten bu isi gönüllü yapiyor
zamnini harciyor....
birde ondan sayfa sayfa gezip bildirim toplamasini bekleyemeyiz ..

yeni gelen arkadaslarimiz olur bilemezler anlatilir
o hafta olmaz diger hafta listeye girer felan filan..
yani bunlar hicde problem yapilacak seyler degil.

aslinda kimin birinci olduguda hiic önnemli degil bakmayin takiliyoruz bazen birbirimize iste gaza geleim diye.
önemli olan birbirimize yardimci olmak ..

telefondan mesaj yollmamak zor oldugu icin rica ettim buradan
cook sagolsun fadime yollamis ..

gercekden burada herkes elinden geldigince birbirine yardimci oluyor

eger buradan birinin haksizliga ugradigini düsünürsem
bende dayanamaz ve tipki kaderin yaptigini yaparim ..
bunu " panter gibi atliyosun.. " felan diye adlandirmakda bence hic hos degil.

yanlis anlasildigini düsünüyorsan kadinliginanatomisi arkadasim dogrurusunu anlatirsin
panter gibi atliyosun , sen neden karisiyorsun gibi seyler bence hos degil..

inan sana karsi olan birsey olsa sende savunulurdun ..

bende birseyler söylemek istiyorum...

bir kere listeyi yapan arkadasimiz zaten bu isi gönüllü yapiyor
zamnini harciyor....
birde ondan sayfa sayfa gezip bildirim toplamasini bekleyemeyiz ..

yeni gelen arkadaslarimiz olur bilemezler anlatilir
o hafta olmaz diger hafta listeye girer felan filan..
yani bunlar hicde problem yapilacak seyler degil.

aslinda kimin birinci olduguda hiic önnemli degil bakmayin takiliyoruz bazen birbirimize iste gaza geleim diye.
önemli olan birbirimize yardimci olmak ..

telefondan mesaj yollmamak zor oldugu icin rica ettim buradan
cook sagolsun fadime yollamis ..

gercekden burada herkes elinden geldigince birbirine yardimci oluyor

eger buradan birinin haksizliga ugradigini düsünürsem
bende dayanamaz ve tipki kaderin yaptigini yaparim ..
bunu " panter gibi atliyosun.. " felan diye adlandirmakda bence hic hos degil.

yanlis anlasildigini düsünüyorsan kadinliginanatomisi arkadasim dogrurusunu anlatirsin
panter gibi atliyosun , sen neden karisiyorsun gibi seyler bence hos degil..

inan sana karsi olan birsey olsa sende savunulurdun ..

Sende mi böyle dusnuyorsun?
Hicbirseyden haberin yok,,hakkinda yazilar yazimis
Heleki teologu hic bilmiyorum aklimin zerresinden onu gecirmedim

Ben gedligimden beri hic listede yapmadi ,,muhatap bile alamam onu bu konuda ...ilk fadime abla yapti sonra nora..bilmiyorum bile.. Ingilizcemi yaziyorum ben ,,anlasilmiyorum
Yada siz gercekten birbirinizi kayiriyosunuz ve yeni gelenleri disliyosunuz

Burda kimse birsey demezken yazilanlari gorunce oyle dusundum

Ve yazdim

Ricada etmeme ragmen mevzu ediliyorsa
Bana yol görünüyor
Gercekten uzugünüm
Anlikta olsa kimsenin ahini almayin..hic ummadiginiz biryerden cikar

Sende mi böyle dusnuyorsun?
Hicbirseyden haberin yok,,hakkinda yazilar yazimis
Heleki teologu hic bilmiyorum aklimin zerresinden onu gecirmedim

Ben gedligimden beri hic listede yapmadi ,,muhatap bile alamam onu bu konuda ...ilk fadime abla yapti sonra nora..bilmiyorum bile.. Ingilizcemi yaziyorum ben ,,anlasilmiyorum
Yada siz gercekten birbirinizi kayiriyosunuz ve yeni gelenleri disliyosunuz

Burda kimse birsey demezken yazilanlari gorunce oyle dusundum

Ve yazdim

Ricada etmeme ragmen mevzu ediliyorsa
Bana yol görünüyor
Gercekten uzugünüm
Anlikta olsa kimsenin ahini almayin..hic ummadiginiz biryerden cikar
bak canim cok fevri davraniyorsun
kimsenin disallndigi felan yok hele hele bu topik icin bunu asla söyliyemeyiz
burada gercekden herkese ictenlikle hosgeldin deniliyor ve elimizden geleni yapiyoruz
herhalde hunu kimsede inkar edemez
hele hele kayirmafelan asla yok burda
böyle birseyi söylersen bana degil buradaki herkese haksizlik etmis olursun
ben seni tanidigim kadar kaderi taniyorum o kadar..
kaldiki sahsen bile tanisam ben yine dogruyu söylerim..

neden sana yol görünsünki ?
ianan simdi yukarida yazdigina yorum yapicakdim bulgur pilavi yemissin.......
ama su yazdigin la sok oldum
ayrim felan..
yani konuyu ah almaya kadar nasil getirdin sokdayim
ahh alicak ne yaptim yada yaptik anlamis degilim
seni kirmak degil amacim hakkini helal et..
yine söylüyorum sana biri dese panter gibi atliyosun... inan senide savunurdum..

günaydın kızlarr :3:

öncelikle yapıcı değil YIKICI yazdığım, sizi kışkırtıp ortamı gerdiğim :53: iletilerden dolayı herkesten özür diliyorum biri hariç tabiki..
ben de bu topikte 3 aydır paylaşımda bulunuyorum kimsenin beni ayırıp kayıracak kadar tanıdığını da sanmıyorum
ortada bi haksızlık vardı (farkeden farketti zaten) bunu da kendimce dile getirdim hakaret edici laflar kullanmadan ki bu insanın kişiliğini gösterir zaten, kimseden benimle aynı düşüncede olmasını beklemiyorum sadece yazılan yorum bana yanlış geldi kimine göre de şakaydı. Olabilir bilemem. Benim yüzümden topikten birinin ayrılmasına benim gönlüm razı gelmez çünkü hiç bi geleni kendimce geri çevirmedim içtenlikle hoşgeldin dedim. Sevindim topik kalabaklaşıyor diye. Neyse uzatıp konuyu dallandırıp budaklandırmicam ama kırılan biri varsa o da hakarete uğrayan kişi olarak BENİM...:106:

Güzel bir olsun dileğiyle kızlaarr:16:

sorunlar çıkınca hiç sevmiyorum bu topiği :31:
öpüşün barışın bişiler yapın
kimse de bir yere gitmesin her şey unutulur biter
kin beslemeye gerek yok :31:
hadi hareketlensin artık burası :122::122::122:

amerikan kalp vakfı diyeti varmış
3 gün yapılıyormuş
ay ona başladım
pöf zayıflayamıyorum
bugün ilk günüm
cumartesi nöbetim var zaten artık çalışmaya da başlıyorum :21: