70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam günaydın kızlaaarrrr:16:

zapzayıf günleriniz aydın olsun:16:

platesimi yaptım yine ve geldim hemen:32:

öncelikle balkaymak ne kadar güzel bir mesaj yazmışsın keyifle okudum sen neden sık sık gelmiyorsun topiğe :70::54:

ya kızlar ben dün tartıldım 74.5 di bugün 75 olmuş yine benim tartı bozukmukine:44:

bir de ne yaptıysam şu kabızlığımı gideremiyorum kayısı deniyorum 2litre su içiyorum çok katı gıdalarda yemiyorum ama olmuyor olmuyor:50:

62.8 sandım :27: Çizelge yanlış olmuş demek ki :52:
Höff öfff kışın verdik verdik yazın kilo milo verilmiyor.:19::19::ssz:
Hemen bakıyorum çizelgeme neden öyle oldu??

darısı tüm sevenerin başına inşallah :16:hamur işlerine veda edebilirim de çikolata işi zor işte :17: hafta bi kere olsun bari :18:

fadime abla ben seni 62 sanıyordum yaa keşke fadime abla gibi 62 olsam diyordum o yüzdenn kendi kendime meğer ters bakıyormuşm çizelgene :9::9:

Sen yine öyle san canım, kendi kendine gaz ver benim gibi olmak için:52::52:

günaydıııınnn :3::3:
ooo dilek gelmiişş aşağıda gördüm hoşgeldin canım :16::16:
günaydınnn hoşgeldinn:16::16:

öncelikle balkaymak ne kadar güzel bir mesaj yazmışsın keyifle okudum sen neden sık sık gelmiyorsun topiğe :70::54:

ya kızlar ben dün tartıldım 74.5 di bugün 75 olmuş yine benim tartı bozukmukine:44:

bir de ne yaptıysam şu kabızlığımı gideremiyorum kayısı deniyorum 2litre su içiyorum çok katı gıdalarda yemiyorum ama olmuyor olmuyor:50:
hoşgeldin canım
Akşamdan 1 bardak suya 2 ceviz içi ıslat canım, sabah kalkınca cevizini ye, suyunu iç, 30 dakika sonra kahvaltını yap:16::16:

Günaydın kızlarrr,
Kader
Theolog
Selibeli
Fadime
Kosakosa
Suziii
Mine
Zayıfla
nergis123
deadline
Listemizin son hali budur arkadaşlar.

bu yarışma işini liste üzerinden yapmalıyız bence :26:
zaten bi ben kaldım sanırım :9:
listede 500 gramdan fazla veren ödül versin kendine
+ olan herkes de spor cezalı olsun olmaz mı :26:

Günaydın kızlar :3:
Minderbob'um dürttü dün gelecektim ama unutmuşum :52:
Bugün damlıyım dedim. :34:
Nasılsınız? Çoğu kişi dönmüş sanırım.. Suzan paşanı doğurmuşta o da gelmiş.:52:

kilo alan herkes dönüyor tabii :26:
gel bebişim sen de kilo konuşmasan da burda muhabbet etmek bile iyi geliyor :34:

yaa ben kime diyooom haaa :57:
kime diyoomm:57:
konusmayin bu kadar demiyomuyum :57:
demiyomuyuuuummm :57:
20 sayfa olmus nerdeyse :57: nasil okuycam bennn haaa :57:
aksama kadar cene :57:
bu balkaymak nasil okur nasil cevaplar neden düsünmüyonuzz :57:
hadi onuda birak kiskanirmi akli burda kalirmi demezmi insaannn :57:
ben düsündüm tasindim :6:
topige giris cikis saati koyucam :47:
öyylee caniniz istediginiz zaman girip yazmak :20:
cene yapmak :20:
güzel güzel sohbetler etmek :20:
yasaaaakkkkk :57:
herkes akilli akilli oturcak :6:
belli bir saat araliginda girilicek :6:
ve iki uc mesajdan baska yazmak yasaakk :47:
bende rahat rahat okuycam o zaman :27::27:
bakmayin öyle balli kaymakli olduguma cok pis yolarim :51::51:
kiskaniyom lannn siziii :ssz::ssz:
bensiz bensiz sohbet ediyonuz :43::43:

neyse icimi döktükden sonraaaaa :6:
günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn :16::16:
güzel birgün olsun insallahhhhh :16::16:
cikmadan bi yazayim dedim :31:
dün ara ara cep telefonumdan baktim ama yazamadim :26:
birazdan cikicam o yüzden gecmise gidemicem lütfen kusura bakmayin :26:
dün okuduklarim aklimda kaldigi kadari ile iste...

önce RAPUNZEL canimm ya :26:
coook gecmis olsun canim inan cok uzuldum :26:
öyle etkilendimki gec rüyamda birsey oluyor polis ariyorum gelmiyo felan....
ay ne demek o halde 1,5 saat beklemekk :19:
kiyamam inan cok üzüldüm :26:
sükür ucuz atlatmissiniz Rabbim bir daha yasatmasin :26:
hakliliginizi ispat edememek de ayri bir üzüntü :19:
Allahim hepimizi korusun :54:

SUZIMMMM
gelmissss :16::16::16:
canim benide sormus :38:
bana bak ben yokum diye kiristirma kimseylee :57:
namusunla otur su topikde :51:
arada telden bakiyom o na göre :51:

KADEEERR :16:
kocisi geldi gelmez artik dedi gördüümm :51:
bacim o konulara hic girmeyelim istersen :52::52:
:54:

FADiMEEE :54:
bacim bi yaris yapiyonuzda ne oldugunu tam anlamadim :44:
beni neden almiyon kiz listeyeee :4:
yagli güresmi yapiyok ne yapiyok hertürlü kapisirim :27: :9:

MINEE :16:
sana ne dicektim unuttum bacim yaa :26:

ABABABABABABA :52:
hocan kitap hediye etmis :6:
sen o kitabi oku :34:
dügüne yakinda benim sana anlatacagim seyler var:52::52:
:9::9:

NERGiSSS :3:
ay bana hafizamin iyi oldugunu söylemissinn :53:
ilk defa biri bana böyle birsey söylüyor :52:
ayy cok mutlu oldumm :16:
cünkü en basiti ablam bana alzaymir li der :37:
ama senin nickini hatirladiiimmm :52:
ay ne mutlu oldum anlatamam :9::9:

ay baska ne vardiii :44::44:
gelmiyo aklima kizlar :26:

öpüyorum coookkk :54:
kazasiz belasiz saglikli mutlu huzurlu birgün olsun insallahhhh :16::16:

:10:

ahahaha :9::9:
düğünden önce de teyzem ablamla konuştuydu çok komik geliyor bana bu konuşmalar :9::9:
sen de bana anlatsanaaa :23:
dersini aldıydım da tabii pratiği bilmek ayrı bir şey senin gibisini bulamam anlatması için :23::23:

he o zan vakti var seninkinin bigün öncesinden yapar :9: ben tektaşı takmadan teklifi aldım öyle taktım o maksatla alındı çünkü :16:çok heyecanlı dönemler bu dönemler canım tadını çıkar mutlaka foto video falan olsun bak sonraları dönüp dönüp bakasın geliyor :16::16:

yok ben de kendi tektaşımı beğendim kenarda duruyor teklif etmesini bekliyorum :26:
onda yani hala bakalım bi gün takar inşallah :31:
nöbet tutmaktan fırsatı yok ki garibimin :31:
boş haftasonlarında da nişan alışverişiyle filan uğraştık
bi boş kalamıyoruz :31:

:46::46::46::46:hmmmmm çok light bi gün olmuş betülcüm:52::52::52:

ay evet öyle oldu yaa :26: şu şok diyetler beni şok ediyor :37:
gerçi ilk defa bi şok diyet yapıyorum da
bildiğin karnım gurul guruldu dün akşam :9:
açlıktan uyuyamıcam diye çok korktum :9:

Ooo Betül'ümm nabıyonn feyste falan da yoksun dondurmuştun bi ara :52:
Sen nasılsın canım? Hoşbulduk bu arada :37:

evet canım bi ara kullanmadım da sonra baktım amaaann sanki ders çalıştğım var :9:
geri döndüm sanal alemlere :27:
iyiyim çok şükür napam uğraşıyorum işte
22 aralıkta nişanım var :26:
ben birazcıcık kilo aldım da onu vermeye çalışıyorum :26:
canım yine ayrılmışsınız sanırım
bu konular üzerine konuşup tekrar insanları üzmeyi sevmem ama
böyle her ortam değiştiğinde fikrini değiştiren insandan eş olmaz zaten
emin ol hiç beklemediğin bi zamanda karşıan iyi birisi çıkacaktır hakettiğin gibi
bende öyle oldu istemediğim bi zamanda oldu ve arkadaşım olmaz şimdi dediği halde erkek arkadaşıma o illa diretti ve eninde sonunda oldu
hiç belli olmuyor yani boşver hayırlı olan kişi olsun
senin sevgini haketsin başta :16:

sabah kalkınca bir bardak ılık suya (çok kaynar olmasın ama oda sıcaklığında da olmasın) 1 tatlı kaşığı bal ve bi dilim limon koy iç ben çok faydasını gördüm :34:

evet canım bi ara kullanmadım da sonra baktım amaaann sanki ders çalıştğım var :9:
emin ol hiç beklemediğin bi zamanda karşıan iyi birisi çıkacaktır hakettiğin gibi
bende öyle oldu istemediğim bi zamanda oldu ve arkadaşım olmaz şimdi dediği halde erkek arkadaşıma o illa diretti ve eninde sonunda oldu

Aaaaaaaaaaaaaaa :53:
Bak bu günün şaşırtıcı haberrii iştee.
Hayırlısı olsunn canım senin için çok sevindim.. Allah tamamına erdirsin. :16:
Güzel günler görelim hep beraber inşaallah..

hoşgeldin canım
Akşamdan 1 bardak suya 2 ceviz içi ıslat canım, sabah kalkınca cevizini ye, suyunu iç, 30 dakika sonra kahvaltını yap:16::16:

Bilemedim ki :52:

Aaaaaaaaaaaaaaa :53:
Bak bu günün şaşırtıcı haberrii iştee.
Hayırlısı olsunn canım senin için çok sevindim.. Allah tamamına erdirsin. :16:
Güzel günler görelim hep beraber inşaallah..

Bilemedim ki :52:

çok sağol tatlım :16:
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah..

tuvalete çıkmadın ondan öye artı çıkmışsındır bi de bence hergün tartılıp moral bozukluğu yaşama bence burdakiler hem kızıyor hergün tartılmaya:30: valla ben kayısı yiyince iyi geliyor sabah aç karna 2-3 tane yiyor üstüne de hemen bi bardak su 1 saat sonra wc yoluna gidiyorum

hoşgeldin canım

evet evet ben seni örnek alimm yine de senin kilonda olsam bile yeter ya bana şimdilik :52:

kilo alan herkes dönüyor tabii :26:
gel bebişim sen de kilo konuşmasan da burda muhabbet etmek bile iyi geliyor :34:

ahahaha :9::9:
düğünden önce de teyzem ablamla konuştuydu çok komik geliyor bana bu konuşmalar :9::9:
sen de bana anlatsanaaa :23:
dersini aldıydım da tabii pratiği bilmek ayrı bir şey senin gibisini bulamam anlatması için :23::23:

yok ben de kendi tektaşımı beğendim kenarda duruyor teklif etmesini bekliyorum :26:
onda yani hala bakalım bi gün takar inşallah :31:
nöbet tutmaktan fırsatı yok ki garibimin :31:
boş haftasonlarında da nişan alışverişiyle filan uğraştık
bi boş kalamıyoruz :31:

ay evet öyle oldu yaa :26: şu şok diyetler beni şok ediyor :37:
gerçi ilk defa bi şok diyet yapıyorum da
bildiğin karnım gurul guruldu dün akşam :9:
açlıktan uyuyamıcam diye çok korktum :9:

sabah kalkınca bir bardak ılık suya (çok kaynar olmasın ama oda sıcaklığında da olmasın) 1 tatlı kaşığı bal ve bi dilim limon koy iç ben çok faydasını gördüm :34:

o zman yakındır teklifin gelmesi hiç beklemeiğin bi anda bi ortamda alabilirsin şaşırma yanii :52::52::52:

tavsiyeleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar deneyeceğim hangisi olursa artık bebiş yüzünden ayrıntılı cevap yazamıyorum kusura bakmayın şuanda oramı buramım çekiştiriyor

Canım zaten öyle konuştuk, kazanan kendine bir ödül verecek, veremeyenler de 3 gün 40 ar dakika spor yapacak, veee sankim ben de ceza alıcak gibiyim, oyyy oy, akşam hafif geçirsem ve spor yapsam iyi olacak.
Sosyete mantısı yedim az önce 1 tabak:18::18::17::17:

Canım zaten öyle konuştuk, kazanan kendine bir ödül verecek, veremeyenler de 3 gün 40 ar dakika spor yapacak, veee sankim ben de ceza alıcak gibiyim, oyyy oy, akşam hafif geçirsem ve spor yapsam iyi olacak.
Sosyete mantısı yedim az önce 1 tabak:18::18::17::17:

işte benim dediğim de o ama böyle ayrı bi yarışma gibi değil de kendi listemiz oluyor ya cuma günleri direko listeye göre ceza ve ödül olsun diye dedim
zaten ben hariç herkes de ismini yazdırmış eksik kalmayayım :27:
akşamı hafif geçir bari abla öyle mantı filan olyor mu hiç :31:
bak bana aç aç duruyorum :43:

ay bugünlerde de hep eşofmanla filan geziyorum
bi süsleneyim barim ne olur ne olmaz :27:

boş bulduğu bi vakit hemen götürürse seni yemeğe falan kötü yakalanma kuzum sen hazırlıklı ol :16:
bide sakın süprizi bozim deme bazı kızlar var duramıyor yerinde biliyorum:27: sen de ona bana evlenme teklifi yapcan biliyorum falan demeyesin bütün romantizim ölüürr fatih diyormuş sonra sana çok biliyorsan sen et bana ben etmiyorumm hııhh :52::52:yine çenem düştü :52::52:

işte benim dediğim de o ama böyle ayrı bi yarışma gibi değil de kendi listemiz oluyor ya cuma günleri direko listeye göre ceza ve ödül olsun diye dedim
zaten ben hariç herkes de ismini yazdırmış eksik kalmayayım :27:
akşamı hafif geçir bari abla öyle mantı filan olyor mu hiç :31:
bak bana aç aç duruyorum :43:
olur o şekilde de, cuma günü ona göre duyduk duymadık demesin o zaman yazayım burdan,
BU HAFTA EN AZ 500 GR.VEREMEYEN HERKESE CEZA VAR ARKADAŞLAR
VERENLER DE KENDİNE İSTEDİKLERİ BİŞEY ALACAKLAR-FOTOSUNU DA BURADA PAYLAŞACAKLAR
CEZA HAFTADA 3 GÜN 40 AR DAKİKA SPOR YAPILACAK

Son düzenleme:
olur o şekilde de, cuma günü ona göre duyduk duymadık demesin o zaman yazayım burdan,
BU HAFTA EN AZ 500 GR.VEREMEYEN HERKESE CEZA VAR ARKADAŞLAR
VERENLER DE KENDİNE İSTEDİKLERİ BİŞEY ALACAKLAR-FOTOSUNU DA BURADA PAYLAŞACAKLAR
CEZA HAFTADA 3 GÜN 40 AR DAKİKA SPOR YAPILACAK

ben duydum gördüm ablacımm:9::9:

Bu cuma da olsun, öbür hafta da geçerli olsun?

Tamam canım.

Tamam ekliyim hemen.

Senin fikrin de güzel geldi bana, kızlar da onaylarsa olabilir. Seni de ekliyorum hemen.
ama fadimem ben gecen hafta gelemedim bildirim yapmadim nasil olcak haftaya katilayim en iyisi haksizlik olmasin :26:
beyaz elbise vardı ya kuyruklu olan. onu alcam canım bu cuma siparişini vercem inşallah. erkek arkadaşım onu çok beğendi onun da içine sinsin istiyorum ondan ben de ona karar verdim. 2 haftada dikeriz demişlerdi
hangi kuyruklu altin reng karisik olanmiydin :52:
selam kızlar
bu gün antalya kapkaranlık. dışarda yağmur var. Beni bu hafalar hımbıl,tembel,mutzuz yapıyor. okula gitim .Sonra bir veli görüşmesi yaptım. Evime geldim. Yemeğimi yedim evimi topladım. Bu gün spor yapmam lazım ama ben yapmak istemiyorum. Hadi bana gaz verin. Zaten bu hafta çok iştahlıyım kendimi durduromuyorum.
Menüm: tereyağlı yumurta,peynir,zeytin,ekmek,tere,roka ,maydonoz,yeşil çay
Ara:mandalin
Öğle: etli nohut yemeği,salata ayran,1 dilim tam tahıllı ekmek
ara:1 ayva,bir avuc yerfıstıpğı
akşam: yoğurt
güzel canim affiyet olsun :56:
Suziimmm çok sağoll sayende hareketli avatarla hareketlendi topik :16:
güzel oldu:86: lafi mi olur kuzu :16:
suzimmm begendim cookk hepsini cokk sekerler ama nasil alip kullanacagimi bilemedim ki:44:yardimci olabilermisin:16:
yapmissin tatlim :130: cok sirin olmus :29:
tamam fadimem ben bu hafta reğleyim spor yapmadım . yarış sayesinde yaparım belki

SELAM KADER NE HABERSİN CANIM. BEN YAZARINI HATIRLIMIYORUM AMA AŞKIN EV HALİ DİYE BİR KİTAP OKUMUŞTUM TAVSİYE EDERİM CANIM.

Çok yakışmış

suzim ne habersin kuzum ne yapıyon
napim canim ya cok yorgunum ruhen hergün birseyler cikiyor hayirlisi bugünde disim agriyor yine :43: sen nasilsin :16:

anam daha evlenme teklifine cevap verme kısmı var dimi :31:
sadece evet desek olmuyo mu :26:
ne diycen ki :1:
suzim avatari hallettim ama hani sayfanin altina ekleniyor ya hep msjlarla cikiyor onu yapamadim vaktin olunca bi yaziversene :16:
canim imzayi kast ediyorsan pro üye olman lazim http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/343860-kk-pro-uyelik-kk-pro-kart-hakkinda-bilgi.html burda bilgiler var canim bakmak istersen :54:
kızlaarr ben çok fena grip oldum :2:
okulda ayakta duramadım allahtan stajyerler var. akşam dönüşte de kaza yaptık annemle :( araba hurda oldu:53: ama ne üzülebildim ne korkabılddım şokhali o imiş sanırım burnumuz bıle kanamadı çok şükür ama o korku herşeyi gözümün önüne getirdi elim ayağı tutmaz oldu :50: . ehliyeti olmayan surucu son surat hatalı sollama yapıyor ve ters serıde gecıp bıze carpıyor bız de carpmanın etkısıyle dırekson kontrolunu kaybedıp dönerek ılerledık baska bır araca çarptık.Hemn polısı aradık polıs olaydan tam 1 bucuk saat sonra geldi :( ölen ya da yaralanan olmadıgından bırseye karısmıyormus aramızda anlasacakmısız ve ehlıyetı olmayan surucunun hemen polıs gelmeden bı arkadası geldı o ben kullanıyordum dıye ustlendı onun kullanmadıgını soyledıgımız halde kımın kullandıgı onemlı degıl dedı polıs... canımızı malımızı koruyoan polısten nefret edıyorum ben ihtiyacımız olan hıcbır anda hayatımız boyunca polıse guvenemedık bız.:14: ters yonde olusunu da kabul etmıyor sollama yaptıgını da .. gel de ispatla hadı .. vicdanına kaldıysak bunların yandık vallahı..

zorla bır ıkı lokma bısı yedımde ılac aldım.. eskılerı de okuyamadım bugun cok yazısma olmöusss :50:
ben biraz dinleneyim sanırım kazadan dolayı oldu belımde boynumda agrılar var.. kendınıze cok ıyı bakın...
aa allah korumus canim ya allahdan size birsey olmadi cok üzüldüm :50: mal a gelsin cana gelmesin derler tabii cok kötü bir durum babam kardesimle yazin arabayla türkiyeye giderken bi an saniyelik uykuya dalmis karsidan tir geliyormus kardesim korna sesiyle uyaninca ciglik atmis babam tarlaya sürmüs araba hurdaya dönmüs nerdeyse bulgarda yol bilmiyon iz bilmiyon allah korumus biz duyunca dedik allaha sükür kardesim oan uyanmis insan üzülüyor ama ya birsey olsaydin ya daha kötü olsaydin :50:
dün birde haberlerde izledim televizyon patlamis ilk yardim araci gelmemis itfayeci ilk yardimi yapiyor anne cocugu hastaneye götürüyorlar insan hayati bu kadarmi degersiz polisi ilkyardimcisi gelmeye oyalaniyorlar anlamiyorum gecenlerde bizim alt komsu rumän cami bir acti imdaat diye ciglik atti nolur polisi cagirin diye bagiriyor birde avrupa diye övüyorlar polis en az 15-20 dakika sonra geldi dedim polis gelene kadar adam karisini dograyada bilir yazik :19:
kızlar iyi akşamlar!!!!!!!!!!!!:72:
beni bilenler bilir:3:

nasılsınız bakalım ??:29:
ben yogunum ama su gunlerde gobısımı erıtmeye nıyetlenıyorum ınsl.kı vaktım olursa paşa dann :16::55:
hanı youtube de bır bayan vardı adı neydı ya spor yapıyorduk evde uzun uzun vıdeo ları vardı h ile mı baslıyordu ne adı bır turlu aklım agelmedı yaaa suzıı,balkaymak,pucca,ftemiz,esinturgay,daha aklıma gelemıyenlerrrrr:17:hanı her gun evde yapıyordumya bende ya sunun adını bır soyleyı verınde paşa uykuda olunca vaktım olursa yapimm yaaaaa göbişim gıtsın 10 kg ıle beraberr
:8::66:
bencede sen jiliani yapiyordun gibime geliyor suzis :27::54::16:
bugünkü menüm :42:

sabah:

yarım greyfurt
bir tutam dereotu+maydanoz+10 çiğ badem+nar ekşisi ile minik salata
1 dilim uno light denge ekmek

öğle:

80 gram light ton balığı
1 dilim uno light denge ekmek
maden suyu+limon

ara:

şekersiz türk kahvesi koca bi fincan
10 tane çiğ badem

akşam:

semizotu+haşlanmış tavuk+dereotu+sirke+3 kaşık kadar yoğurt ile hazırlanmış salata

akşam yemeğimi yeni bitirdim
ve yeme işlemini kapatmış bulunuyorum :42:
güzel gidiyon betüsüm :46:

selam genclik:3:
forumda bir sorun mu var sayfalarin hepsi acilmadi,hata verdi:31:
okuyamadim yazdiklarinizi:43:

menumu paylasayimmm :42:

sabah
Eki Görüntüle 874276 Eki Görüntüle 874275

1 tane sosisli omlet
1 dilim fume hindi
salatalik,orgu peyniri
2 minik dilim ekmek
ve olmazsa olmazim biliyosunuz filtre kahvemmm:1:

ara
4-5 cubuk kraker

ogle
Eki Görüntüle 874278
1 ya da 1,5 kepce nohut yemegi
salata
2-3 kasik yogurt
1 roll ekmek

ara
1 bardak sut
5-6 kayisi

aksam
Eki Görüntüle 874279
haslanmis brokoli,patates,havuc,bezelye ve yogurtlu salata
esim 3-4 kasik yedi,gerisini ben yedim:52:

simdi
bal ile nane,elma,tarcinli cay iciyorum:7:
affiyet olsun minderim :54: aksamki karisik salatayi hepsini haslayipdami yogurtladin güzel görünüyor :56:
ama öglen yerim ben yaparsamda cünkü aksam bezelye ve patates olunca kilo vermesi zorlasiyor diye biliyorum :17:

bu arada felafel denediniz mi hic:26:
felafel deyince aklima direk krep geldi niyese :37:
Ya ben meyve de yedim bugun bir suru2 mandalina yarim elma 1 portakal anlayacagiz karatay i cignedim ama tam uygulamama ragmen cok guzel kilo veriyorum masallah
:46::nazar:
Günaydin kizlar
Tükani ben aciyim dedim:)hastayim 2 gundur uyuyamadim bi turlu her tarafim agriyor.
Fadime abla yaris bu cumadan itibaren baslasa olurmu?ben hem normal hastayim hemde reglim.bu haftadan bi beklentim kalmadi
Dunku menumu yazayim

Sabah
Az peynir azicik sucuk
Marol,4 yesil zeytin
1 cup patates kavurmasi
1 br sekersiz cay
2 dilim beyaz ekmek

oglen
1 dilim light ekmekle yaklasik 30 gr cokokrem
2 elma
1 sb sut

Aksam
160 gr hamsi
Bol salata

1.5 lt su,2 kupa yesilcay

Ogle pek olmadiya kismet bu gune insallah
aksami güzel kapatmissin canim :34:gecmis olsun bu arada :38:
Günaydın kızlar :3:
Minderbob'um dürttü dün gelecektim ama unutmuşum :52:
Bugün damlıyım dedim. :34:
Nasılsınız? Çoğu kişi dönmüş sanırım.. Suzan paşanı doğurmuşta o da gelmiş.:52:
hosgeldin dilekcim :16:
yaa ben kime diyooom haaa :57:
kime diyoomm:57:
konusmayin bu kadar demiyomuyum
demiyomuyuuuummm
20 sayfa olmus nerdeyse :57: nasil okuycam bennn haaa
aksama kadar cene :57:
bu balkaymak nasil okur nasil cevaplar neden düsünmüyonuzz :57:
hadi onuda birak kiskanirmi akli burda kalirmi demezmi insaannn
ben düsündüm tasindim :6:
topige giris cikis saati koyucam :47:
öyylee caniniz istediginiz zaman girip yazmak
cene yapmak :20:
güzel güzel sohbetler etmek
yasaaaakkkkk :57:
herkes akilli akilli oturcak
belli bir saat araliginda girilicek :6:
ve iki uc mesajdan baska yazmak yasaakk :47:
bende rahat rahat okuycam o zaman :27:
bakmayin öyle balli kaymakli olduguma cok pis yolarim :51:
kiskaniyom lannn siziii :ssz::ssz:
bensiz bensiz sohbet ediyonuz :43:

neyse icimi döktükden sonraaaaa :6:
günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn :16:
güzel birgün olsun insallahhhhh :16:
cikmadan bi yazayim dedim :31:
dün ara ara cep telefonumdan baktim ama yazamadim :26:
birazdan cikicam o yüzden gecmise gidemicem lütfen kusura bakmayin
dün okuduklarim aklimda kaldigi kadari ile iste...

önce RAPUNZEL canimm ya :26:
coook gecmis olsun canim inan cok uzuldum
öyle etkilendimki gec rüyamda birsey oluyor polis ariyorum gelmiyo felan....
ay ne demek o halde 1,5 saat beklemekk :19:
kiyamam inan cok üzüldüm :26:
sükür ucuz atlatmissiniz Rabbim bir daha yasatmasin :26:
hakliliginizi ispat edememek de ayri bir üzüntü
Allahim hepimizi korusun :54:

SUZIMMMM
gelmissss :16:
canim benide sormus :38:
bana bak ben yokum diye kiristirma kimseylee :57:
namusunla otur su topikde :51:
arada telden bakiyom o na göre

KADEEERR :16:
kocisi geldi gelmez artik dedi gördüümm :51:
bacim o konulara hic girmeyelim istersen :52:

FADiMEEE :54:
bacim bi yaris yapiyonuzda ne oldugunu tam anlamadim :44:
beni neden almiyon kiz listeyeee :4:
yagli güresmi yapiyok ne yapiyok hertürlü kapisirim :27: :9:

MINEE :16:
sana ne dicektim unuttum bacim yaa :26:

ABABABABABABA :52:
hocan kitap hediye etmis :6:
sen o kitabi oku :34:
dügüne yakinda benim sana anlatacagim seyler var:52:
:9:

NERGiSSS :3:
ay bana hafizamin iyi oldugunu söylemissinn :53:
ilk defa biri bana böyle birsey söylüyor
ayy cok mutlu oldumm :16:
cünkü en basiti ablam bana alzaymir li der :37:
ama senin nickini hatirladiiimmm :52:
ay ne mutlu oldum anlatamam :9:

ay baska ne vardiii :44:
gelmiyo aklima kizlar :26:

öpüyorum coookkk :54:
kazasiz belasiz saglikli mutlu huzurlu birgün olsun insallahhhh :16:

:9:yanliz birakirsan olacagi bu napim :33:

:54:

Malzemeler​

• [*=left]3/4 Su Bardağı Kuru Nohut
    [*=left]1 Büyük Boy Soğan-Kuru
    [*=left]2 Diş Sarımsak
    [*=left]+ Yemek Kaşığı Doğranmış Maydonoz
    [*=left]1 Çay Kaşığı Kimyon
    [*=left]! Çay Kaşığı Kişniş
    [*=left]1/2 Çay Kaşığı Kabartma Tozu
Tarif​

• [*=left]Nohutları bri gece önceden bol soğuk suya koyun.
    [*=left]Nohutları süzün ve bir tencereye alıp bol su ekleyin. Kaynamaya bırakın. 10 dakika yüksek ateşte kaynatın. ateşi düşürün ve 2 dakika kadar kısık ateşte yumuşayıncaya kadar yavaş yavaş kaynatın. Çıkartıp süzün.
    [*=left]Nohutları mutfak robotunun içine doğranmış soğan, sarımsak, maydanoz, kimyon, kişniş ve kabartma tozu ile birlikte koyun. Tatlandırmak için tuz ve biber ekleyin. Karışım yoğun bir kıvama gelinceye kadar mutfak robotunu çalıştırın.
    [*=left]Karışımdan ceviz büyüklüğünde toplar yapın ve hafifçe düzleştirin. Derin bir tavada, 5cm derinliğinde yağı, karışım eklendiğinde cızırdayacak kadar kızdırın. Falafeli altın sarısı gibi oluncaya dek, gruplar halinde kızartın. Kağıt havlunun üzerine çıkartın ve diğerlerini kızartırken çıkardıklarınızı sıcak tutun.Sıcak pide ekmeğinin yanında arasında, salata ve yoğurtla servis yapın.

:46:hmmmmm çok light bi gün olmuş betülcüm:52:

iyi canım yaa akşamı güzel kapatmışsınnn:34:

canımmmmmm ojgeldinnnnnnnnn:16:gitme bizi terketmeeeee:43:
ay sagol minderim:38: tarif güzel birseye benziyor denemek lazim :56:
Geyik yapmaya geldim valla. Diyet namına bişi konuşamıcam. Yüzüm yookk.:17:
Sen nasılsın canım? Nasıl gidio iş güç? En son anadolu yakasına taşınmıştın sonra bi ekşın oldu mu hayatında?:1:
bizde geyik yapariz senlen :1: dilek daha gecenlerde resmini gördüm yine kilo aldim diyorsun ama resimlerde belli olmuyor inan :16:
Aminn.. Hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıksın. :)

Ne yedin ne içtin bilmiyorum ama diyetisyen listeleri genelde aynı tarz oluyor. Vücudu şaşırtmak gerekiyor doktorunun öyle listeleri var mı? Genelinde vardır gerçi şok etkisi yaratacak 1-2 günlük diyetler..
Sürekli aynı yiyince alışıyo vücut verilmiyor belli bi süreden sonra. Spor falan yapabiliyor musun bide?

Yok bee onlar çok önceydi yani 2 yıl önce falan sanırım :)
Askerden sonra terketti ama dediğin gibi farklı ortamlar vs vs insanlar sapıtıyor. :)
2-3 ay oldu gerçi daha yeni bi olay ama saolsun bıraktığından sonra 7-8 kilo aldım :)
Yani dizlerine vurmuyordur en son bayağı kilo aldın diye söyleniyordu.
Depresyondayım a dostlar :)
sen niye giriyon fistik o girsin depresyona seni kaybettigi icin :41:

amin inşallah sizin de desteklerinizle :16:heyacan olmaz mııı sabah nişanlımla konuşuyordum geçmiyor zaman bi an önce evlensekk diyordu bende 5 ay 21 gün kaldı dedim şaşırdı şafak mı sayıyorsun dedi :53::53::53:
alemsin kadercim ya :9: senin cizelge otomatik hesapliyor dimi ay i günü :27:
62.8 sandım :27: Çizelge yanlış olmuş demek ki :52:
Höff öfff kışın verdik verdik yazın kilo milo verilmiyor.:19::19::ssz:
ama iste kisin soguk havalarda istah aciliyorda aciliyor :ssz: yagli hamurisleri tatlilar yiyesimiz geliyor :ssz:yazinda dondurma vs :ssz:
hangi mevsim iyi bende anlamadim :37:

ay bugünlerde de hep eşofmanla filan geziyorum
bi süsleneyim barim ne olur ne olmaz :27:
neolcak kiz :9:
tavsiyeleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar deneyeceğim hangisi olursa artık bebiş yüzünden ayrıntılı cevap yazamıyorum kusura bakmayın şuanda oramı buramım çekiştiriyor
ay yirimm :1: sen bak bebissine :16:benim oglanda tuslara basmaya calisirdin :52:

tek taşımı aldım da işte teklifin gelmesini bekliyorum :9:
bizim isteme ile nişan birer gün arayla olcak o zamana kadar yapar inşallah :31:
düşündükçe geriliyor bizimki nasıl bişey yapacağına karar veremedi sanırım daha
ben de çok zorlamıyorum bi ara yapsın da artık :27:

çok geçmiş olsun canım Allah korumuş size bişey olmamış ya olsun :26:
aslında araçların yeri değişmediği sürece polis karışabilir niye öyle yapmış ki :26:
araçları kenara çektiyseniz o zaman bişey yapamıyor ama :50:

teşekkür ederım canım... hiç kımıldatmadık hersey oldugu gıbı bekledık 1 bucuk saat sonra geldi ama dedıgım gıbı can kaybı yada yaralanma olunca ılgılenıyormus polıs :(
:50:

hosgeldin dilekcim :16:
bizde geyik yapariz senlen :1: dilek daha gecenlerde resmini gördüm yine kilo aldim diyorsun ama resimlerde belli olmuyor inan :16:

sen niye giriyon fistik o girsin depresyona seni kaybettigi icin :41:

Hoşbulduk Suzim:38:
Yok ya aldım bayaa spora da gidiorum ama yiyorum dolayısıyla faydası olmuyo :52:
Ben girdim valla aldım kiloları bakalım kış uzun vericiiizzz insaaallah :52:
Sen nasılsın? Karlar yağmış oralara tam zayıflama mevsimi.:27:

Back
X