70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olsun canım geyik yaparken bile burda takıldığında dikkat edersin formunaaa:52::52::52::52:
ben iyiyim canım, üsküdara taşınmıştık.Nisan gibi de ev almak istiyoruz..bakınıyoruz anadolu yakasında üsküdar çok pahalı, oturulabilir bir ev en az 200.000 :53::53::53: biz de bakıyoruz canım ümraniye ,ataşehir...:31::31::31:
senin nasıl gidiyor hayat???
:54:

Yuhh fiyatlar uçmuş :52: Güzel oralar gerçi biraz sessizde olsa :)
İnşaallah bulursunuz kafanıza göre bi ev.. Her ay kira harbiden zordur.
Aynı dicem de pek aynı değil sanki.. Kilo aldım hemde çok. Onun dışında özel hayat aşağıda yazdığım gibi yada yukarda diim :52:
Duygusal açmışım internet öyle dio. Bi anda düşünmeden 5-6 çikoyu gömebiliyorum.:52:

Aminn.. Hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıksın. :)

Ne yedin ne içtin bilmiyorum ama diyetisyen listeleri genelde aynı tarz oluyor. Vücudu şaşırtmak gerekiyor doktorunun öyle listeleri var mı? Genelinde vardır gerçi şok etkisi yaratacak 1-2 günlük diyetler..
Sürekli aynı yiyince alışıyo vücut verilmiyor belli bi süreden sonra. Spor falan yapabiliyor musun bide?

Yok bee onlar çok önceydi yani 2 yıl önce falan sanırım :)
Askerden sonra terketti ama dediğin gibi farklı ortamlar vs vs insanlar sapıtıyor. :)
2-3 ay oldu gerçi daha yeni bi olay ama saolsun bıraktığından sonra 7-8 kilo aldım :)
Yani dizlerine vurmuyordur en son bayağı kilo aldın diye söyleniyordu.
Depresyondayım a dostlar :)

Evet 2 gunluk sok diyetleri var.gittigim hafta istedigi gibi veremezsem muhakkak veriyo 2 gunluk sok diyet.sporda. yapmiyorum gunluk yarim saat yuruyorum ara ara aklima gelirse.
Ya ufff veremiyorum yagdan cok zor gidiyor

Evet 2 gunluk sok diyetleri var.gittigim hafta istedigi gibi veremezsem muhakkak veriyo 2 gunluk sok diyet.sporda. yapmiyorum gunluk yarim saat yuruyorum ara ara aklima gelirse.
Ya ufff veremiyorum yagdan cok zor gidiyor

Yağ ve sudan gidiyo olayına çok takılma bence.. Takıntı yapınca daha da zorlar seni. :34:
Akşamları dikkat et. Ekstra keten tohumu kullanıyor musun?
Karışık bitki çayları dene. Kendin demleyebiliyorsan kendin demlemeye çalış.
Yemeklerinin yanında muhakkak 2 yk yogurt olsun.
Sade Türk kahvesi içebilirsin o da yağ yakımını hızlandırıo yürüyüşten önce içersen.
Aklıma geldikçe yazarım bayadır diyet namına bişey yapmadığımdan aklımda pek kalmamış.:1:

Aminn.. Hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıksın. :)

Ne yedin ne içtin bilmiyorum ama diyetisyen listeleri genelde aynı tarz oluyor. Vücudu şaşırtmak gerekiyor doktorunun öyle listeleri var mı? Genelinde vardır gerçi şok etkisi yaratacak 1-2 günlük diyetler..
Sürekli aynı yiyince alışıyo vücut verilmiyor belli bi süreden sonra. Spor falan yapabiliyor musun bide?

Yok bee onlar çok önceydi yani 2 yıl önce falan sanırım :)
Askerden sonra terketti ama dediğin gibi farklı ortamlar vs vs insanlar sapıtıyor. :)
2-3 ay oldu gerçi daha yeni bi olay ama saolsun bıraktığından sonra 7-8 kilo aldım :)
Yani dizlerine vurmuyordur en son bayağı kilo aldın diye söyleniyordu.
Depresyondayım a dostlar :)

hadi ya olsun burda olunca verirsin yine 80li rakamlardan düşmştün yanılmıyorsam onu başardıysan 8-10 kilo senin için kolaydır bnce :16:

olsun canım geyik yaparken bile burda takıldığında dikkat edersin formunaaa:52::52::52::52:
ben iyiyim canım, üsküdara taşınmıştık.Nisan gibi de ev almak istiyoruz..bakınıyoruz anadolu yakasında üsküdar çok pahalı, oturulabilir bir ev en az 200.000 :53::53::53: biz de bakıyoruz canım ümraniye ,ataşehir...:31::31::31:
senin nasıl gidiyor hayat???

a canım benim ataşehir üsküdar pahalı olur ümraniye bi nebze daha iyidir ama bence çekmeköy sarıgazi tarafına gel oralar daha uygun hem bana komşu olursunn
:52::52:

Günaydın kızlar :3:
Minderbob'um dürttü dün gelecektim ama unutmuşum :52:
Bugün damlıyım dedim. :34:
Nasılsınız? Çoğu kişi dönmüş sanırım.. Suzan paşanı doğurmuşta o da gelmiş.:52:
Amanın da amanın kimleri görüyorum, hoşgeldin fıstık:16::16::16:

yaa ben kime diyooom haaa :57:
kime diyoomm:57:
konusmayin bu kadar demiyomuyum :57:
demiyomuyuuuummm :57:
20 sayfa olmus nerdeyse :57: nasil okuycam bennn haaa :57:
aksama kadar cene :57:
bu balkaymak nasil okur nasil cevaplar neden düsünmüyonuzz :57:
hadi onuda birak kiskanirmi akli burda kalirmi demezmi insaannn :57:
ben düsündüm tasindim :6:
topige giris cikis saati koyucam :47:
öyylee caniniz istediginiz zaman girip yazmak :20:
cene yapmak :20:
güzel güzel sohbetler etmek :20:
yasaaaakkkkk :57:
herkes akilli akilli oturcak :6:
belli bir saat araliginda girilicek :6:
ve iki uc mesajdan baska yazmak yasaakk :47:
bende rahat rahat okuycam o zaman :27::27:
bakmayin öyle balli kaymakli olduguma cok pis yolarim :51::51:
kiskaniyom lannn siziii :ssz::ssz:
bensiz bensiz sohbet ediyonuz :43::43:

neyse icimi döktükden sonraaaaa :6:
günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn :16::16:
güzel birgün olsun insallahhhhh :16::16:
cikmadan bi yazayim dedim :31:
dün ara ara cep telefonumdan baktim ama yazamadim :26:
birazdan cikicam o yüzden gecmise gidemicem lütfen kusura bakmayin :26:
dün okuduklarim aklimda kaldigi kadari ile iste...

önce RAPUNZEL canimm ya :26:
coook gecmis olsun canim inan cok uzuldum :26:
öyle etkilendimki gec rüyamda birsey oluyor polis ariyorum gelmiyo felan....
ay ne demek o halde 1,5 saat beklemekk :19:
kiyamam inan cok üzüldüm :26:
sükür ucuz atlatmissiniz Rabbim bir daha yasatmasin :26:
hakliliginizi ispat edememek de ayri bir üzüntü :19:
Allahim hepimizi korusun :54:

SUZIMMMM
gelmissss :16::16::16:
canim benide sormus :38:
bana bak ben yokum diye kiristirma kimseylee :57:
namusunla otur su topikde :51:
arada telden bakiyom o na göre :51:

KADEEERR :16:
kocisi geldi gelmez artik dedi gördüümm :51:
bacim o konulara hic girmeyelim istersen :52::52:

FADiMEEE :54:
bacim bi yaris yapiyonuzda ne oldugunu tam anlamadim :44:
beni neden almiyon kiz listeyeee :4:
yagli güresmi yapiyok ne yapiyok hertürlü kapisirim :27: :9:

MINEE :16:
sana ne dicektim unuttum bacim yaa :26:

ABABABABABABA :52:
hocan kitap hediye etmis :6:
sen o kitabi oku :34:
dügüne yakinda benim sana anlatacagim seyler var:52::52:
:9::9:

NERGiSSS :3:
ay bana hafizamin iyi oldugunu söylemissinn :53:
ilk defa biri bana böyle birsey söylüyor :52:
ayy cok mutlu oldumm :16:
cünkü en basiti ablam bana alzaymir li der :37:
ama senin nickini hatirladiiimmm :52:
ay ne mutlu oldum anlatamam :9::9:

ay baska ne vardiii :44::44:
gelmiyo aklima kizlar :26:

öpüyorum coookkk :54:
kazasiz belasiz saglikli mutlu huzurlu birgün olsun insallahhhh :16::16:

:10:
500 gr. verme yarışı, veremeyenler haftaya 3 gün 40 ar dakika spor yapacak, ekleyelim mi seni de?

Oooo hafızan bayaa iyi..
O gitti geldi, işsiz kaldı, iş buldu, başka şubesine geçti, en sonda beni terketti. :52:
Baya zaman olmuş yani görüşmeyeli senle :1:
Terk mi etti, ne zaman kııı, aaaa kendi bilir, bizim kıza talip mi yok, elini sallasan ellisi:8::8::8::24::24:

Amanın da amanın kimleri görüyorum, hoşgeldin fıstık:16::16::16:

Terk mi etti, ne zaman kııı, aaaa kendi bilir, bizim kıza talip mi yok, elini sallasan ellisi:8::8::8::24::24:

Hoşbulduk Fadime ablacım nasılsın?? :)
Eylül sonunda tatile gitmiştim ya ordayken bıraktı beni :)
Sonra da görüşmedik işte arıyo, msj atıyo falan ama yok konuşmuyorum.
Kendi istedi neticede ortam görünce değişen insanlardanmış napalım.
Her zaman olduğu gibi kısmet, kader diye geçmeliymişim :)
Sen nabıyosun iyi misin?

Yağ ve sudan gidiyo olayına çok takılma bence.. Takıntı yapınca daha da zorlar seni. :34:
Akşamları dikkat et. Ekstra keten tohumu kullanıyor musun?
Karışık bitki çayları dene. Kendin demleyebiliyorsan kendin demlemeye çalış.
Yemeklerinin yanında muhakkak 2 yk yogurt olsun.
Sade Türk kahvesi içebilirsin o da yağ yakımını hızlandırıo yürüyüşten önce içersen.
Aklıma geldikçe yazarım bayadır diyet namına bişey yapmadığımdan aklımda pek kalmamış.:1:

saol canim yaaa bi geldin soru yagmuruna tuttum seni hakkini helal et.su yag ve sudan kaybetme isine cok takiliyorum .keten toh.kullanmiyorum.turk kah sevmem ama nescafe 2in1 iciyorum.evdeyim bitki cay hazirlarim sorun degil.cok saol yaaa
Keske hep gelsen bu topigi costursan ne iyi olur.gel sen bize gel burda 10 kilonuda verirsin sen:)

Hoşbulduk Fadime ablacım nasılsın?? :)
Eylül sonunda tatile gitmiştim ya ordayken bıraktı beni :)
Sonra da görüşmedik işte arıyo, msj atıyo falan ama yok konuşmuyorum.
Kendi istedi neticede ortam görünce değişen insanlardanmış napalım.
Her zaman olduğu gibi kısmet, kader diye geçmeliymişim :)
Sen nabıyosun iyi misin?

İyiyim canım ben de çok şükür, işte uğraşıyoz her zaman ki gibi kilolarla, öyle. Kızlar okulda, büyüğün yarın-öbür gün sınavları var, kısmet bakalım.
Sen de takma canım, yaşın genç ne de olsa, hayırlısı ne ise kaderinde Allah onu nasip etsin inşallah, en azından şimdiden gerçek yüzünü gördünya, bu da önemli yani.

saol canim yaaa bi geldin soru yagmuruna tuttum seni hakkini helal et.su yag ve sudan kaybetme isine cok takiliyorum .keten toh.kullanmiyorum.turk kah sevmem ama nescafe 2in1 iciyorum.evdeyim bitki cay hazirlarim sorun degil.cok saol yaaa
Keske hep gelsen bu topigi costursan ne iyi olur.gel sen bize gel burda 10 kilonuda verirsin sen:)

Yok ya valla sorun değil yardımcı olabilirsem ne ala.. Mutlu olurumm.. Kilo vermede en önemli şey motive olmak zaten.
Şeker kullanmıyorsan süper zaten.. Keten tohumu yoğurduna 1 tk atabilirsin öyle yiyemezsen salatana aynı şekilde.
Faydalarına bakarsın netten.. Şeyda Coşkun'un ödem attırıcı çayı vardı ananas kabukları, maydanoz, çubuk tarçın falan onu da yapabilirsin hiç olmadı maydanoz saplarını kaynatıp içebilirsin. :)
Valla sadece 10 kilo olsa keske onun öncesinde de aldımm tartıyla aram fena rakamı söylemek istemiyorum da aldım baya :9:

Ay bu arada şimdi farkettim düğüne 5 ayın kalmış :52:
Çok heyecanlıdır inşaallah istediğin kiloda bir gelin olursun. :16:

amin inşallah sizin de desteklerinizle :16:heyacan olmaz mııı sabah nişanlımla konuşuyordum geçmiyor zaman bi an önce evlensekk diyordu bende 5 ay 21 gün kaldı dedim şaşırdı şafak mı sayıyorsun dedi :53::53::53:

İyiyim canım ben de çok şükür, işte uğraşıyoz her zaman ki gibi kilolarla, öyle. Kızlar okulda, büyüğün yarın-öbür gün sınavları var, kısmet bakalım.
Sen de takma canım, yaşın genç ne de olsa, hayırlısı ne ise kaderinde Allah onu nasip etsin inşallah, en azından şimdiden gerçek yüzünü gördünya, bu da önemli yani.

Ya ne kadar süper kilonu koruyorsun.. Acaip kıskanıyorum valla :9:

amin inşallah sizin de desteklerinizle :16:heyacan olmaz mııı sabah nişanlımla konuşuyordum geçmiyor zaman bi an önce evlensekk diyordu bende 5 ay 21 gün kaldı dedim şaşırdı şafak mı sayıyorsun dedi :53::53::53:

:) :) :)
Az kalmış ya zaman çabuk geçiyor.. 5 ayda süper kilolar verirsin çikolatalara, hamurişlerine veda edersen. :1:

:) :) :)
Az kalmış ya zaman çabuk geçiyor.. 5 ayda süper kilolar verirsin çikolatalara, hamurişlerine veda edersen. :1:

darısı tüm sevenerin başına inşallah :16:hamur işlerine veda edebilirim de çikolata işi zor işte :17: hafta bi kere olsun bari :18:

Ne koruması canım yaaa 66 kilo oldum, 59 u görmüştüm, vücut ölçülerim de genişledi, eski görüntüme döndüm resmen, çok fenayım maalesef:16:

fadime abla ben seni 62 sanıyordum yaa keşke fadime abla gibi 62 olsam diyordum o yüzdenn kendi kendime meğer ters bakıyormuşm çizelgene :9::9:

Yok ya valla sorun değil yardımcı olabilirsem ne ala.. Mutlu olurumm.. Kilo vermede en önemli şey motive olmak zaten.
Şeker kullanmıyorsan süper zaten.. Keten tohumu yoğurduna 1 tk atabilirsin öyle yiyemezsen salatana aynı şekilde.
Faydalarına bakarsın netten.. Şeyda Coşkun'un ödem attırıcı çayı vardı ananas kabukları, maydanoz, çubuk tarçın falan onu da yapabilirsin hiç olmadı maydanoz saplarını kaynatıp içebilirsin. :)
Valla sadece 10 kilo olsa keske onun öncesinde de aldımm tartıyla aram fena rakamı söylemek istemiyorum da aldım baya :9:

Saol canim keten toh bakiyorum suan.gecen sene gittigim diyetisyenin yag yakici cay tarifleri var onlari yapiyim bari.
Sende ins verirsin kilolari.az zaman bulunsamda senin ne kadar aximli old biliyorum.ins yine yaparsin
Ben kactim kahvalti yapacam daha
Gorusuruz ins dilekcim
Kizlar sizde az yazin yaaaa telden okumasida zor oluyo:):)

Back
X