70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa niye kii geç kalmışş bu çocukk :20: isteme olayı olmadan yapılır evlenme teklifi amaa belki kızımız kabul etmiceek :31:işin esprisi tabi ama niye böyle erkekler en yakın arkadaşımınki de etmemiz haftaya istemeye gelecek :50:

tek taşımı aldım da işte teklifin gelmesini bekliyorum :9:
bizim isteme ile nişan birer gün arayla olcak o zamana kadar yapar inşallah :31:
düşündükçe geriliyor bizimki nasıl bişey yapacağına karar veremedi sanırım daha
ben de çok zorlamıyorum bi ara yapsın da artık :27:

kızlaarr ben çok fena grip oldum :2:
okulda ayakta duramadım allahtan stajyerler var. akşam dönüşte de kaza yaptık annemle :( araba hurda oldu:53: ama ne üzülebildim ne korkabılddım şokhali o imiş sanırım burnumuz bıle kanamadı çok şükür ama o korku herşeyi gözümün önüne getirdi elim ayağı tutmaz oldu :50: . ehliyeti olmayan surucu son surat hatalı sollama yapıyor ve ters serıde gecıp bıze carpıyor bız de carpmanın etkısıyle dırekson kontrolunu kaybedıp dönerek ılerledık baska bır araca çarptık.Hemn polısı aradık polıs olaydan tam 1 bucuk saat sonra geldi :( ölen ya da yaralanan olmadıgından bırseye karısmıyormus aramızda anlasacakmısız ve ehlıyetı olmayan surucunun hemen polıs gelmeden bı arkadası geldı o ben kullanıyordum dıye ustlendı onun kullanmadıgını soyledıgımız halde kımın kullandıgı onemlı degıl dedı polıs... canımızı malımızı koruyoan polısten nefret edıyorum ben ihtiyacımız olan hıcbır anda hayatımız boyunca polıse guvenemedık bız.:14: ters yonde olusunu da kabul etmıyor sollama yaptıgını da .. gel de ispatla hadı .. vicdanına kaldıysak bunların yandık vallahı..

zorla bır ıkı lokma bısı yedımde ılac aldım.. eskılerı de okuyamadım bugun cok yazısma olmöusss :50:
ben biraz dinleneyim sanırım kazadan dolayı oldu belımde boynumda agrılar var.. kendınıze cok ıyı bakın...

çok geçmiş olsun canım Allah korumuş size bişey olmamış ya olsun :26:
aslında araçların yeri değişmediği sürece polis karışabilir niye öyle yapmış ki :26:
araçları kenara çektiyseniz o zaman bişey yapamıyor ama :50:

kızlar iyi akşamlar!!!!!!!!!!!!:72:
beni bilenler bilir:3::3::3::3::3:

nasılsınız bakalım ??:29:
ben yogunum ama su gunlerde gobısımı erıtmeye nıyetlenıyorum ınsl.kı vaktım olursa paşa dann :16::55:
hanı youtube de bır bayan vardı adı neydı ya spor yapıyorduk evde uzun uzun vıdeo ları vardı h ile mı baslıyordu ne adı bır turlu aklım agelmedı yaaa suzıı,balkaymak,pucca,ftemiz,esinturgay,daha aklıma gelemıyenlerrrrr:17:hanı her gun evde yapıyordumya bende ya sunun adını bır soyleyı verınde paşa uykuda olunca vaktım olursa yapimm yaaaaa göbişim gıtsın 10 kg ıle beraberr
:8::8::8::8::8::8::8::8::66::66::66::66:

biz hep beraberiz zaten öyle bir sorun olmuyor çok şükür :16::16:
ama şunu farkettim bu dönemlerde insan ister istemez gergin olabiliyor.
fatihe de söyledim dikkatli olmamız gerektiğini. saçma şeylerden kırgınlık çıkabiliyor çünkü
en çok bu zamanda birbirimize destek olmamız lazım gibi hissettim kırgınlıklar olmasın diye
daha dikkatliyiz artık :16::16:

buna sevindim nazar degmez ins :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlaarr ben çok fena grip oldum :2:
okulda ayakta duramadım allahtan stajyerler var. akşam dönüşte de kaza yaptık annemle :( araba hurda oldu:53: ama ne üzülebildim ne korkabılddım şokhali o imiş sanırım burnumuz bıle kanamadı çok şükür ama o korku herşeyi gözümün önüne getirdi elim ayağı tutmaz oldu :50: . ehliyeti olmayan surucu son surat hatalı sollama yapıyor ve ters serıde gecıp bıze carpıyor bız de carpmanın etkısıyle dırekson kontrolunu kaybedıp dönerek ılerledık baska bır araca çarptık.Hemn polısı aradık polıs olaydan tam 1 bucuk saat sonra geldi :( ölen ya da yaralanan olmadıgından bırseye karısmıyormus aramızda anlasacakmısız ve ehlıyetı olmayan surucunun hemen polıs gelmeden bı arkadası geldı o ben kullanıyordum dıye ustlendı onun kullanmadıgını soyledıgımız halde kımın kullandıgı onemlı degıl dedı polıs... canımızı malımızı koruyoan polısten nefret edıyorum ben ihtiyacımız olan hıcbır anda hayatımız boyunca polıse guvenemedık bız.:14: ters yonde olusunu da kabul etmıyor sollama yaptıgını da .. gel de ispatla hadı .. vicdanına kaldıysak bunların yandık vallahı..

zorla bır ıkı lokma bısı yedımde ılac aldım.. eskılerı de okuyamadım bugun cok yazısma olmöusss :50:
ben biraz dinleneyim sanırım kazadan dolayı oldu belımde boynumda agrılar var.. kendınıze cok ıyı bakın...

cok gecmis olsun canim, neyse size bisey olmamisya giden araba olsun. nerde kaliyosun sen. ben fransada kaliyorum burdada boyle polis karismaz yarali olmayinca. dedigin gibi karsi tarafin vicdanina kalmis.

ben yogunum ama su gunlerde gobısımı erıtmeye nıyetlenıyorum ınsl.kı vaktım olursa paşa dann :16::55:
hanı youtube de bır bayan vardı adı neydı ya spor yapıyorduk evde uzun uzun vıdeo ları vardı h ile mı baslıyordu ne adı bır turlu aklım agelmedı yaaa suzıı,balkaymak,pucca,ftemiz,esinturgay,daha aklıma gelemıyenlerrrrr:17:hanı her gun evde yapıyordumya bende ya sunun adını bır soyleyı verınde paşa uykuda olunca vaktım olursa yapimm yaaaaa göbişim gıtsın 10 kg ıle beraberr

jillian olmasın canım :34::34:

buna sevindim nazar degmez ins :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

amin amin :nazar::nazar:
:16:

bugünkü menüm :42:

sabah:

yarım greyfurt
bir tutam dereotu+maydanoz+10 çiğ badem+nar ekşisi ile minik salata
1 dilim uno light denge ekmek

öğle:

80 gram light ton balığı
maden suyu+limon

ara:

şekersiz türk kahvesi koca bi fincan
10 tane çiğ badem

akşam:

semizotu+haşlanmış tavuk+dereotu+sirke+3 kaşık kadar yoğurt ile hazırlanmış salata

akşam yemeğimi yeni bitirdim
ve yeme işlemini kapatmış bulunuyorum :42:

An itibariyle açıklıyorum -500 gr. için yarışmaya katılanları
Kader
Theolog
Selibeli
Fadime
Kosakosa
Suziii
Mine
Zayıfla
heeyy ben de katılmak istiyorum lutfen:16::16:

hayatım leslie senson mu acaba :54:

eveeet akşam 8 oldu dükkanı kapattık menümü yazıyorum:

sabah kalkınca küçük bir kase yoğurt

öğleyin ekmeksiz bol yumurtalı peynirli zeytinli cevizli kahvaltı

akşam kemikli et aşı derler bizim oralarda ondan ve biraz bulgur pilavı yoğurt salata

yeşil çayla birlikte 3-5 ceviz

ama bugün çikolata da yedim:43:

öpüyorum sizleri cumayı heyecanla bekliyorum:34::34::34::34:

selam genclik:3::3::3:
forumda bir sorun mu var sayfalarin hepsi acilmadi,hata verdi:31::31::31:
okuyamadim yazdiklarinizi:43::43::43:

menumu paylasayimmm :42:

sabah
$2013-11-26 07.23.52.webp $2013-11-26 07.45.36.webp

1 tane sosisli omlet
1 dilim fume hindi
salatalik,orgu peyniri
2 minik dilim ekmek
ve olmazsa olmazim biliyosunuz filtre kahvemmm:1::1::1:

ara
4-5 cubuk kraker

ogle
$2013-11-26 12.11.14.webp
1 ya da 1,5 kepce nohut yemegi
salata
2-3 kasik yogurt
1 roll ekmek

ara
1 bardak sut
5-6 kayisi

aksam
$2013-11-26 18.26.58.webp
haslanmis brokoli,patates,havuc,bezelye ve yogurtlu salata
esim 3-4 kasik yedi,gerisini ben yedim:52::52:

simdi
bal ile nane,elma,tarcinli cay iciyorum:7::7::7:

ya kizlar aklima geldi simdi.. yediklerimizin nasil yapildigini anlatsak guzel olmaz mi:32:

minecim senin yemeklerini takip ediyorum nefis yemek teriflerinden:16::16:
o kadar guzel yemek yaparsan kilo vermede zorlanirsin tabi:52::52::27::27::27:

An itibariyle açıklıyorum -500 gr. için yarışmaya katılanları
Kader
Theolog
Selibeli
Fadime
Kosakosa
Suziii
Mine
Zayıfla

bende istiyorum:52::52::52:

çok giremiyorum akşama kadar ders çalışıyorum anca kusuruma bakmayın:17: akşamları girebiliyorum ben çok heveslendim ama bu haftada çok kaçırdım galiba akşama kadar dışarda olunca çok karışıyor benim öğünler ama vercem ben kilo karalıyım azda olsa vericem bunları:10:
bu arada farklı bir topiğe geldim sandım herkescikler avatarını değiştirmiş böyle hareketli falan güle güle kullanın biraz garip geliyo ama alışırız:46:

akşam kemikli et aşı derler bizim oralarda ondan ve biraz bulgur pilavı yoğurt salata

hoşgeldin canım öncelikle menün güzel olmuş çilolatayı çok yemediysen birşey olmaz birde bitter olandan yesen daha iyi olur amaaz yani:1:

neyse ben gideyim ders çalışayımda kendinize iyi bakın:34:

hoşgeldin canım öncelikle menün güzel olmuş çilolatayı çok yemediysen birşey olmaz birde bitter olandan yesen daha iyi olur amaaz yani:1:

neyse ben gideyim ders çalışayımda kendinize iyi bakın:34:

Eski halime gore az yedim ama yemeseydim daha iyiydi ekmegi ve sekerj cikardim hayatimdan ama cikolatayi birakamiyorum

bugünkü menüm :42:

sabah:

yarım greyfurt
bir tutam dereotu+maydanoz+10 çiğ badem+nar ekşisi ile minik salata

öğle:

80 gram light ton balığı
maden suyu+limon

ara:

şekersiz türk kahvesi koca bi fincan
10 tane çiğ badem

akşam:

semizotu+haşlanmış tavuk+dereotu+sirke+3 kaşık kadar yoğurt ile hazırlanmış salata

akşam yemeğimi yeni bitirdim
ve yeme işlemini kapatmış bulunuyorum :42:

menun guzelmis canim

menu guzel cikolatayi da gormez gelelim :42:

selam genclik:3::3::3:
forumda bir sorun mu var sayfalarin hepsi acilmadi,hata verdi:31::31::31:
okuyamadim yazdiklarinizi:43::43::43:

menumu paylasayimmm :42:

sabah
Eki Görüntüle 874276 Eki Görüntüle 874275

1 tane sosisli omlet
1 dilim fume hindi